don´t look up, just let them think there´s no place else you´d rather be

Prao alldeles strax då. Känns lite kluvet egentligen. Var sticker jag när jag slipper skolan? Till en skola. Ofcourse! :/ men det ska bli kul att träffa joakim tycker jag, den halvbline läraren. Vet ej hur pass blind han är men det får jag väl ta reda på. Nåja, nu får vi väl se när/om taxin behagar att infinna sig och så lycka till med era dagar. Önska mig också lycka till!^^

veckans vän, vecka 35

namnis: Niclas, far, vad ni vill
åldris: nej ni..
speciella minnen: alltså, I have to confess. Det står helt still i mitt huvud!:o
hur länge har jag känt: ett tag..
goda gärningar: hjälpt till att skapa mig, varit en awesome fader och varit bäst!
låt: massor..bang bang!xD
saker jag skrivit om: none
meddelande till vän: ja vad ska man säga..det är en bra tur att du finns, för ananrs hade ju inte jag gjort det!

my life is briliant, my life is fucked. I saw an angel, and well..that sucked.

Nej, är inte deprimerad idag men kom på den versionen av låte ni fredags. Jag hade kuul.:) jag var och fikade med Sofia som sagt och vi sa mycket oviktigt och ointressant. Hon var kul när jag pratade om dåligtmående. "men..vill du verkligen ha det så?" hahah. Orkar inte skriva mer, ivlle bara..eh..spamma really.

när hjärnan leker städerska..

Ja min hjärna har börjat träna inför tisdag (då jag ska leka städerska på katte vid sju på morgonen) och börjar idag städa ut. Med andra ord plockar den fram en massa massa gammalt skit, putsar på det och lägger tillbaka det i prydliga högar. Inte inte inte inte kul. Inte alls om ni vill veta. Jag går nu om en halvtimme iväg med Sofia och borde såå äta nåt först men jag vill inte ha mat. Mat är överskattat känner jag idag. Dryck är dock underskattat, har inte druckit något på hela dagen och det börjar kännas av. Juice, tack. Nej, ska sluta blogga nu, varför började jag ens?

I need something to sing about

Hos Cia var det rätt trevligt. Vi fick hystriiiskt goda kladdkakemuffins, tårta och babbel om bland annat gammelsjukdomar(like alshaimers), golv, svartjobb och matematik. Det var trevligt. Sen dess har jag bara suttit här vid datorn, sjungit, sörgt och varit lycklig om vartannat. Jag är en konstig filur med utropstäcken efter. ! där kom utropstäcknet. Såg ni det? Det var faktiskt väldigt fint och påkostat. Jaaa ni skulle bara veta alltså, utropstäcken är dyyyyra grejeeer. Nu vill jag ha choklad tror jag och ska sluta blogga.

I´m glad we don´t hate you anymore!

Jag är nu hemma, lundakalaset var vääldigt lame. Lite random telt och sånt, men sen ska ju random rixfm/folk sjunga, som hassle och allmänt skiit. Nu slutar goodbye 70s som rubriken kommer ifrån och jag har fått nya hörluraar! Det är awesome. Nu lyssnar jag på en paramore-låt men jag vet ej vilken. Jag tycker den verkar tråkigast ever. Hahaha, det är inte sant. Jag har spentderat lite tid med att leta efter 6 av mina pinnar (alla som känner mig någorlunda borde veta vad jag syftar på?) och så har de fastnat i min dragkedja. Men det är ju bra!;) ja, jag skulle ju prata om lundakalaset. Jag kom på att det är this circle, tråkig låt. Jaja, vi åt på mc donalds och gick i diverse affärisisar. Nej nu byter jag! Är kritisk, men swift vinner. Älskar älskar älskar swift! Finast nååågonsiiin. Men Hannah tänker lana the sims med Amina ikväll. Jag blir jätteensam härborta juuu! :( Amina är en dum jävel. Hon sjunger bättre än mig, har mobbat mina grabbar och tar min honey ifrån mig. Dessutom verkar ho njättetrevlig. Det gillar inte jag!:( nu tänker jag gå och snart ska jag itll cia.

undrar vilken låt detta är?

Godmorgon eller förmiddag alla! Jag undrar som sagt vilken låt detta är men det var nothing som jag anade. Den är jättejättesöt och hela refrängen är i in citatlista, men den är för lång tyvärr. Nåja, det ska vi inte tala om nu! Jag sitter och älskar min syster för hon lät mig låna hennes hörlurar på lite längre sikt. Älskar henne jättemycket Idag ska jag på lundakalaset med Agnes och sen till cia och hans och amanda på typ födelsedagsparty. Har verkligen ingen lust men så får det väl bli antar jag. Sen ska far på kräftskiva men vi ungdomar ska skolka från det hade vi tänkt oss. Pappa skriker på Sara där ute men han blir så grovt ignorerad. Nåja, nu ska jag snart åka och ska ge ett citat. Felstavningar är här meningen så ni ska förstå det roliga.

Hannah: Jag bara ger och ger, jag är typ gesus!

för lite information sjunger jag breakfast in america jsungt emotionellt och skriver om texten lite. "I´m a winner, I´m a sinner, yes I want your autograph!"

epic and estupendo

Ville bara säga att ni är jättejättejättejättesöta som kommenterar nu helt plötsligt! Jag är jätteglad! Särskilt när Agnes skriver, det var jättekul att se! När jag såg ditt ps skrattade jag i like tre minuter :D det blir alltid lika kul! Och Honey du är underbaaar som kommenterar hela tiden nuförtiden, men det sa jag väl nyss eller?:) men jag vet inte vad jag skulle säga om dina kommentarer faktiskt. Har glömt. Men alltså åååååååååå jag älskar er alla mäniskor! Ja jag stavar inte bra men alltså ni tycker säkert om mig ändå. Men nu säger Hannah att hon hatar mig!:( Tildas fel. Lätt. Ja, nu ska jag sluta igen.

jag vill ha cola!

