det utlovade inlägget som blev till någt annat

Ok. Det funkar inte. Men vad gör man liksom. Jo, man skriver ändå!


Jo, ett öga rött alltså. Den filmen är jävligt cool. Men liksom, ja, men! Jag vet inte vad jag ska skriva. Just det, så här var det ju. När han protesterar blir folk lite sura, men då kom jag på att jag ska gå ut ibland och bara revolusionera mot precis allting. Gosh, det skulle vara kul! Det har jag för mig att Fredrika gör ibland, x. när hon och Gabi hade sina konstiga kläder det var kul och coolt.


Nästa punkt var väl nåt..jag skriver om Natta. Hon är riktigt galen. Hon är smart också. Jag kan inte tänka mig att jag och Ellen hade samma relasion som jag har med Natta nu, fast jag vet att det var så. Skillnaden är att Ellen förstod mig och Blackanger, Natta förstår inte men hon tar emot tacklingar mycket coolare. Haha, Ellen läser ju typ det här. Men vaffan, det var inte jag som började det här faktiskt. Men typ, det är så fort man vänjer sig vid saker och ting, det är min största rädsla.


Bästa citaten idag och sånna jag minns idag:

Bella: "Jag tycker också synd om alla djuren som får dö för att vi ska äta, men jag är ju hungrig!"

Den är helt enkelt klockren. Och så ett Emma-skämt i världsklass:

"You´ve gotta be black to sing like that, seriöst."

Det är fortfarande kul.


Just det, James Blunt lovades också prat om. Måste bara få säga att han är fantastisk. Ronja får säga vad hon vill. Men han är ändå världens bästa och ägigaste. Jag ägerförresten på gitarr. Men nu ska jagsnart sova och drömma, hoppas det blir bättre än igår då jag sjöng falskt och allt möjligt shit. Imorgon är det fredag, uppspelning och idol och Sara-fritt. See you there, if you dare meeting me on Fridays. You know, no, you don´t. Me neither.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0