jag bara vara pojke, vilja sjunga sång

Jag h`r ming sj'lv be om en flod och sara kvider om n]gon som s'ger hejd]. Jag t'nkte mest s'g att jag har haft otroligt roligt sen sist!

citat från samtal med folk.
Eve: Hej Ronja, var är mamma och pappa? (tror jag hon sa, hörde bara skrik)
Ronja skriker: de är hos Eve!
Eve: vad sa du?
Ronja: Eve, de är hos Eve!
*paus*
Ronja: Svenn!

Jag: alltså, radion f`rst`ra en redan dålig låt!

Kan inte sammanfatta det roligaste i en dialog, men jag kan bara säga att ett hav täcker hela sverige. Det ni! Jag kan ingen geografi jag. Man kan simma till honey om man vill! Det visste ej jag. Vi har även översatt famous last words och the black parade till hegrejiska, "var ditt hjärta vara?" ahahaha. nu jag gå.

I might aswell write some bullshit

Har haft två dagar här nu. Igår var helt okej, vi såg en strange film på so:n som var halvt på danska. Alltså korna lät smartare än danskarna. Sen åt vi köttbullar på hemkunskapne, gott som satan men heeemskt potatismos. Sen lunch då jag svor att döda Svenn (fundera på varför ni) och sen matte då jag nog mer ville döda ekvasioner. Jag kan fan inte ens stava till det värdelösa skitet! Sen no och engelska då folk redovisade sina filmer. Kvällen var hemsk förutom sånggruppen och jag var negativ och hemsk. Idag började jag med franskaprovet som jag faktiskt tror gick bra, ett par fel jag vet att jag gjorde dock. Sen fysik då vi gjorde matte (:s) och lunch då jag och Tora stekte oss i solen en stund (alla hade övergivit oss.) innan jag gick till sjukgymnasten och pratade om konstiga saker. Sen redovisade jag min film på engelskan, valde systrar i jeans, haha. Det blev bra och enligt säker källa fick jag mvg, en viss person (jag hatar anonymitet, men tääänk om gunnel läser?) såg anteckningarna läraren hade gjort. Sen spelade iv upp på musiken och det gick fan bra! Har ingen inspelning vilket suger för jag vill så gärna höra hur jag brölade, varför filmade inte romek? Pig. Sen svenska som var pointless och sen sluta. Nejmen gud, jag glömde ju berätta om min och systers diskution efter sånggruppen, om buf/bof. Brödernas orealistiska framtid/brother´s unrealistic future, är det. Det blir delen efter tof enligt syster. Där ska man få veta att Satan, Sirius och James är bröder. Vem är fadern tror ni? Dumbledore! Sara is the sickest person I know besides myself som jag sa till henne. Jag förklarade även siriusism för henne och det var spännande. :) nej nu ska jag sörga att honey äter så seeegt.

dear diary. Mood:apathetic.

Nej, faktiskt inte. Jag är inte apatisk, men trött. Igår var jag dock ännu tröttare och då var det dessutom ungdomsting. Vi pratade om fildelning och det gillade Ema, some folcs on my side to talk to!:) sen kom jag tillbaka och det var bild och skit och sen optikprov. Fint gick det, hoppas att jag inte missförestådde de todo. På onsdagen idag började med en bra och lätt spansklektion och stavgång (någon har vandaliserat den ena staven, waj?) och sen svenska och sånt. Vi kortskrev om kärlek (jag lååångskrev) och sen sa dem att vi okcså ska läsa Sandor/Ida, som onjadarlingen gjorde. Trevligt :) sen på eftermiddagen var det lite so där vi såg fel film och slöjd där vi putsade som man bör. Jag är nu tiiiireeeed.

hungrig som fan..

Idag är det måndag och jag har haft rätt kul i skol. På morgonen var det trååkigt men sen på kemin lyckades jag få Tora att prata hegrejiska, moha! Hon märkte det inte ens. På spanskan låg hela klassen över bänkarna och gapskrattade. Vår lärare var strangeeeee. Men nej, nu ska jag svälta ihjäl.

systrar i jeans-tredje sommaren (o.l)

Nu 'r det dags f`r f`r'ndring, och alla tjejerna ser det. De vet att livet kommer att gå vidare in i en ny fas, de är rädda för det. Tibbys syster "krossar skallen", Karmens mamma blir gravid, Bridget träffar sin darling Erik igen och Lena får veta att hennes pappa inte betalar för konstskolan. Dramatiskt men djupare än de andra, och det sentimentala slutet är oslagbart!

honey är strangast i värld, men jag vara strangare

Har babblat läänge med honey nu och hon varo väldigt flummig. Vi läste shit för varandra och hon försökte hitta en låt som jag inte gillade. Det gick inte, dock, för jag är en allätare nästan. Greetings from me, siao!

soulbroken..

