en high five men ingen falaffel

Hallå alla lyckliga, de olycklga kan stoppa upp nåt. Nu har jag först talat med Onja och honey vilket var sjukt roligt. Honey skulle åka och skjuta Onja men först skulle hon sätta upp en lapp i hennes panna. "ps: hon var redan död!". Sen så var hon väldigt konstig hela tiden. mitt i en konversation sjunger hon "I gave you my heart". Sen sa hon också vilda musen på grönland och blandlandet. Ja jättenormalt och ingen förstod det roliga i detta men skitsamma. Sen ovslutade jag samtalet väldigt hastigt för jag skulle åka och titta på när mor sjöng på stortorget med sin kör. le kör hette den. Roligt namn yeah. Jag och syster hade dock trekvart att fördriva innan hon började så vi gick först runt och skrålade på 4-rätters mål som vi inte kunde. Sedan gick vi in och satte oss i trappan på olens och tittade på mamma mia. Sen såg vi kören och den var helt okej. Fina stämmor men hemsk sång från vissa håll. Glömde säga att vi köpte en iskall cola på falaffel-stället som tydligen fanns där. Jag ville köpa julmust på hemköp men Sarisen var för lat. Sen köptes ha long och vi åkte hem och åt detta. Nu ska jag leva, tror jag.

rock chick of the sentury´s acting like she used to be

Emmis har nu varit i kyrkan och det var sadistiskt tråkigt där. Sara sjöng inte så fint som hon kunde och das guldfisk sjöng tyst, synd, u can do better! Sen så satt det en kärring bredvid mig som sjöng faaaaalskt på alla tusen psalmer. Sen åkte vi till kulturen där det var julmarknad som vanligt. Vi sprang omkring och flummade och ingen blev förvånad när johanna plötsligt frågar "asså är det bara jag som håller på att bli galen?", vardagsmat för oss vet du. Sen såg vi även en bil med saw som registreringsnummer och höll på att köra på en kråka. Mamma fick till sist så ont i benet att ivk åkte hem. Har nu också spelat in lite med systris. Nu ska jag kanske ringa onjis eller skriva tof eller ja, äta chokladkola och lyssna på musik lät bättre..

sleepy sunday

Sleepy sunday är en Amy Diamond-låt som jag förresten aldrig har hört i hela mitt liv. Men det passade himskans bra som rubrik. Min syster skall gå nu, hon står här och käner sig systrig. Hon sjunger oroväckande falskt för snart ska hon sjunga duett med Anna (ma guldfisk xD) i kyrkan och bara därför ska jag dit. Sen får man ju extra konfirmandsteg vilket ju är lite smaskigt sådär. Sen ska jag också på kulturen, bjebb, har ingen lust. Men det blir nog trevligt, det brukar det ju bli!

"Emma, tänk om vi har olika pappor?"

Nu har jag tittat på baby mama (eller hittade jag kanske just på det där namnet) som är en helt galen film. Alla var gravida hela tiden så jag väntade mig halvt om halvt att en ny film skulle födas ur filmen. Den är i alla fall sjukt rolig! Sen såg jag ett och ett halvt avsnitt av how I met your mother. Serien handlar egentligen om hur en man berättar hur han träffade deras mamma och nu är de på 3:e eller kanske 4:e sesången och inte fan vet man vem mamman är än! Seeeegt, tålmodiga ungar. Men nu så skall jag gå och sova tror jag. Hmm jag är hungrig..det är jag alltid på kvällen..jag äter dåååligt. Bjebb goodnight.

ja nu försvann det förra inlägget tamigfan också..

Så måste jag skriva detta i word för jag orkar inte ladda upp glogghelvetet ens. Alltså nu blev jag helt plötsligt helt sjukt arg, inte ens Thereses röst i förlåtelsens visa piggar upp mig. Nu har jag publiserat det andra inlägget tre gången och tror ni det kom upp? Nej nej nej nej! Och så skulle jag chatta med någon om saken men ingen var inne. Så skulle jag skriva ett personligt meddelande om skiten men tror ni det fungerade? Nej nej nej neeeeeeej! Jävla mojäng. Vet inte ens vilken mojäng jag gnäller på men fuck you mojängen!Då hon tar livet av

I think there´s something more (tredje gången jag publiserar det.)

Det är konstigt hur få val man har i livet. Det finns alltid små pilar till vägar man kan gå, man står aldrig villrådig. När jag slutade på Mårtenskolan visste alla att Tuna var att vänta. De två som inte skulle dit fick ett hedersomnämnande på avslutningen. Jag försökte bryta mig ur de där, börja på lerbäcks musikklasser eller på kunskap. Det var ju inget fel på tuna men jag vill väl inte vara som alla andra meningslösa människor. Då kunde jag ju inte formulera det men ändå. Och nu när man börjar fundera så smått på gymnasium säger de att "nästan alla från tuna går till katte". Och då ser jag bara föamför mig en stor vägg av katte som står där och stirrar på mig. Återigen, det är ju inget fel på Katte heller. Jag har ju aldrig ens varit där. Men det känns lite obehagligt bara. Såfort ett val nalkas kommer en liten röst och viskar vad man ska välja och man kan inte säga emot för det är inget fel på det valet man väljer. många förstår nog inte ens problemet i det, för den allmänna uppfattningen är att om jag klagar vill jag ha en förändring och de stör sig bara på att jag inte klart och tydligt säger vad jag vill ha. Men jag vill ju inte ens ha något. Hade varit trevligt med ett val, bara. Eller jag har ju ett val men. Jag vill inte gå mot strömmen för att få vad jag vill, jag vill bara inte ha någon ström. Tack.

lördagars kval

Det är lördag idag och jar har inte mycket att meddela er kära små läsarindivider. Jag lyssnar på musik, kan jag meddela lite halvintresserande. Det är väl inte ens ett ord, sva? Sva är ju ett ännu mindre ordigt ord, när man nu tänker efter. Jag väntar på att en ny låt skall starta, hur jävla seg kan låten vara egentligen? Ah, där var den. Godmorgon låt. Eller vadfan klockan är nästan fyra. Vad tragiskt. Jag har totalt wasteat denna dagen med att bada, äta och sova. Inte gjort ett skit annars, usch, så oerhört deprimerande. Har mensvärk trots att det är fjärde dagen och jag pallar inte mer uttråkning. Men det är lördag, tack. Tack Gudom för vår lördag. Den är fin. Nu tänker jag överge er.

