ett inlägg om allt möjligt som klistrats in av mig!

Ni vet på idol, sådana där som svimmar och sånt av nervositet? Jag har alltid sett ned på dem, men jag är en av dem. Jag håller på att dö för något lite. Det var uppspelning idag, och jag gick typ sönder av skakning och bara hjälp mig! Jag fick g+(10/20) i gitarr och mvg+(20) i sång. Ganska nöjd, men inte jätte.

Lyssnar på Nobody´s home live, och den är underbar, som sagt, gitarrer ffs! Den är verkligen så som jag vill ha gitarrerna. Anyway, fredag idag. Idol ikävll, återkommer kanske mer om det. Nu avnjuts I hope med Dixie chics, det verkar som om jag är besatt av dem, men jag bara gillar dem. Den texten är väldigt bra. ?Our children are watching us, they put their trust in us, they´re gonna be like us? kunde inte ha sagt det batter själv. ?Det är otäkt, tycker jag. Man tappar liksom fotfästet när man tänker på hur man förstör för andra jenerationer. Jaja, människovärde tar vi någon annan gång, när jag har kraft till att beskriva det. Nu är det Jokerskrivning som gäller, tror jag iaf. God dag, alla mojare. Jag har fått ett nytt smeknamn förresten, emmojs. Kell sa det när jag fick ett värktyg i handen, han frågade vad det var och jag svarade ?en jojs?. Hihi. Nu ska jag iaf sluta moja mig, see you guys this evening.

Kommentarer
Postat av: Galningen Axel

Öhum. Man kan inte få MVG+. Det är korkat. Ett MVG är ett MVG och inget annat...
Fast det är löjligt att sätta ut MVG+ och IG+/-. Man kan ju knappast bli bättre än MVG! Pluset sätts ut för att visa att om man jobbar lite mer höjer man sig...

2007-10-05 @ 18:05:30
URL: http://awntheauthor.livejournal.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0