Nej, jag ska inte säga nåt. Jag ska inte sörga. Eller alltså jag ska visst sörga, för jag är i ett sörgarmood, men jag ska inte prata om vad jag sörga om. Det spelar nog ingen roll, allt blir säkert happy fucking sunshine. Emoinlägg, nää, inte alls. Ska nog bli emo, nej, nu driver jag med er. Jag skall ej bli det, för jag vet inte riktigt hur man gör. Det skulle bli bad, jag tro. Jagä r kall och nu ska jag avsluta detta skitet.

poetry chick

hej där!
Idag har varit en väldigt lång och strange dag. Den började med att jag åkte taxi till Kino där jag skulle se film med franskan, men där fick jag fan stå i över en halvtimme för taxin varo i vanlig tid. Ensamheten värkte, nej, fy fan vad emotionell jag låter. Jag kom dock till slut in coh såg filmen "mellan väggarna" eller vad den nu heter på french. Den handlade om en skola och dess problems och dess pantade elever. Den hade 0 handling och det hade varit okej om den varit dokumentär; men det var den inte.

Sen stressade jag och Sb oss igenom ett meal på burger king och sen gick vi till sjukgymnasten, vi kom sjukt försent. Sen kom jag försent till engelskan för vi glömde tiden. På musiken tränade vi på the låt men sen sket vi i det och skrålade på I´m yours och wake me up when september ends lite improviserat. Fint. Kom hem och har flummat med Honey som skriver som en full noshörning (flodhäst?) och den var full på grekisk rezzina. Jag inte kunna stava. Hon är vääldigt konstig här och läser upp titlar från sin spellista väldigt dramatiskt.
"cancer, cry mama!"
Underbart. Hon fick nu en spansk låt, det har hon tjatat om ett tag nu. Hon äro galen och nu ska jag sluta.

rubriker är gjorde för att förstöra bloggares hjärnor så att de aldrig kan blogga mer. Jävla rubrikindustri, det funkar!

Ja idag har varit låång dag. Började med so där jag fick vg på mitt marie-arbete, vilket var fucked om ni frågar mig. Om ni inte frågar mig, läs en annan blogg. Hemkunskapen bedrevs med att vi lagade måltiden vi planerat, kyckling på romerskt vis. Parmaskinka och matvete och mitt delikata vitlöksbröd. På lunchen pratades det mest om Amandas pojkvän (well, x, jag börjar störa mig på killen) och matten bedrevs med mattande. Far pratar engelskai köket. Efter kemi (tortyr.) var det engelska och sen slutade jag då. Kvällen har spenderats med intervjutittande, lite Gerard Way och sen James Blunt. O my fucking god ungefär. Finast ever, hilarious at times, ibland helt ga (it´s that röstläge he´s got sometimes...) och extremely deep. Han hade varit i armén, kryss i taket. Jag har satt många kryss i många tak lately!

systrar i jeans-andra saommaren (o.l)

En ny sommar nalkas. Bee ska till Alabama och sin mormor, Karmen ska bli kär (yeah, right..), Lena ska sluta vara det (skämt.) och Tibby ska på filmkurs. Boken koncentrerar sig på mor-dotterrelasioner vilket jag tycker är spännande och slutet är både heartbreaking (grät första gången) och helt jävla underbart, beroende på vilken syster man tittar på. Awesome, read!

du trodde jag sov, men jag dog.

hej och hallå!
Idag hade vi som sagt miljötemadag. Vi pratade om rättvisemärkning (Sara skrek på spanniens äpplen i viskande ton), gjorde ekologiska mellanmål (smoothie in my heart. faktiskt.), gjort pizza i teorin (räknade alltså ihop priset) och pratat bostäder. Djupt. Jag har ej s] v'rst mycket att s'ga, kom jag p]. Fick en stooor muffin n'r jag kom hem vilket jag gillade. Nu har jag varit hemma i fyra timmar, strangeee! Jag orkar inte fortsätta blogga, fy, vad kort inlägget blir nu. Jag hatar korta inlägg, ändå massproducerar jag dem. Jag har problem med s-ljud, har jag insett, skriver dem emd c och z och allt möjligt.

