my life is briliant

Jag har typ halvt ont i huvudet. jag är seg i hela kroppen och känner mig helt sombieaktig. Åh vad jag önskar jag blev klar med mitt förbannade manus någon gång, bort med hela skiten snälla gud eller vem man nu borde be till. En gång bad jag Tilda att be om något och hon bad till artister. Ja min Tildis hon är lite skum som ni säkert visste. Hon skapar en blogg i månaden och glömmer sedan adresserna och löserorden. Så lyckad man kan vara då. :p
jag borde dusha men kunde faktiskt inte orka mindre just nu. skulle vilja ha en glass. och en kram och att någon skrev på msn och sa hur snäll och allmänt bra jag var. Och så bota sticken i min hjärna. Och ja, så vill jag ha fler böcker. Och lite lycka och underbarhet hade inte smakat helt fel.
citat från dagen kommer här.
Agnes: Och så säger vi att det var en misshandelse. (hon menar olyckshändelse och hela storyn handlar om att hon ska strypa någon i filmen.)
muahahaha, sen satt jag och skrattade åt Magnus hela slöjdlektionen också. Han visslade på jingle bells och var allmänt skum. Sen så uttalade sig ju Bernard såklart.

Bernard: Det är något fel på mig(till några andra illar). Emma, vad är det för fel på mig?
Emma: Mycket!
Bernard: *suckar teatraliskt och går*
min klass är skum, musikalisk och allmänt hemsk! Hejdå.
p.s. till Axels kommentar, Nessa bits inte, hon är förskrämd och kryper ihop när ni kommenterar. Ni måste träna henne, kommentera mera! *hey Nessa, come out, they´re not gonna kill you..only..a little.*

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0