mitt liv som gud!

Jag fick uppgiften 2hur jag skapade världen" på denna dags skrivarkurs. Here we go!

Mitt liv som Gud

Jag vaknade en dag och insåg att jag måste ksapa en värld. Det var så trist och dimmigt gämt, ingen sol, boring! Jag gick upp och började fundera. Den här världen skulle vara cool och lite annorlunda, den skulle utklassa lady Yellows konstiga ide. Varför göra en planet med gröna gubbar på? Alltså, honestly.
Jag ställde mig vid randen av min bosättning, längre än så här fick jag inte gå. Helvete då! Jag bestämde mig för att helt enkelt telepatiskapa allting, jag är ju så smart! Jag förklarade för luften och den skulle forma sig:
?Bli föränderlig, bli varm eller kall utifrån tiden.?
?Så säg oss vad är denna tid?? frågade luften.
?Denna tid?, jag log överssende, ?jag ska förklara det. Ni förstår, det ska komma dagar och nätter. Ljus och mörker ska skilja dessa två åt, med hjälp av sol och måne, som jag strax skall skapa.?
Efter att ha skapat de två ljuskloten samt några ?stjränor? började jag med världen. Den skulle vara platt som en skiva och lika tunn, eller nej, jag kan ju göra den rund, som en?som en kanelbulle! Ja så gör jag. Eller nää, ännu rundare, som en riktigt smarrig chokladboll-så ska jag göra den. Då måste den ju i och för sig snurra, typsikt. Men det kan vi sätta någon snäll slav till att göra!
Sedan skulle jag skapa livet på ?jorden?. Det började jag med något oformligt, med några utspretande lämmar och små hål lite varstans. Den hade en mycket konstig figur på det hela taget, lite sprattlig och..helt jävla perfekt!
?Hej du!? jag väntade mig förstås inget svar.
?Hej själv, jag är den första människan!? flinade saken och jag såg att de små sakerna i ett av hålen hade blivet vassare än jag trodde.
?Ja, vill du ha fler??
?Det blir ju inget släkte annars, korkade Gud!?
Jag fnös, jag var ju inbnte Gud, jag var lady red! Så jag kapade några av släktet till, och sen en massa annat. En värld helt konstruerad av lady red. Eller, var jag lady black?

det där är lite skumt med ladyarna, men jaja.

ett kosmiskt skämt

Vilken trevlig dag vi har idag. Inte gjort något alls, typ. Först snackade vi om rökning, boring. Sen på son tittade vi på prinsen av egypten. Boring, Carola suga. Sen idrott, stavgång och Monica släpade in mig i växthuset i botaniska. ;) varmt var det.
Sen spanska, underhållande!
Omar: Om jag får barn så måste de vara sportiga. Om jag får en tjock unge, då tar jag självmord!
Omar: Jag ska nog bli emo, det verkar skoj!
Sen på slöjden lärde jag mig att lägga upp maskor! Fattar någon hur coolt.
Sen jävlar, färgade jag håret! O my gooooooooooood. Bild kanske kommer. Eventuellt. Men nu ska jag lämna dig och er och alla.

söndagstankar

Jag fattar inte det här med ätstörningar. Varför skulle man inte äta för att folk ska tycka om en? Disgusting. Utdrag ur Marian-bok:
"Oj, vilka lass du häver i dig!"(hon äter normalt)
"Va?"*äter lite mer*
"Det var som sjutton!"
Vadå så ska inte folk få äta nu heller. Man måste äta, fattar någon det liksom. Jag spyr!

Dessutom stör jag mig på psykologer och sånt, de ska alltid sörstå allt. De ska räkna ut logiska, djupa förklaringar. På allt! Iritationsobjekt.

Jag cycklade tandem med syster idag, och åt fattiga riddare. Me like.

Hur det skulle ha låtit!

Jag såg på så skall det låta utan ljud igår. Vi lekte döva, och sjöng Pipi Långstrump. Sedan såg vi på körslaget som var hemskt underhållande.
"Det går bra för upptempolåtar."
"Så han där, som sjöng en lugn låt då?"
"Det går bra för honom också, men det går bättre för upptempo."
Underhållning det där. Hoppas på glasklart och glass ikväll, nice.
Sen reklampauserna.
Reklamröst: När jag bjuder på middag vill jag att det ska bli hälsosamt.
Emma: Jag vill inte komma på middag hos dig i så fall!

Ja ja, hejdå.

and none of it seems to matter

Jag lyssnar p[ vandraren och jag tror jag ska b;rja gr[ta av glädje alldeles snart. Ronja, du smittar!
Det är nästan sommar, snart ska jag till kreta, hårfärgning på måndag, vi ska grilla ikväll, och..fan. Vad jag älskar världen. Och faaaaaaaaaaaaaaaaaan vad jag älskar vandraren. Det glömmer man från gång till gång men man blir så ga när man lyssnar på den. Den vill jag sjunga någongång, skulavslutningen..kanske? Skol, möjligtvis..men vem bryr sig! Inte ens ungarna som tävlade om att skrika mig i fördärvet i affären nyss förstör min glädjekänsla just nu. Nu tar vandraren slut, helvete. Forsaken tar dess plats, inte lika mycket kärlek, I must say. Synd det där..
Jag har nada to say just now så hej då!

det jag skrev på svenskan igår..flummigt värre!

