suck...

Jag måste säga att jag är frustrerad. Bloggarna här i samhellet har crashat totalt som allting annat. nu ska man tydligen ha bilder och skit på sin blogg, man ska "modeblogga". Visuella och ytliga jävlar, har ni inte fattat varför Gud gav er bilddagboken? För att sånna som ni ska få fritt spelrum och få vara sådär patetiska, vet ni. Och kommentarerna sen. Helt plötsligt har massa folcs börjat kommentera min blogg, out of the blue. Men jag älskar kommentarer så ja. Även om de bara skriver "vad tycker du om dagens outfit" så blir jag glad. Funderade på att svara personen "jag tycker den är gräslig, äcklig och allmänt hemsk!". Undrar hur den personen, Matilda hette hon, hade reagerat? Eller hon hette inte Matilda, hon heter fortfarande Matilda om hon inte fått byta identitet för att hennes outfits var så hemska så att hon blev anmäld. Skulle inte förvåna mig sådär jättemycket..faktiskt. Tragiskt nog. Men det mest frustrerande är ändå hur människor för små konversationer, och inte i en blogg utan flrra. När man svarar på något någon skrivit i ens blogg, då skriver man det inte i sin blogg, utan i deras. På ett helt annat inlägget med helt annat innehåll. Hur är det logiskt? Man ska kommentera inlägget, tycker jag. Det är var bloggar är för, att skriva och bli sedd. Men motsägelsefullt nog så blir jag överlycklig även om ni bara skriver bjebb i eran kommentar, okej då, ni borde motivera ert bjebb men ändå. Jag blir glad som fan av allt kommentarsliknande! Me looves komments så ge mig några nu då, ge mig, ge mig! gimme gimme gimme me some comments before midnight(and after too). Haha. Tänkte avsluta inlägget med att säga som låten i mina öron, we´re not living in america but were not sorry!

Kommentarer
Postat av: Vispen

Hej!

Ja, det är tråkigt med bilder, jag är medlem på bilddagboken och där får jag hjälp av min syrra att lägga in bilder. Många av mina kompisar har bilddagboken så det är därför som jag har blivit medlem där. Men både där och på facebook så verkar folk vilja känna de dem skriver till medan jag gärna skriver till de jag inte känner för att lära känna dem. På bilddagboken så måste man lägga in bilder för att få kommentarer verkar det som. Om jag inte gör det så är det helt plötsligt inte någon som skriver.

Jag måste be någon att hjälpa mig med min design och så snart, alla verkar ha någon sån grej men jag förstår inte vad det är eller hur den ser ut. Men det verkar som att bloggen måste se fin ut för att folk ska bli intresserade av att läsa.

En del lägger bara in en bild på sin blogg och skriver en eller två rader och sen publicerar em, det är inte så kul att läsa om det ju.

2008-07-07 @ 15:44:04
URL: http://vispen91.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0