blogoman, marsian och snyggast i stan

Igår börjades dagen med so, fast det bidde ingen so, det blev håltimme. Vi flummade istället jag, Tora och Amanda. Sen hemkunskap då vi gjorde lussekatter och annat konstigt. Sen åt vi lunch och sen matte och kemi. "vadå, ska vi inte kunna någonting eller va?" hörs det from the back of the room. Moha. Sen engelska och sen slutade vi. Tillbringade kvällen med franskaplug och att prata med Rena som behagane telefonera mig. Roligt värre det där. Vi pratade om idioter på hennes skola (och tro mig, de är en del), kulla-gulla och annat mindre vesentligt. Sedan så ja, sov jag. Idag hade det varit time project (ett projekt som går ut på att man chattar med olika länder och sånt) och därför var vi bara tio i klassen. <3 så vi hade tevligt. Först var det dock prov och det var inte alls roligt men jag kanske klarade det. Sen bild och lunch och idrott. Engelskan fördrevs med en grej då vi var poliser och skulle hitta på många saker om en person som tydligen försvunnit. Vi berättade om teresa som var fyra år och grejer. Sen svenska och musik då vi fick titta på mamma mia för vi hade ingenting annat för oss. Sedan så har jag sjungit med systra och nu ska jag göra något trevligt eller otrevligt.

Paradiset.Liza Marklund (o.l)

Andra delen om Annika är ensamhetens bok. Hon blir övergiven av hela familjen, mormorn dör och hon får korn på en stiftelse som "hjälper" mordhotade människor. Det gör de givetvis inte. Boken är vacker och lite poetisk men nackdelen är det lite samhällskritiska tonfallet. Det finns mycket fakta och det är inte speciellt underhållande. Men ja, jag tycker ju att ni ska läsa den, så klart.

o my god

Jag smakade just på total lycka. Bara för en stund. Nu börjar vardagen att tugga på den. Men ändå. Ja jag behöver väl inte säga att vi kom in på twilight..och ååååååååååååååå twilight alltså. Den var gjord med kärlek. Regisör och manusförfattare älskade boken och det syntes. Alla skådespelare var sjuuuuuuuuukt bra (för utom jasper eller vad nu grabben knn tänkas heta) och den var inte så flashig och så. Egentligen vet jag inte hur den kan slå så bra men åååååååå det gör den. Hjälp mig att ta hand om denna lycka. Jag älskar den men snart kommer den att dö i en humörssvängning. Jag vill inte det! Jag är lycklig nu alltså...

I´m a surviver

Igår så dog jag faktiskt inte. Dock var jag tvungen att göra livsfarliga saker som att stå på hala skidor och så, och lyssna på instruktioner på danska-men jag överlevde. Skrattade en jävla massa också, mest åt mohammed. "är vi rådjur?" är ju inte saker man vanligen säger. Och jag tyckte också att två andra saker var ku. det kommer inte ni, men aja. 1) arvid: mina bilar är snart slut. Gilma: jag kan ta en. 2) ledare: tack så mycket för den här dagen. Elev: det är lugnt. sen var det konfirmation och då konfirmerade vi oss litegranna. Vi typ skrev tidningsarticklar om jesus. Yeah yeah. Idag, onsdag, blev jag mensskadad (mitt nya egenpåhittade ord) och fick stapplande åka hem. Men nu mår jag så klart skitbra vilket ju är liiite iriterande och pappa säger att jag inte får gå på twilight men det ska jag visst. Eller försöka gå på den, för vi kommer nog inte ens in. Damn. :( äsch hejdå.

this´ll be the day that I die

Kände bara att ni ville ha ett inlägg innan jag avlider för första gången den här veckan, av köld. Ska vara ute i skogen i 5 timmar i sträck, bara så att ni har det klart för er. Fem timmar. Ingen överdrivt. Och bara för att jag bor i södra sverige ska ni inte inbilla er att det är varmt här nere, nejdå. Snön breder ut sig, ISEN LOCKAR MED SINA HALKNINGAR OCH KYLAN BITER SIG FAST SOM EN OTÄMJD KATT: Detta är även mitt testamente: allt jag äger och har tillfaller ingemar och ingemar sjänv tillfaller..hmm..Onjis så hon har en bärbar dator. Ha ett bra liv.

the zoo of our lives; vår snörvlande tolkning av livet

Vi är vildkatt och tiger, och vi har ett zoo vi snonja och snemma. Folk kan bli skjutsade dit av en ren´å, en himskans bra en. Där finns en björn och ett marsvin bland annat, en falk och en gök finns där också. Det finns även en räv och en gasell och inte att förglömma kon. I en damm simmar en groda och bävern och kaninen är en viktig del av allting. Den lilla draken är zoo:ets stollthet och kontrasten är en kråka. Koltrastens sång avsluter zoo:et och here we go! försök nu gissa vilka vänner som vi har givit vilket djur! (å just det, ni läser ju inte)

månskensmåndag

Idag i skolan hade jag utväcklingssamtal. De pratade mest om läxläsning och massa sånt, men ja. Jag lever än. Sen på skrivargruppen gjorde vi typ ingenting, vi skrev in dikter på datorn så jag gjorde alltså ingenting alls. Sen köpte jag skor med mamma och skulle få max men jag fick inget för det var kö. Men nu har jag ett maxmål att kräääääva. Muahahahaha. Sen nu ska jag hat hat hat plugga franska, o noooo. Äsch goodnight.

att dissa med finess

1) i komradion i taxin. Taxi 55: godmorgon, Marie. Marie: godmorgon, 55. 2) i skolan. Någon (elakt): Emma, har du sett? Jag: japp, imorse när jag vaknade såg jag. sedan såg jag dig..och då stängde jag av synen igen.

du är en likamedstäckensmissbrukare!