Grisen sockergryn står bredvid några tvåfotingsbastarder under ett expriment han själv uppfunnit. Han som kom från Tellus hade många smarta idéer, en av de var den här sepelinargrejen och fiskarna. En annan var tankarna som bränsle. Men så sa en av männen, Moras, ?det här kommer aldrig att fungera?. Han känner hur vinddraget runt sepelinaren försvinner gradvis.
En av Sockergryns idéer hade varit att låta en annan man, Aron, bli ledare över sällskapet-vad han trodde. Aron sa till Moras att vara tyst, men det var redan för sent. De negativa tankarna, antibränslet hade redan blivit till. De hade säkert funnits innan de uttalats av Moras, säkert hade Lili ännu inte slutat tänka på allt hon lämnade hemma på sin planet. Bofasta jävlar de där venusborna, helt klart.
Sockergryn ser katastrofen en nanosekund före fiskarna inuti sepelinaren. Ali bubblar förskräkt och tvillingarna Muhammed och Mohammed flämtade efter luft-de var riktigt korkade och försökte få syre som hjälp. Hela världen gungade, sepelinaren var på väg att störta. Ingen fanns som tänkte positiva tankar längre. Så klev plötsligt den sista människan fram, Birjama. Hon kastade med sitt långa ormhår och skrek: ?det här fungerar!?
Ormarna i Birjamas hår fångade upp signalerna och likaså gjorde fågeln på Lilis huvud. Fågeln började sjunga och ormarna tänkte ilsket ?kom igen vattenidioter!?. Sakta lyfte sepelinaren till väders igen och fiskarna djublade, stora lilablå bubblor flöt ut ur deras alltid öppna gap. Sockergryn log lättat mot Birjama och sa att hon nog skulle bli den nästa ledaren-vad hon trodde.

Jag gillar ormhåret xD

till Sussi

Nej SB, inte punktskrivaren, stenåldersmaskinen..you know..den där hemska saken man använde på typ bilden till serierna!
However, så blev det ingen redovisning idag. Hann inte, och ska ju till kreta på fredag. Så det blir inget ändå. Ska nog göra det på helklass istället.

Okej. Jag spammar min blogg rätt regält.

superanalys av vardagslivet!

Idag har jag gjort en massa saker.
Först gjorde vi en skrivövning på svenskan, sen var det musik då vi fick Lisa att spela gitarr, haha! Bra var hon. För Bernard var och åkte skidor. Bjebb! Sen så flummade vi på biologin också:
Christoffer: Du Lotta, hur känns det att vara så liten?
Lotta: Likadant som det känns för dig att vara så kaxig.
Haha, fun! Sen mera och mera flum, hiha. Sen kom jag hem och stressade till badet för att simma med Nathalie. 600 m och analysering av Nattas bråk med sin kompis. Nu hoppas jag att jag blir informerad.
Såg talang nu också, intressant. Galna människor, jobbigt med den där lilla tjejen, man borde inte få skicka sånna tjejer. I think. Sen så var det massa annat bjebb där. However..jag vet inte vad jag ska säga. See you xD

jag undrar: vad är det för fel på mig?

Igår natt hade jag en hemsk dröm, som var underbar. Dessa motsägelser vet alla som har koll på Emmas blogg handlar om blackangel. Eller Satan, men det är inte riktigt samma sak.
Min dröm börjar, eller mitt första minne börjar, i ett klassrum. Jag känner nog ingen utom Asrar där, men alla är mina klasskompisar som jag känner jättebra egentligen. Så kommer några nya in, och en av dem är Sirius Black. Han är precis som Asrar säger, en badboy player. Och det är ju så gulligt så. Men jag blir konstigt nog livrädd och jag har något konstigt minne av att jag står i en trappa, vänder sig om mot honom där nere och skriker något psyksjukt. Jag minns flera dialoger, jag försöker hela tiden få honom att komma ihåg kam och sånt men det gör han inte. Och Asrar är den enda utom jag som blir helt galen av det, som vet vem han är liksom.

Ga den här drömmen gör mig galen och den jagar mig. Han var äckligt fin i den drömmen. Det är han inte annars. Vet ni det? För han finns inte, den ni..nyheter!
(som Tony Rickardsson och Robert Gustafsson skulle säga, jag är inte bitter..näää..jag äär inte bitteer!)

jävla helvetes leukemi!!!!

Jag ska ha muntlig redovisning imorgon på ett arbete som jag inte är klar med och man kan ju inte ha stödord för jag vet inte hur punktskrivaren fungerar!
Hell...
Nåväl, idag och igår har varit konstiga dagar. Igår börjades det med hell fysikprov, men det gick faktiskt rätt okej, rätt bra faktiskt. Hoppas att det blir mvg, men det hoppas man ju alltid, right?
Sen har vi börjat på askungen på svenskan också, nice. Nej, spanskan, menar jag. Cenisienta. Tror jag hon heter. Jag spelar hermanastra murena. Nice :)
Sen började vi se prinsen av egypten, en väldigt trevlig och underbar film, med en underbar melodi i huvudlåten. Den är underbar. <33
Citatuppdatering förresten.
Hannes: Emma, du måste ge mig svaret på denna frågan. Varför handlar Karl som han gör? (han måste ha svaret i skolsammanhang)
Emma: Jo, för han är dum i huvudet.
Hannes: Ja okej, då skriver jag det!

Lisa: Jag tänker mig inte för innan jag tänker saker. Varför gör jag inte det?

