saturday day fever

Idag skall jag handla med mor, baka drömtårta och ha speciallärarfikat klart i almänhet på fyra h. Det ska bli muy trevligt ifall att någon liten unge undrar. Och neeeeeeeeeeej jag spammar inte alls min blogg. Neeeeeeeeeej. ;) jag ska även skriva på Jana idag, ni vet, my new novel. Skall skriva kapitel 3 idag. Har på tal om kapitel sent kapitel 9 till alla som vill ha tof. Vad snäll jag är, va? :D men hejdå i alla fall.

guess what

Guess what, Nessa? Gissa vad vi ska sjunga på brölloppet? Hur kunde ni gissa, vandraren såklart. Huuuur kunde ni veta deeet? ;) Anyway. Who cares. Nu har jag tittat på talang och massa bjebb. Det var la trevligt. Nej alltså varför bloggar jag?

it´s gonna be a hot summer a hot hot summer

Idag har jag inte gjort ett skit i skolan. Jag har bara väntat på att dagen ska ta slut, och så fick jag mvg i sång på musiken. Rätt trevligt det där. Muy nice faktiskt :) Sen hade jag vårpiknik med Sara och låg i gräset och flummade och var lite allmänt skum. Idag är det friday och jag looooooooooooooooovvvvvvvvvvvvvvvveess lllllllllllloooooooooovvvvvvvvvvvvvveeeeeeeeeeessssssssss it! :)

livet man lever och döden man dör men i solen smälter alla som smör

Min dator är muy varm. Iaf så har jag idag varit i skolan och typ suttit av lektionerna förutom engelskaprovet. Det gick faktiskt braigt. Men på svenskan mobbade vi Christoffer som spelade någon konstig låt. Cecilia hånskrattade åt honom, roligt roligt! Sen idag har jag chattat med Hannah och snackat i telefon med Rena. Vi filosoferade om allt möjligt och sånt. Men jag och Hannah kom på att vi ska plugga ihop på journalisthögsklolan här nere och sen bilda författarteam och singera böcker och ge intervjuer tillsammans. Vad kul vi ska ha ;) Men jaja, hejdå alla bjebbungar.

ilskeutbrått

Varför varför varför förstörs alla mina wordinklistrade grejer till en enda fucking röra? Varför varför varför varför varför varföööööööööööörrrrrrr vvvvvvvvvvvvaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrffffffffffööööööööörrrrrrrrr händer detta? det är i sånna här situationer man förstår hur Elphaba i wicked blir så elak som hon blir, av ilska! "Nobody in all of os no wisard that there is or was is ever gonna bring me down!" In your fases bitches!

varför livet faktiskt är värt att levas.

1) jag är hemma tidigt idag, slutade 13.00 och en lektion före alla andra. 2) sara slutar om, hmm, 45 min. 3) hade nästan håltimme från spanskan idag. 4) solen skiner. 5) innan fick jag glass som ligger och smälter imagen. 6) panerad fisk till lunch. 7) start med russin som är såååå underbart gott. 8) jag är på sånghumör. 9) favoritdrivern förde mig till hem djuva hem. 10) snart är det underbart underbart sommarlooooooooooooooooovvvvvvvvvvvvvvvvvv! Jag kan även berätta att idag vigdes två par i skolan. Det första var Bernart och Omar som vigdes med pompa och ståt nere vid skåpen. Det andra var Ebba och Emma, och då lät det så här(Amanda var motvillig prest). Amanda: Tager du Ebba till din fru? Emma: Ja! Amanda: Tager du Emma till din man? Oj vad vi laughade. (alltså, inte jag, jag gifte mig inte). Nu lysnnar jag på it´s the fear och känner mig onsdagsglad och onsdagsdeprimerad i ett enda nötskal. :) konstigt? m, ja. Mor har förresten stukat foten, för första gången i hennes livs historia. Nu lyssnar jag på defying gravidty, har jag sagt att den låten är ägig och fin och cool och häftig och välgjord? Oj, det har jag nog sagt..ja. nej nu ska jag sluta spamma min blogg, ok?

Let me present...

...Ingemar den tredje, anlände igår, pigg och kry! Tror jag iaf, har inte börjat testa killen än. Sara fjäskar redan in sig hos honom och pappa gav honom smeknamnet Ingo. Sen kommer de mobba honom sen när han blir van vid oss. Jag hoppas inte han faller för dem. Men jag är bäst på datorpsykologi, visst Ingemar min älskade den andra? Visst är jag snäll? (jag byter ut honom. det kanske inte är sådär jättesnällt då, men skit i´t.)