Well nu så har jag ätit lunch på min ääääääääälskade saluhall med min nästan lika älskade Nathalie. Vi har sjungit lite (för lite enligt emmisis), ätit (näääähäää), läst upp dikter (den finaste hittas i kommentaren på nedanstående inlägg vilket även säger en hel del av dikterna), Träffat folcs som var konstiga, snackat skit om allt o alla och typ frusit ihjäl. Fast frös mkt mer igår. Sen har jag lyssnartpå lite skitmusik och ätit kakor, kolor och annat sjuuuukt nyttigt. Nu aka jag sjunga never ending story och skriva ned ett citat. Aj satan det göorde ju ont det. Vi skriver ned citatet nu så bliver vi happy kids. Mamma: Om man skulle ta och göra lite nytta kanske. Me y hermana: neeeeeeej!

gnägg

Igårkväll Hade jag och syster en hermana-kväll då vi såg på två dåliga filmer. Den första, "forgetting Sara" (hon har ett efternamn också som inte jag kan stava) var så dålig att vi började älska den. Handlar om massa psykotiska jävlar (tycker jag alltså) som vrålar och har sex och sånt. Och i slutet fick man inte veta vad som hände med Sara så ja, de lyckades visst glömma henne. Sen ja sen såg vi camp rock, usch vad deprimerande. Alltså jag skulle göra mycket här i livet men inte medverka i en disney channel-produktion. Aldrig nååååggooooonsin. "what happens at disney channel fucking says at disney channel". där siterade jag egentligen ingen utnan ag bara skrev det. Moha. Sen snart ska jag äta lunch med natta och sen slappa. räkna lite matte eventuellt och sen ja nada ;)hejdå.

like a lady

lyssnar jag alltså på. Sjunger och snörvlar i ett. Har haft en mysig dag idag, började med att handla med far och åka och hämta kakel och annat trist. Sen lite slö innan jag begav mig ut i snön (har jg någonsin sagt att jag haaaaatar snö?) med Natta där vi kollade på böcker, åt på espresso house och sjöng 9 to 5, jag försökte lära henne den, det gick sådär. Just nu sitter jag och chattar med Åpan Ånja, det är tevligt och snart åker mor och far på party i ystad eller vart det nu var de skulle. Nu lyssnas lithium och den var det allt ett tag sedan man hörde,dfin är den. Det hade jag allt glömt. Usch idag har jag inte någon sjungdag har jag märkt, började förmiddagen med att inspirerad av Onja och Sharon sjunga aquarius i rätt tonart. Ja det lät ju...sådär. Hade ingen aning om att den var sååå hög! Sen ska jag nog freaka loss lite på running up that hill eller nåt, haha, ingenting är så bra mot att sjunga kasst som att sjunga ännu kassare u know! Det är ju ingen som dör, utom möjligen min syster, katt eller hund. Så kan det bli, eller min dator/mobil/ennan teknisk utrustning. Men bara jag lever så blir det bra säger vi. Oj nu lät jag lite som en mördare, hmm. Varför tar allrig denna låten slut egentligen? Känns som den har gått i två år, men det kan den nog inte ha gjort. För om två år går jag ju på gymnasiet och sånt. Hjälp. Nu lyssnas det på mr rock and roll, vilket är mysig låt på typ skotska. Säger i alla fall Sven att det är på. Jag älskar den och jag kan nästan sjunga sånna här låtar idag. Men nu tänkte jag vara en riktig sadist och överge er. Fast ingen läser ju min blogg längre. Men ändå hejdå.

de sa att jag var stark

Det finns många fina människor i världen. Jag lyckas ofta komma i kontakt med dessa fina människor. Men hur kommer det sig att jag aldrig någonsin blir vän med dem? Okej nu säger jag inte att mina kompisar är dåliga men jag brukar hitta dåliga människor. Inga namn nämnda varken på bra eller dåliga människor men det gör ändå ont ju. Att man fuckar det gång på gång på gång. Helvete på det.

because I said so

Igårkväll var det alltså konsert. Alla sög utom en tjej som alltid sjunger bra och typ två andra. Sen igår gjorde jag ej mycket mera. Just det, ett citat. "ja, och glöm inte att...sätta på mobilen igen när ni kommer hem". Moha. Sen idag då alltså, så började dagen con franska som var iiilla och matte som var tråkig. Sen lunch då Karolina bytte mina glas, jobbigt men ja, sånt lever man med. Sen idrott då vi blev ett sjukhus, usch. Först dundrade Bernard och Jonte in i varann så Bernard blödde i huvudet och Jontes framtand trycktes in. Sen fastnade Apitzschs kind i tandställningen då han ramlade in i Erik och annat sådant. Smash. Sen engelska och svenska och sen hade jag allt jassprov. Fick en ton fel på g-durskalan (och nej, det har inget alls med jass att göra men tyst med er) men annars gick det bra. Sen åkte jag hem och flummade, men först ett citat (jag tycker att det är roligt iaf). Romek: men, detta är enkla grejer och alla förstår. Kille: och ändå fattar inte jag. Sen hemma åt jag och flummade och sara lyssnade disney och annat iriterande.och roligt. Sen åkte hon iväg och jag babblade med Onja och Rena. Emma: Rena, kan du slå Onja? Onja: ja, bara vi inte träffar Elinor eller någon annan oskyldig. Rena: jaa, då blir vi fler som slåss! Ronja: Rena börjar bli sadistisk. Emma: börjar bli? "Inte Rena nu igen" var också något att säga. Sen pratade vi ägEN ENGELSKA OCH OM Sharon (inte den adel) och hur hon kunde sjunga ise queen live. Och om hur hon orkar läsa våra bloggar, eller mest Onjas nuförtiden it seems *känna sig övergiven*. Äsch whatever. Sen så kollade jag på dobido och robins. -nu kan jag ta glasögonen. -nej då ser jag ju inte..äsch skit i det! det var massa mer quotes men jag kan inte komma på dem? Hmmmmmm..äsch vi tar ett gammalt. vi klistrar lim på so:n och killarna ville sniffa lim tydligen. Sb: men det är ju det här limmet som luktar, fattar ni väl! (räcker fram lim). Äsch, godnatt suckers.

innan jag glömmer det!

På lunchen sitter några grabbar i datorsalen med han som jobbar där och pratar om andra världskriget(dunno why?). Grabb(grabb är ett så roligt ord!): de tog belgien efter fem månader! Lärare: tyskland och frankrike också! och österrike frågade de inte ens, de bara tog dem!

"jag måste bli tjock!"

Så jag hade tänkt mig en nyttighetsdag idag. Som jag failade. Efter en panikartad so (det har blivit en rutin) så bakade vi på hemkunskapen. Mandelmusslor och morotskaka med mandel. So long nyttighet. Mandelmusslorna var sjukt goda och "Sven" slevade i sig grädde med en girighet inte ens Onja kan mäta sig med (eller jo kaaanske). Sen åt Bernard stearin och så vare lunch. Då åt jag soppa och sen var det tydligen äppelkaka eftersom lund är sveriges bästigaste skolkomun. Men den var seg så jag åt ej upp. men ja ja. Sen var det matte och sen kemi då jag gjorde läxförhör och sen eng. Inget roligt. Snart ska jag till bjebburskolan, helveteskap! Men det kommer nog att bli bra, säger vi. Goodnight.