Bildlektion också, vi höll på och flummade. Vi ska göra en 3d-historia, med ord till. Jag ska skriva om stenens memoarer, en galen ide men poetisk.
nu ska jag inte skriva mer i det här inlägget.

sadisten

Här kommer mitt författande från yesterday. Jag skulle skriva om en objuden gäst i mitt rum, So I did..Niklas Törnlund är min skrivarkurslärare.

En objuden gäst

Ett berg tornar upp sig i mitt huvud. Det är ett berg av läxor, trötthet och brist på inspiration. Det är irriterande och man kan inte bestiga det. Dessutom spelar Sara jobbig musik därute och jag har inget att göra utom att plugga.
Då öppnas dörren och någon kliver in.
?Vad är det?? Bjebbar jag. ?Vill du något viktigt??
?Ja?, rösten är välbekant. ?Ja, jag vill mycket viktiga saker.?
?Niklas!? min skrivarkurslärare, eller sadist Niklas Törnlund står i rummet och ler elakt. Det bryr jag mig dock inte om, för jag kan inte se leendet, ha ha.
?Emma, du kom inte på skrivargruppen i måndags??
?Nej, det har du helt rätt i, skarpsynt iakttagelse det d
är.?
?Därför måste vi ta igen tiden..nu.?
Med en kännsla av att det inte kan bli värre frågar jag försiktigt vad de gjorde förra gången, då jag uteblev. Som jag väntade hade de tränat på prosapoesi inom omöjliga uppgiftsramar, givetvis under sträng tystnad medan Niklas själv drack te och bläddrade i papper. Som vanligt.
?Men det ska inte du göra, Rävås.? lättnaden sköljer genom mig. ?Du ska..skriva en roman. ?
?På en och en halv timme??
?Nej, under din livstid. Jag går inte förrän den är klar.?
?Hur lång ska den vara?? Paniken flyter i mig och jag är nära att kasta upp rakt på min älskade Ingemar, men håller mig tillbaka och väntar in hans svar.
?Kanske runt tre tusen sidor..som en inledning till första boken alltså. Jag tänkte mig tjugo böcker.?
?Men va..va..va??
Där sitter jag, med en objuden gäst i mitt rum, en objuden gäst som planerar att stanna.

Muahahaha....

Asrar-lägesraport!

Asrar var konstig idag, mer än vanligt! Först fick hon ett anfall och var helt exalterad om Charlie. Sedan började hon klänga på mig, hon kramade mig och hånglade upp min tröja och sånt. Hon var lite..lesbisk. ;) hon klängde faktiskt både på Agnes och Agnes också, men mest på mig. Sen skulle hon dö också. Det skulle Isa med, så det var utmattande.
Sen skriksjöng vi I will always love you och my heart will go on och det lät som fan..m, I did. O well.
Asrar är väldigt snäll. Om ni undrar. Det står rätt mycket om henne här va? ;) sen var Agnes helt galen och typ hög på socker och skrek och skrattade och klagade på mig när hon fick tid. O well.
Nu ska jag bara skriva ett inlägg till..

är jag..otrolig?

Jag får hela tiden höra hur otrolig och fantastisk jag är, för att jag klarar av allt som alla andra klarat av som en självklarhet. Visst är det konstigt? Jag är väl inte bättre än de, eller..sämre? Eller vadå?
Jag minns första gången jag träffade Juliana. Hon tjatade om hur självständig och coool jag var. Men va, liksom..gämmfört med henne då eller? Eller va menar hon?
Nej, nu fakar jag bara. Jag är ju blind och allt det där. Och det är ju otroligt. Helt fantastiskt är det ju, o my god, hon är blind och kan sy på maskin! Sy fattar ni? Och vet ni? Hon kan gå också. Och prata. Och sjunga och skriva på tangentbord. Och allt annat hon kan. Nu är jag sur!

fysik..

Fysik snurrar i mitt huvud, runt runt runt. Det bara snurrar och segar och leder och strålar och strömmar. Som värme. Helvete.
Judendomprov idag, hell. Kunde inte första frågan och de andra blev bara skit ändå. Helvete blev det, hela grejen. Jag hatar prov!
Fick även tillbaka matteprovet. 19/25, ett poäng från mvg. Hellvete helvete hellvete hell! Jag kan inte stava helvete så jag varierar stavning. Jag varnar er, jag kommer spamma min blogg hela tiden xD. För jag vill skriva många inlägg. :p jag är konstig.

school of ballades

Jag orkar inte plugga! Jag har två prov nästa vecka som jag är så sjukt död på, och inte kan, och jag orkar inte plugga. Jag kommer nog aldrig orka till något. Jag kommer bli ett ig-barn och mobbad. Och dessutom kommer jag snart att bli helt utbrend. Nej, nu skämtar jag bara. Men so long suckers.

vår och sommarvindar friska

Syster har suttit ute och broderat idag, ville åka rullskridskor och annat vårigt. Vi var på Burlöv och köpte glass, bikini åt mig till Kreta och sommaren och en vit sommarjacka till syster. Vår och lycka. Massor med Marian att läsa. Underbart.
(i nästa inlägg blir det andra tongångar. jag spammar min blogg för mängdens skull.)