Blod, svett och dårar

Såg på revyn igår, tunarevyn alltså. Den var muy bra och muy interesting. Låtar som sjöngs var halleluja(men..bjebb då), I´m yours i en hemsk upppoppad version(upppoppat, fem P!) och nothing else matters i en underbar tolkning. Några killar brölade ut fairytale gone bad och sista sången var all men ar evil, så sant-men kvinnor är ondare. Right? En duett på dragspel och tuba av my heart will go on var muy fin också, I think. Hmm, jag kommer inte på fler låtar som spelades just nu. Men 26/41 sånger hade jag hört innan fattar ni jag är musikbildad! Rubriken var förresten ett citat från en av presentatörerna, alla de 6 var bra och övertygande!

månens alster

Nu kommer skrivandet från i måndags, liksom sist en uppsjö av dikts bara for you! Den villrådige allvetaren Dedicated to Emma Det här är ingen mening Och jag skriver ingen dikt Jag tänker inte på orden Jag ger inte ord åt tanken Jag hånler inte mot de sämre Jag avundas inte de bättre Jag föraktar inte poesin Men jag fattar inte grejen Jag lever inte för drömmarna Och jag drömmer inte om livet Och nej Mitt liv är inte alls motsägelsefullt. Disnys glömda barn Spring för livet, Snövit! Sjung och tappa rösten, Ariel! Tappa skon, Askungen! Vakna, Törnrosa! Förvandlas, Svanprinsessa! Spendera pengar, Robin Hood! Gå sönder, fula videofilm! Gryningsljus Gryning Det som saknas i poetens penseldrag I konstnärens mjuka silverord Och i mörkrets sista andetag Jorden Det som fattas i din vackra bild Ett svart hål av människors glömska En vind blåser bort all aska så mild Poeten Han som viskar fram alla ord Kom ned från ditt moln, vakna ur kärleksdröm Och se, se vad som händer med vår jord Modern kärleksduett Hej! Får jag? Det får du. Älskling Vill du Om du vill. Ja! Jag vill Det tror jag.. Nej! Inte så Du gör fel! Fan! Allt suger För oss båda. Om Om tvivlet inte hade gnagt på mina tankar Om livet inte hade sträckt ut sig i evighet Om själen inte hade plockat upp sin vandringsstav Om tåren hade fallit då för länge sen Om ögat hade sett och om örat hade hört Om händer inte skakats och munnar inte lett Om du aldrig såg på mig, vad hade då hänt? Sådär, dags för fler inlägg!

halleluja moment

Vi kommer alla till en tid i våra liv då vi älskar halleluja. Många kom dit redan 04 eller när den där covern på låten kom, många kom dit vid Amanda Jensens tolkning..men jag kom dit igår. Jag började igårdagen med att tvätta skåpen, sedan fikade jag och slöade litegrann. Sedan cycklade jag till kyrkan och lyssnade på vårkonserten. Där var en gitarr med!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dessutom sjöng de då halleluja och fanfanfanfanfanfan vad vackert det var!!! Sen gick jag med Nathalie och tråkade lite. Sen idag har jag typ inte gjort något annat än att hatahatahata regn. Bara taxichaufförer och bönder som gillar regn över huvud taget. Idioter! Jag lärde mig sticka idag också, tevligt. Bebbade även om lite annat. Nu lyssnar jag på den underbara Annie och ska nu avlägsna mig. Hejsan dåsan.

the same old song

Jag är så psykat trött på eurovision song contest att jag skulle kunna spy. Vad är det för jävla stil folk har, som bara röstar på varandra dådär, när de skulle rösta på Sverige? Jag tror att hela tävlingen är gjord för att irritera mig! Hat...