Ja, det var bara ett meddelande, liksom. Idag har jag har shower party med ara. Vi sjöng pandora och fighter och en massa annat kul. :D Hannah sjunger the arc. Frååga inte. :D jag vet inte vad jag ska säga? Orkar ej blogga mer. Det är så jobbigt och ansträngande och jättejobbigt och ganska så trevligt också faktiskt. hannah översatte till hegrejiska. Fiint. Jag borde ha showrat idag men har inte orkat. Jag oarkar nästan aldrig det nowadays så mitt hår är fett som Satans. Hannah skriker "nickelback!" för full hals och pratar om blasebol. Förut rev hon huset. Det var jättekul. Tildahs vänner är bananar och jaaa normaaalt detta blrev. Nu får det vara nog.

screw the rules, I have candy!

Här är the mistress of epic fail som talar. Men jag orkar inte göra ett depp-inlägg om det för just nu är jag sprudlande positiv, för ovanlighetens skull. Kan bara hinta om ett stundande ig och ett failat matteprov. Jaja, det tar viv sen tycker jag! :D idag är det fredag, äter godis och är ensam hemma för utom lukas.xD och maja perhaps. En unge skriker utanför fönstret om något irelevant och Honey tänker gå. Vem ska jag då socialisera med? Inte vet jag men nu orkas inte skrivas nåt mera.

jag älskar the sounds.

Jag tänkte bara på den här låten jag hör nu, men nu kom jag på att det var en vecka sen jag såg dem. Tänkte jag inte på. Men jag tänkte mest säga att jag lever och att idag har jag haft kraftig otur men lite lugn och glädje too. Började med ett gammalt nationellt prov i svenska, men det var faktiskt kul, hör och häpna. Sen har jag trott hela dagen att det var fredag och varit allm änt jobbig mot allt och alla som jag typ alltid är. Men ingen klagar utom ibland då men jag inte bry. Jag trodde att Agnes sa "en grupp daraner" men det sa hon inte, tråkigt nog. Ska svsluta detta sjukt korta inlägg med att min hörlur nog är odödlig. Först lossnade underdele n, den som är festad vi sladden liksom, och sen idag delades luren på mitten helt och hållet. Smash sa det. Me nog fan funkar skiten ändå! Den andra i paret är helt hel förutom att sladden är lite konstig och den är stendöd! Alltså, det här får en att tänka på hur en hörlur faktiskt är uppbygd...

let there be love!

Sånggrupp avklarad. Blev inte så dåligt som vi trodde alls. Gruppen var bra och det lät faktiskt bra när vi sjöng, Sofia var trevlig dessutom. Det är hon alltid egentligen men ja. Vi sjöng några oldies och började jobba på en jasslåt eller vi hörde den egentligen bara. Den var söt. Titeln hittas i rubriken.:) nu ska vi väl snart äta mat I suppose. Hoppas it i alla fall, för mat är gott. Glömde jag berätta om svältkuren i skolan? Jo, det hade jag nog glömt. Vi fick fisk, min favoriträtt och suddenly fick vi bara ta en fisk. Jag höll på att skalpera mattanten. Oj, glömde ju publicera det här inlägget, gör det nu!

snart börjas det igen.

Snart sånggrupp med Sofia igen. Ja vad ska man säga. Kunde ha varit värre men jaa jag orkar inte henne. Har inte så mycket annat att säga om dagen really. Tråkig ek (min sista), fick g på g-prover igår och typ..pointless lessons. Men ska skriva punktskrift på en minnestavla för mig på träslöjden, de vill ha ett spår av mig. Vet inte vad jag ska skriva. Any ideas? :) nej nu ska jag snart lämna.

In America!

Idag har varit en äkta pms-dag, fast jag böör itne ha pms det kan jag säga er. Det är helt jättekonstigt! Jaja, den började med matteprov som jag faktiskt inte failade..helt.Känns ju bra.

Det var på den rasten jag blev hööög första gången. Började med ett enkelt seriously och sen bluntie-sång från Agnes. Vi ojade oss över hur söt han var och sen började Agnes prata Black. Jag var i ångest och då börjar de prata om Satan..någonstans där var jag väääääldigt nära golvet. Sen blev jag galen istället och så fortsatte jag. På engelskan började jag och Tora säga "in america" hela tiden efter varje mening, det var hur kul som helst och fråga inte varför. Sen på so:n bestämde vi hur vi skulle ta över världen. Normaaalt va? xD nej jag orkar inte skriva mer.

fröken fail kommer åter.

Jaa, nu kommer skolemma åter och alla sorginlägg som medföljer. Detta vill egentligen bara säga att matte är ett väääääldiiiigt onödigt ämne. Helt seriöst! Det är egentligen alla ämnen i skolan. Allt är bara om ifall att. Om ifall att jag vill bli mattemänniska så ska jag ju ha grunderna. Om jag vill bli journalist är det bra att jag får reportageinfo i skolan. Man borde redan ha specialiserat allt det här. Men det vill man då inte göra förrän like universitetet. Jag hatar det här om ni ville veta..

Am I insane, have I crossed the line?

Hej på er!
Rubriken idag kommer ifrån en låt jag fick berättad för mig av Tora. Tydligen är det en parodi på hero av enriki iglesias. Heter han så? _Det såg väldigt fel ut tyckte jag, haha. Sångaren i def leppard sjunger att han ska förgifta mina andetag och älska mig till döden. Gulligt av pojken. Jag ska vara en joker och han ska vara en klown säger han. Kul låter det. Trummisen i bandet har förresten bara en arm, har jag hört. Men han spelar inte i den här låten för den är väldigt akustisk. Det är den enda låten av dem som jag lyssnar på, men den är jättesööööööt. From the inside, pratar jag om.