the idiot republic

No bravery lyssnas på och det får en att tänka på mycket. Texten ska dyka upp ikväll förhoppningsvis. Nu ska jag prata om en film jag såg i fredags, the idiot republic. En kille och en tjej blev nedfrysta och sedan dök de upp 500 år senare. Då var allt högteckniskt och alla var pantade i huvudet. De hade bytt ut sitt vatten mot sportdryck och deras ide av rehabilitering var att köras över med stora monstertruckar. Det var illamåendeframkallande och äckligt kan jag tillägga att det var. Men också väldigt intressant. Sen dess har jag för övrigt hävdat att pappa startade alltsammans, hela idiotvärlden. Nu lyssnas if I can´t hear the music, denna underbara James Blunt. Jaja, nu skulle inte detta inlägget handla om James Blunt och hur underbar han är, det tar vi i nästa inlägg. Men börjar detta redan nu, är folk dummare? Kanske, det är nog så det ligger till-egentligen. Nu lyssnas the truth beneath the rose, me like. Sen skulle jag nog knappt säga så mycket mer, förutom att ni ska vattna blommor med vatten, inte mörda folk och läs era läxor för guds skull!

tillbaka på ruta ett

Så nu har vår regering hittat på några ytterst korkade saker. Jag börjar hålla med Tildas brother om hur hemsk den är, regeringen. However. (lyssnar på voise inside my head med dixie chicks). De har kommit på nya betygsystem, fler nationella, mer betyg och så det mest fantastiska av allt; blindskolor. Jag måste säga att jag bara kan komma på en anledning till detta förslag. De är rädda för oss. Vi kostar en jävla massa(skulle det bli billigare om man buntade ihop oss eller?), vi är lite konstiga och pratar för mycket, våra käppar står ivägen för folk och de tror vi är sär.
(lyssnar på hope you´re happy now med the sounds, jag hatar att skriva musiken såhär, som Ronja gör.)
Så snart slänger de upp oss på vindar och låter oss stanna där, eller vad det nu var de höll på med. Jag vet inte. Men jag tänker inte ha några fåniga blindskolor. Om detta händer har vi foxhillare bestämt att vi ska vägra och ge mig hemundervisning. Jag går helt enkelt inte dit. Det är det elakaste som finns och Bardia är den enda som ever skulle gilla tanken. Eller någon av hans iranska kompisar för att vara lite halvt rasistisk. Nej nu buntar vi ihop oss och skrämmer slag på dem, det gör vi! Hänger ni med och demonstrerar?

Marian.kvinnor för fan!

Jag lyssnar passande nog på sexy single med Anastasia, när jag börjar detta fina inlägg om Marian(ni känner henne som det jag trodde hon hette, Marion) Keyes(ni känner henne nog under någon vrickad stavning): Ah, hello kom nu och deppade ned mitt inlägg, deppigt. Nä, inte påverkas. Min fot har somnat.
Jaja, Marian. Hon är en helt fantastisk författare som i sina romaner blandar död och humor med skönhetsideal och sex(en aning mer sex än vad jag skulle önska). I hennes koserier hur det nu stavas berättar hon om sitt liv, om spahotell, spåtanter, skor och smink. S börjar allt på den du. Jaja. Hon skrev en novellsamling jag läste i förrgår och igår, några berättelser var:
En ängel som blir nedskickad till L.A för att begå alla e sju dödssynderna som en kurs, som människa givetvis. Hon delar lägenhet med två skådespelare och kämpar för att genomföra kursen.
En kvinna ligger i koma och man får höra hennes berättelser därifrån, vad alla gör och hur irriterande alla besökare är.
En kvinna som har ett problem, hon har olika skostorlekar på fötterna. Hon efterlyyser någon med motsatt storlek så de kan dela skor, och hittar en; Haylie. Hon är riktigt hemsk och till sist lämnar hennes man henne för Haylie. Dessutom snor Haylie hennes alla högerskor. Hon sitter på en pub och har en sko på sig hela tiden. However, det finns massa mer i just den.
En rymdvarelse följer en engelsk flicka i usa där hon bråttas med diverse problem.
Har ni fattat typen? Hilarious! lyssnar på dark wings, eller slutade ju nu, och började på aquarius. Båda wt. Iaf. Hon har upplevt massor och jag är så oerhört kär i hennes böcker att jag skulle kunna..slänga manuset från min dator om jag fick alla hennes böcker!
(efter att först ha mailat det till folk då.) Marian helt enkelt, I am devoted to u!
Avslutar med två underbara citat, av vilka ett från wicked och ett från mammas kompis, det senare ska jag ha med i min bok I think, mitt nya progekt, om det blir kalrt.
"life´s more painless if you´re brainless"
"Varför blir folk så deprimerade? De tänker nog för mycket. Det gör inte jag."
Hejdå alla honeys, och kommentera mera segon! Tänk på Nessa!

Fire

Lyssnar just nu på the sounds med fire, och tänker på livet. Ska ge er en liten resumé, som det stavas kära Ronja, av tiden sen sist.
Onsdagen spenderades tråkigt, tror jag. Bland annat så var jag på sånggrupp, har en sjungvecka, som förra veckan. Jag börjar bli bättre och bättre! :D Sen svek ödet mig. Det var nämligen så att jag och syster glömt pengar och mobil och fick vandra hemåt. Vilket öde! Nu lyssnas cry med james blunt, som den föregående klassiker från sommaren 06. What a summer! However. Vi fick alltså gå, syster var konstig och jag var galen-as usual.
Sedan på torsdagens hell så svek ödet mig once again. För taxi Lund, min älskade vän och följeslagare genom livet, har fått för sig att jag hämtas 14.30 torsdag och fredag. så där stod jag och hängde! Nej, jag satt, men whatever. Jag kände mig som usch, hemskt var det. Men sen fick jag kitkat av syster och då mådde jag bra. Annie med samme manlige underbare artist spelas och skall snart sjungas, jag älskar sjunga. Nu orkar jag inte singa mera om Annie. Jo. Lite hann jag visst med.
Sen igår så höll jag på med mycket nyttigt och onyttigt, som att äta, se på så skall det låta, sjunga, flumma, existera och så lite skola däremellan. xD jag gillar livet jag.

