I´d rather waste my life pretending, then forget you for one minute

Liten uppdatering medan Hannah ligger och nästan-sover, med andra ord är kontaktbar men inte spännande att interagera med. Tänkte berätta lite om dagarna so far så jag slipper göra någon form av maratoninlägg på söndag.

I söndags, när hon finally kom åkte vi hem och sjöng för full halls på allt tillgängligt, om vi kunde brydde sig ingen om. Så fortgick hela söndagskvällen i princihp.

På måndagen tittade vi på lots, vilket var bra sålänge man inte brydde sig om hur jävla konstigt och olikt boken det var. Mamma döpte om Hannahs grabb till hitch och så heter han nowadays. :D vi gjorde inte så mycket på kvällen, Hannah fick huvudvärk (för en gångs skull då eller?) och jag fick skrattspasmer åt ordet dumming så mycket att jag inte kunde andas.

Igår såg vi också lots och slappade tills på kvällen när vi åkte och åt glass i bjerred, det var mycket gott tyckte jag. Vi åkte hem, såg första filmen och sen hade Honey och pappa växlande kontroll över musiken. Resultatet blev blandad kompott, men alla vill till himlen i operaversion var det roligaste. Jag kunde inte andad där heller och kastade mig av och ann och bara skrattade. Har bara ett par citat, eller ett, kanske.

Sara (leker med oss): pool eller pöl?

ett från en film de såg när jag sov i lördags natt. Awesome, men låt johanna berättade det om ni inte gillar det nu för hon kan få alla att skratta.
"utrym lokalen, risk för vulkanutrbått. Temperatur 800 grader. Du kan lita på mig, du kan lita på mig.."a

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0