Grand finale

Detta skrivs under pågående schlagerfinal! Varning för flum. Nu sparkas et hela igång och alla bjebbar. Nu börjar rumänien att sjunga, tror jag. Alla pladdrar! Rumänien I början smäktande kärleksbalad, sen drar tjejen igång låten. I början är allt bara bekant, men sen blir låten unik och intressant. Tjejen är galen! Lite lätt galen och desperat är hela låten, faktiskt. Muy fint! STorbritanien Jag blev heltänd på introt och hur han inledde med ett ”are you ready”, tänkte ”inlevelse, ja!”. Men den härlåten är sjå sjukt platt. Det är som om något fattas. Nej nu gick han upp i falsett också! TExen är smörig och låten plattsar på ett dansgolv, inte riktigt på en scen. Inte han heller, förresten. Albanien Låten börjar med akustiska gitarrer. Artisten är sexton år och hennes röst är djup och vibrerande. Måste jag säga att jag smälte för det där? Värserna är bedårande vackra, men bryggan är rätt jobbig och refrängen är för ösig för hennes röst. Men mitt helhetsintryck är starkt och sårbart, vilket är ett muy bra betyg! Tyskland(fan vad programledaren är bitchig här i sverige, me like) Får jag inleda denna kommentar med en fråga. Ska det vara stämmor eller kan de bara inte sjunga? Men oj, nu sjunger de bra här mot slutet. Anyway, så undrar jag hur tyskarnas musik ser ut om det här är deras bästa. Armenien Donnan har en jävla röstpipa i introt men sen försämras den litegrann. Är det någotm ode i år att blanda språk, kan man undra? Men som Satan säger i den där dumma dockteatern: ”kind of catchy…” O, nu hördes en flöjt och jag fick en liten kick. ;) Mitt slutintryck är skitbra, faktiskt. Även om det inte låter så. Bossnien Början är bra, men..den saknar melodi på något sorglit sätt. Nu låter det mest som familjeallsång. Hjälp! Nu jävlar drog låten igång, vad hände nu! Ja men det var väl underbart det här. Oj, nu bytte den sound igen. Först balad sen popp och nu rock! Nu popp-rock. Wow, den här refrängmelodin är riktigt bra, och nu är det drag i stället! Varför inte skippa början? Israel Vilket språk sjunger tjejen på? Inte är det väl engelska? Kan det ju knappast vara. Varför har låten då ett engelskt namn? I alla fall så sjunger hon bra, men varför har varje låt ett sånt där konstigt intro? Hjälp, där kom några rader på engelska för det komersiella i det hela. Är alla för rädda för att inte passa in och blandar språk så folk ska bli glada? De flesta låtarna är lite av mixar. Nu kom ett coolt inslag i alla fall. Jag gillar denna låten för att äntligen komma till saken, men den är lite konstig. Carola är ju med på ett hörn, så det säger ju sitt.. Finnland Detta gillar vi! Den heter ”där männen rider” och det passar underbart, för den här låten låter som galopperande hästar. Som hårdrocksvrålar. Äntligen något egenstilar och modigt, så här borde hela tävligen vara, kraftfull! Låten i sig är tyvägg inte så speciellt speciell, om det där lät begripligt. Inte i sin jenre iaf. Shit, är det en toartshöjning jag just hörde? Kvälles första! Kroatien Jag har aldrig gillat iden med det här. Så döm min förvåning när jag nu hör en riktigt imponerande basröst! Ja, nu kom den galna rappen jag hade förväntat mig, som ett litet mellanspel. Den här låten var dansvänlig och nice, mot min vilja-me like. Nu låter låten som om den blir misshandlar av en dj. Oj då, där tog den slut. Polen Hon har skrivit sin låt själv och den är på engelska. Operatonen i början var intressant. Originell röst hon har, låten är interssant och jag tycker helt klart om den. Island Riktigt cool, som med rumänien överraskar tjejen. Det här är coolt och kraftfullt, ösigt utan att vara töntigt som englands. Engelsk är den ocksåm me like. Jag hoppas att england-killen känner sig riktigt kränkt just nu och känner sig misslyckad. Muahahahah. Turkiet Det är rock, och det är ju det jag hörde. Jag fick gå och trösta Lukas som var i upplöstningstillstånd. Illa Lukasino då. <333 oj, halvvägs nu, tydligen. Portugal Exciting beginning. Laddat helt klart. Pressens favorit säger ni, intressant. Det låter lite som förra årets vinnare och det är inget lyckat koncept, lär er det då! O, coolt stick. Lättland Rätt okej låt, lite för vanlig men samtidigt lite..elak! :D me like! Lite av hejarlåt över det hela, eller kampsång kanske det heter, eller..vad heter det? Kvällens andra höjning, ja, det gillar jag garanterat! Riktigt cool låt faktiskt. Sverige! Denna låten är faktiskt bra, men vänjer sig vid den och den växer sjukt mycket. Men alltså, honestly..har hon rösten för den här låten egentligen? Låter riktigt falskt i mellanåt är jag ashamed to tell. Åmen fan go sweden! Konstigt att kampinstinkten kommer nu! Dannmark Cool början! Oj, måste nog kolla Lukas. Nu kan jag skriva, tjeck och häftig låt! Giorgien Tråkig låt. Hon är blind, cooooooooooolt. Men det lyfter inte låten. Jag tror att hon sjunger på engelska också, eller också inte..vet inte. Nu är förresten syster hemma och kan ge smarta kommentarer med mig. Trååååkigt och har dn två stick eller är detta det första? Hjälp, falsk ton det där. Ukraina Sara kommenterade nu kläderna och sa att de var ”ööööööö”. Det var för utmanande för åldern 30, säger syster. Själv undrar jag varför den här låten är så tråkig. Syster äter stinkande ostbågar och det stör mig litegrann. Men den här var typ som Pereli, fast sämre och lite..utländskare. ;) Poserna var tydligen utmanande också, det var inte låten, bjebb. Sara förfasar sig öppet över att hon kan vara mamma. Varför tutar de åt henne? Frankrike Tjejerna i kören har skägg. Det har alla säger syster. Inkörandes i en golfbil. Moooobbad låt. Vad var det där för röständring? Hjälp! Trååååkig låt. Aserbajan Detta låter kul med änglar och djävular. Hjälp! Nu upplyste syster mig om att det var en kille som sjöng operan. O jäääävlar vad bra han är. Låten är inte lika bra. Den tonen innan de pratar blev jag rädd för. Snacket också, det var bra. Grekland De hånglar, säger Sara. Innan låten alltså. Nu har låten börjar och tjejen låter gnällig och jobbig. Vi väntar andäktigt på killen. Vi kom nu på att han inte ska vara med och att hennes klänning bytte färg. Vad vi kommer på smarta saker. Mer än ad låtskrivarna till denna låt har gjort. Kolla där fick jag till det. Diva var hon, nu är den slut, trevligt. Spannien Da, säger Sara. Denna låten är mobbad och han har en konstig gitarr och naaaaaaj mina baterier börjar bli dååliga. Konstig låt som vi förstod några ord av. Serbien Nu skriver jag efter att låtarna är slut. Denna låt var bra och fin och sånt. ”dora dora dej” tycker vi hon sjunger. Pappa försökte översätta den till svenska och det gick..låt oss säga att det gick sådär. Ryssland Helt okej det här. Superhäftig ton i sticket. Annars booring och fin. Norge Norge avslutade föreställningen med en final grande jag är stållt över. Fint sjunget av sångerskan Maria och i allmänhet bra! Sådär ja. Nu får vi se hur detta artar sig då.