Och så det viktigaste av allt. Manuset är klart!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jag är så lycklig. Så jag skulle kunna dö och gråta och bli galen allt på en gång. Nej vänta, överdrev jag inte lite nu? Jo, det gjorde jag. Tydligen;)
Till ljudet av..nej vad heter elendet nu då? don´t tear me down? Äsch, ingen bryr sig, så whatever, en balad All I need! Så var det. Äsch, bye guys och Nessa såklart, kram på dig Nessa! xD

man blir så varm...

Det är en helt fantastisk kännsla att bli uppmärksammad. X Asrar idag, så fort hon pratade med mig blev jag bara helt varm. Haha där lät jag riktigt lesbisk! Men i alla fall. Det är liksom åååååå. Förresten kan ni gå in på hennes bilddagbok, som heter Asrar, och se bilder på mig xD snart iaf. Hon stod och fotade oss bakom gardiner och sånt konstigt.
Hon ska också färga sitt hår, och Agnes med, så vi ska kanske färga samtidigt och typ skrämma slag på Lund city. xD det är sånt som man blir jävligt lycklig av om man heter Emma.

Inatt drömde jag att jag ringde taxi två gåner, det gjorde jag i verkligheten också. Taste that. Jag drömde att vi flyttade ut på landet också till något iskallt hemskt hus och vi ville bara hem. Hemskt var det. Nu orkar jag inte skriva mera förutom att jag är lycklig just nu. Som fan vad jag är.

hungern river hennes Emmabuk och det är tråkigt i hennes rum.

Hej. jag har lite konstiga rubriker men om ni inte fattade det så är det en cover på ronja rövardotter det där.
Nu skulle jag eg haft tea men jag har håltimme <3333 och snart ska jag åka på teater och flumma och spela moder. <33 jag gillar.
men jag är hungrig som en elefant och gäspar som en krokodil och måste nu svara asrar på msn. så ja, jag har nog inte sagt något vettigt i detta fina inlägg. måste ksriva manus också. god eftermiddag /Emma

dagens författande

Jag skulle skriva en rumsbeskrivning idag på kursen. rätt nöjd. vad får ni för bild av mig när ni läser?

Mitt rum

Det är mörkt och det luktar instängt. Sängen är obäddad och en väska ligger slängd bredvid den. En ful byro står också där, med en stereo ovanpå och lådorna fulla av kassettband. På skrivbordet står en bärbar dator, åtskilliga glas och skålar efter frosseriet som ofta äger rum, en trave talböcker och mycket mer skit-mer än vad ägaren vet. En träbokhylla står mot väggen, proppfull med punktböcker som ingen längre läser och diverse annat meningslöst skräp. Framför datorn, på en smutsig stol, sitter en tjej. Hon skriver för allt vad hon är värd på datorn, har hörlurar med musik i öronen och när hon kör fast leker hon förstrött med de små magnetpinnarna framför henne. Hon vill inte bli störd och fattar inte att den stängda dörren är orsaken till hennes tryckande huvudverk. Det spelar faktiskt inte någon som helst roll.

my life is briliant

Jag har typ halvt ont i huvudet. jag är seg i hela kroppen och känner mig helt sombieaktig. Åh vad jag önskar jag blev klar med mitt förbannade manus någon gång, bort med hela skiten snälla gud eller vem man nu borde be till. En gång bad jag Tilda att be om något och hon bad till artister. Ja min Tildis hon är lite skum som ni säkert visste. Hon skapar en blogg i månaden och glömmer sedan adresserna och löserorden. Så lyckad man kan vara då. :p
jag borde dusha men kunde faktiskt inte orka mindre just nu. skulle vilja ha en glass. och en kram och att någon skrev på msn och sa hur snäll och allmänt bra jag var. Och så bota sticken i min hjärna. Och ja, så vill jag ha fler böcker. Och lite lycka och underbarhet hade inte smakat helt fel.
citat från dagen kommer här.
Agnes: Och så säger vi att det var en misshandelse. (hon menar olyckshändelse och hela storyn handlar om att hon ska strypa någon i filmen.)
muahahaha, sen satt jag och skrattade åt Magnus hela slöjdlektionen också. Han visslade på jingle bells och var allmänt skum. Sen så uttalade sig ju Bernard såklart.

Bernard: Det är något fel på mig(till några andra illar). Emma, vad är det för fel på mig?
Emma: Mycket!
Bernard: *suckar teatraliskt och går*
min klass är skum, musikalisk och allmänt hemsk! Hejdå.
p.s. till Axels kommentar, Nessa bits inte, hon är förskrämd och kryper ihop när ni kommenterar. Ni måste träna henne, kommentera mera! *hey Nessa, come out, they´re not gonna kill you..only..a little.*

att höra till

Tänk att ha en kompis. Alltså en bästa kompis som alltid alltid alltid ställer upp för en. Som man kan ringa till när som helst, typ mitt i natten, bara för att man vill prata. Som alltid orkar med en. Tänk att en gång var jag med kompisar på fritiden. jag ska nog ta bort detta egentligen. För jag har ju kompisar, right? Men liksom, var är den där viktiga människan, den där som ju måste finnas? Linnsie var är du när man behöver dig egentligen?

