Man klarar allt om man försöker. klarar man att försöka?

Ja nu är det två dygn kvar sen sitter jag där i norrköping på en lägergård med Onja och alla andra flumungar. Och det börjar kännas bra mellan panikatackerna. Jag börjar minnas mera bra saker. Att åka och Men åå hjälp mig. Jag borde inte tänka på sikar så mycket som jag gör. Jag borde typ släppa det, eller nåt. Men det är svårt, nästan omöjligt, extremt svårt faktisk.. Snart ska vi iaf iväg. Jag har en utmaning idag, lyssna på alla låtar på min mp3. Det går väl framåt men det tar ju sin lilla tid. Tick tick tack tack. Time is ticking on. ;) äsch hejdå ingen vill läsa detta spamminlägget i alla fall. bada på konstiga bad, att åka buss och sjunga sina låtar för folk som lyssnade, att mlå ungar som mobbade en med sin käpp, och sånt! Och tja man får ju godis eller köper men ändå och flummar och man klarar la allt här i world.

Kommentarer
Postat av: vispen

Hej!

Hoppas att du får jätteroligt på sikar! Jag ska inte dit i år faktiskt för det var en del av mina kompisar som inte heller ska dit, sen börjar jag tröttna lite på sikar för jag har varit där tio gånger, det är ju en del.

2008-06-20 @ 17:00:34
URL: http://vispen91.blogg.se/
Postat av: vispen

Men varför åker du till sikar om du nu har så många dåliga minnen från det?

2008-06-20 @ 17:08:17
URL: http://vispen91.blogg.se/
Postat av: RonjaR

Nej men hejsan!



Emma går på sikar, ska vara där tills fredagen, för att jag tvingat henne och för att hon bett mig att tvinga henne. Så hon klarar det, oavsätt om hon försöker eller inte.

2008-06-20 @ 17:28:56
URL: http://musikfreakar.blogg.se/
Postat av: vispen

Haha okej, jag förstår. Ja, hon klarar det säkert!

2008-06-20 @ 22:34:42
URL: http://vispen91.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0