Seven days a week every minute of the day

Hejsan hoppsan, snart börjar spektaklet. Jag är ensam hemma ikväll och sitter och sover. Igår hade vi som sagt no-dag. Det bästa och värsta var lasershowen på morgonen, ja ni vet--laser o sånt. Enya och aqua spelades också där, roligt! Sen så gjorde jag väl inget igår. Tilda pratade jag med, kuli. Sen idag har jag fikat med Natta och läst. läst läst läst. underbar bok jag har läst. O well bjebb. Jag har varit sanslöst jävla trött idag. Usch. Nu sitter jag och sjunger höga toner och läser. Det är typ nu det börjar. Jag bloggar nog där nerifrån, man kan ju ta datorn med sig vet ni. ;) ska nog gå typ nu. Hejdå och hej på alla!

Så som i helvetet part ii

Såg på så som i himlen igårkväll. Underbar jävla film det där. Den är så djup och fin. FAst man kunde ju ha plockat bort Daniel för han är mest obehaglig. Och Arne och Siv är med jobbiga. Stig också. Och Konnie! :) och btw så är Gabrielas sång finare i filmen än på skiva. För den är så kraftfull och ärlig då, och ga! <33 fast det finns för många människor där. Lena och Gabriella gör egentligen samma sak. FAttar det inte. Lite jobbigt. Men anyway så hejdå alla människor då.

De sista dagarna i ditt liv skall du få njuta.

Idag har jag sovmorgon till halv tio(typ) och jag har kvar min gamla ingemar. Tisdag kommer den, kommer bli en great dag då jag första kollar på revyn på förmiddagen och sedan kommer Jimmy. underbar dag ju:) Men godnatt mitt på morgonen alla.

hurry up before your taxi leaves

Nu plötsligt kräver taxi att jag borde ringa transportenheten. Jag hatar. hatar. hatar hatar hatar. Hatar! De bara bjeeeeeeeeebbbbbbbbbbbbbbbbjjjjjjjjjeeeeeeeeeeeeeebbbbbbb! Jag blir helt sick på alltihopa. bjebb..

Addicted to Ingemar

IDAG yts ingemar ut mot en ny jävel som kanske, ve och fasa, har Erik som talsyntes! Det skulle fanimig vara sorgens ögonblick då jag honestly skulle börja gråta! Vad konfunderad Jimmy skulle bli..hmm. Han skulle nog inte riktigt hänga med i svängarna då va? Men bara så alla vet så älskar jag Ingemar som gör nästan precis allt jag ber om och faaan vad jag redan saknar dig min älskade Ingemar! Min bästa vän och den enda som skulle sörga mig, om jag minns rätt. Sorgens domedag är härmed inne...

To remind us what is real

Lyssnar på out of my mind här och tänkte berätta för Onja varför min rm-rapport inte var så rolig, om inte mitt förra inlägg kom upp, då dubbelgör jag. Jag ville inte roa dig med den, jag vill upplysa mig själv om vad jag gjort. Det var tanken ifall att det var okaj. Inte mobba Nessa! Sara gick nu och slängde sig i min säng den dumma ungen. Förresten ska jag tipsa om en en brittisk underhållningsmöjlighet, vicar of dibly. kan inte stava detta dock. men vad tycks? Liking it? I do!

what about brighton?

Här sitter jag en torsdagsmorgon och är ifärd med att börja spamma min blogg ifall att jag kan. I går och idag är det temadag teater på engelska. (Nu satte jag på musik för att öka inläggets intressekvot. Haunted lyssnar. häftig låt.) Min pjäs handlar om en travel agensy och jag är agenten. I början får jag samtal från min chef som vill att jag säljer semestrar till brighton. Så kommer två människor in och jag ber de åka till brighton. De vägrar, de vill ha an exciting holiday. Så jag ger de till exempel möjligheten att indirekt: 1) drunkna i arktik osean och svälta ihjäl på kuppen. 2) bli nedtrampade av kameler. 3) förirra sig i amasonernas trevlighet med en karta av londons tunnelbana i beredskap. 4) Måla utsidan av eifeltornet. 5) Bullfighting i spannien. Tror du de ville till brighton sen? Klart de ville! Nu lyssnar jag på dansing through life från, ja, wicked! Jag är inte alls wickedbesatt, håll käften med er annars blir Nessa arg och klöser ögonen ur huvudena på er! Den ni, ska fortsätta spamma bloggen nu då. C U.