great day coming up

Det är miljödag idag i skolan så börjar om nästan halvtimme och slutar tvååå. Transportenheten har en golden week så jag får ändra mina tider. Go that! Får åka till kino på fredagmorgon för vi ska se en film på franskan. En lång film om väggar och sånt. Nej varför skriver jag ens detta? Det är onödigt.

systrar i jeans-Ann Brashares (o.l)

Karmen, Lena, Tibby och Bridget har varit kompisar hela sitt liv. De ska nu skiljas åt för en hel sommar: Lena ska till grekland, Karmen till sin pappa i south karolina, Bridget på fotbollsläger och Tibby ska stanna hemma. Sommaren blir mer dramatisk en vad man tror när jeansen dyker upp, ett par jeans som passar alla fyra perfekt. De får flyga mellan dem genom sommaren. Det låter skitkasst, men det rules :D

don´t mess with the masterpiese!

nejmen hejsan!
Hoppas ni har en helt fabulös vårkväll, I do. Denna dagen har nog varit bra, har jag kommit fram till.

Den begynnade (vänta, är det ett ord?) med klassråd och so och sånt. Engelska och svenska då jag fullbordade och inlämnade min helt fantastiska barndomsuppsats där jag berättar vilken jävla kreativ unge jag var. Shit, varifrån kom allt mitt självälskande? Påskliljorna smittar med sin narsisism. Jag tar emot och tackar! På lunchen kom vi på att jag är en samling för inre demoner och att de försöker tränga ut genom pannan på mig. Samtal i matkön liksom. Sen fick vi även möta vår nya no-lärare, trevligt. Han var en stockholmsk grabb som älskade tavlan och helt saknade auktoritet. Han lär inte få det lätt. Honey säger nu att hon får ångest till the last song I´m wasting on you, sjuka unge!

På konfirmationen skulle vi ha överraskning. Vi förväntade oss film eller i alla fall godsaker. Men fan heller, en helt vanlig gång inriktad på psalmer fick vi. Vi skulle dramatisera en psalm och vår grupp fick en om vatten. Vi pratade om att det regnade heligt vatten lite sådär improviserat och grabben i gruppen avslutade med ett rungande "amen!". En annan grupp sjöng hallelujah i stämmor, lät det som, men egentligen sjöng de bara mullrande och falskt.

Nu tänker jag avsluta med att imorgon blir en toppendag.:D

I´m epic, so shut the mouth of yours

Har idag gått till stan med Natta och köpt en glass på konsum för att sen sätta oss på en bänk och äta den. Sen gick vi tillbaka och köpte dricka och sen begav vi oss till en annan bänk. Vi är inte alls strange, så kom inte här och kom! (eller jo, kom ni..). Sen har jag reunitat ordentligt med honey och räknat en jävlans massa matte, suiside, men fuck that! Nu tänker jag bara säga att jag är fantastisk, för det var ett tag sen jag nämnde det öppet i bloggen.

sunday supper

Jag hade gäster igår, eller jag och jag, vi. Ia och Jonne/Janne/younameit kom hit och vi åt kyckling och pratade. Filosofer (som jag fan är bra på), filmer, trägolv och annat konstigt pratades om. De hade glass med sig till dessert och det var delikat. När de åkte hem satt jag och var smått extatisk (ni kan ju fundera på varför en lååång stund) tills världen smiled at me, honeyälsklingen kom hem med buller och bång! Awesome. Nu verkar hon however sova, vilket ju är lite sorgligt. Men vi skall överleva, my shadow and I!

So I went down to the sacred store, when I´d heard the music years before, but the man said the music wouldn´t play

hey guys!
Jag är väldans sugen på att blogga om ingenting, som jag gjorde i somras, kikade på sommarens arkiv nemligen. Sen fick jag en iskall påskmust och då skrek min kropp bara blogga! Fråga mig inte varför socker och bloggning hör ihop, men inom mig är det så. Strange flicka är vad jag är.

