m hemligheter-Sophie kinsella. (vänj er vid min snabba läsning, jag läser många böcker.)

Emma är en helt vanlig tjej med helt vanliga hemligheter. Sånna där små hemligheter som inte är så viktiga, men som hon aldrig skulle berätta för sin pojkvän. Att hon vattnar sin arbetskamrat(som är en bitch)s blomma med apelsinjuice och att hon väger sju kg mer än vad han vet. Sånna saker. However, när hon sitter på ett plan med luftgropar och tror att hon ska dö, då råkar hennes tunga halka liiite och det slutar med att hon avslöjar allt om sig själv för en amerikan bredvid henne. Han verkade vara främmande, men..oj då..han är hennes chef. Sånt händer. Men det blir värre, och värre, och värre. Till slut dog jag när jag läste. Faktiskt. Det är en helt (!!!) oförutsägbar och man kan inte räkna ut slutet, så typiskt för Kinsella. Mina hemligheter är en fantastisk bok som jag älskar och både min mamma och syster håller med. Och min syster är ingen läsperson. Nu lämnar vi Kinsella och läser om Marian Keyes, har redan börjat. Är väl klar på onsdag kanske..är det något fel på mig som läser (lyssnar) såå fort?

Kommentarer
Postat av: Sharon

Den där har jag också läst! Gillade den verkligen, samtidigt som jag fick spunk på den och bara led med stackars Emma. Men det fanns lite humor i den, och det måste det nästan finnas i icke-fantasy-böcker om jag ska läsa dem (om de inte är deckare). Den var bra, det håller jag med om.



Och nej, det är inte det minsta fel på dig. Det händer tämligen ofta att jag läser flera böcker i veckan (även om jag just nu underligt nog inte ens orkar ta i en bok...), så om det nu skulle vara fel på dig är det lika mycket fel på mig. Fortsätt läsa du!

2008-09-23 @ 00:26:25
URL: http://shass.blogg.se/
Postat av: Sharon

Sv: Då tycker jag att du ska göra det med en gång.

Jag kan inte ens beskriva det jag tycker, tänker och känner när jag hör den, det är svårt. Men, vi får väl hoppas att du får ut minst lika mycket av den som jag.

2008-09-23 @ 17:07:14
URL: http://shass.blogg.se/
Postat av: RonjaR

Hmm, jag bara undrar, hur får du tiden att räcka till så mycket läsning?

2008-09-28 @ 14:40:08
URL: http://musikfreakar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0