I believe the grass is no more greener on the other side

Idag äre torsdag och helvetes bjebburskolekonsert. Men jag ska vara världens bästa karmensita och sjunga så högt att neas fula röst inte hörs. Sen ja. Just det jag skulle ju svara på kommentarerna om sjukgymnastik. Jag får gå där för att jag känner att jag behöver det, till exempel för att gå rätt och så. Kroppkännedom etc. Jag har inte börjat än så vi får se hur det blir. Det kan bli spännande, ju. Äsch, gnägg på er allihopa!

filosofiskt på kvällskvisten sådär

Vad skulle du säga om du bara fick säga en mening i ditt liv? När skulle du säga den? Vad skulle hända om alla sattes på en diet av köttbullar och cola? Vad betyder egentligen något? Varför måste man sova gämt för? Vad är det för en skumsig låt jag lyssnar på? Varför skrev jag just skumsigt? Vem handlar denna låt om? Varför skrevs den? Hur känns det att nå båtten? Hur känns det att flyga? Vad skulle hända om alla saker på jorden blev levande och tog hämnd på oss levande skitar som alltid slagit dem? Vad skulle livet kunna göra mot oss? Finns det rättvisa? Vem hittade på allt det här?

listen up blindos

Hej alla blindstyren som letar jobb och ideer till kariärer! Jag har kommit på att vi faktiskt kan ha mååånga jobb, men en sak kan vi inte bli. Det är ligister. Eller något kriminellt alls egenlligen. Om du ska mörda någon, hur ska du få den personen att stå stilla? Hur ska du kunna skjuta personen, till exempel? Du kommer att upptäcka att det är svårt. Min syster beskrev fint hur en flyktväg kunde se ut, men jag vet inte hur man lägger upp filmer (och så har jag ju inte filmat henne heller) så jag får skriva ned det. "oo, polisen kommer! *springa* oj, aj! *slå rakt in i skåpet*". Ja jag sa ju att det skulle bli drygt när man skrev ned de.t Not my foult! :) så alltså, bli inte ligister..för det gör ont att ramla in i skåp. Så att ni vet.

var är Kalle?

Nu ska jag protestera hemskt seriöst här, och jag ska protestera mot kaviar! Egentligen så gillar jag faktiskt inte kaviar, det är ett effektivt medel att förstöra ägg med, men ändå. Kalles kaviar vet ju alla vad det är för nåt. Nu har de som äger Kalle gjort något oförlåtligt. De har raderat Kalle! Kalle är inte med i reklamerna längre! Tänk om de har mördat Kalle? låst in honom i en källare perhaps? Kidnappat honom? Vi måste rädda Kalle, samla in pengar och skriv på listor folket! Mera kalle åt folket :)

en nästan bra dag

Well idag har vi inte gjort så mycket. Vi pratade om tredje världskriget på ek:n (engelska konversationen) och slöade, typ. ;) jag har även varit på sånggrupp och imorgon är det dryyyg konsert. Drygt it is! Jag pallar inte men jag ska vara karmensita och det är ett fint namn så jag klarar däe. äsch godnatt.

it´s a hardknock life for us

På konfirmationen pratade vi om härskartekniker. Typ osynliggörande och annat skit. Jag skulle spela förlöjligad i en frusen scen och så frågade de sen: "tycker ni att hon blir förlöjligad? och jag svarar "knappast!". Jag tar väl inte åt mig! Det är ju kul att de har nåt att förlöjliga. Sen så ja, vad gjorde vi? Vi pratade om förlåtelse och stuff. Sen kom jag hem och åt och läste läxor och ska nu försöka få hermana att sjunga lite con migo.

även klemmentiner är individer

Igår hade jag hur trevligt som helst säger vi. Jag lämnade in so:n vilket var skönt, en mindre sten på bröstet. Sen så ja, vad gjorde jag? Jag åkte till syncentralen vid halvtvå för fika och babbel med tanterna inför min sjukgymnastik. "du Emma, vi har smör!" var ungefär det roligaste som sades. Sen åkte jag hem och sen nästan direkt till skrivargruppen. Vi hade en riktig flumgång, snackade mest om meningslösheter faktiskt. Sen åt jag och tittade på dobido, sen fysik och lyssning på onjas aquarius, den var bra men heeeeemsk engelska. Sen idag har jag levt. Haft fysikprov och annat pointless. Nu ska jag snart gå till la kyrka.

död åt reflektioner

Först har jag varit och fikat con nathalie på ett väääldigt avancerat kaffé och åt en väääldigt sofistikerad muffin. Fråga inte hur en sådan kan vara det, men det kan den enligt natta. Vi åkte hem gratis med en försenad buss och sen gälde det pluuuuugg. Skrev klart svenskan och jobbade lite med son, nu är jag entligen klar och gnäggar med tildah den vilda. Nej gnägg på allt. ;)

it´s a brand new day

Igårkväll var jag at grandmas och åt lax och galnade oss. Vi körde sångdueller, när man har ett temaoch turas om att sjunga låtar tills ett lag inte kan. Moha! Först körde vi abba och jag har för mig att de (las primas) vann, sen britney då alla failade, sen melodifestival som vi vann, sen filmmusik och sen musikaler, den var lång den. Jag har för mig att vi vann, eller så var det dem. Ja någon av oss var det. Sen tittade vi även på sing along och Eva och Adam vilket var pretty pathetic. Eva är ett verkligt hormonpaket kom vi fram till. Sen så well åkte vi hem, men ett par citat kan ni få från la noche. Sara: men vi kan tävla, fast utan poäng! Sara: mamma, vad är det där för prickar? Mamma: det är stjärnor. Jag: passar denna som musikal? Sara: jadå. Jag: tänker vi på samma? Sara: ja. Jag: vilken tänker du på? Sara: jag tänker inte på någon. Sen idag har jag bara ätit frukost och tittatp å inspelning av Johan Glans. Det var himskans roligt. "jaså ni bor i Lund(det gjorde de inte men jag kan inte stava ortsnamnet). Bor hästarna också där? Nej de kanske bor i landskrona, de pendlar varje dag!" "jag kan inte riktigt lita på ett företag som både gör beanäsås och schampo." jag kommer inte på mer just nu men hejdåå.

prime time.Liza Marklund(o.l)

