uuu

Jag har tränat precis, bu! Det var kul och tråkigt. Jag får sjuk inspiration till Joker, precis som av att spela gitarr. Förresten så är moll helt underbart att lyssna till, och att spela är det bara ahhh! Jag vill att 4b skall skriva en låt i moll, jag älskar moll, det är unerbart. Snart ska jag bada. Intressant?

Idag träffade jag Monika den nya. Spooky. Hon var gammal, liksom typiskt gammal! Anyway så tänker jag på olika saker just nu. Tänker på bloggar, och möss, och redwall, och songs. Och på gamla sångframträdande. Typ Idas sommarvisa, hiehi, jag vill sååååååå höra den som jag sjöng den. Isch! Det måste ha låtit hemskt. För er information så weilade jag så det blev helt krappy alltsammans. Fast har ju aldrig fått höra hur det blev. Bu! Aj, jag har skrivverk i min handled. Det får mig att tänka på Toras anime-mojs där det kom maskar ur handleden. Fyyyyyyfan. Vi ska ha matteprov på torsdag. Coolt. Det kommer jag äga på. Sen på vg/mvg kommer jag vara helt körd och skriva vvaaaaa på varje fråga. Frågor äger förresten.

Jag skriver bara 1 inlägg/dag numera, bu! Det suga! Men ej mycket att do, right?

Imorn hänger Tora med till teatern, kommer bli ...intetsägande. Hon är nog rätt tyst. Nu måste jag bada. Jag orkar inte det, jag har ont i munnen av törst. Vill ha vatten! Jaja, badet, here I come! Fast eg vill jag soooova.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0