vattenmelonen-Marian Keyes (omläsning)

Claire är den äldsta systern i walsh-ligan och när vi möter henne har hon just fött en dotter med sin make James. Givetvis blir hon inte överlycklig när hon får veta att den underbare James har haft ett förhållande med grannfrun i ett halvår och nu lämnar Claire. Claire reser hem till Dublin för att sörga sina förluster tillsammans med lilla Kate. Där möter hon sin systers kompis Adam, en riktig goding! Vi väcklar in oss i en massa historier och man blir så frustrerad ibland att man inte kan sova! (nåja, nästan). Det extra braiga är de galna tankarna, "verkligheten kom hem och körde ut det temporära vanvettet" etc. So, read.

Kommentarer
Postat av: Sharon

Sv: Nej, har inte hört det. Och jag laddar inte ner, så jag vet inte riktigt hur jag ska få tag i det heller. Men, jag får väl se om det finns på youtube och höra efter om det är något att ha. Den gick när jag var i England, så vi hade tänkt gå på den om Lion King hade varit slutsåld. Eventuellt. Men nu blev det ju inte så.





Jesus Christ Superstar är fantastisk, fast jag får sådan ångest av att höra honom hänga där på korset så jag har inte kunnat lyssna på den låten fler gånger efter att ha hört den första. Är hemskt. Försökte att inte tänka på hur ont det måste ha gjort när man hör dem hamra in spikarna...

Men, vet inte vilka skådisar som kör den nu. Balsamo är inte med längre så vitt jag vet i alla fall.

Har hört att den ska sättas upp i här i Sverige, översatt till svenska och allt, av och med Ola Salo...som ska göra Jesus roll. Betvivlar att han kan klara de där höga tonerna, men jag ska väl inget säga före jag har hört det. Om jag hör det. Har inte lyssnat värst mycket på The Ark, så är inte så insatt i vad han klarar och inte klarar av heller, men det lilla jag hört har inte gett mig intrycket att han är någon Steve Balsamo direkt.

2008-10-16 @ 22:03:45
URL: http://shass.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0