Tredje delen, i kronologisk ordning, om Annika Benktzon. Michele Karlsson, programledare och tv-profil mördats på yxta holms slått på midsommarafton. På slåttet fanns 12 människor at the time och dessa blir misstänkta, givetvis. Mycket mer än så finns det inte att säga om handlingen. Prime time är den minst händelserika bengtzon-boken, den behör knappt något samhällskritiskt heller vilket är lite skönt som omväxling. Den är mer gripbar än de andra och en helt okej bok att läsa en vardagsvecka i november.

som om ingenting-Katarina Van Bredow (o.l)

Elin vet inte vad hon ger sig in på när hon börjar på skrivarcirklen. Hon ser precis vad hon förväntat sig; den massa av klimakteriekvinnor hon alltid förknippat med sånna här grejer. Men vem är det där, jo fan, det är Paul. Det är Tessas pappa som ska vara med. Elin utväcklar en nära relasion till sin bästa väns pappa och lite för sent inser hon att hon är förälskad. Samtidigt upplöses Elins familj; den duktiga husmodern tappar besinningen och likaså gör den fördomsfulle fadern och den dansante brodern. Boken är en fantastiskt välskriven bok, till och med om man gämmför med Katarinas andra böcker. Det här är den enda poetiska boken, en sida av Katarina man inte förväntat sig få se. Det gör fysiskt ont att läsa boken och slutet är inte solskenslyckligt vilket jag älskar. När jag läste den här boken första gången ansåg jag den vara Katarinas sämsta, men nu..nej knappast. Ah, om man bara kunde skriva så. I alla fall, läs den här om ni vill känna saker.

lyckan är

This is the life i mina öron. Ett klas cola som nyss gavs mig av min syster. Att digga med i musiken. Att få lov att andas. Att vara ledig. Att ha en blogg att skriva i. Att se tillbaka på en lyckad gårdag. Att se framemot en lyckad morgondag. Att höra 4 blinds och veta att man åstadkommit nåt under alla sina år! Att känna sig trygg i sig själv och veta att man lever. Att vara så glad att man kan få ihop ett sånt här inlägg!

naiva människor

Varför tror alla att de har år och dar kvar att leva? Varför tror alla att de ska dö av typ hög ålder vid 80 år? Varför kämpar alla mot något obestämbart i framtiden när de lika gärna kan leva! Alla sliter ihjäl sig på plugg för att komma in på gymnasiet för att komma in på universitet för att jobba för att..vad? Vad är det egentligen man bränner ut sig för? Mänskligheten håller på att gå in i en stor vägg och ingen reagerar! Alla bara jobbar. De tror att lycka ska komma till dem på posten verkar det som. Men det är ni som måste göra lycka åt er själva! Ni måste kämpa för det för imorgon kan ni ha blivit påkörda! Varför slösar ala bort sina liv? De borde hoppa runt och skrika ifall de vill det, man borde aldrig finna sig för att "det blir bättre". Som om man skulle veta det då eller? Varför får folk leva om de bara skiter i det!?

I´m gonna lay dooown...;)

Heeyy, the queen of the party has arrived! Jag dök upp hos Tora vid halvsju-tiden och jag hlsades med en gerbil på halsen. Hej hej. Sen så var det tackos som hjälde och sen viskade alla visklekar där de trodde att jag var gay och annat. Sen så ja, sen fick alla för sig att de skulle spela en jasslåt. Med bara våra röster skulle vi spela. Så här gick låten till slut. Den börjar med Anna på tysta trummor och Karolina på rullande bas. Sen call-and-responsar Agnes, Elise och Tora tills refrängen börjar. Det är jag som sjunger den enda jassrad jag kan: "I´m gonna lay down". Överraskningen var när under inspelning Elise responsar "are you gonna lay dooown?" hemskt falskt och på svensklåtande engelska. Moha, alla började skratta mitt i tonerna. Men fan vad bra det lät ibland! Sen spelade Elise och Karolina låtar och vi sjöng kanon och vi lekte jarader och annat. Jag har haft sjukt kul men inga citat finns, vad tråååkigt! Jag kan ge er ett gammalt istället. Vi pratar om reglerna, för klassen och vi ville säga att man skulle behandla varandra lika. "ja, man ska vara likgiltiga mot alla!"

ave mary a :p

Jag lyssnar på ave mary a, det är ingen religiös låt, det är en pinklåt. Det kan ju iofs vara en religiös pinklåt, det är inte omöjligt, bara typ nästan. ;) Jag njuter av min nya musik till fullo idag den fina fredagen. Ska till Tora ikväll också, halvtråk men det kan bli kul också om jag bara ler och skiter i om de är jobbiga. Lyssnar på a wish for something more med amy macdonald, me liiiike. I alla fall så hade mi massa lektioner idag. Cirkelträning igen och annat tråkigt. Nu har jag ätit en bit sadistiskt god kladdaaka med Sara and her friends. De är galna och de kan nog höra min falsksång ut men jag skulle helt enkelt inte bry mig mindre. Moha. Äsch vi hörs sen med resension och festrapport och skit.

blogga gör man ändå dör man ;)

hola satungar och andra mindre vesentliga kemiska supstanser! Just nu vill jag lyssna på musik men gör inte det, varför gör jag inte det? Konstigt alltså. Jag har franska till imrogon men det skiter vi i nu säger vi. Ja idag hade jag och Emma en treeeevlig torsdag. Den började med so där vi jobbade med våra seografiarbeten. Fast sen blev datasalen uppbokat och alla lägre stående (seende) människor utan datorer fick sörga och plugga hemkunskap. Ja för sen hade vi proooovet. Det var faktiskt ganska lätt, kan jag säga. Bara man hade pluggat. Fast jag skrev att man behövde 100 kilocalorier varje dag. Då är man ganska död om ni vill veta. Sen så hade vi två timmars lunch eftersom karin inte var där så vi kunde inte göra soppa efter pvovet. Det kunde dock den andra gruppen, moahahahahahahaha. Först skulle Anna köpa godis och hon lovad e tt bjuda mig men hon köpte bara äckligt surt godis. Så jag gick åt åt fick istället, gott. Sen satt jag och Tora och Amanda och flummade. Vi kom på att Amanda är en muffinsrasist. Hon ville slänga sin muffin bara för att den råkade vara äcklig. Det kan väl inte den rå för, jävla sak :). Sen ritade Tora en muffinstjej som hetter Julia och bodde i hennes kemibok. Efter denna strapats gick vi in i salen för att ha matte och få tillbaka tisdagens brov. Jag fick vg, usch. Vad baaad. 18/25, fyfan. Sen så vare kemi och jag började hyperventilera för under allt mitt hemkunskapsplugg igår så lglmde jag ju bort en sak; plugga kemi. Jag visste fan inte ens vad det handlade om. Men sen så skulle vi skriva frågor om läxan, jag skrev alla man skulle fast jag inte kunde det. Så ja det blir roooligt. :/ not. Sen vare engelska då Gunnel fick ont av våra (läs: inte mina) dåliga prepositioner. "I´m angry on" det gör faktiskt liiite ont må jag säga. Sen kom vi fram till att koalor är drogmissbrukare, det låter roligt. I wanna be a koala :) de är söta och höööga. Sen slutade jag och åkte hem för att gå busspromenaden som vanligt, fast bara med en syncentraltjej nu. Sen kom jag hem och hann knappt sätta mig ned förrän Onja called. Har pratat med henne i typ 2 timmar. Vi prtatade på m-språket och sjöng fiiint (not) och gnäggade och lyssnade på Saras skitmusik. Sen började vi fundera på hur Sharon uttalas på svenska men vi kom inte fram till nåt för jag flummade så mycket. Det märks nog på inlägget att jag ir en aning flummig. Har även ätit plättar, gör mig nog lite konstig in ma heaaad. Men nu ska jag avsluta :) god kväll alla flummungar och idioter. (och om ni inte känner er träffade av något av det där så får ni väl ha en äcklig kväll då)