Min familj städar idag för vi ska få gäster, detta betyder att vi har en bra och feel good spellista på hög volym. Nyss hördes american pie (detta är fjärde gången jag rubricerar ett inlägg med nåt från den) och innan har Billy (gammal darling!), boxer, glorious och the final countdown spelats. Awesomeness och nu väntar jag bara på att honey ska hemkomma och lysa upp mitt liv ytterligare. Shit nu ringde telefonen och skrämde livet ur mig, dessa jävla nya telefonsignaler i vårt hus som stannar hjärtat! Nu sänktes musiken, så det är någon som konverserar. Det kanske är något viktigt, vem vet. Nu har jag inte ett ord till att säga kom jag på, så nu lämnar jag er åt bittra tårar över mitt avlägsnande.

it don´t mean a thing if it aint got that swing

Idag trodde jag skulle bli skitdag, men det blev det inte. För det första fick jag veta att honeydarlingen är på väg hem, awesome! Sen gick jag ut med natta och vi promenerade till linero. Vi diskuterade väldigt djupa saker for once, vi pratade om bland annat självsäkerhet, betyg och nasism. Vi köpte en av de där nya sandvicharna med choklad i och delade på it. Sen satte vi oss och gungade i en park och talade och nu är jag här. Godnatt.

en shopaholic säger ja-sophie kinsella (o.l)

Well, jag har ju redan skrivit vad boken handlar om, i inlägget runaway bride i somras. Varför minns jag vilket inlägg det var? Jaja. Boken handlar då om becki såklart, nu ska hon gifta sig med Luke och det är all fine. För utom att det är två bröllopps planerade, ett i new york och ett i england. Hur ksa becki lösa problemet? Det kan ni fundera på, och läs det gamla inlägget för ytterligare information. Bästa shopaholicboken enligt mig!

alltså vi är bäst..

hejsan hoppsan lillebröder!
jaghar nu varit hos grandma för påskmiddag vilket som alltid blev förträffligt. Vi åt olikfärgade konstiga ägg och pratade om diverse otroligt roliga saker. Jag har inte skrattat så mycket sen..eh, igår. Vi pratade ganska länge om huruvida Karina och Kia Berg är samma människa. Det är det inte, för i så fall skulle hon ha varit elva år när hon var Kia..det var hon inte tydligen. Ja fråga inte mig, jag har aldrig hört talas om bruden före denna dag, eller jo, men jag har aldrig sett henne. Från detta kom vi osökt in på gay-telatabis och det är konstigare än vad det låter till och med. Det var tydligen så att man ej fick visa programmet mer för en var homosexuell, den hade handväska tydligen, dödsstraff! Sen pratade vi om personalen på soptippen också, de hade visst handväskor, coolt tyckte vi. Min morbror försökte ta reda på vad emos och "gottos" (goth, är det så svårt?) är.
amanda: emos, det är sånna med ögon!
Sen såg vi konstiga program och mormor putsade Johannas glasögon fast hon trodde det var sina och ja, vi flummade värre än någonsin.
Mormor: Vem ringer du?
Amanda: jag ringer din telefon, för att prova om det låter mycket.
Mormor: var ringer man då?

Nu lyssnar jag på honeys väg som sjunger om ärlighet. Jag har börjat förstå vad honey ser i honom, han är ganska söt, har jag insett. Hon blir nog glad när hon läser det här sen om tusen jävla år när hon kommer hem.

Som en extranotis kan sägas att linnsie hörde av sig idag. Som en annan extranotis var det nästan två år sen hennes röst hördes av mig. Godnat.t.

slå på trummorna tills du blir gravid

halloj!
Igårkväll pratade jag och onjs länge på skype och jag provade om jag skulle bli en bra standup-komiker med min figur Enya den agresiva. Jag förklarade vad som var dåligt med skolan och mobbade "glasögongrabben" (hp) och förklarade att eftersom ungarna nuförtiden spelar själva på musiklektionerna så drar de på festivaler och så träffar de en grabb och så pang blir de gravida. The end, som jag sa. Det var väldans roligt.

