alltså vi är bäst..

hejsan hoppsan lillebröder!
jaghar nu varit hos grandma för påskmiddag vilket som alltid blev förträffligt. Vi åt olikfärgade konstiga ägg och pratade om diverse otroligt roliga saker. Jag har inte skrattat så mycket sen..eh, igår. Vi pratade ganska länge om huruvida Karina och Kia Berg är samma människa. Det är det inte, för i så fall skulle hon ha varit elva år när hon var Kia..det var hon inte tydligen. Ja fråga inte mig, jag har aldrig hört talas om bruden före denna dag, eller jo, men jag har aldrig sett henne. Från detta kom vi osökt in på gay-telatabis och det är konstigare än vad det låter till och med. Det var tydligen så att man ej fick visa programmet mer för en var homosexuell, den hade handväska tydligen, dödsstraff! Sen pratade vi om personalen på soptippen också, de hade visst handväskor, coolt tyckte vi. Min morbror försökte ta reda på vad emos och "gottos" (goth, är det så svårt?) är.
amanda: emos, det är sånna med ögon!
Sen såg vi konstiga program och mormor putsade Johannas glasögon fast hon trodde det var sina och ja, vi flummade värre än någonsin.
Mormor: Vem ringer du?
Amanda: jag ringer din telefon, för att prova om det låter mycket.
Mormor: var ringer man då?

Nu lyssnar jag på honeys väg som sjunger om ärlighet. Jag har börjat förstå vad honey ser i honom, han är ganska söt, har jag insett. Hon blir nog glad när hon läser det här sen om tusen jävla år när hon kommer hem.

Som en extranotis kan sägas att linnsie hörde av sig idag. Som en annan extranotis var det nästan två år sen hennes röst hördes av mig. Godnat.t.

Kommentarer
Postat av: Honey

Du är bra du. Bra musiksmak har du med. Det älskar vi.

2009-04-13 @ 15:15:37
URL: http://rydis.russhage.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0