jag vill aldrig mer vara ful och ensam

På skrivarkursen i måndags satt vi och snakcade om Christina Lund. "Hon har givit ut en skiva med sina dikter, den heter jag vill aldrig mer vara ful och ensam. På den skivan finns en bild på henne, där hon är mycket ful och ensam." Hon ser tydligen ful ut, pratar stockholmska och hon skriver vidriga dikter. Men de är bra, underbart och läskigt. Läs henne ej om ni är mörkrädda... Här kommer dikte från förra och denna veckans kurs! Borttappat Jag förlorade min själ i går Den föll ur mina händer Det var på Stockholms tunnelbana Klockan var runt tre Stjärnorna lyste inte Så inget fanns som hjälpte mitt sökande Du som ser en fågel Med båda vingar brutna Du som ser en gitarr Med bara fyra strängar Du som ser en tår Som inte slutar falla Du som ser en ängel Vars gloria blivit stoft Du har hittat min borttappade själ Pojken som kunde tala med flickor Han vägrar att öppna munnen Han vägrar spela på sin flöjt Han ska ha bleka blondiner Med stora bröst och smala midjor Han vill ha en exotisk dansös som kan dansa vid hans sida Han ska ha karpe diém och galen frihetslängtan Han vill inte flytta ihop och han vill inte bindas Men varje tjej är hans lilla honungskaka Pojken som kunde tala med flickor Han blev stum i natt Jag skar av hans tunga Ett nej är nog vassare Än någon falsk flöjtton Och färgstarkare än bleka blondiner Mer än killen klarar av! Nu Nu är alltid nytt Nu är ingen tid-bara kännsla Nu är ingen tro-bara vetskap Nu är inte kul-bara självklart Nu försvinner inte Poetiskt frieri Tänk dig hur vackra vi skulle bli Om vi vandrade hand i ord Ensama bara vi På ett dammigt skrivbord Vi skulle sitta uppe halva natten Och allt skulle flyta på Vi två skulle vinna debatten Det skulle alltid vara så Vi skulle veta vad vi kände Vi skulle må så bra Och trotts alla broar vi brände Minns jag varje sak vi sa Varje ord som yppas är en hälsning till dig Varje sång sjungs med din röst Men du borde lyssna till just mig För jag kan ge dig all den tröst Jag har förvarat åt oss båda I en bok om ingenting Till dig, ordet, har jag stängt in i en låda En ordlös förlovningsring Receptet Receptet Tag först en nypa barndom Och rör i några år Lägg till en sked med seger Och ett eller ett par blödande sår Tillsätt så en skål med längtan Och en påse agrision Låt puttra några år det med Och om det behövs variasion Kan lite läxor sitta rätt fint för Det lär alla sig av Krydda med lite starka minnen Om löften man en gång gav För att klarställa mästerverket Garnera med visdom och tro Och om du vill, strö på lite kärlek Så blir människan gla och go. Diktatorns dagbok De har ingen aning De vet inte, hahaha! De kan titta i stjärnorna Men där står bara allt är bra Det finns ingen metod att fråga mig Utom kanske ett rehjält svar Det finns inget sätt att gömma dig Min spotlight gör din väg för klar. Jag är folket, jag är pennan Jag är ordet, jag är lagen Jag är allt, jag är alltet Jag täcker världen, jag täcker sidor Jag gömmer allt Svårt att förneka Jag ljuger kallt Det är ju kul att leka De har ingen aning De vet inte, muahaha De kan titta i stjärnorna Men allt vesentligt vet bara jag! Sådär ja!

