the tales of a mytoman

Hejsan hoppsan alla honungsölskorkshalsband!
idag har varit en flumdag! först snackade jag med Onna, skitkul, vi snackade om massa shit. Vi kom fram till att wt är filosofiskt onda och att vi ska gå i terapi. Tjoho, vad kul. Sen åkte jag till saluhallen och åt, fast inte på min saluhall, utan ett annat ställe. Pommesen var njammilinam! jaja. sen kollade vi om det fanns några Marion-books for sale, fanns det ej. Sen hem, bada och till skrivarkursen. Vi kom inte in på skolan, så åkte hem till Niklas och flummade jag, Emma och Anja. vi ljög, kulikuli! här kommer the tales of a mytoman!

Var och hur bor du?
Jag bor på saturnus. Eller, jag bor på en av ringarna. Där sitter vi, jag och Marolyn Monroe, och spelar wii. Vi har ett skitroligt liv och fast man riskerar att bli mördad av gas, eld eller yrkesmördare om man går utanför dörren så är allt frid och fröjd. Glömde jag säga att Marolyn är min mamma?


Varför vet du inte exakt hur gammal du är?
Jag vet inte hur gammal jag är, för jag är den sista människan på jorden. Jag sitter och skriver hela dagarna, fast jag hatar att skriva. Det är så tråkigt att jag kan spy, fast ingen torkar upp min spya, och då orkar jag inte spy. Fast förut älskade jag att spy. Äsch, ska gå och äta frukost, finns gått om lik att kalasa på?


Vad är egentligen det konstiga djuret du har hemma?
Det djuret är en katt. Ja, det finns fortfarande katter. Trots den Vilanderska diktaturen och den Nilvénska ?pappersmasakern? har en katt överlevt. Numera är ingen medveten om att katter fanns, förutom Anja, min värsta fiende som fortfarande minns den fruktade Nilvén.


Hur kom du till Sverige?
Jag kom till sverige via taxi 12 12 12. Det är Lunds coola taxikänst, sa dem. Men jag avskyr den! Den där hemska växeltanten, och nej fy fan för taxi Lund! Crap, kan inte skriva stora s, så Niklas kommer slå mig hårt med sin piska för att jag skrev sverige så här!
Den tredje fattar ni inte, det är interna saker. Jaja, äsch, ska ej blogga mera.
God kväll från den seriöst galna, eller galet seriösa Emma.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0