Carry you home

ja, jag lägger upp texter för att få mer inlägg. en sen då?
Trouble is her only friend and he's back again
Makes her body older than it really is
And she says it's high time she went away
No ones got much to say in this town
Trouble is the only way is down, down, down

As strong as you were
Tender you go
I'm watching you breathing
For the last time
A song for your heart
But when it is quiet
I know what it means
And I'll carry you home
I'll carry you home

If she had wings she would fly away
And another day god will give her some
Trouble is the only way is down,down,down

As strong as you were
Tender you go
I'm watching you breathing for the last time
A song for your heart
But when it is quiet
I know what it means
I'll carry you home
I'll carry you home

And they're all born pretty
in New York City tonight
and someones little girl
was taken from the world tonight
under the Stars and Stripes

As strong as you were
Tender you go
I'm watching you breathing for the last time
A song for your heart
But when it is quiet
I know what it means
And i'll carry you home

As strong as you were
Tender you go
I'm watching you breathing for the last time
A song for your heart
But when it is quiet
I know what it means
And I'll carry you home

I'll carry you home

I hope

Sunday morning, I heard the preacher say
Thou shall not kill
I don't wanna, hear nothin' else, about killin'
And that it's God's will
Cuz our children are watching us
They put their trust in us
They're gonna be like us
So let's learn from our history
And do it differently

CHORUS:
I hope
For love, joy and laughter
I hope
We'll have more than we'll ever need
I hope
We'll have more happy ever afters
I hope
We can all live more fearlessly
And we can lose all the pain and misery
I hope, I hope

Oh Rosie, her man he gets too rough
And all she can say, is he's a good man
He don't mean no harm
He was just brought up that way
But our children are watching us
They put their trust in us
They're gonna be like us
It's okay for us to disagree
We can work it out lovingly

For I hope
For love, joy and laughter
I hope
You'll have more than you'll ever need
I hope
You'll have more happy ever afters
I hope
And you can all live more fearlessly
And you can lose all your pain and misery
I hope, I hope

There must be a way to change what's going on
No, I don't have all the answers, but
I hope
For more love, more joy and laughter
I hope
you'll have more than you'll ever need
I hope
There'll be more happy ever afters
I hope
We can all live more fearlessly
And we can lose all the pain and misery, we can lose all the pain and misery

I hope, I hope

I hope
I hope
I hope

so hard

Back when we started
We didn't know how hard it was
Living on nothing
But what the wind would bring to us
Now we've got something
I can imagine fighting for
So why is fighting all that we're good at anymore

And sometimes I don't have the energy
To prove everybody wrong
And I try my best to be strong
But you know it's so hard
It's so hard

It's so hard when it doesn't come easy
It's so hard when it doesn't come fast
It's so hard when it doesn't come easy
It's so hard

It felt like a given
Something a woman's born to do
A natural ambition
To see a reflection of me and you

And I'd feel so guilty
If that was a gift I couldn't give
And could you be happy
If life wasn´t how we pictured it

And sometimes I just want to wait it out
To prove everybody wrong
And I need your help to move on
Cause you know it's so hard
It's so hard

It's so hard when it doesn't come easy
It's so hard when it doesn't come fast
It's so hard when it doesn't come easy
So hard

I can live for the moment
When all these clouds open up for me to see
And show me a vision
Of you and me swimming peacefully

Last night you told me
That you can't remember
How to feel free

It's so hard when it doesn't come easy
It's so hard when it doesn't come fast
It's so hard when it doesn't come easy, easy

It's so hard

out of my mind

Är då alltså låten som spelas i mina öron right now. James Blunt in my heart. Jag har absolut inget att säga, det är en varning. Jag har en helt konstig feeling idag, liksom, kär i livet fast ändå olycklig. Det är helt obeskrivligt konstigt.
Kärlek är en konstig sak, I must say. Något som man inte kan få rätt på egentligen. Säger jag som aldrig upplevt det. Det är ju verkligen som om jag vet vad det handlar om. Jag önskar bara att jag får veta det och att konstiga tankar som jag har idag inte sannar kvar i mitt huvud. Jag kan verkligen inte skriva idag men jag vill verkligen skriva samtidigt. Jag är ju bara lite för konstig jag. Jag säger ju inget vettigt! Varför gör jag inte det? Jag tror jag snart börjar gråta av alla ord som inte kommer upp i mig idag. De kan verklgien inte komma ut, det är en stor jävla vägg ivägen. Den är spygrönt målad också och den sticker hål på mina ord när de närmar sig. Jag kan känna ordens smärta i mig, när de blir stuckna. Kan ni förstå allt det där?
Rubriken i förra inlägget handlade förresten om ett citat jag fick av Asrar, det var Snape som skulle säga det. Rätt kul. De andra var riktigt dåliga förutom en som handlade om Lily, ungefär in your fase för mig!
"Lily, du är liksom förra året.."
det var faktiskt roligt. nu slutar jag blogga.

"Draco, is it true? Do blonde ones have more fun?"

