piloten Kalle

Åhh, detta skrev jag i skol för ett tag sen.

O yeah, o yeah. Jag flyger till ett annat land, där jag slipper mama! Kalle står och sjunger för sin kära moder som ser sur ut och gnäggar åt honom att hålla sin käft. För Kalle kunde inte flyga, men en dag, ja en dag skulle sjungande Kalle Nillson bli pilot och crasha ett plan i sin moder.
Var inte det kul? Kanske inte, vet inte varför jag skrattade åt det? Nu har jag kollat på sing along i ett år, det var kuli! älskar Malmberg, när han börjar prata, då..han slutar liksom inte? Sen har jag lyssnat på vandraren, bra är den, ja bra är den! Hey, fick diktinsperation nu igen!

Förbjuden kärlek till en vandrare
som inte förtjänat, inte allt.
förbjuden glädje när den vandrare
jag älskar har det så kallt.
förbjuden längtan till en vandrare
vars flöjt ger klang och ton.
förbjuden lyssning till en vandrare
vars ord ger inspiration.
förbjuden önskan till en vandrare
som profeten en gång sa.
förbjuden ja det är min vandrare
just så som det ska va.
'

Ha, flummigt! Om Rickard fick veta om det här, då du! Ja det blev som förstått inget med Natta, hon var typ halvdöd, tentapluggande och galna katter förklarar saken. Läser Pi nu, flummbok, tre religioner samtidigt..den du! Smaka på den va! Var den god? Nä, den smakade som apelsinjuice med oljefläckar. Okej, får jag fortsätta mitt inlägg? Nej, för du har inget att skriva. hmm, vem handlade dialogen om? Det har jag glömt. Jaja. Skrev jag jaja? Coolt. Jaja. Vafan, sluta skriva jaja Ema! Ehh, borde nog sluta. Men varför det? Hey, jag ska ge er en tävling.

Vet ni hur titelmatchen går till? Nähä, idioter! Den går ut på att jag har förvrängt orden i en refrängrad(eg titel) och så får ni lista ut vilken.
2chokladpudding, jag misstänker att du fattar poängen."
så.
c u /Emma den galna glömska glitterpennan

Kommentarer
Postat av: sariis

Apelsinjuice med oljefläckar?

2007-11-24 @ 10:39:17
URL: http://foxhill.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0