halvfina hägringar

så nu har jag allt varit i stockholm, vilket var en stor ansträngning. på vägen dit lyssnade jag på ett radioprogram om galor, då sa mannen: bara för att han ser ut som en komunists gardin så är han ändå han! hahahahaaha, det tyckte Ema var högst kul. Så entrar hon stockholm och finner där Ronnie och Ronja, som tar mig med för att handla godis. detta blir en strapats då vi båda säger nej tack och ja tack och det är högst ointressant men vadådå. sen kommer vi hem till heltssonbitchens hus och då lyssnade vi på bubbel.
"hästar är två meter höga djur med ett stort huvud i ena hörnet och en svanns i det andra hörnet".
sedan så satt vi och flummade en stund, oj glömde berättao m Ronnie som tar tio minuter att lägga upp godis eller något sånt. jaja. sen spelade vi in vem kan segla en ybercool version, vilken jag är lite kär i. jag är även kär i en inspelning jag gjorde av Ronja när hon sjunger sin låt sång om andra världskriget. den lyssnar jag på nu. sedan flummade vi med Ronnie och så sov vi.

På lördagen vaknade jag och lyssnade på musik med Onja. sedan kom Eve in och bjebbade, Eve är alltså Onjas syster. Sen åt vi macka och drack choklad, och sen gjorde vi ett hopkok av våra två frozen-dikter. det var kulikuli. sedan fick jag blodsjukevärk och alltså blodsjuka. helvete. efter det lyssnade vi på onjas gamla låtband som var högst jätteskumt och jag vet i hög hastighet är coolt kom vi på. så kom folket, de som kom var Maja, Axel, Rena, Emma, Linnea och Vispen. glömde jag någon? möjligheten finns. jaja. vi dannsade runt granen och sjöng falskt, sen ville vi slänga ut granen genom fönstret men det gjorde Ronnie. vi ville även sätta heltssonbitchen i toppen på granen så vi blev av med henne. Detta fick vi dock inte. Efter lite flum sjöng vi karaoke, och sen så bestämde alla sig för att mobba mig om Satan och mig. men det är ju sådant som händer :/ :( :p. sen så sjöng jag hypnotise och snackade om var är vargen med Rena. nej det gjorde jag före mobbningen. sen hade vi kuddkrig som var högst dumt och sedan åt i pizza. jag åt minst av alla. sedan så gick folket för utom Maja och Axel som sov över. Då pratade vi med Eve också ett tag. jag pratade i tfn med familjen, men bestämde mig för att lägga på då jag hörde ordet köxkniv nämnas i de andras samtal.
*Detta hade med spelet haxed attgöra, ett spel där man slåss och köper sprit och sådant. skumt är vad det är. Ronja slåss med en köxkniv men en ölflaska är mera värt. hmm..
Sen förslog någon jävel att vi skulle till och spela vattenpoker. We did. Här är poängställningen i ordning efter när folket gav upp.
Eve-2glas(hon skulle ut med hunden)
Axel-15 glas(stackars liten)
jag-6 glas(jag gick på toa 8 gånger, skumt, Axel gick väl tre-fyra)
Ronja-hmm, 8 ellr 9..
Maja-hmm, 9 eller 10 eller 11

Emma: nu händer det snart något drastiskt med Axel.
Axel: förmodligen att han springer iväg.

Emma(ligger på golvet och mår skit): vem föreslog vattenpoker? Var det Onja?
Axel eller Maja: ja jag tror det.
Emma: Onja jag hatar dig.

Ronja: jag vill ha torskakaka!
Emma: toskakaka heter det.

Sen gick vi upp och Eve berättade stories som var lite för perversa. vi lade oss och Onja somnade. Kvällsdiskutioner:
Axel: stackars dig med talprogram. 18+)(talsyntesröst)
Emma: ja, jag vet!
*tystnad*
Emma: Axel, började du just en parantes med höger parantes?
Axel: ja.
Till saken är att han på morgonen förstod skämtet i det.

Axel: men det är ju uppförsbacke.
Emma: du får klättra.
Axel: man klättrar inte i uppförsbackar.
Emma: om det är ett berg!
Maja: då är det ett berg.
Emma(skrattar hysteriskt): ja, men om en uppförsbacke blir lagom brant blir det ju ett berg!

Det är tyst i rummet.
Axel: tystnaden har ett eget ljud som ringer i mina öron.
Emma> men lyssna p[ det d[, jag vill sova!

Ronja:*ljud som om hon vaknar*
Emma: oj, nu har vi väkt henne.
Ronja: *slår sitt huvud i väggen några gånger och ligger sen stilla*
Emma:hon d;dar sina hjärnceller!

På söndagen flummade vi, såg dockteater om hp som var flum och låg i perversa ställningar..fråga inte. just don´t. har glömt berätta om Axels och Ronjas tolkningar av vsd och kam, vad sa du och kan aldrig minnas. o well. sedan så upptäckte vi att Rena tagit mina skor, så jag fick(!) ett par gummistövlar av Ronnie. sen kom vi till bromma och shoppade loss i automaten, sedan sattvi och tråkade.

Väl hemma nu har jag haft en trist skoldag med höjdhopp etc. buhu, hatar dagen. ska snart till bjebburskolan på..tadada...skrivarkurs! ska bli superintressant och kuli. ska vandra nu iaf.
/Emma den gråtskrattande grisluktande grissliebjörnen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0