juldemonstrant!

Jul. Det suger nuförtiden. För så här är det. Jag sitter här med pepparkakor och på sånggruppen sjunger vi jullåtar. Och det är inte jul! _Det är jul i december, enbart då, inte annars. Det borde fan vara lagförslag på det! Ingen julmust inga pepparkakor ingen julskyltning ingenting förrän det är 1:a. Då kan man släppa loss det hela i ett skyfall om man så vill. Då är det bra och helt okej. Men inte före! Och såklart bryter jag det, men vad ska jag göra åt det? Bjebb på det hela. Jag hatar det alltihopa. *bjebba*.

Jaja. Jag är psykat bored. Idag slutade sb och det sög. Sedan så har jag börjat med tidningen och det var tråkigt. Nä, det var det inte. Men jajaja. Sen så haver jag bjebbat och bjebbat och bjebbat lite till. Och ätit potatisbullar. Hey, jag är hungrig. Sen var taxin sen och det sger och jag hatar dummona. Nej, det gör jagi nte. Så nu sitter jag här med kakor och bjebbar och lyssnar på bläckhjärta. Har inge mer att säga förutom hej bananasplitt, jag kommer sakna dig tomorrow!
/Emma den pepparkaksätande paradisgillande punchpralinen.

Kommentarer
Postat av: SB

Kära Memma, jag kommer också att missa dig tomorrow. Anyway vi ses på lördag. Då ska vi baka pepercookies för då är det första december och christmas.

2007-11-28 @ 19:52:09
Postat av: SB

hoppsan! Det ska ju vara peppercookies!

2007-11-28 @ 19:54:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0