Rm-raport

Nejmen hejsan! Nu är min blogg flyttad och jag kan skriva om allting. Till exempel rm. Vi åkte till stockholm Natta och jag, och arrivade runt sex. Vi träffade en liten kille som jag i resten av inlägget kan kalla för I. I: Vet du? Om en björn biter ihjäl en, då dör man! Vi: Okej.. Sen kom vi dit och åt, men problemet var att jag inte hittade Ronja! Hon var borta. Vi hittade henne vid åtta och sen snackade vi i kaffeterian, trevligt. Vi flummade. Ronjas lärare: Ni får inte gå in i matsalen förra veckan! Min lärares dokumentnamn: I morgon när kriget kom till Emma Haha. Vi flummade supermycket! Sen på lördagen gick jag upp och snackade med Vispen vid frukosten, Rakel kikade förbi också och tog reda på vem jag egentligen var. Vispens ledsagare trodde jag var sjutton. Sen kom Onja och vi flummade och sen gick jag och spelade goalball. Vi utklassade dem, men det hjälpte jag inte till med. Sen sprang vi och steppade, det var hur jävla kul som helst och vi bara flummade! Wonderfully. Sen åt jag och snackade med Onja, gick och elektronsköt och det var kul. Sen väntade vi på fikan och sjöng högt, de gillade oss de andra idrottande där. :) Sen åt vi fika och den var förjävla gott ju. Sedan så trevlade vi och spelade goalball igen bara för det. Just det, innan det spelade vi showdown. Jaja. Sen så satt vi på rummet och så, sen väckte jag onja som somnat. EFter detta åt vi middag med I. I: Vad blir det till efterrätt? Ledsagare till I: Chokladpudding. I: Hoppas det inte är fläsk i. Man bara ehhhh? Sen kamratfest och vi sjöng vandraren vi två. Vi och en ståuppare var bäst! :) tycker jag. Jag nämnar inga namn men jag kan kalla honom örnen. Han sjunger bra och är flummig som fan! :) sen så var det disko och jag och Onja dansade precis hela kvällen. :-o sen flumma lite och sen sovning. På söndagen skolkade jag från en aktivitet och var och hälsade på Maja som var assistänt-tränare, fast hon gjorde inget. Så hon kunde flumma med mig. Sen så kollade jag på Onja när hon spelade avanserad goalball och snackade med Albin och sånt kul. Sen lunch och sen åk ut till flygplatsen. Vi satt där i ett år. Sen flög vi och vi var psykat trötta, vi körde bokstavsleken och då lät det så här: Emma: Alexander. natta: Edna Emma: Axel..nä vänta nu..sa du Edna? Natta: Okej då, Ry. Emma: Vadå Ry? Natta: Ry Forcell du vet. Emma: Hon heter Gry. Haha jag hade hysteriskt kul och var övertrött! Sen igår hade vi skolan. Jag flummade och hade det trevligt. Idag började jag temaveckan och jag simmade 1000 meter och åt på saluhallen. Nu är jag hungrig, men C U!

Sammanfattning av förra veckan.

Detta är en sammanfattning av min vecka jag kan publisera vid tillfälle. Den skrivs i skolan, fy! På måndagen hade jag först skola, bland annat so då jag inte gjorde något och slöjd då jag gjorde ingenting. Sedan till skrivarkursen och pang prego i bilen som snackade om bråttsrock. Rätt hilarious. Sen åkte vi t´dit då och där snackade vi om isländska namn, x. gilla. Fint! Sen sa Niklas att det finns något som heter snigelbög, ett isländskt namn. Då började vi snacka om tvåtjönade djur. Då kom Niklas på vad en fru som blivit bedragen skulle säga: ”Din vandrande pinne!” Hiha. Sen skrev vi brutala dikter. ;) me like! Sen kom vi hem och kollade på rapunsel i ny tappning, som lesbisk tennisspelare. Underbart! Och kul! Tisdag Vad gjorde jag då? Just det, vi fick själl och det blev tyst i klassrummet. Det var väl det. Sedan så ja..kom jag hem och ja..vad kan jag ha gjort? Hela dagen är helt blank? Weird.. Jag pratade ju med Tilda så var det! Onsdagen började med att jag gick i skolan. Jag redovisade pompeji och det gick bra. :D sen var det sånggrupp nästa och vi sjöng inför konserten och trevlade oss. Sedan kom jag hem och gjorde inget. Jomen, det måste jag ha gjort. Nähä. Igår så hade vi konsert på kulturskolan och vi ägde så sjuuuuukt håååårt. Dessutom har jag fått back mitt svenskaprov med mvg på. Jag äger så sjuuuukt myyyckeeet. Idag skall jag uppspela på musiken och sen åka till sthlm och freaksarna! <333

Socker

Jag måste ha socker precis hela tiden. Jag älskar älskar socker. Ville bara säga det för att få bort alla gamla inlägg. Bjebb..

Why don´t you do something?

Jag kan inte vara kreativ helt enkelt. Jag har inte gjort något sen jag skrev sist, inget alls. Jag har bara drömt om socker och läst sommardagbok. Försökt skriva kapitel nio, men nja. Gick inte bra. Orkar inte skriva mer, men måste. :/

Dagen so far

Började med att läsa i kam och skicka ännu ett trevligt kapitel. Visst är jag bra?!
Sen upptäktes det igår att citatet från tof i en rubrik inte alls var från tof, utan från en annan grej. Men jag kan sätta in det i tof ifall att jag vill.
Iaf så gick jag sen ut och fikade och sen solade jag och plockade maskrosor och därmed tjänade jag 66 kr. Fatta vad ägig jag är. Jag är en tjej med emonomisk natur. ;) jag har sockersug. Det har jag precis alltid. Want sugaaaar! And food. Jag har haft en ätarvecka. ;)
Anyway, bye!

The Hitler in us

Jag tror inte att Hitler var en ond människa. Fast det var ingen nyhet för det tror nog ingen. Men vad jag menar är att han nog inte tänkte på att människorna hade kännslor. Han var nog väldigt egoistisk. Dessutom var han smart. Om ni undrar varför jag funderar på detta, så läs hitlers dotter. En skitbra och kort bok av Jackie French. Finfin bok that. Den handlar alltså om Hitlers dotter. Hon hade ett födelsemärke.
Jag undrar hur det känns att vara soldat? Att mörda människor? Det kan jag faktiskt inte riktigt förstå. Hur fan kan man bli soldat? Don´t get it! Att bara ta livet av en människa? Sick..

