ear dear diary..

I dag har jag varit på stantrip med min galna syster och min mindre galna fader. Vi åkte först till Silvan och köpte tråkiga saker, så jag och Sara gick och kollade på ÖB. Först flummade vi riktigt mycket, gjorde en undersökning om lukerna därinne och sjöng gummybear. Sen började jag läsa som om våra liv var en bok. "Vi såg att det var en återvändsgränd, så vi vände åter". Haha, bara jag som tycker är roligt. ;) ja ja. Sen på öb kollade vi på posters men det fanns bara massa bilar och fula tavlor och simpsons och skit. Nu lyssnar jag på en skitlåt med wt, och ja, ni hörde rätt. Varfan är Sharon i låten, hon är ju inte med, för satan! Hon var kanske sjuk då. Lyssnar nu på efter allt istället, shirley kan göra en så lugn. Inte spec bra men lugnande och lite sådär halvt sentimentalt--som all annan musik jag lyssnar på. O men bjebb sen åkte vi till city gross och pantade miljoner flaskor och fick 211 kronor (vilket jag räknade ut superdupersnabbt och frivilligt. har jag någon form av skolabstinens?). Sedan så handlade vi och vi spekulerade om allt möjligt, Sara ville inte att jag skulle hålla henne i armen så jag grabbade tag i hennes tofs och hängde bakefter som en kopplad hund. Det var kul tills Sara började slita i mitt hår! Well vi gick hela tiden förbi en jobbig tv-gubbe som babblade om någon satans skalare som kunde skala gurkor (varför?) och riva choklad (godare hel). Jag gillar honom ej, men det gjorde Sara. Sen ville jag gärna...va? Vad ville jag? Inget minne av. Nu luktar det tackos ute i köket så nu kanske jag ska äta snart. Ja ja hejdå alla och ring mig om ni har boring som vanligt.

Kommentarer
Postat av: Maria

Var med i min tävling där man kan vinna hår saker till ett värde av 800kr :)



http://shocker.blogg.se/2008/august/vinn-overraskning.html

2008-08-10 @ 19:48:28
URL: http://shocker.blogg.se/
Postat av: Sharon

Deep Within eller Blooded, I suppose?

2008-08-10 @ 21:43:11
Postat av: Sharon

SV: Men Moder! Det finns ju ingen underbarare bröl-röst än Robert Westerholts. Det är ju dagsens sanning. George Oosterhoek gör den rätt bra live i och för sig, men det är ändå inte samma sak.

Var tvungen att sätta den låten på repeat igårkväll bara för att du nämnt den.

2008-08-11 @ 12:31:59
Postat av: Sharon

Sv: Ah, det förklarar saken. Nå, Sharon var inte sjuk den gången hur som helst (är hon sjuk ställer de givetvis in sina spelningar), hon är helt enkelt inte med i Deep Within alls.



George Oosterhoek var grunter i bandet Orphanage förut (inget jag själv lyssnar på, eftersom jag tycker sångerskan är skräp). Så vitt jag förstått är han en tämligen god vän till Sharon och Robert, och säkert de andra i WT också, eftersom han då och då gör små gästspel på deras konserter och "sjunger" tillsammans med Sharon, som då t ex. i Deep Within från Mother Earth Tour-DVDn och The Other Half från The Silent Force Tour-DVDn. Jag gillar honom rätt bra faktiskt, även om Robert är min favorit.



Ska vi fortsätta i den här takten kommer vi ha miljoner kommentarer på de här inläggen. Får väl tvinga fram ett nytt snart så att inte det andra blir överbelastat :P.

2008-08-11 @ 15:40:39
URL: http://shass.blogg.se/
Postat av: Sharon

Sv: Där ser man, där ser man. Man lär sig något nytt varje dag. Jag, å andra sidan, gillar även dem. Som redan nämnt sju hundra gånger tycker jag han har en helt underbar morr-röst. Är annars inte så förtjust i growlande (kanske för att de flesta som håller på med det låter fördjävligt), men Robert Westerholt är i en klass för sig.



Det verkar onekligen så. Tragiskt för dem som inte har blogg. Nog för att de kan kommentera ändå, men...äsch.

2008-08-11 @ 18:47:21
URL: http://shass.blogg.se/
Postat av: RonjaR

Emma, håller du på att få minnesförlust?

2008-08-17 @ 09:55:54
URL: http://musikfreakar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0