Ja idag är det då måndag om ni hade glömt det. Måndagar är slappdagar, vi slutar kvart i ett och har helt ok lektioner. Hade rådinfo på morgonen då vi satt i babymatsalen och jag satt och pratade med nerdarna i Saras klass. De sa nåt jättekul som jag tänkte skriva men jag kommer faktiskt inte ihåg det? Jaja. Vi har jobbat en hel del också, men det är ju inte kul! Sen idag börjar skrivargruppen och det ser jag verkligen fram emot, har saknat alla skrivningsfolkisar! :D men ja vad ska jag mer säga. Att Avril itne är någons idiot? Att jag blir trött i fingrarna när jag skriver? Att jag är uuttrååkaad? Nej, inte intressnat. Att jag stavar som en spade? Att en konstig låt med good charlotte började nu? Att den faktiskt är ganska jättedålig? Nej, tråkigt. Ska jag ge upp? Det gör jag.

veckans vän, vecka 34

Namnis: Helen, mor, vad ni vill
åldris: hemligstämplat xD
speciella minnen: änglar med viftande armar, filmredigering och en hel massa som jag inte kan komma på.
hur länge har jag känt: dum fråga
goda gärningar: Fött mig, varit en konstig mamma och varit bäst!
låt: kära min moder banna int mig! Det var det första jagk om på.
saker jag skrivit om: none
meddelande till vän: jag saknar daj!

I´m not dead just yet.

Träffade Sofia, den nya ledsagaren, idag. Fika och en hel del babbel, hon var verkligen helt underbar och det var kul att hitta en så awesome vikarie. Kommer sakna henne när Natta returns. Så visste jag att det skulle bli! Det är så otroligt typiskt mig. Men man kan ju hålla kontakten, fast det vet man ju hela tiden att det gör man inte. :( jaja, nu ska vi inte sörga. Inte över det, i alla fall. Jag ska sörga över mitt matteprov och livet jag inte har istället. Jag gör ofta det. Strange va?;) jaja, låt er inte påverkas av moi. Jag är bara allmänt kooooooonstig. Alltså jag förstår inte mina egna tankar och jag vet inte nånting alls. För utom islandshästars gångarter. De kunde jag märkte jag idag. Var har jag lärt mig det? Förstår gör jag då inte. Men sen när brukar jag förstå saker? Sen alltid tills nu typ. Jaja, hejdå känns det som om man borde säga nu men jag vet inte.

jag vill inte..

Det är nog det jag har sagt flest gånger idag. Jag vill inte. Folk (Hannahfolk) undrar vad jag inte vill, men det vet jag inte. Men jag vill inte. Fast nu vill jag nog mer än för någon timme sen, då jag bara ville..typ dö. Nej, men typ försvinna. Men nu vill jag, men vad jag vill vet då inte jag. Det får vi väl upptäcka allt eftersom. Men idag har jag upptäckt att jag blir konstig av att ligga på golvet. Jag la mig där och skrattade hejdlöst åt ingenting, skitkul! Men Hannah undrade nog bara liiiiiite.xD men nu åker ungen och rider. Bö-hö-hööö. Men nu ska jag..eh..göra nåt?

Seriousness is for weak persons.

Jag och Sara har nu haft ännu en flummsångkvällis, i alla fall en halvkvällis. Vi lyssnade på inspelningarna från igår och sjöng in en ny på I don´t need a man. Det var awesome och nu mår jag liiite bättre i alla fall. Mådde rätt kasst innan av uttråkning. Det var då inte kul. Nu ska jag försöka dra ut på min glädje så länge jag kan.

jag är rätt bra ibland alltså.

Har idag gjort något helt obegripligt bra. Faktiskt så har jag städat. Helt seriöst alltså. Tro mig bäst ni vill. :) men jag är trött och ganska så uttråkad ändå. Hannah ska till stan och böhö, jag vill inte det! Här ska jag sitta och sitta i hundratals år, stackars mig! Nej, förlåt, ingen självömkan, det är weak. Jag ska nu..eh..göra nåt..kanske.

nää det är inte jag..det är du!

Haha, flummkväll blidde det idag. Sjöng för full halls med Ara. Vi spelade in parodier på låtar, not ready to make nice på brittiska och love story på svenska. Jättekul. Citat följer nedan.

jag: Alltså jag kan lika gärna prata med en vägg. Hej vägg! Oj, du var då ingen vägg. Du var ett skåp!

konversation mellan Sara och Vivianne:
s: jag hade en udda dröm inatt. Jag satt i fängelse och hade superkrafter, och sen var det nåt med någon vagn.
v: haha kriminella Sara. Du hade säkert stulit mina superkrafter för att komma in i fängelse och sen kom jag med en vagn och tog dig till ICA för att sälja dig. Så måste det ha varit!

två från förra veckan then.

vi lyssnar på en låt med Anastasia och grabb.
jag: här är grabben!
hannah(lyssnar på Anastasia): fint, men han låter lite feminin..

hannah får mat framför sig: oh, jävlar!!

it´s friday, I´m in lööv!(and with who, that´s for yah to guess.)

En fredag i Emmas liv kan inte vara annat än en fredag i Emmas liv. Det fattar ju alla egentligen, så det är frågan varför jag lägger tid och kraft på att blogga om den när alla ändå redan vet vad den egentligen handlar om. Men vi tar det från början i alla fall, just när numb med Pink börjar och Sara sjunger gudomligt bra ute i köket.

Började dagen med att åka till skolan och där fick jag ett okontrollerat skrattanfall, det är en rarety i min värld så det var kul! Slog i stolen med fingret och sen exploderade jag. Det var lite olägligt när lektionen skulle börja men ja..vad ska man göra åt saken.

Efter en sadistisk matte var det trist franska innan vi skulle fotografera oss. Fotografen satt tålmodigt och väntade tills jag behagade titta i kameran, imponerande tyckte jag. Sen ääääcklig lunch och biologi där Henrik (nya läraren om jag glömde säga) hade föreläsning om hur sickening ögon var. Han tog exempel från filmer när de prässar ut ögon på folk. Nu sjunger jag the script för onna men hon ignorerar mig. Har dock kul, lyckas morra och ja Gud vet vad, eller inte.

Efter denna strapats väntade idrott och det var då ingen mjukstart. Susanne drev på mig ordentligt och det blev intervall, situps och ja ni vill inte höra. Lätt var det inte. Det började dessutom regna, men det tyckte vi om för det var vääldigt kvavt. Sen bild och sen slutade vi.