vi slår allt

1) Sara: mormor, jag tycker... Emma: vad tycker du? Sara: jag tycker många saker, vad tycker du? 2) Sara: jag har tänkt lite. Emma: kom du fram til nåt? Sara: nej. 3) mamma: kåd om kokning. (förhör mig) Jag: koka bra och sjuda väl.

hello suesia Emma speaking

latatatada. jag bara siterar min låt jag lyssnar på. Eller vadå min låt det är ju inte jag som har skrivit den. Men det hade det ju varit lite kul ifall det var. Här sitter jag vid min dator och känner mig lite halvglad en torsdagsmorgon. Jag ska klara provet och jag ska le medans jag gör det. Så ni vet. Undrar förresten om någon räknade ut vilken låt jag lyssnade på, eler lyssnar. Kan man undra, kan det? Det är en härlig låt det här ska ni veta. Hmm vilket bra och konstigt inlägg jag just nu skapar. :) om inte datorn publiserar det blir jag deppig som en deppmaskin. sen kan jag också säga once apun a time there was this guy called jonny. Det är la en treeeeevligt låt det med, fast den är faktiskt dansk. Har ni någonsin hört så hemskt? Vi som hatar danskar. Usch på dem. Men dodmorgon!

nowhere man

Utanför vårt hus finns ett berg av kakor! 300 burkar! De ska Saras klass säljas och jag ska köpa av dem. :p. I alla fall. På sånggruppen sjöng vi nowhere man, en beatles-låt, som var väldigt vacker med en fin text. Den gick rätt bra för mig att sjunga också :). Nu ska jag typ äta fiskgratäng och läsa hemkunskapis. :( helvete för hemkunskap. jag hatar. men ja jag ska överleva.

I´m gonna burn it down

Halloj! Mår ni bra? Det går vi hoppas för annars kan ni ringa psykologen Ema. Eller nja kanske inte då alltså men skitsamma. Idag och igår har kvällarna går ut på djupa konversationer och hemkunskap. Idag var vi även på konvirmation och pratade om ondska, det var som Sara sa ondskt. Det tycker jag är ett bra ord. Jag lyssnar på glitter in the air och jag lever. Jag var på skrivargrupp igår och skrev en dikt om musikaler. Den ägde. ast Ellens var som vanligt bättre. Vi skulle skriva om film och Maleinutbrister "åh, får jag skriva en dikt om porrfilm?" hmm. Ja verkligen tjejen. :) sen har jag ju varit i skolan men det är ju skitsamma. Godnatt.

this used to be a funhouse

Jag hade matteprov idag. Har hemkunskapsprov på torsdag. Ska lämna in ett långt geografiarbete på måndag och ett låångt svenskaarbete på fredag. Nästa vecka har vi fysik och musikprov. Veckan efter detta har vi franskaprov och veckan efter det engelskaprov. Näst sista veckan är det kemiprov och sen sätts mina betyg...

saker ni borde känna till eller inte

Jag är hungrig. Jag lyssnar på en bok som är tråkig tror jag, jag lyssnar inte så noga. Jag älskar mina två skumbananätare. Jag ska ha skitskola imorgon, gnägg. Jag har ingen lust att blogga egentligen. Jag borde göra något vettigt. Typ sova. Godnatt...

superlative nation

Har ni någonsin funderat på hur många superlativ som används i dagens samhälle? "igår var bäst" "det där var det dummaste jag hört" "det var det finaste du sagt". Alltid superlativ. Jfg brukar säga "det var det dummaste..eller nä, det var det väl inte". Det är som om, jag vet inte. Det är bara konstigt. Man har väl ett kort minne. gentligen. Man kan ju knappast minnas det dummaste man hört. Men det låter ju heldumt. Tycker bara att man borde lägga av med sånt skit och prata klartext. Situationen vi är i idag är ju så konstlad och överdriven. "hej främling jag älskar dig" ungefär. Särskilt i bimbokrättsar. Det finns en låt som heter "something stupid", ska inte säga vem som gjor den, för då blir det nog fel. En rad ur den är "then I go and spoil it all by saying something stupid like I love you". Hur kan det vara dumt? Hur kan en sån sak fappa betydelse? Vad har vi då kvar? Inga ord anses varken fula eller vackra, bara sentimentala och neutrala. Hur fan kan man sitta på lektioner och skrika fuck you eller säga jag älskar dig till hela världen? usch, jag har ingen lust att vara i den här världen. Den är dryg.

sunday superextra, Emma blogging :)

Idag har jag gjort allt man ska göra en perfekt innesöndag, nästan. Har sjungit empty room och annat med hermana, ätit kladdkaka, skrivit klart en novell, lyssnat på Amy Macdonald, umgåtts med koffeinstinn syster, läst Ronjas novell (som handlade om Sharon Den Adles och Robert Wssterholts dotter som blev inlåst i en kristallbur av Robert som utsatte henne för övergräpp och blir räddad..) och levt. Detta utan att ens klä på mig. Skicklighet: yeah babe! hur ska jag kompletera dagen, tycker ni? Med något kreativt hoppas jag, typ..bada :p men hejdå alla.

