why was I one of the chosen ones?

hellu!
Här jag sitta i ensamhet. Tänkte skriva några ord om igårkväll i detta inlägg och sen ett annat om idag, för jag är ju sån, remember?

Igår åkte vi till Cia, min moster, för lite party, haha. Förutom moster och hennes man och barn fanns där mina gudföräldrar med barn och några andra strangea folk som jag aldrig mött, tre grabbar hade de.. Vi åt lax och pratade, spelade även geni och fick så jävla konstiga frågor. Om ni vill veta så skriker jag ut running up that hill. Den endade nu. Iaf, en fråga var "vad hette hattarnas motståndare?"
"mössorna!"
Vi var inne på indianer och allt möjligt. Sen körde vi barnfrågor och då kom vi fram till att jag är en expert på ett område: jag vet vilken siffra i alfabetet alla siffror har. Det har nog lite med punktskriften att göra.
-vilken är den sjunde bokstaven?
alla: a, b, c...
emma: g!

Sen såg vi hiphip också, ganska underhållande men mycket tycker jag bara är bullshit. Musikvetargrabben till exempel, bullshit osm inte ens är värt stort b, som man itne säger. Sen så åkte vi hem, och nu ska jag skriva om dagen som en spammerska.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0