Idag har jag varit på halong och ätit kyckling med Nathalie. Sedan så ska jag berätta att Marie Andersson är med i talang. Fattar något hur coolt det är. Hon är tydligen förlovad också. Den ni. Sen så skulle jag la säga något annat. Men tror ni inte att jag har glömt vad det var? :s nu så är det hälg. Och det är ju lycka! Men jag orkar typ inte skriva något.
*Forgive me, dear Nessa, but I have no insperasion!
love
Emmis

no good deed goes unpunished

Jag lyssnar på den bästa låten i universum, no good did från wicked. den jag snackade om som jag sjöng som mantra i tisdags. den är bra som mantra, I say. Nehej nu byttes satungen till I do istället, som jag ju har lagt upp texten till, once. jag ska leta upp no good deed texten också, för den är så bra! Jag hör inte vad jag skriver om ni undrar.
Idag var Måns sjuk och mixern där nere var kaput så vår musik blev detsamma, sjuk och kaput. utan trummor (bernard tog över Måns gitarr) och dålig sång och akustiskt. Vidrigt med andra ord. Sen har jag börjat jobba med leukemi på biologin, vilket var mycket intressant! Sen så fick jag back provet från igår, inte felfritt, men ett fel iaf. Läste fel som vanligt. Nu lyssnar jag på denna angels som är så underbar såå. Ibland. Konstigt nog. Aj, jag har ont i magen. Stackars mig. Mor stängde min dörr nu om någon undrar. Idag spelade jag in låtar på milestone för att se hur de lät, för det mesta lät det hemskt, för jag lyssnade på mp3 och sjöng. Usch, vad man kan sjunga falskt när man inte hör sig själv. Och ehh, annars också. Men jaja. Ikväll ska jag och Nathalie äta ute, nice och trevligt. Vilket ju iu och för sig är samma ord. Yey vad jag stavade bra där. Men, vem bryr sig, inte jag iaf. ;) Detta är ju faktiskt min blogg eller som jag har bestämt att kalla den, min dagbok. Hej dagbok! Dagböcker ska ju ha namn också, fan, det orkar jag inte med. Jo, min dagbok heter Nessa Rose efter systern i wicked. bra ide va? Så hädanefter kan jag skriva Nessa eller Nessa Rose till bloggen om jag vill. För att ni ska förstå måste jag tillägga hur seg och trött jag är och att jag lyssnar på dance with me med the sounds och att jag skriver så lång mening för att jag inte orkar skriva punkt. Det gjorde jag ju nu, vad jag rockar. Em jag borde sluta klottra på detta stackars klotterplank. Jag säger ju ändå inget vettigt så. Whatever. Jag läser fallet mary-lou, inte nu alltså, men annars. Den är riktigt bra och häftig, men väldigt oförutsägbar! Lite irriterande också, handlar om en rullstolsbunden tjej och lite sånt. Nej jag har inget att säga i bloggen.
goodbye Nessa
/your Emmis
ps. bara för att bloggen fick ett namn nu, kan ni fortfarande kommentera, Nessa bits inte om man skriver i henne.

dagbok?

Är min blogg en dagbok? Agnes säger att dagböcker måste vara böcker. Och att jag inte skriver, jag trycker på knappar. Jag undrar om man läser när man läser med punktskrift då? Ja inte vet jag.
Jag vill resa någonstans. Jag vill sjunga och skriva och jag vill skriva en roman. En lång och vacker en ska det vara. Den ska vara kraftfull ochhäftig. Jag vill sjunga på klubbar och jag vill kafféa en vårkväll på uteservering. Jag vill åka motorcyckel och jag vill färga om itt hår. Svart med röda/rosa slingor. Jag vill vara populär och grilla på stranden med vänner och musik. Jag vill spela gitarr och sjunga orginellt och häftigt och bra. Jag vill åka bil till venedig. Jag vill ha snygga kläder. Jag vill kunna laga mat. Jag vill få komplimanger och vara eftertraktad och snygg. Jag vill inte vara så här tråkig längre fattar ni det?

Aj aja aj

Jag har ont i magen. För jag har ätit chokladbollsmet. Det skulle bli bollar, men det blev det inte. För syster smälte smöret. Det blev i princip varma havregryn. Men gott som Satan.
Jag och Sara är båda helt gone igår och idag. jag sa så här igår:
"Böcker är alltid så korta. de tar aldrig slut, bara fortsätter och fortsätter."
:s jag är så oerhört seg så jag skulle kunna spy över mig själv. Massa havregryn kunde bli uppspydda.
Jag hade matteprov idag, vilket jag liked. Tror det blev felfritt. Men jag tror ju bara. Jag hade inte skriftligt på biologin heller, eller engelskan som jag trodde. Men hade på fysiken i tisdags, som jag tror jag fick alla rätt på. Men det ska man ju inte tro. Sen på bilden fick Måns skit när han stod modell. ;) jag gjorde en människa i snäckor. Snyggt som fan ju!
Har skrivit 5 scener i manuset idag, fattar inte hur jag hann! men de var ju korta och så.