Let´s start a band

Jag har nu lyssnat på all mi musica och däribland Amy Macdonalds skiva. Så fin. Hon är liksom ren, hon är inte en del av något. Hon går sin egen väg you know. Skitbra. Särskilt let´s statt a band och footballer´s wife. Me liiiiike. Imorgon så är det skola. Depresion. Men det gör ingenting. För jag överlever, tror jag. Äsch gnägg jag klarar allt vet ni. :) godnatt

linas kvällsbok-Emma Hamberg

Lina är femton år.och ljuger om allting. Hon är inte ens sann mot sig själv. Hon är i hop med någon hon inte ens gillar lite, hon hatar sina kompisar och ja, allt är inte riktigt perfekt för Lina. Sanningen står dock i kvällsboken, där står det bland annat om skitsjuan och annat. Hon skriver en massa och ja, boken är rätt så söt. Väldigt förutsägbar och så, men fin. Ett stort minus är bilderna, som sänker standarden grovt. Hon skriver liiite för mycket om sex, however..vilket är synd. men om ni gillar ungdomsböcker så läs denna.

tragedy

Jag sitter här och föreställer mig hur det skulle vara att vara en patetisk människa. En sån som tror att man tar åt sig, ni vet. En sån som sabbar andras liv i brist på egna liv att sabba. En sån som skickar elaka kommentarer, ni vet. Jaså inte? Ja men kolla runt i världen vänner. Ni hittar de säkert. De där som orkar hålla på att trakasera folk, för allt, Till och med hur deras skor låter. Sånna som så fort de ser ett inlägg kastar sig över datorn för att bomba bloggen med kommentarer. Föreställeer att ni är sånna, bara för en sekund. Det känns inte bra va? Jag förstår att ni känner så. Jag menar, det finns väl ingen sån som läser min blogg? De "orkar ju inte läsa". Men tell you what? Jag orkar läsa och det är ju för min egen skull jag bloggar. Fast sånna kan väl inte föreställa sig att man kan blogga utan att söka bekräftelse från just dem, eftersom de tror att de betyder något för alla. Det måste de ju tro eftersom de klanka r ed på folk, eller hur? Jag säger bara: försöker klanka ned på det här om ni kan, you will fail!

I just want to know who I am

Jag har bytt msn idag! :o det känns odd. Mitt blindstyre med namn varje måndag? ska jag ti tisdag nu istället, haha. Nej mina måndagar hänger nog i ett tag till. De var ju så bra. Men jag tänker verkligen inte publisera adressen här för det finns en gottländsk liten filur som kanske skulle få för sig att terra mig. Stackars sate. Det måste vara så oerhört tragiskt att vara pantad. De är ju tolv syycken om en hjärncell, vet ni. I alla fall så var vi och åt kinamat idag och det var gooooooooooott. Mumsigt alltså :) fisk och grejer. Saras friends skrikskrattar downstairs. :) men ja godnatt nu ska jag njuta av mitt choklad och ge er ytterligare en bokresension since jag var lite back med dem upptäckte jag.

tdyveln flyger i skymningen-maria gripe (typ tionde gången)

Jonas, Annika och David är både olika och tighta. Jonas är en 13:årig kille som älskar journlalistik, sin bandspelare, salmiak och spänning. Annika är hans syster och hans raka motsats: känslosam, kvinnlig, inlevelsefull och med en önskan att vara alla till lags. David är deras gemensamma vän och en riktigt intressant kille. Han är den som får alla övernaturliga bitar i boken, en väldigt djup drömmare. I periferin finns även en cool prost vid namn Lindrot, den spröda gamla damen Julia, stjärnjournalisten hjärpe och ett helt gäng 1700-talsmänniskor. Boken är övernaturlig och mänsklig samtidigt, den är vacker och allt man kan önska. Dock är de sista typ 100 sidorna eller nåt sjukt dryga, början är bäst. Den är sällsam och ja, jag kan inte beskriva den. Men ni har väl redan läst den eller?

det ser ut som

Om mitt internet typ äå upp mitt inlägg till frukost. Det gjorde inget för jag sa inget vesentligt i det. Mest att jag har gnäggat med Onja i tre timmar utan att säga nåt och att jag lyssnar på Amanda Jenssens skiva av någon outgrundlig anledning. Man kan undra alltså. Well jag kan säga att igår på idrotten misshandlade vi varandra. Man skulle boxa på säckearfast det var någon annan som höll i säcken! Det gjorde satans ont att på den där säcken på mig! Aj! Sen ja snart är det lunch och sånt. Ikväll så blir det kinamat, vi skulle sett bio men inget bra gick. Det är en härlig helg det här, ingenting händer! <333 ska nog lämna bloggen i någon minut. a

friday..

Nu så är det finally weekend! Jag gillar. Jag är även himskans glad just nu idag. Tror jag. Jag ska snart lyssna på all musik jag har lagt in på ma mobile och sen ska jag försöka skriva. Men jag har kakor och jag är ganska så glad tror jag. Fast det skrev jag ju nyss. Hmmm. Jag är en seg människa men det gör inget. Imorgon är det lördag. Me like. Äsch god natt.

broken damn sisterhood

Jag har nu sett sisterhood of the travelling pants, part ii. Den var fruktansvärd! Vad fan skulle jeansen till Grekland o göra? Jävla jeans. Och hur blev det med Win och Leo och de, hur blev det med allt? Nej, vi gillar inteinteinte. Vi blir deprimerade. Usch. Well idag har jag varit en aning seg. Fick back engelskaprovet och jag fick mvg och sen gjorde jag ett matteprov.som vi inte ska nämna mer. Äsch. Men usch på allting och jag saknar den gamla bilden av sisterhooden. Bjebb!

Lucia-Cannie Möller (läst under tvång.)

Lucia Almgren är femton år den dagen hon träffar Jimmy Bergman för första gången. Direkt är det någonting som klickar och de kommer nära varann på en gång. Lucia är svart (adopterad) och Jimmy är vit, men det är inget problem. Dock dyker ett problem upp ganska snart. Det heter Håkan Blom. Håkan Blom har varit Jimmys vän och nästan brorsa sen dagis, men nu börjar de gå olika vägar. Håkan blir nasist och startar en organisation för det vita blodet som det heter. Givetvis blir det mängder av konflikter. Boken är ganska bra, men lite orealistisk här och var. Varje känsla förstoras upp till extremitet (är det ett ord?) och alla är konstiga på nåt sätt. Fast vissa moments är rätt grymma. Slutet, ska ni veta, är det värsta någonsin! Läs den om ni har tråkigt, annars låt bli.

två tråkiga citat..eller tre kanske..eller jag vet inte.

