en onsdagskväll i början av december

Idag har jag ett par mycket viktiga saker att säga. Det första är att jag ska få sjunga i kyrkan på avslutningen!!!!!! Fast jag hittar ingen låt så jag börjar bli lite galen på det..en jullåt? Snälla någon, whoever! Sen den andra saken: jag fick mvg på franskaaaaan!!!!! Jag fick dessutom bättre resultat än Sara men har inte sett provet än. Idag på ek:n pratade vi om en text den en tjej tog sin bästa väns pojkvän. Den var väldigt intressant och vi reflekterade om coola saker. Well har också varit på ful sånggruppssak och sånt. Och yeah lite sånt men goodbye...

Kommentarer
Postat av: Sharon

Carola (Jag avskyr Carola) har ju låten "Himlen i min famn". Den är faktiskt fin. Carola är uuusch, men texten är inte så dum och ja... Det är ju Maria som sjunger till Jesus (fast det tänkte jag inte på första gången jag hörde den...).

Annars är "Jul, Jul, strålande jul" fin.



Det var dem jag kom på nu. Återkommer om jag får några snilleblixtar. (Naia sitter och skrålar O Helga Natt tvärs över bordet här också, det kanske är en hint till mig...)

2008-12-03 @ 23:44:29
URL: http://shass.blogg.se/
Postat av: Sandy

"Det strålar en stjärna"? Eller så heter den nog inte egentligen, men du vet vilken jag menar. Eller "Julen är här"? Har du några roliga inspelningar så att man kan få höra hur du låter kanske? Vore roligt. :)

2008-12-04 @ 09:11:53
URL: http://lilzandy.blogg.se/
Postat av: Anonym

Gothic christmas!! Nej, förresten, ångrar mig redan, sorry.

Inte himmelen i min famn, vad du e gör! Tänker bara på vispen då..

Det strålar en stjärna håller jag med Sandra om att du borde sjunga, den är faktiskt trevlig, även om jag tyvärr misstänker att du skulle spricka på de höga tonerna där.

Grattis till ditt mvg!!

2008-12-04 @ 14:24:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0