Skulle ha gått på upprop på kulturskolan, men smaarta som vi är så glömde vi bort det. Förhinder fick vi, som vi skrev i smset till Sofia. Minnesförhinder. xD sen sjöng jag lite med syster, eller lyssnade på henne när hon sjöng mest. Det är en frälsning bara det, vet ni. Har även ätit max, Lukas kräktes mitt i alltihop som en annan aptitförstörare men vad ska man göra. Nu ska jag sjunga anastasia, hejdå!

finast

Nu har jag varit i Malmö då alltså. Vi åkte dit och åt langos, min var som jag sa en fattig riddare delux. Kanel och socker alltså.

Sen var det konseeert. De började hårt and so they kept on going. Vad ska jag säga egentligen. Jag sjöng bort min heartache, hurt you var konstig utan grabbar, Maja stötte på hela bandet på scen kändes det som och de flesta låtarna ruuuleeed. <3 3333333 jag är jättejättejättetrött och kan nog inte säga så mycket mer. Godnatt älsklingar!

det är sommar härute, höst i skolan, vinter i mina händer och vår i min själ.

Hejsvejs!
Idag är det torsdag och jag slutade 1,5 hours ago. Men jag fick vänta i solen på taxien en helvets lång stund. Men jaja, sånt är livet..eller?

Vi började med en spännande svensklektion, vi läste en massa texter till ett gammalt nationellt prov vi ska göra next week. Väldigt fina, fanns en om ett par fattiga som bröt sig in på ikea och gjorde sig ett hem på julafton och en annan om en ensam gatumusikant. Fint var det. Sen ångestskapande matte och trevlig no med vår nya lärare, som vi har känt sen sexan men yeah. Sen lunch, idrott(teoretiskt shit) och engelska. Sltuade sjukt mycket tidigare än vad jag bör. Nu bör jag egentligen sluta really. Men skitsama. Jag är huuuuungriiiiig och ikväll är det malmö som gäller. Rular gör det!:D

I got you under my skin (gerdacil)

Har nu tagit sista gerdacil-sprutan, inte lika hemsk som den första (tror jag) men den andra rulade. :) Jag hade en hemsk heartache när jag kom dit och tänkte att då känner jag inte sprutan. Men sekunden när jag ksulle få sprutan dog min heartache, pang bom. Dumma ache.

Imorgon blir en awesome dag, vill jag bara säga. Först av allt slutar jag vid två (ingen so) och på kvällen ska jag till malmöfestivalen och se the sounds. Awesomeness!<333 nu är jag uttråkad som en gnuuu och vill att hannah ska komma hem. Hannah, heter det. Stoora bokstavisar ska man ha. Det är jag inte bra på. Bööhöö. Omlär mig.;)

alltså, jag vet inte.

Idag började den riktiga skolan. Började med slit och släp dirket, kändes det som, fast det egentligen var helt okej. Reportageskrivning för fjärde jävla året i rad, konstmusik, lång so-lektion om öde öar och spanska som sucks. Men jag ruled på it, moahahahhahahahahahhaha. Har inte så värst mycket att säga really, bara ett märke som visar att dagen faktiskt har överlevts. Ska se om nästa märke kommer, ska ju ta tredje sprutan ikväll. Damnit.

mad world..

Gud, ge mig mat. Ja det var ju en fin hälsningsfras men det var vad jag tänkte. Tänker även på hur långe naglar jag har. Jag gillar det, förutom när jag skriver.

Idag började Emma Rävås nian. Började vääldigt hard, verkligen. Prinsesstårta och sluta innan elva, nej fy fan, hur orkar man skolan seriöst? Nej förlåt, ska sluta. xD

Sen gick jag, Agnes, H-L och Tora till Toras hem. H-L cycklade på en barncyckel, men orkade inte cyckla tillbaka den. Vi var även stalkade av ett redhead.
H-L till småtjejer: Tjejer! Den här oerhört perfekta cyckeln måste köras tillbaka, men vi kan inte göra det för vi är förföljda av han där. Ni får det i uppdrag!

Väl framme åkte H-L igen (jag hatar det smeknamnet något enormt) för hennes bror behövde pengar till bussen. Så vi resterande tittade på Toras hyyyysteeeriiiiiskt dyra dockor, diskuterade ägnlarna (minns ni dem?), tittade på parodier och skrattade en del.
Tora: Jag ska bli en mördare, och bara döda levande!

Äsch, nu ska jag sluta blogga. Nej, just det! Sara var med på radion idag! Gäst-dj, hette det visst. Har inte hört det however.

oh, solitude..

Jag är ensam in i jsälen. Verkligen genomensam. Visste inte hur det kändes innan känns det som, men det gjorde jag väl. Men ii, jag gillar det inte! I alla fall, över till något trevligare. Jag har idag träffat min nya ledsagare, eller vikarie, Sofia. Verkar helt ok tycker jag. Har även snackat med tony (remember?) och en brittisk grab boch honey och visp på skype, det var helt okej. Men jag är uttråkad och behöver sällskap..!

veckans vän, vecka 33 (jajaja jag vet att klockan är övertolv!)

namnis: matilda, tilda, vad ni vill

åldris: Femton årisar.
speciella minnen: Diskutioner på rowlingfanclub, rökelsespådomar, ploster som aldrig slutar klistra med mera
hur länge har jag känt: vi jobbar på fjärde året.
goda gärningar: Indirket lärt mig bra musik, orkat med mig när jag var som värst och varit bäst!
låt: ultimate eller någon slags verklighet.<33
saker jag skrivit om: bland annat "frist vatten", _"kommer du ihåg", "flykt" och "bigger matters"
meddelande till vän: Med Tildah kan man prata och förstå, och hon stavar med h, hej och håå!

my gay pirate, british and all

Nu är honey inte här mer och jag är ensamare än ensamast, förutom onna som sympatiserar. Tänkte berätta om de sista dagarna.

fredagen var inget utöver det vanliga: lots, flum och trötthet. Vi sov (bokstavligen) en stund, såg andra filmen och sen fick vi cooola vilket vi båda skrek av glädje för. En mycket rolig dialog utspelades även.

jag häller upp cola.
hannah: du vet att det finns ett magiskt ord och ett utropstäcken?
jag: nej det behövs egentligen inte, men..hjääälp!

