inosence

Jag tänkte nu skriva om London till denna fina låt inosence som är så fin såå. Nu sjöng jag falskt, kul, jag hörde inte mig själv. Har nya trevliga hörlurar serrni. Nej skulle ju skriva om London. Vi åkte alltså dit på fredagen under panikatacker och babbel, jag stod för det ena, Sara för det andra. gissa vem som stod för vilket, värsta tävlingen! Äsch, jag är ju inte som Egoina som hon vill kalla säg som har massa folk som kommenterar så ingen kommer att svara på tävlingen. Jaja så vi var alltså där, i London. Vi började med fish and chips, så som man bör! Sedan var vi på hotellet och Sara och jag var så övertrötta man kan bli. Nu lyssnar jag på bring me to life, weird choise for me. Iaf så fick vi sjuka skratt, kramp och ryckatacker. Jag fick mitt livs största skrattanfall, och jag överdriver inte. Det var när syster sjöng i natt jag drömde och inte kunde texten.
jag drömde om ett jätteslått
där masken steg på ros
och alla spela tamburin
och reste sig och log.
hahahahaaha, tyckte jag då. Sen genomled jag en natt i dubbelsäng med syster, vars ben flög omkring okontrollerat och vad hon nu håller på med.
Sen var det lördag och vi åt frukost och gick ut på gatorna. Nyss lyssnade jag på let it be ala emmas band på musiken, gosh, we soooooo rock. jag med stämma av Måns och lite påhäng av denne Bernard som jag inser att det står på tok för mycket om i denna blogg. Men London var ämnet här. Vi gick till London bridge och lyssnade på vågorna, wow för det ljudet! Sen satt vi på katedralstrappan och fotade, fotade bland annat Mary Popins som vi såg med de två barnen. Visste ni förresten att i böckerna om Mary har familjen typ 5 barn? Den ni. Sedan så gick vi och fikade och gick på marknad, där jag köpte en taxi-nyckelring. Såklart, vad annars skulle eran beundrade Emma Rävås utan s i mitten köpa? Sen bevittnade vi en jävligt stor demonstration på trafalgar, mot war. War överallt på jorden typ. Det var verkligen skitmycket folk och skitmycket över huvudtaget. Sen åt vi och köte biljetter till wicked som vi var och såg lite senare. O my goooooooodness. Helt underbar huvudroll, och det var ändå reserv!
"Why don´t you teach us history instead of talking about the past?"
ok jag medger, de använde ett komplicerat ord där, men jag vörenklade texten och förfan, man fattar ju!! Sedan så gick vi till bussen och åkte hem, i kallt regn. Sov och Sara höll föredrag in her sleep, bara det att hon hade inga ord. Sjukt läskigt det där.
På sööndagen vaknade vi sent och gick ut på gatorna. Vi var på harrods som är felstavat och så gick vi i affärer. The howling är förresten psykat lång. Sen så reste vi hem på kvällen och jag insåg att jag var trött för jag tänkte konstigt. "om det inte hade varit för mig hade jag inte stått här". Nähäääääääää. Nu har jag sett melodifestivalen och jag är arg. på hela jävla resultatet. för det första kom inte gubben sist. frida kom sist. det smärtar att skriva ned det. Skåne för fan Skåne! Me loooooooove. Nu har jag inte skrivit allt jag borde, inte ens nu!! Jag sjunger falskt, just det, redan sagt. Kan säga hej till alla icke existerande läsare och avrunda litegrann. Hoppas det här blev så långt som det kändes. blev nog inte det är jag rädd. Ah, vi har påsklov, you haven´t stockholmsuckers! :D
godnatt anyway de som skall sova nu, not me. hejdå!

Kommentarer
Postat av: Axel

Hehehehehehe du verkar ju ha haft skitkul i London, och en rolig syster har du också :D

2008-03-18 @ 17:18:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0