how to selebrate

Här sitter jag med chips, sider och choklad, nice. Idag har vi fikat med kusiner och kusinföreldrar (nytt ord) och mormor. Gott fika och flummigt värre. Vi snackade gospel och grejer. Sen har vi kollat gilmore girls och mycket mera shit. Sen har jag lyssnat igenom massa evanesence, nu har jag det albummet som onja har och två till! Bra låtar, verkligen, lite skumma dock. Men ändååå. Jag har himskans lite att säga här, faktiskt. Men tack till grattissägarna, blir glad! Speciellt tack till vispen som skrev om mig i sin blogg, jag älskar att bli nämnd, jag är så psykat bekräftelsesökande. Jag är uttråkad och ring mig någon snälla. Gör inget om ni läser detta imorgon, gör det ändå, jag need st prata med somebody! Jag är dessutom på sånghumör, vill singa, men är inte bja på det. Jag är dålig på att singa när jag är själv sådär, och annars också, dålig på att våga ta ton liksom. För när jag sjunger tar jag det som en sånn big deal som om jag är en showoff. Wich I soooo am. Nu läser jag starvagansa och Helen Sjöholm läser in den och hon är min gabriella forever och åå. Fast hon låter mkt yngre och har fin dialäkt när hon är gabriella. Nu chattar jag med Vispen på msn (funderade på att skriva Elvira för att jävlas, men lät bli av godhet) och det är intressant. Säger vi. Nej jag bara skriver massa ord utan mening. Kan jag inte kläcka ur mig nåt vettigt typ for once? Jag vill säga något smart och häftigt så alla bara oh, fan vad den där tjejen är smart och häftig. Då skulle man ju få massa kompisar och grejor. Dream on blindstyre ;) gäsp. Jag är seg i huvudet och vill sluta skriva men det blir konstigt då. Det blir konstigt hur jag än gör här i livet. Kan inte jag få göra rätt? Jaja, Nessa says thanks for the comments by the way, "but I still can´t see the moon...come on now!" ;) från oss båda till några få, en riktigt god natt!

Kommentarer
Postat av: Vispen

Hur lång tid tar det innan Nessa ser månen? Det vill jag ha svar på haha. Det här är den tredje kommentaren jag skickar till dig, jag har alltså skickat sex kommentarer till dig på två dagar! Nu borde ju Nessa vara very happy! Men nu kommer jag inte kunna kommentera på länge sen eftersom att jag åker iväg imorgon.

Men du kunde ju ha ringt mig, jag vill ju höra dig sjunga och allting! Men okej, jag är inte alltid så kul att prata med eftersom att jag inte pratar so much men det kan ju du göra eftersom att du ville bli uppringd, jag borde ju vara roligare att prata med än ingen alls eller? Sen om du sjunger så spelar det ju ingen roll.

Jag visste inte att Helen läste in talböcker, vad handlar den boken om då? som du läste.

Vad gott med både chips och choklad!

2008-07-08 @ 18:44:20
URL: http://vispen91.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0