Igår slappade vi i min säng (5 timmars sömn för mig och 2 för honey natten innan vet ni) och fikade. På kvällen skrattade vi ihjäl oss åt sot på svenska. Mörken rahl, drefan och gud vet allt. Sammanfattade det i en dikt.

nu ska jag fly från en daran
och äta en skummbanan
jag ska berätta för hela stan
att mörken rahl är lame som en tulpan
drömvandraren är vass som en gran
jagang är ond som fan!

rubriken syftar förresten på rahl himself. Nu ska jag gå.

hitch the tillbringare

Nu ska jag börja med ett par citat för jag glömmer ju bort det varenda gång jag postar!

vi tittar på sot på allasammans.

Jag tar upp mina knän.
Hannah: men jag ser inte Kahlans klänning!!

i programmet: the bringer of death..
Hannah: dödsbringaren!
jag: låter som tillbringare, men det kanske bara är jag..

(Hannah, namn ingår)
Hannah: nu rider Richard..nej fan! Alltså, nu rider Richard..men!!
Bara kul för de som känner Hannah..kanske inte ens det.

Igår såg vi mest på lots på förmiddagen (eftermiddagen) efter att honey svimmat för första gången i sitt liv. Jag replikerade då med ett "vad gör du?" i sann Emma-anda. I alla fall så gick vi sen upp på mitt rum och Hannah började svara på frågor med hjälp av låttitlar. Först fattade jag då inget.

jag: undrar vem som ringde.
Hannah: det var jag!
jag: men varför det? Vad ringde du om?

Hannah: the cure..
jag: the cure till vadå?
h: my chemical romance!
jag: som är?
h: sonny eriksson!

Senare under leken kom vi fram till att hon var odödlig och att regn och tårar dödade henne, vad var det mer? Jordin sparcs var delaktig och en annan dag fanns utanför mitt fönster. Sjukt blev det, det loovar jag. Sen åkte vi lite till stan och letade efter skor till ara, hon fick skor köpta. Vi kom hem och efter praoplanering och lite halvapati började vi leka oktavsleken. Höög och låågt och mittelmellan kan man också kalla leken. Kul hade vi.
jag: jag tycker om henne.
h: jag med!
jag: hon rular.
h: jag med!

det får räcka så här länge då.

vackra badguys..

Har haft både en jättefin och förstörande jobbig tosdrag. Vi började lugnt och slappade rätt mycket tills Sara åkte, då vi satte oss och kollade på youtube där nere. Vi hittade två helt underbara versioner på hey there delaila, it´s how you kook the meat och hey there obama. Det var helt otroligt roligt, och vi sökte bara på "nåt random ord". Vi sökte även på "bra låt", en bra låt hittade vi tyckte jag.

På kvällen såg vi lots, åt fattiga riddare och såg sen ink heart. Jag hade tänkt mig att jag skulle förälska mig i dustfinger men istället bedyrade jag och Hannah båda vår kärlek till kaprikorn som väl förresten borde stavas med c elelr? Han var så otroligt söt och naiv att man aldrig skulle trott att han var ond. Vi kom även fram till att darken rahl är sööt när han spelar teater, han såg myyyyyycho gay ut.

På natten satt vi först och tittade på Hannahs videoklipp och sen hade vi ett deeptalk i några timmar. Nu sitter jag och väntar på att honey ska bestämma sig för att det är morgon.

I´d rather waste my life pretending, then forget you for one minute

Liten uppdatering medan Hannah ligger och nästan-sover, med andra ord är kontaktbar men inte spännande att interagera med. Tänkte berätta lite om dagarna so far så jag slipper göra någon form av maratoninlägg på söndag.

I söndags, när hon finally kom åkte vi hem och sjöng för full halls på allt tillgängligt, om vi kunde brydde sig ingen om. Så fortgick hela söndagskvällen i princihp.

På måndagen tittade vi på lots, vilket var bra sålänge man inte brydde sig om hur jävla konstigt och olikt boken det var. Mamma döpte om Hannahs grabb till hitch och så heter han nowadays. :D vi gjorde inte så mycket på kvällen, Hannah fick huvudvärk (för en gångs skull då eller?) och jag fick skrattspasmer åt ordet dumming så mycket att jag inte kunde andas.

Igår såg vi också lots och slappade tills på kvällen när vi åkte och åt glass i bjerred, det var mycket gott tyckte jag. Vi åkte hem, såg första filmen och sen hade Honey och pappa växlande kontroll över musiken. Resultatet blev blandad kompott, men alla vill till himlen i operaversion var det roligaste. Jag kunde inte andad där heller och kastade mig av och ann och bara skrattade. Har bara ett par citat, eller ett, kanske.

Sara (leker med oss): pool eller pöl?

ett från en film de såg när jag sov i lördags natt. Awesome, men låt johanna berättade det om ni inte gillar det nu för hon kan få alla att skratta.
"utrym lokalen, risk för vulkanutrbått. Temperatur 800 grader. Du kan lita på mig, du kan lita på mig.."a

veckans vän, vecka 32

namnis: Elin, östgötabruden, vad ni vill

åldris: 13/14 årisar.
speciella minnen: östgötaskämt, bluffstopp, "nämen hur skulle det se ut?" med mera
hur länge har jag känt: ett år och lite till.
goda gärningar: Flummat som en idiot på sikar två år, givit mig hur många klassiska skämt som helst och varit bäst!
låt: ingen på lager.
saker jg skrivit om: none
meddelande till vän: om du läser det här rular du.

the worst of both worlds!

I ett perfekt liv hade jag just nu varit påväg från engelholm med honey. Men inte i detta liv. Jag får vänta ett par timmar till, cause the plan did break. Bäähää.

I alla fall hade jag filmkväll igår med syster och kusinisar. Vi började lättsamt med pizza och sen patrik 1,5, den var väldigt rolig att titta på med dem. De är koonstiigaa. :D sen såg vi Hannah Montana och den sögsögsög, men vi enjoyade Amandas hoe down throw down. Hon kan hela dansen. Och hon har inte sett filmen förut. Sen såg vi även horton hears a hoo, en djup filmis.