Idag är det påskafton och jag sitter redan nu och äter godis ur mitt påskägg som jag och syster fann igår efter diverse ledtrådar, svåra var de. Nu ska jag lämna.

aint no sunshine when she´s gone

hello again, faitful darlings!
Oj, vad kärleksfullt jag inleder. Idag har jag varit på piknik med nathalie i stadsparken, vi åt nattas bakade muffins (bakade, nää..och mina och systras kakor med kooonstiga smaker. ) oj högerbarantesen kom konstgit. Vi lyssnade på låten i rubriken och jag tänkte på honey, sen pratade vi om alla de emokids som invaderat parken och vad grejen med emos är. Vi kom in på självskadning (det är nog inget ord.) och mina kompisar och annat sådant. Vi åkte hem och sjöng oss hem med cyckeln till hjälp, nine to five och don´t let me get me hjälpte oss. Just nu håller jag på att bli döv för Onja spelar imaginary för mig på skype, nyss pratade jag med honey i telefon och fick skrattspasmer för hon och hennes familj är så straaangeee. Ja, hejdå.

why was I one of the chosen ones?

hellu!
Här jag sitta i ensamhet. Tänkte skriva några ord om igårkväll i detta inlägg och sen ett annat om idag, för jag är ju sån, remember?

Igår åkte vi till Cia, min moster, för lite party, haha. Förutom moster och hennes man och barn fanns där mina gudföräldrar med barn och några andra strangea folk som jag aldrig mött, tre grabbar hade de.. Vi åt lax och pratade, spelade även geni och fick så jävla konstiga frågor. Om ni vill veta så skriker jag ut running up that hill. Den endade nu. Iaf, en fråga var "vad hette hattarnas motståndare?"
"mössorna!"
Vi var inne på indianer och allt möjligt. Sen körde vi barnfrågor och då kom vi fram till att jag är en expert på ett område: jag vet vilken siffra i alfabetet alla siffror har. Det har nog lite med punktskriften att göra.
-vilken är den sjunde bokstaven?
alla: a, b, c...
emma: g!

Sen såg vi hiphip också, ganska underhållande men mycket tycker jag bara är bullshit. Musikvetargrabben till exempel, bullshit osm inte ens är värt stort b, som man itne säger. Sen så åkte vi hem, och nu ska jag skriva om dagen som en spammerska.

wake me up inside

haj!
Igår var ändå en ganska fin dag, red ju som vanligt på förmiddagen och så. Sjöng på karaokeparty och jobbade som en häst för att bli sämst på sidan, ja så ser det i alla fall ut. Jag fuckar upp det mesta, men jag inte bry! Igår tog jag även avsked av honeydarlingen för hon ska ju till en stuga utan el (utan el!!!!) och jag har redan börjat sakna her mucho. Men jag överleva. Jag försökte feela good genom att se på mamma mia, det funkade faktiskt helt okej. Men när jag kom tillbaka hade hon änhnu inte somnat och jag fick ta avsked en gång till, vilket gjorde ont.

Idag red vi ut i solen och det gick, men jag var livrädd stundtals. Höll i mig så jag fick blåsor på fingrarna och lärde mig till slut att rida lätt, tror jag i alla fall. Jag hatade dock att gå i backar, uppåt var jobbigt och neråt var fruktansvärt. Men nu sitter jag mest vid datorn och har det dödligt tråkigt, hjälp mig ha roooligt!

jag ser mig själv i en stulen spegel-Maria Kychen(o.l)

Nu börjar Riina musikgymnasium i stora Stockholm. Där finns Alfons Åberg som lirar rock och hans supersnygga kompis Sara, Camera Clara som ser rakt igenom människor och Sofie som har problem psykiskt och som lurar allmänheten. Samtidigt får Riina veta sanningen om sin mamma och allt börjar klarna för henne. Jag älskar den, den är psykotiskt vacker, men sorligt att Riina blir så mogen in the end!

I know that you´re in love with him, cause I saw you dansing in the gym

hej och stuff
Jag har idag travat, tittat på film och tråkat mig. Fatta att jag har travat! Till slut bad jag till alla makter jag kom på (inte många) att det bara skulle sluta, men det gjorde det inte. Men jag survived och nu sitter jag här. Har även tittat på systrar i jeans med hermana för lite sentimentalitet och sett ännu fler intervjuer, tragisk som jag är. Det är min nya hobby! Nu tänker jag lämna som alltid.

sång till en fjäril-Maria Kychen (o.l)

Boken handlar om staden ingestans och klass 9b och noboskolan. Där går Elsa-Marie som alla älskar, den supersexige pepsi och hans tvilling, rebellen Riina (min idol) och veganen Maja som stickar gämt. Där finns datakillen Emil, den djupe Miguell och så de grå skuggorna. Madeleine är det ingen som bryr sig om, inte förrän katastrofen.

boken är awesome, den har så fantastiska formuleringar att man typ dör och ja..jag älskar!

och jag andas, jag andas inte mer..

haj darlings!
Hur mår ni idag? Jag mår bra. I lördags kväll såg vi Annastasia och den var hilarious!
-jag känner mig snurrig.
-sådär yr liksom? det är nog för att vi har snurrat...