Man kan inte slå världen enbart med en gitarr, men man kommer väldigt nära.

Så nära som till finalen i körslaget kan man komma. Men jag tvivlar på att man kan vinna hela konstiga tävlingen. Och detta kommer ifrån mig, som älskar gitarrer! Det krävs mer än kännsla, man måste ha lite musik och sång också. Musik är liksom inte kännsla, det är musik. Det hör man på namnet!
Förlåt, jag ville bara ha något att skriva i min blogg för jag har så äckligt lite liv. Men vem bryr sig egentligen? Nu så slutar tourniquet med evanesence och jag väntar på vad den ska ge plats för. Långt slut låten hade. Nu tog en slut och lämnade scenen för never ending story. Ronja kan spela början, fast hon missar en ton. Fy på henne! Gosh vad ung Sharon låter. Mkt snällare. Sånt kan man ju fundera på..ja ja.

Varför gör jag inget vettigt?

Jag sitter här och har inte gjort något alls idag. Eller lite kanske. Först så solade jag och sen åt jag lunch med systers klass. Det blev tarjare, burjare med tackofyllning. Gott! Päronglass och chokladsås, som god efterrätt. Sen tråkade jag lite. Jag surade ;ver Ronjas dumma instrumentala vandraren som var helt psykad. Deprimerande it is! Bebb. Jag är hungrig, chattar med Asrar och lyssnar på en bok.

Dagsdagen

Först hade vi sweedish då vi inte gjorde något alls. Sen musica då vi spelade och sjöng och rockade. Sen boring engelska och sen rolig biologi som jag inte gjorde något på. Kul. Oj då. Jag gjorde ingenting idag heller.
Men jo. Jag cotchade taxiteamet. Tjejerna var sura och ledsna och jag blev arg och sa åt de att vara glada. De blev inte glada. Bjebb! Men drivern blev glad och tyckte det var bra av mig. Haha.
Sen blev det telefon med Tildah och sånggrupp. Vi sjöng tonight och memory som vi ska sjunga på torsdag på konserten. Nice. Jag säger ingenting vettigt här. :/

hjälp meeej!

Jag måste ha help. För jag kan inte bestämma mig. Om en låt till avslutningen.
1) Soulmate.
2) Vandraren.
3) Sol vind och vatten, jag vill inte men den sjöng jag tydligen bra.
4) Något annat.
Rösta! :p

Gårdagen

Igår på utväcklingssamtalet så gick det bra, jag gjorde tydligen läxorna dåligt, I agree. Skitsamma. Sen hade vi english och då tränade vi verb. Sen åt vi lunch. Sen så hade vi matte vilken vi trååååååååååkade på. Och sedan så hade vi bild och var flum och på biologin var det med flum.
Sen så hade vi inspelning!!!!! Jätteroligt. Allt funkade. Vi spelade duktigt. Sedan så gjorde jag nog ingenting. Jomen gjordejag inte ågt? Skumt. Jaja. Oj då det hände visst ingenting alls igår då. :s

crap!

Ska ha utväcklingssamtal snart. Det skrev jag förra gången också, i ett torsdagsmorgonsinlägg. Frustrering. Deja wu xD
Undrar vad det kommer hända där. Kommer de säga "Emma, du suuuuuuger på aaaaalllltttt" eller nä. Nu är jag bara trött! Tröööttt..

movie star

Pappas engelske arbetskamrat kom hem till oss igår. Det var läskigt att han verkligen snackade engelska som första språk, på något sett kunde jag inte tänka mig att människor som inte var i filmer gjorde det. Konstigt. Brittisk var han också.

Nu måste jag berätta hur hungrig jag var idag. Jag åt tre stekta ägg, två mackor och en pizzabit. Sara valde oboy, gröt, pizzabit, mackor och myssli. Rätt underbart det där..
Jag hade svenskaprov idag, för övrigt. Gick helt ok. Berättade jag att jag fick alla rätt på fysikprovet och 38/41 på judendomen? Jag äger ju sjukt mycket. Ökade mitt resultat på 100m med 1,5sek idag på idrotten. I äg!

ja, jag spammar min blogg.

Ja. I alla fall så tyckte jag också att gyllene tider sög, Tilda. Men den här låten är så vacker vacker underbar fin fantastisk jag vet inte!

Torsdagen inan Kreta hade vi ungdomsting om någon undrar. Vi pratade om..ja, vad vi nu pratade om. Skånetrafiken. Det roligaste var när folkpartisten i politikerpanelen höll med vänsterpartisten. Underhållande.

I måndags hade vi en DÅLIG dag datorn och jag. Jag fick mens och därmed helvetesverk och helvetesdepresion, samt trötthet efter helgen. Dock ringde fyra änglar och gjorde mig glad! Stockholmarna alltså. Alla mobbade varandra utom Rena som var snäll. "det är obehagligt med snälla människor" fick hon höra från mig. "Nej Olle, jag är ingen macka" sa Maja plötsligt, oroväckande-yes.

