död åt reflektioner

Först har jag varit och fikat con nathalie på ett väääldigt avancerat kaffé och åt en väääldigt sofistikerad muffin. Fråga inte hur en sådan kan vara det, men det kan den enligt natta. Vi åkte hem gratis med en försenad buss och sen gälde det pluuuuugg. Skrev klart svenskan och jobbade lite med son, nu är jag entligen klar och gnäggar med tildah den vilda. Nej gnägg på allt. ;)

Kommentarer
Postat av: Buy or Sell - Den största bloppisen!

Har du gamla kläder eller andra grejor du vill bli av med?I så fall ska du besöka BuyorSell.blogg.se, den största bloppisen, där erbjuder jag alla, killar som tjejer att annonsera GRATIS. Så det är bara att börja rensa garderoben/rummet/lägenhet.En otroligt bra sida för dig som älskar secondhand eller vill bli av med gamla grejer som bara ligger, och aldrig kommer till användning. Och glöm inte bort att kika runt efter fynd, för kan man fynda så är det på BuyorSell.Kika under kategorierna; Att köpa... & Att sälja... där står det precis hur du ska gå tillväga.Välkommen!

2008-11-16 @ 20:54:36
URL: http://buyorsell.blogg.se/
Postat av: Sandra Nordin

Vill du ha gratis presentkort på H&M, Vero Moda, Åhlens, IKEA eller andra bra butiker? Bli medlem genom min länk (http://www.gratismode.se/?c=1746) och få 50 poäng direkt. Det funkar!

2008-11-16 @ 20:56:31
URL: http://www.sandranordin.com
Postat av: Ronja

jag har sagt det förr och jag säger det igen, orka plugga på helger!

2008-11-17 @ 17:43:54
URL: http://musikfreakar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0