Jag vill mörda någon. Planer går nu plötsligt halv åtta. Jävla fucking idioter. De är döda..

petra, lily och karmian ska döden dö..

Bluntie är gift!!!!!! Med någon jävla petramänniska verkar det som. Hoppas de gräver hennes grav för det kommer att behövas. Snygg var hon också tydligen. Jag vill ta livet av henne, och Lily och Karmian. Rödhåriga är de båda och därför har jag slutat gilla rött hår, jag som nästan tänkte ha det. Jag vill ha en sån tröja som de designar i shopaholic and baby. "she´s a red-haired bitch and I hate her!" står det på den. Ge mig en sån som jag kan ha på mig. Då skulle jag ha den varje dag i princip. Bitchar är dem! Förlåt, förlåt, men jag orkar inte vara normal idag riktigt.

hey hey hey hey, that´s what I say!

Ja, jag lyssnar på en random the sounds-låt som jag inte kan namnet på. Hon gör misstag. Det gillar inte jag riktigt. Do you got what it takes to help me to stay alive boy? Sjunger honom. Spännande det här. Något twistar och turnar inne i henne och det låter som om grabben håller upp en påle framför henne. Förstår gör jag inte men hon kanske är en vampyr? Hm, det är ju en tanke. Eller så är han det och föröskter ta självmord med pålisen. I alla fall så skulle jag inte säga det egentligen.

Igårkväll hade jag en sångkväll och sjöng at the top of my lungs till bland andra taylor swift (my new tillskottis) och dixieflickorna och vad det nu var mer jag skrålade. Jag mumlade också lite för mycket när jag sjöng pink.
Pink: I can fit your whole house in my swimming pool!
jag: I can put your whorehouse in my..hahahhahahaha!

Vet inte om jag stavade rätt, men horhus syftar jag på. Roligt hade jag. Lukaspromenaden var också hilarious, Sara sjöng och jag och pappa bestämde oss för att dö.
pappa: och vårt meddelande till eftervärden är: Sara är jobbig!
sara(har inte lyssnat): va..är jag jobbig?

I morse pratade jag även med honey och hon gämmförde simon and garfunkel med panic at the disco. Det är nog bara jag som tycker att det är sjukt roligt, but it sooo is! :D sen utspelade sig även detta:
E: nej, S sätter på dansband här.
H(hör inte skivan): säg inte nej, säg kanske kanske kanske!
e: vänta..men shit, det är ju den!!!

Haha. Ingemar är så söt! Jag bad honom nu att ge mig the way I loved you och tror du inte att han gör det? Söt är han och nu ska jag sjunga! hejdå.

den som inte tar bort luddet..ska dö!

Lyssnar på hello vilket sänkte inläggets flumkvot en aning och jag som så gärna ville flumma mig i fördärvet. Damnit!

såhär fördrevs min fredag:
-läste faith of the fallen i några timmar
-väntade på Hannahs uppstigning
-försökte väcka honey, failade
-åt lunch med syster och läste ur lappboken där rubriken kommer ifrån. kanske skriver några andra längre ned.
-började chatta med honey men hon åkte till stranden!
-gått ner för att titta på top model med Sara
-gått upp igen, för tvn gillade inte oss. Eller så var det top model den inte gillade. I sådana fall förstår jag den.
-försökt hitta låtar till inspelningsstudiomojen. Både jag och Sara failar hemskt och vi vill gärna ha tips om det går för sig>?
-Ätit glass och flummat med familjen, eller jag och sara flummade och mamma sa "ja, mmm, ja"
-duchat.
-snart gått med lukas. Hejdå, inga citat nu.

it´s a grabbstory, baby just say..yyyeeesss!

Jag skrev en "grabbstory" om mina och Hannahs grabbar igårkväll som en surprise till min flummunge. Hon reagerade nog inte helt som jag tänkt mig. I fem minuter hörde man "jag vill ha meeeerrr!" haha. Så det blir till att skriva en tvåa idag om jag är in the mood. Men här sitter jag och väntar på uppstigningens mirakel från honey och det är förresten bara 49,5 h kvar nu..neeeeeeeeeerd är jag. :D men det visste ju alla redan. Ska se om fait of the fallen är inlagt yet. Strax är den det och då lämnar jag. Ty nu, egentligen.

hellö

Jag är mycket seg idag, men ändå inte. Har ej gjort ett dugg utom att handla med padre, det var tråkigt fast pappa försökte lösa världens problem samtidigt. Jobbets problem alltså. :) komplicerat var det alltihopa. Läste även ut soul of the fire ida,g halvvägs i sot nu med andra ord. Trevligt är det. Har ingenting alls att meddela er läsarmänniskor. Inte ett endaste dugg. Gråt inte, för det är jobbbigt för er, men jag har inte det. För utom att det är 63,5 h kvar tills Hannah är här. Jag är en timnerd! Visste ni inte det eller? Fatta hur lite tid det faktiskt är, iiiii! Fy vad det kliar överallt alltså, vad är det för fel på mig? Finns det en sjukdom som gör att det kliar precis överallt hela jävla tiden? Isåfall har jag lätt den´. O god, breakfast in america comin up. Bluntie!!!! Nej, jag går. Förlåt men ni vill inte se mig såhär..igen..

vila i fred, dumlekolan!

Ja, det var tänkt att hedra Dumbledore eller dumlekolan som han heter i vårt hem med det där. Ja, filmen var inte helt urkass måste jag motvilligt medge. Ganska bra faktiskt. Så fort jag hade bestämt mig för att ignorera den där Alan Rickman och allt han hittade på blev det dock ännu bättre. Fick ogrundade skrattspasmer (inte smart.), hoppade till ordentligt på ett ställe (det gjorde alla!) och hade väldigt kul åt allas konstiga repliker. Är nu fasansfullt trött och har inte mycket mer att säga. Störde mig oerhört på Bella som inte hade något med nåt att göra men som ändå dök upp och lite annat som ej var vettigt i filmen men det var bagateller. I´m proud of the bastards!:D

Can I handle one more blow? Last one hit me pretty hard, so I´d say..no.