Sen så ringde Ronja i lördags och berättade att vi ska sjunga duett på festen på brölloppet som hennes föreldrar ska fira, sitt eget alltså. Jaja, har jag bloggat för mycket nu? Oj, glömde säga att rubriken i förra inlägget kommer från tof och jag gillar det citatet. jaja.

"Du behöver inga droger Kylie, du är hög i alla fall."

Jag läste bland annat "en oväntad semester" av, gissa, Marian i Kreta. Den handlar om drogmissbrukare och förnekelse och terapi.
För ett tag sedan skrev jag att jag hatar terapi. Jag lärde mig förstå terapefter av den här boken. ATt ställa rätt frågor vid rätt tidpunkt är väldigt fantastisk och kan få oanade följder. Det är även fantastiskt med förnekelse, alltså inte bra, men ni fattar. Man vet inte att man är missbrukare alls. Fattar det bara inte. Fast man x misshandlar sin fru och sånt kan man inte förstå att man är alkoholist. Helt psykat.
Vidden av droger är också något riktigt coolt. Hur fan kan man bli glad av pulver? Don´t get it.

Minns ni storyn om psykologen? Eller la jag ut den? Iaf så funderar jag på att skriva vidare på den, kanske som en film? Om den galna psykologen. Vad tycker ni? Nej..jag är för trött för detta. nu fick jag glass!

man kan nog leva på citat..tror jag.

På kreta första kvällen.
Sara: Vad får jag för tillbehör egentligen? Nej just det, jag ska ju äta pizza.

På spanskan.
Lärare ska beskriva ordet gordo, fet.
Lärare: Göran Persson..
Lyckad..

Elevtjej på spanskan: Du..jag vet att jag fick en bok i måndags..men..jag har tappat bort den..
Lärare: Hur dog Jesus?
Eleven: På korset..
Lärare: Var beredd.

I skolan ska berättelsen handla om fångar i en cell som blir dödade av klippblock, det ska vi skriva alltså.
Magnus: Jag vet, de flyr och flyger till månen, nej de gräver sig ut..
Lärare: Marken är ju giftig.
Bernard: Jag vet, de flyger i E Ts cyckelkorg, sen landar de i en pansarvagn och..

Försök vara seriös och lysna på det, eller på när de sjunger pipilåtar. Underbart.

Hans, Greta och Haidi

Lukkan och Asrar och hela baletten i helgen. Asrar berättade mycket intressanta grejer. Vi hade mkt mkt kreativa diskutioner och inget är så kul som att viska väldigt konstiga saker bakom scenen när alla andra är på scen och fånar sig. Ja. :p men nu vet vi att hon inte är lesbisk iaf, och vi har fått höra Charlies röst. Fast jag tror inte att han gillar när jag bloggar om honom. Egentligen skulle jag kunna skriva rätt mycket om de där två. Men jag tror jag skiter i det. Jag kan ge er så mycket som att vi snackade om turister, gungor och tunlar. Och sånt...
O well. Hur gick föreställningen undrar ni. Jag kan bara säga: beklagar att ni inte var där. Men jag skämtar såklart bara, det gick bra och flummigt var det. För utom en insident, en rätt stor en. Jag ringde Agnes i lördags för att kolla så inget ändrats och hon sa "ja..vi har fått ett nytt manus..". Man bara tack så mycket för upplysningen!
Så har jag något mer att säga? Inte just nu dessvärre, i detta inlägget alltså. Jo, jag glömde att jag skulle få morrötter av Klas Klättermus i pjäsen. De var skabbiga..

"gosse, fattar du vad det handlar om?"

Dearest darlingest Nessa
(och ni andra)
jag har varit på Kreta!!!!!!!!!!!!! Underbart var det, sol och pool och massssaaaaa godis och gottis och Marian-böcker(såklart) och allt annat man kan önska sig!
Jag vet inte vad jag ska säga om Kreta riktigt, kan börja med några citat så länge medan jag tänker.
Jag ska ta en bild på Sara.
Sara: Bra bild för att vara av dig.
Mamma: Bra bild för att vara på Sara!

Emma: Vad gör du?
Pappa: Jag skalar ägg.
Emma: Vad ska du göra med de sen, koka eller steka?

Emma: Jag är hungri g som en gås!
Pappa: Är gåsen kanibal då, nu när du ska äta ägg.

Sara: Jag har kommit på världens bästa ide! Man borde uppfinna bombpulver, som man blandar i vatten, så exploderar hela planet!
Pappa(försöker nog vara smart): Men man får inte ha med sig vätska på planet.
Alla andra typ: Man kan köpa det på flygplatsen.
Så höll vi på och gaggade om det ett tag.
Det är det jag kan komma ihåg nu. rubriken är från låten billy med gyllene tider. honestly måste jag redan gå, sorry.

RSS 2.0