1) familjen pratar om kullagulla. Pappa: jag har faktiskt kommit igenom en! Jag: vilken? Pappa: den hette Anne på grönkulla. 2) Agnes: jag ska raka håret imorgon. Det är så lockigt! 3) Emma: livet har miljarder vägar. Agnes: vadå Libanon?

när livet är päst då är det som bäst

Muha, det är tisdag idag. Jag fick inte vara hemma idag heller fast jag är sjuk och seg. Fast nu är jag nästan frisk, äckligt. Jag får då aldrig vara sjuk. :( och så ja. Jag hade dryga lektioner idag men jag fick chips innan bilden och jag blev klar med mitt fuuuuula konstverk. Fuligt är vad det är. Sen gick vi till kyrkan och konfade. Tråkigt, för utom att vi skrev dikter och där kom denna rubrik in. Och så fick vi veta att Libanon har miljarder vägar. :s men jag ska berätta om det i mitt citatinlägg som skall komma snart möjligen. :)

chocolate drama queen

Hejsan hoppsan era satungar! Här är Emma och hennes bäste vän Ingemar som hon har i sin ägo igen. Hon tänkte skriva om teaterlägret, ja det tänkte hon göra. Först flög jag iväg till stockholm där flamsmaja mötte mig. Vi blev hämtade av Onja och hennes moder och åkte hem till Onjabonja. Där flummade vi, nähä, överraskning! Onja och maja låg i hängmattan ("Ronja, du gnisslar!" ) och sen skickade vi sms till Niklas där vi sa att Onfja var kär i honom. Han gick inte på det, den dryge saken. Sen åkte Maja hem och vi som blev kvar satt och lyssnade på lite musik. Sen samarbetade vi med måltiden: jag dukade, Eve lagade och Onja plockade in och ut ur diskmaksinen. Fair deal! Emma: säger någet. Onja: det lät ajigt. Eve vid stekpannan: aaaaaaajjj! det var roligt.Sen satt jag och Onja och flummed, vi sjöng wt i olika läskiga oktaver och annat. Sen blev vi väldigt läskdesperata. Ronja: jag vill ha läsk. Emma(seriöst): köra Gud..jag önskar mig en läsk. Den ska vara god och inte light, amen. Moha. Sen sen sen så började Emma gnägga som hon ofta gör på kvällen. Hon pratade om mat och annat. Sen gick de och lade sig. Vi vaknade och flummade litegrann. Vi chattade med Maja utan att säga någonting vettigt, vi bara liksom slängde ur oss konstiga ord som "diskmaskin" eller nåt. Flummigt! Sen åkte vi färdtjänst till centralen där vi swishade med buss till lägret. -har du tänkt på att du har lat? -nä, jag orkar inte. Haha, funny. Sen kom vi dit och jag och Onja stod i en grrderob i typ en halvtimme. Sen kovmvi ut och får veta att vi är de enda som inte har ätit. Vi åt till sist och hade sedan samling då vi gjorde olika teaterövningar. Sen sen sen så flummade vi säger vi, vi fikade. Sen fick jag veta att jag fick byta grupp från en med Onja och några dryga saker till en med Rena, Rakel, Vispen, Adam, Victor och en konstig sak som jag inte nämner vid namn, vi kallar honom för..segot. Anyway. Vi hittade på vår pjäs. Nu ska jag berätta om den hade jag tänkt. Den hadnlade om polisaspiranten Valänder som får en ko, blända (vispen) av sin boor. Sedan söker han jobb få en polisstation där han tas emot av chefen Bäck, kolegan Ödlund och resepsionisten Inga (jag). Han får jobbet och snart är det klart att något är speciellt med hennes mjölk, kossan. Den gör en både speedad och trött. Mitt i natten dyker slaktaren barbariska barbarea(rakel) upp på station. Hon ska slakta kon, men tar ett glas mjölk. Då blir hon ondare än vanligt och bestämmer sig för att mörda mig med sin köttyxa. Det gör hon också. Sen så tar de fast henne (genom att tanka bilen med mjölk) och sen väcker de mig med..mera mjölk! Muha, vi gillar mjölk...inte. Sen åt vi middag också, drygd. Man bara äter och äter på läger. Bjebb. Vi kom på många flummigheter och sen tröstade vi Onja. Fan nu ska hon och Axel prata på skype sa hon, den apa. Jaja. Sen så vare dags för repning som för oss tog nästan 2 h. Det var för att vi inte hade någon rätsida på någonting alls! Men jaja. Sen så var det sångsamling och vi tråkade. På morgonen på lördagen så vaknade jag och äsch, åt. Detta blev tråkigt. Jag känner att jag inte orkar mer än några citat till. 1) Rena sätter sig bredvid mig. Jag: hej! Rena: hjäälp, nej, jag menar hej! 2) Nåoon: men gå nu Rena. Rena: Jag är inge bra på att gå. 3) Vi pratar om att Vispen blev mobbad av Rakel förut. Jag: men du har förlåtit henne nu va? Vispen(hon och Rakel kramas): nej! 4) Rena: det enda jag vet...Vispen skriker: neeeeeej! 5) Klara och jag pratar på diskot och hon har fått för sig att notera allt som hände. "nu sätter sig Rebecca ned. Emma och Rebecca pratar men Rebecca säger inget!" 6) under samma babbel. Vi har just tagit reda på att Onjis lever. "hon är nog inne på sista tråden. du vet, livet består ju av fem trådar...". 7) under samma dialog, Vickan och Louise har just satt sig. Jag till Vickan: din dumma gås! Klara efter en stund: Vickan jag tror hon pratar med dig. Hon: hmm, jag vet, men jag blev så förvånad! 8) för att fatta detta måste man veta att temat för pjäserna var tre sinnesstämningar och en vändpunkt. Rakel: nu sätter vi punkt för samtalet. Jag: ja, en vändpunkt! 9) Jag: Ronja, tänk om vi bodde grannar. Hon: usch! 10) "onja, du sjunker bara lågre och lågre". 11) "det här är din halvsyskon. oj, det var ett bra formulering.". Kan även berätta att mitt skinn skaver och att jag har feber tror jag och att ja, jag vet inte..att min mobil gick sönder på golvet, men det gjorde inget, för Wille lagade den. Äsch, goodbye.

RSS 2.0