kaffé pennan

Så heter ett av mina drömmål. Kaffé pennan. Det ska vara ett litet ställe, med goda kakor och läsk. Och kaffe och sånt skit men ändå. Det ska helst vara som mossby och annorlunda att man betalar en liten summa och så får man ta hur mkt som helst. I alla fall. Där inne ska författare och andra kunna skriva. Där ska man alltså kunna sitta och författa, och så helt plötsligt kan man fråga något om språket eller om allmäna saker. Så kanske någon kan svara. Man får prata men helst ska där vara rätt tyst. Musik ska inte spelas, det kan förstöra ens tanke, men mp3 och sånt finns ju. Det är min dröm. På kvällarna ska det vara möten där man fikar och pratar, och föreläsningar och grejer. Författare och journalister ska prata där och så. niklas tyckte att jag skulle fråga någon ungdomsgård, men jag vill ha ett stående kaffé, inte ett hörn. Jag ska ha det ordäntligt. Och jag vill uppnå den drömmen, somehow. Kommer jag dock inte lyckas med men ändå.

Kommentarer
Postat av: Astronauten

Vilken fin blogg du har! :)

2008-08-16 @ 23:22:36
URL: http://astronautenochfrank.blogg.se/
Postat av: tjejer som kan grejer

Sveriges snyggaste sexblogg blir bara bättre och bättre! Senaste inlägget lär dig allt du behöver veta för att ge perfekta blowjobs!

Läs och kommentera. Vi har även en frågelåda där ni kan ställa alla frågor som tär på er men som ni inte vet vem ni ska ställa dem till. Vi svarar på allt!



Choo choo// Tiffany, Lola & Amber

2008-08-16 @ 23:31:03
URL: http://tjejersomkangrejer.blogg.se/
Postat av: RonjaR

det kanske är det du ska göra när du gått ut jurnarlisthögskolan, starta ett eget cafe!

2008-08-17 @ 09:39:55
URL: http://musikfreakar.blogg.se/
Postat av: Axel

Varför inte? Fast... Om du ska göra ett café, varför gå journalisthögskolan..?

2008-08-17 @ 11:14:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0