darkness on it´s cold way

Snart blir det höst. Nu är det meningslös sensommar, men snart blir det poetisk höst. Det blir prommenader och fika med Nathalie, det blir skola och prov och betyg och det blir kanske kompisar också. Det blir regn mot fönster och storm i trädgården. Det blir sånggrupp med ny lärare och skrivargrupp där man är trygg och omtyckt. Det blir vardag och det blir ärlighet, eller nja, fel ord. Det blir trygghet, man orkar liksom igen. Man har läxor att plugga till, man har rutiner. Alla längtar tillbaka till sommaren men just nu vill jag ha höst. Inte den grå massan som är skånsk vinter utan riktig höst. Med för mycket äppelpaj och varma jackor och åh. Vad hände med mig nu, blev jag så här sentimental bara för saken skull? Vad tänker jag med, höst är jag blött och kallt och grejer. Höst är inte vacker om man är ensam. Man måste ha snälla människor på hösten, inte sitta vid en dator och vara kall och sorglig. Jag måste måste ta tag i mitt liv. Jag har läst bloggaren satans inlägg om att förbättra sig själv, och jag måste-måste-måste följa det. Men jag orkar inte det, jag skulle aldrig kunna följa det. Fan jag vill ha en rostad macka med ost (odd) och ett glas coca-cola med is, och jag vill sluta må som en möglig pannkaka och må dåligt (alltså fysiskt) och vill sova och vill inte sova. Vill prata med någon och vill inte prata med någon. Vill inte att min bok tog slut just nu men det gjorde den, crappycrappycrap. Well, I surrender, won´t blog anymore right now.

Kommentarer
Postat av: Sharon

Tricket är att se det vackra med hösten. Höst är inte bara sorger och mörker, det kan lika gärna bli varm gemenskap och mängder muggar te och en god bok. Finns väl inget mysigare än att sitta ihopkurad i en soffa med högar med filtar och kuddar, en bok, te och något gott att äta, som sockerkaka till exempel.

Tycker du verkar se fram emot hösten på ett bra sätt. Mycket bättre än jag. För mig betyder den bara ångestångestångestochmegastressochprestationstångeständainihelvetet, ungefär. Fortsätt se det positivt!

2008-08-13 @ 19:36:58
URL: http://shass.blogg.se/
Postat av: RonjaR

för mig betyder hösten att skolan börjar och jag glömmer att tänka och känna ordentligt. varje sommar lär jag mig något stort, i år har det varit hur viktigt det är tatt ta sig tid att tänka och känna, för den här sommaren har jag formligen exploderat av tankar och kännslr som tryckts unda under läsåret.

2008-08-16 @ 23:21:24
URL: http://musikfreakar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0