ologiska helveteskamera!

vår filmkamera är sjuk i huvudet. det hjälper oss inte precis inför premiären kan jag upplysa eder om. bara så att ni typ vet om det. den lägger in konstiga sprak och linjer och vänder bilden uppochned och tar bort ljudet och crappar sig sådär allmänt jättelägligt skitbra! men vi ska nog klara detta tror vi..eller också inte..who knows.
så idag så är det då alltså fredag och vi flummade både bort biologin och slöjden. på biologin snackade jag med skumme Bernard som bestämt sig för att jobba sig. han sa att jag och fredrika var deprimerad e, och annat dumt som:
B: Emma, har du tänkt på hur tjock du är?
Emma: ja, det har jag.
muhaha, det gillade Emma. sen pratade jag och snickarpresten Kell eller hur det stavas också:
K: sista slöjden idag Emma, tragiskt.
Emma: ja, det kunde ha varit sista förra veckan också.
jag är allmänt ond mot slöjdlärarna, idag sa jag till Kell och Göran att slöjdlärare inte är några riktiga människor. de är slöjdlärare. haha det var jätteroligt tyckte jag. sen hälde Sara röd karamellfärg i sprite-glasen, men hälde sedan ut alltsammans. det borde ha filmats, med en vättig kamerajävel! bjebb för detta filmhell. btw så sjöng Agnes och Tora låten i dockteatern om hp, och Amanda vikarierade som en högst roande Dumbledore. Bella dog och jag förbannade i tysthet deras sätt att trycka ned min Satan till bristningsgränsen. så till slut skrek jag på dem. ger dessa satungar mig undermedveten agrisionsgrejs?

förresten för er som kan vsd, Yvonne har bestlutat sig för att fatta det. hon säger nämligen aldrig prata utan tala, det låter som om hon säger "Emma fattar du vinken jag kan vsd-språk!" men det kan hon inte, m, jag hoppas det iaf!!

/Emma den befriade blomstrande bloggläserskan.

Kommentarer
Postat av: Maja

Du är ju grym mot dina lärare!! Onda Jävel, gå till Satan istället...

P.S. VI får påökning på ronjaardum.se nu!

2008-01-18 @ 20:24:53
URL: http://reichard.blogg.se
Postat av: Axel

Det kan vara farligt attt vara för elak mot sina lärare, akta så att de inte "pratar"(eller kanske de väljer att tala:D) med dina föräldrara och sen så sänker de ditt betyg...
Nä, nu var jag en hemsk dommedagsprofet. Lite kul måste man ju få ha...

PS: lycka till med filmen

2008-01-20 @ 14:29:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0