it´s a brand new day

Igårkväll var jag at grandmas och åt lax och galnade oss. Vi körde sångdueller, när man har ett temaoch turas om att sjunga låtar tills ett lag inte kan. Moha! Först körde vi abba och jag har för mig att de (las primas) vann, sen britney då alla failade, sen melodifestival som vi vann, sen filmmusik och sen musikaler, den var lång den. Jag har för mig att vi vann, eller så var det dem. Ja någon av oss var det. Sen tittade vi även på sing along och Eva och Adam vilket var pretty pathetic. Eva är ett verkligt hormonpaket kom vi fram till. Sen så well åkte vi hem, men ett par citat kan ni få från la noche. Sara: men vi kan tävla, fast utan poäng! Sara: mamma, vad är det där för prickar? Mamma: det är stjärnor. Jag: passar denna som musikal? Sara: jadå. Jag: tänker vi på samma? Sara: ja. Jag: vilken tänker du på? Sara: jag tänker inte på någon. Sen idag har jag bara ätit frukost och tittatp å inspelning av Johan Glans. Det var himskans roligt. "jaså ni bor i Lund(det gjorde de inte men jag kan inte stava ortsnamnet). Bor hästarna också där? Nej de kanske bor i landskrona, de pendlar varje dag!" "jag kan inte riktigt lita på ett företag som både gör beanäsås och schampo." jag kommer inte på mer just nu men hejdåå.

Kommentarer
Postat av: Sandra

Hejsan!



Jag har jättebra tips till dig :) 2 sidor där man får presentkort på kläder och prylar helt GRATIS! Det finns ju onändligt många såna här sidor men dom här två är helt klart bäst och lättast att tjäna poäng genom :)



1. GRATISKLÄDER



Denna sida är underbar. Jag har nu fått 1000 kr i presentkort därifrån :) Man kan välja att få presentkorten från Gina Tricot, H&M eller JC. Missa verkligen inte denna sida!



http://www.gratisklader.se/Register.asp?r=803



2. GRATISMODE



Denna sida är det otroligt lätt att få poäng genom. Registrerar du dig via mig får du 50 p + att du får 30 poäng till bara genom att klicka på några länkar. Du får också poäng genom att skriva om sidan på din blogg eller bilddagbok :) Det som är extra bra med denna sida är att man kan välja presentkort från fler butiker + att man kan få upp till 1000 kr i ett presentkort :)



www.gratismode.se/?c=3766



Lycka till!

2008-11-16 @ 12:02:54
Postat av: Ronja

vill också köra sångduell!

Den där oom schampo och såsen var rolig.

2008-11-17 @ 17:47:24
URL: http://musikfreakar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0