Half blood prince idag. Bara titeln säger ju, för er som känner mig, att det blir något att minnas. Good or bad vet jag inte, men bad är min gissning. Sjuan blir givetvis värre, men likaså; en prövning blir det. Men se den ska jag och jag ska le medan Satan går omkring och är dum i huvudet. Nu ska jag åka.

would you go along with someone like me? (yesyesyesyes!!)

Ja, som ni ser ställer vissa artistgrabbar dumma dumma frågor..vad tror du egentligen? jaja, det var ej det jag skulle blogga om. Det var att igårkväll hade jag först inget alls att göra så jag och vispen kom på att man kunde uppehålla sig med att tycka synd om varandra. Sen bestämde jag mig för att ringa honey istället och det var treeevligt, vi sjöng till varandras musik och fick som vanligt skrattspasmer åt nordengarden och tortal. Some things never get boring do they now? Men det är baaaara fyra dagar kvar och jag håller på att dö av läängtaaan. Men tiden går ju alltid så..

ja, ord har jag inga på lager.

Hannah försöker få mig att titta på legend of the seeker med mig när hon kommer. Jag förstår inte varför, för hon gör ju inget annat än tittar på det anyway. ;) förresten är det något som stinker utanför mitt fönster. Undrar vad det är. Veta vill jag nog inte eller vad tror ni folk? Ni tror nog ingenting. Här sitter jag och läser sot och det är ganska tråkigt faktiskt för tillfället, men det är nog för att jag nästan aldrig lyssnar. Jag är kanske för seg. Jag har just nu heeeeeeeemskt tåkigt. Låt mig göra nåt, snälla. Jag vill göra nåt. Nu går jag och..inte gör nåt.

om man ber sin far att väcka en får man en tråkig morgon, men ändå mår man rätt bra.

Ja, ingefär så är det väl. Har högst tråkigt och har varit vaken i mer än 1,5h, tänker snart vara en bitch och väcka honey muahahahahahhahaa. Det ska bli kul elelr inte kanske man kan ju aldrig veta. Det är bara fem dagar tills hon kommer visste ni det? Klart ni itne visste!:D men kommer, det gör människan! Då får alla lundabor gömma sig i någon vrå, för annars kanske vi..sjunger för dem eller nåt. Livsfarligt va? Nu lyssnar jag på en konstig låt, undrar hur den går. Jag kan den icke men den är säkert trevlig. Kowboys är med i alla fall och that´s cute.:D jag gillar kowboys, det visste ni heller inte va? Det är en massa om mig ni faktiskt inte vet om mig. Men en sak vet ni nu: min grammatik är inte vacker. Vad har kowboys med den här låten att göra? Förstår gör jag inte kan jag säga, för det handlar om en random grabb som bedrar en random brud som inte är så random för det är ju Anastasia. Är det en kowboy tro? Får inte riktigt känslan av det kan jag säga. Men vet ni? Jag har trååååkiiigt!

för mycket grabbar, trötthet och usch nej..

Rubriken sammanfattar ett mood ni alla känner; det sentimentala moodet. Ett mood jag ofta låter växa, för samtidigt som det gör ont är det det vackraste jag har. Det skär och kniven är drängt i honung. Nej inte honung, åter som honey. Jag har stora stavningsprobelm idag osm ni kanske ser. Helt off är jag. Alltså ge mig mina grabbar, eller åtminstonne en. Helst Satan om jag måste välja. Give me give me give me. I´m freakin begging yah. The fray sjunger om att de hittat _Gud, om jag gjort det hade jag fallit på knä och bett om att få se Satan en gång innan jag dog. Han hade nog blivit ganska förvånad eller vad tror ni? Nu ska jag låta er vara, förlåt för att detta inlägg finns.

veckans vän, vecka 31

namnis: Jennifer, allmän slav, vad ni vill

Åldris: Fjorton årisar.
speciella minnen: Bluffstopp, att stava som hinkar med mera.
hur länge har jag känt: Fem år faktiskt.
Goda gärningar: Lärt mig kortspel^^, hjälpt alla och varit bäst!
låt: hm..jag vet inte..
saker jag skrivit om: none
meddelande till vän: Operera för hela slanten nu!

they say God is everywhere, and I´m starting to believe them!

Det är helt sjukt hur mycket musik som faktiskt är religiös. Det är något jag har funderat över nu ett tag och undrar bara varför det är så? De flesta band är inte religiösa vad jag vet, ändå dyker Gud och hans folk upp överallt. I filmer och böcker är det detsamma. Det är sjukt hur mycket inflytande religion har på världen, and I kind of..eh..yes, I kind of like it!

Låter i min spellista som har med Gud att göra:
Evanescence-tourniquet (båda Gud och Jesus nämns)
evanescence-weit of the world ("like God in heaven gave me a turn")
Dixie chicks-top of the world (I wish I loved Jesus, the way my wife does)
Kelly Clarksson-irwine (tror jag.)
the fray-you found me (den är självklar)
dixie chicks-sin wagon (också rätt självklar)
the script-anybody there(handlar om himlen.)
saving abel (det är ju religiöst bara det)-God´s eyes
taylor swift-change (Halleluja)
paramore-halleluja

Det var bara några. Vad ska man säga egentligen?

ah, that samon..

Ikväll blev det bortbjudning igen, vi åkte till mormor och åt lax. Vet ni vad? Den var stor, laxen. Det fick alla höra minst femtio gånger. Det var hur kul som helst. Sen åkte vi, jag och kusinisar och systra, och såg filmen sommar med göran. Den är galenskapig och hur hilarious som helst. Dock pinsam. Du f]r ett par citat och sen går jag.

Amanda: Vad heter nu grynet på riktigt?
Sara: Gry Forsell heter on.

sara(på Liseberg): Heter karusellen shanghai?
Mamma: Den heter ing-ång, det står här.
Sara: det står ingång.

what do you think the teacher thought when I turned this messy thing in?(obs: a bit old.)

