tristess

Den här dagen är tråkig. Har bara läst och typ sovit. Läst lite i vsd, usch. Vad är det för fel på mig tänkte jag typ hela tiden. Gäsp är en annan vettig sak som man kan säga. Nu ska jag äta äppelpaj och sen bada. Det är tillåtet att ringa mig om ni vill. För jag vill umgås med människor, säger vi. Usch på tråkighet. Jag behöver gå på toa som vanligt när jag bloggar. Jag är seeeg i huvudet. Nu ska jag gå och ha muy muy abburido och jag kan ej stava. Hejdååå.

Kommentarer
Postat av: Nitania

Hoppas dagen slutar vara tråkigt. Detta kanske piggar upp dig lite: Vill du vinna en GOODIEBAG VÄRD 2500 KRONOR? Delta i tävlingen på min blogg! http://nitania.blogg.se/2008/october/tavling-goodiebag-vard-2500-kronor.html

2008-10-12 @ 14:17:36
URL: http://nitania.blogg.se/
Postat av: Alina

Hejhopp! Ha en trevlig Söndag! :)

2008-10-12 @ 14:18:24
URL: http://emmiealina.blogg.se/
Postat av: Söderlund

Den föredetta operasångaren, Tito Beldrán fälldes tidigare i veckan för att han våldtagit två yngre småflickor tidigare under 2000-talet och han har nu dömts till 2,5 års fängelse. Ett straff som jag i min blogg sågar totalt och tycker även att Sveriges domstol i största allmänhet är ett skämt! Nu har du chansen att dela med dig av just dina uppfattningar och tankar i ett av dagens diskussionsämne i en av de absolut snabbast växande bloggarna just nu.



Stort tack på förhand och ha en fortsatt trevlig söndag!

2008-10-12 @ 14:19:40
URL: http://robinsoderlund.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0