-du, du borde kolla ditt blodtryck.(grabben är död..)

Igår var en ganska dryg dag tyckte jag. Var i kyrkan och sen på kvällen satt jag och såg wt och evanescence-intervjuer. Jätteintressant, fick veta mycket spännande.

Idag har jag ridit! >Jag red samma häst som jag gjorde när jag och natta red, haha. Det var ganska roligt fast allt folk sög och jag stank häst sen men vem bryyyr siiig! Sen har jag även pratat med onna läänge och honey joinade lite halvt. någon som kan förstå honeys skype åt oss? Det kommer kooonstiga ljud när vi pratar med varandra, men när hon pratar med sin far låter det fine. Gnägg!a

do you believe in rock n roll, can music save your mortal soul?

hellu!
Oo, inläggets inleds med Jolene. Det dåliga samvetet svider som alltid när jag hör den men den är ju jättesöt och grejer. Jag vill gifta mig med denna låt. Jag vill inte höra om vad han säger i sin sleep, det såg jag i en dröm, tack. Nejmen jag skulle ju blogga om livet i våriga svea rike. Igår var det ganska roligt och sånt, jag flummade i skol.
Agnes: efter lovet ska jag inte vara en stupid blond längre, jag ska bli en stupid brunet!
Tora: vi har redan stupid brunet här (pekar på mig)
jag: bli stupid stupid istället.

Sen flummade även i vårvädret, åt mc donalds (kände mig patetisk men jag inte bry) och sen flummade flummungarna på kvällen. Jag är omgiven av helt förvirrade människor. Här är tre smakprov.v
1) Jag och onna skickar allitrasioner till varann.
onna: lättdryck, lördagsgodis och tandkräm..
(det tog tid för henne att förstå.)
2) jag och honey pratar.
Honey: det är 5, en, två, tre, fyra.
3) på sånggruppen i torsdags stoppar Christina mitt i ett ackord.
c: Marlena Ernman vann.
jag: ja..

Idag har jag varit i stan, köpt klänning och sen fikat i trädgården. Spelade in låtar med hermana också och det var drag i stället när jag och Sara drar igång proud mary, tunaskolans national anthem. .) nej nu ska jag leva.

jag kan inte komma på nåt att gnälla över, stor notis! eller jo...

...jag är hungrig som ett svin.

Nu är det vååååååååår på allvar och man kan vara ute utan att vilja dö. Folk är ute och jag älskar det. Teenagers rockar sönder mig, har nog blivit en av mina favoriter med mcr. Den går i E, om man ska tro Niklas, och det ska man verkligen göra för om ni råkar ha missat det så är han ett jävla underbarn.

Idag åt vi påsklunch på hemkunskapen, lax och matvete (nyttigt men ätligt) och påskbakelse efteråt. Godaste på länge faktiskt. Nej alltså nu bytte jag från mcr till shirley clamp. Jag börjar undra. Men hon är söt. Hon skriker om sjunde himlenoch det är väl rätt passande. Kan också säga att jag fick mvg på matteprovet (o my fucking god) o shit, denna låt är ju bra. Jaja, i veckan har jag även kommit fram till att jag och några andra från ek:n ska ha ett chokladparty. Om ni vill joina så kom hit med lite choklad!:P och vad har jag mer gjort i veckan då? Jo, blivit lurad på första april och honeydarlingen. Hon lyckades effektivt och fick mig nästan att svimma av skräck. Hon sa att hon inte kunde komma till onna och inte heller till sikar. Nej usch det var inte alls roligt.När jagfick veta att det var aprilskämt skrek jag av glädje. Nu hör jag honey sjunga hurtful.Hon skrattar. Nej nu ska jag avsluta, ska ju skråla också.

quotes that help me survive

1.
Vi sitter och konverserar fredligt om barndomsminnen i klassrummet. Jag och Måns tystnar ett ögonblick för att lyssna på andra.
Bernard: min första hemgjorda bomb...

2. På konfirmationen.
Vi möter ett gäng: hej!
Grabb: jag behöver nitroglyserin. Kan ingen ge mig det snälla?

3. på ek:n
Tove: but the king represents sweden, that´s good.
Tora: but hey, the älg does that!

RSS 2.0