Hörrni, min blogg fylde halvår i söndags! den ni ;) jag har skrivit måååååånga inlägg. men jag vet inte hur man hittar statistiken. ska testa lite med det, vet att det finns. Somewhere. Ga vad jag har mycket att säga plötsligt. Weird. Jaja nu tänkte jag iaf sluta blogga. men min mp3 är found anyway.

kräver sympati

Min mp3 är inte här och jag kan alltså inte lyssna på någon musik! Men hjälp någon! :/
Jag skulle berätta en läskig sak. Igår morse vaknade jag och kollade klockan, 06.42. men eftersom min klocka var nyligen omstäld och jag var van vid att den visade fel tid så blev jag livrädd för att vi hade försovit oss. Fatta lyckan när jag insåg att jag hade fel och hade en halvtimma kvar att sova på!
så idag har jag sovmorgon och borde skriva något ovättigt i manuset men vaffan. vem orks? Fast jag måste skryta för Agens idag om hur långt jag har kommit, just det. Just det, jag kräver sympati för ännu en sak: igår drömde jag att pappa flyttade till usa! sen på sånggruppen så sjöng jag falskt som fan hela lektionen, vilket jag gör vareviga gång. jag hatar den jävla sånggruppen. Varför ska hon envisas med så höga låtar?
Ah just det, Ronja är klar med dh, på svenska. jag hörde lite av den. det var fel med Maria som babblade om sånt läskigt hon inte fattar. M, jag vet inget om hennes iq menmen. nyss läste jag ut syskonkärlek btw. det slutet ägde faktiskt, mysko måste jag säga. Nej jag orkar nog inge mera bloggande. siao!

livet ler och döden är mobbad

Jag är så glad idag! Det är vår som crap och dessutom så har jag nog glömt säga att vi beställt resan till Kreta. Underbart.
Räknade ut att vi kommer ha 18 prov i sjuan, som jag vet. Man kan ju fundera på mycket.
Syskonkärlek är en ägig bok om ni undrar, sjuk och galen! Men bja. Jag inser nu att jag typ aldrig har något att säga idag. crap.

dikter som avslutar poesimånaden på kursen

Disharmonisk kärlekssång

Vi försökte spela i takt
Vi försökte dansa efter samma pipa
Men allt ledde till musikaliskt förakt
Och du försvann genom skogen som en ripa.
Din ton lämnade min och kvar fanns jag
En solostämma vars sång är kort
Den spelar för ditt minne idag
Isen mellan kullerstenarna smällter alltid bort
Droppar från hamburgerställets tak
Hur hamnade vi här?
Det är svårt att sjunga när man inte står rak
Det är svårt att leva när död är allt man är
Det ska du veta att jag kämpade för
Att höra våra melodier klinga
Samtidigt inan de dör
Och må de kärlek till musiken bringa.

Min utomjordiska skönhet


Mitt hår är ett gyllene vattenfall i stormen
Mina ögon är eldiga och följer inte normen
Mina händer är torra och mjuka på samma gång
Mina läppar är vädjande rosor-ge oss en sång!
Mina öron är små och i perfekt konstruktion
Mina tänder är vita i en vinterilusion
Mina fötter vandrar på en vårtrottoar
Fågelsången frågar och mina stämmband ger svar
Min röst är en viskning och mitt skratt är en gåva
Om liv vill jag be och om kärlek vill jag lova
Jag är utomjordiskt vacker och jag är allt du vill ha
Säg mig, är jag nu inte tillräckligt bra?

here we go again!

Jag fick en mars04 flashback idag. Riktigt påtaglig. Som om usch jag vet inte. Jag gick och sjöng några fraser ur wicked som någon form av mantra:
"and however they try to destroy him let him never die"
om ni någonsin hör hur hon kvider ut det där i wicked så kanske ni skulle kunna förstå hur jag kände mig i förmiddags. Usch. Dessutom har vi serious som glosa och det la ju sitt tunga lass på mina axlar. Jag kan knappt andas ibland ska ni veta. Och det är ju bara konstigt för jag kände ju ingenting! Det var ju helt skumt, liksom. Usch för livet! Dessutom är jag orolig för Tora och Asrar, mest Asrar, hon har ju för fan självmordstankar! Och Tora hon är ju hon, och ibland tror jag att hon är störd i huvudet. Typ sinnessjuk! Jaja..crap.

m...

Vi hade skitkul idag på teatern om ni undrar.
Axel: Hidie suger! (det är deras syrra om jag nämde det.)
Asrár gillar zombie som är en superbra låt. Det tycker jag är cool. Charlie har fått ett ansikte för de andra och en uppdatering för alla. ;) gosh vad seg jag är i huvudet...jag är helt seg. Det skrev jag ju nyss. Det gjorde jag ju. Men seriöst, hur bloggade man? Det har jag glömt. :/ jag kan inte blogga. Jag suger. Som Hidie! :p

det funkaaaaaaaarrrrrrr!

Det funkar! Jag kan blogga igen! Jag är så lycklig :D
Hmm, vad ska jag skriva då. I lördags var faster och farbror hemma. Farbror och jag hade läskiga fyllediskutioner om skapande. Alltså han var full, inte jag. Han läste konstiga egna dikter och var skum!! Lite läskigt, han är läskig. Inget att göra åt. Igår var vi på skrivarkurs och pratade och flummade. Nu läser jag syskonkärlek. Det är världens coolaste bok. Lite pervers, men cool. Tänk att den var skriven i södra spannien. den du. ;) idag är det första april. Anna försöker lura mig, det har hon gjort hela dagen, men hon gör det dåligt!
"Emma, varför har du en lila fisk i flanell på tröjan?"
"Emma, det där är inte Tora, det är jag!"
"Du Emma, varför är du en rosa kanin?"
Idiot är hon. äsch. jag orkar inte skriva.

RSS 2.0