Det finns vissa saker som man inte kan berätta för någon. Saker som man bara skulle vilja spy upp ibland, saker som ens vänner skulle tycka man var ett freak om man sa dem. Saker som skulle te sig opassande i en skrivuppgift till en siviliserad svensklärare med ett vanligt liv. Saker som skulle kunna ha varit allvarligt deprimerande, men som inte är det. Saker som är för små för att erkännas som problem. Det känns inte som om jag inte berättar, faktum är att jag hostar upp alla de där sakerna för vem som helst så fort jag får tillfälle. Det måste vara därför jag skriver den här texten. Samtidigt berättar jag aldrig de viktigaste delarna för någon. Jag beskriver ingenting av den där kännslan som liksom, alltid är där. För vissa saker, vissa känslor känner ingen annan. De vuxna säger ”tonåringar” och ”det går över snart”, medan barn nöjer sig med ett ”du är galen!”. Märker du nu hur jag vandrar som katten runt het gröt och inte säger något av det jag inte berättar? Vet du varför? För vissa saker berättar man inte i en skrivuppgift, det kanske jag redan har nämnt. Så varför valde jag just den här punkten? Jag vet inte. Detta är nog inte riktigt vad du har väntat dig att få, och kanske du till och med börjar undra kring mitt välbefinnande. Det är det ingen ide att du gör. Jag mår bra, det jag visar med den här osammanhängande texten är hur de små, för andra obefintliga problemen färgar ens vardag. De problemen kan man berätta, men man kan inte förklara så att någon annan förstår. Om jag har försökt? Ja. Jag har försökt. Är det inte vad jag just nu håller på med? Jag tror att jag måste radera den här texten, och skriva något bra om min familj istället. För jag känner på mig att i den här texten har jag överdrivit, upprepat mig själv, samt inte följt några skrivregler. Och sådant vill nog inte en svensklärare ha. Eller också går du i taket och tycker att detta är välskrivet. Babblar jag bara på nu? Det är faktiskt svårt att fylla en sida med saker man inte kan berätta om! Du kommer att fråga ”Emma, vad är det den här texten handlar om?”. Vill du veta det Cecilia? En bokkaraktär. Taste that Cecilia. Detta är mitt problem och det jag inte kan förklara. Bara det lilla. Vissa saker kan man inte berätta för någon, men man gör det ändå. Det är svårt att hålla inne med vissa små, patetiska problem.

what a..beautiful morning..

Ja, det kunde ju ha blivit bättre idag ändå. Jag vaknade kanske vid sju eller halv sju av hur fasansfullt illa jag mådde i benen. Mens på ingång fastslog jag. Där låg jag i hur lång tid vet jag inte och ville egentligen bara dö, men det fick jag tydligen inte verkade det som. Till slut fick jag en ipren och somnade om och sov till kvart i elva, hur nu det gick till. Nu är klockan nästan ett, jag förstår inte hur tiden går? Men ikväll blir det sociala sammankomster igen med kusiner och släkt, vi ska äta lax och sen ska vi ungdomar se på bio. Sofmmaren med göran heter filmen, frågetecken? Det låter inte kul alls måste jag säga!

kortskrivning om kärlek i i våras.

Kärlek

Jag kommer att tänka på så sjukt mycket. Färger, ord och känslor till exempel. >Jag tänker på kärleken i Twilight; sån där villkorslös kärlek att man inte ens behöver prata om den. Jag tänker på kärlekssorger och barnslig sjuårskärlek. Jag tänker på kärlek till sådant som inte ens finns. Jag tänker på hur sjukt konstigt det kommer att bli att arbeta med kärlek i skolan och hoppas att vi inte får samma uppgifter som Saras klass. Men ja, kärlek var det ju jag skulle tänka på. Först tänker man mjukt som typ bomull och moln och skit, men sen tänker man hårdare som kärlek faktiskt är. Lite vassare, som en ångestklump mellan revbenen när man är borta från sin utvalde. Jag tänker skratt och gråt, jag tänker smärta och vällust och egentligen har jag ju ingenting att tänka på för jag har ju för i helvete aldrig upplevt kärlek. Herregud hur blev denna text så bitter egentligen? No way att jag läser upp detta för klassen allså. Stavar fel gör jag säkert också, men nu gled jag från ämnet. Man kan bskriva kärlek i färger också: svart, rött och silverglittrande. Man kan beskriva den i musik, som typ varenda artist redan har gjort så det skippar vi. I böcker kan man skriva om kärlek, det vet jag för sådana ska vi ju snart läsa och jag vet vilka, moaahahaha.. Man kan glo på kärleksfilmer fulla av cliches, som typ att man…m, vetnot, krockar in i varandra och sånt. Spännande grejer det här med love alltså. Sen behöver det ju inte vara såå romantiskt heller, love kan ju vara mellan kompisar eller mellan föräldrar och barn eller kan och kan, så är det. Man kan älska godis också till exempel, men jag blir då i alla fall inte tänd på det. Nu vet jag nog inget mer att säga om kärlek, det är ju så stort att det blir minimalt till slut. Men alltså, hitta en bok utan kärlek liksom.

headlines in the middle of the night..what do you expect of me?

Har varit hos Ia och Jonne på kolonin nu och allt möjligt. Vi har ätit lamm och pratat om bland annat komendier, standup-komik the good and bad, barnprogram, träd (jag argumenterade ägigt och sa åt pappa hur ond han var..det var jättekul!), talande kylskåp och stenugnsbageriet som Ia och Jonne är heeeeeeeelt besatta av. Honestly! Fast så bör man inte säga, då börjar nemligen far med seriously också. Mina grabbar visas ingen respekt i mitt föräldrarhem, det är inte vad jag kallar en bra uppväxtmiljö. Edie säger här att mina tankar finns i ett annat huvud. Hela den här låten handlar om att man har en dubbelgångare, för utom refrängen som handlar om hjul. De rullar och rullar tydligen. Jag förstår inte rikgit, men det gör man aldrig i hennes konstiga låtar riktigt. That´s the beauty of it all. Hm det där kom ju från en Amy-låt. Nu sjöng jag väl i aktning. Vad många Amy det finns. Diamond, Winehouse, Lee/Hartsler och Mc Donald. Det är ju mycket spännande. Nu vet jag inte mer att säga så jag låter bli.

RSS 2.0