vi vet ingenting nu, vi vet ingenting idag

I morse så gikc jag upp. Tänkte bara säga det. Idag hade vi bild. Då fick vi veta att Yvonne har en deep crush på Gandalf. Yey, vilket par. Yvonne liknar Trelawney, konstaterade Agnes. Jag vill inte göra någon fjärde film. It sucks. Förövrigt jobbade vi med kolasch på bilden och jag gör ett om vägar, det är mycket intressant må jag säga. Imorgon är det onsdag. Snart är det teater. Idaghar jag läst ut min bok, i en gåtfull spegel. Rekomenderas till alla filosofer(vem försöker jag lura, finns inga fler här ju). Skrev lite joker idag, den är bra tycker jag. Men alla pratar liksom lika för alla pratar som jag. Isch! Sen så har Sussi vikarierat för Johanna och jag hatar det! Hon är väl inte Julianas heller, det är ju helt oresonligt. Det är liksom prinscipen, jag har Susi, Juliana har Johanna. Jobbiga rektor dummie.
Idag så fick Bibi utbrått i komradion i taxin. Voy, vad arg kärringen blev. Hon gormade och stod i, jag blev lite scared. Hon var liksom hjälp! Jag kan inte skriva seriöst. Kom att tänka på ett ciaat Hannes sa i fredags, det har jag glömt säga.
Dialog:
Hannes: Får man skriva om en man som lir begravd levande?
Annika: Nej, Hannes.
Hannes: Men om mannen är död?

Jag gillar Saro när hon får sina ryck. Nyss fick hon ett ryck om halloween.
"Mamma, det är haloween snart, vi kan plannera fester och dricka läsk och göra grön chokladpuddning och skära ut pumpor! Varför har vi inga pumpor? Köp en pumpa åt mig, kvinna!"
Hiihi. Det varo kuli. Nu skall jag göra någotning och sedan skall jag vandra. c u (sia, gräddglass!)(uttala cu så kanske ni fattar det extremt roliga skämt Agnes drog.)

Kommentarer
Postat av: SB

Ja, jag är bara din. Har fixat det med rektor.
Och du Emma...
kolasch=collage
utbrått=utbrott
(förlåt, kunde inte låta bli)

Din SB

2007-10-24 @ 19:01:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0