andra romanen för dagen already

Ja, skrev just en mindre krig och fred till onna då hon inte mindes våra fina ögonblick tillsammans och jag skulle ge henne det. Nu sitter jag här och lyssnar på unbreakable med fireflight som alltid får mig att tänka på dead by april. De hade lätt gjorn bra, introt låter till och med som nåt de skulle kunna göra, fast med gitarr istället för det piano det hade fordrats. Nu hamrar de på instrumenten, nuuuu slutar de hamra. Död åt långa gitarrtoner, de är så tråkiga. Nu sattes en ny låt på. Undrar vilken. Också en fireflight, tror jag. Känner igen. Den var lite lame, men söt. Brokenness, fint ord! Jaha, det är more than a lovesong. Den är en gullig en och onna ignorerar min roman. Den som var så jävla bra och allting. Blir imponerad av mitt eget minne. Jag har tidigare agerat almanacka åt henne, vilket jag då aldrig trodde att jag skulle. Oj, det var inte onna som ignorerade, det var jag.:) och ja, vad ska mer sägas? Kan berätta om igår, det var trevligt. Pratade med hannah hela tiden och hon var söt. Det är den här låten också. Jag sjöng för henne för att hon skulle bli glad, bland annat paramore, avril lavinge (!) och marit bergman (!) sjöngs på önskan av henne. Coolt.:) nu lyssnar på bored of your love istället, meg & dia. Den är jättejättejättefin. :D fast den tog slut nu, så seg var jag på att blååga.;) och jag ska snart ut och walka med lukas vilket ska bli bryvärt. Är tydligen fint väder idag. men jaja, hejdå.

and I feel perfectly fine

Nu har jag haft en riktigt fin dag. Har spenderat de senaste tre timmarna med att riva tapeter. Inte så kul kanske, men mår verkligen psykiskt bra av att uträtta något. Vi har börjat ta lite beslut om rummet och det ska bli målat medans jag är hos onna. Kan fortfarande inte fatta det. Ja, vad ska man mer säga? Att jag älskar min nya musik? Att jag är jättevarm? Att jag är lycklig? Jag vet inte.:D men lycklig är jag.Regina är sjuk i huvudet, hör man här. Öman, höll jag på att skriva bra som jag är. Tänk om man hette det. Vad hemskt. Nu börjar regina bli religiös. hon hallelujar sig. fast det gjorde ju jag också i förrgår, och inte är jag väl nåt vidare religiös. Jo, jag tror på mig själv. Note: I said that ! Omg! Det där är ju läskigt. Onna är också läskig. Hon sjunger mycket bra hör man. Varför är jag så här varm? Nej, nu räcker det med babbel. Vad ska jag göra ivkäll? Äta tackos och titta på intervjuer kanske, vi får se.:)

gäsp..

Ja, natten igår var..händelserik. Jag var helt slut och babbalde osammanhängande i värsta teaterlägerstilen (vink vink Onna) och sa diverse djupheter. Det hela började att Hannah sa åt mig att bli psykopat, men ja, det är inte så konstig som det låter. Psykolog, hon menade, för jag var så ofattbart smart inatt! alltså, jag meenar det. Hon kommenterade med "vilken psykologiskt cool grej!" och alla var glaa ohc muntra. Sedan bröt vi ihop lite smått som man bör och jag undrade "why do all good things come to an ordmoj?". jaja, vi tar ett par citat från nattens djupare delar. Först vill jag säga att rebecca är en jättevacker låt om ålderskillnander. me<3ålderskillander! men, alltså, jävla n, ålderskillnader! sååådääärjaaa!

här kommer citat iallafall!
jag: Hannah, tänk om vattendropparna drunknar i varandra?

hannah: du är så djup, min lilla sjö. (<33333)
jag> ja, de [ker till och med p[ f[rresor! till gotland, faktiskt. eller..det kanske var scotland_

vi pratar om bönder.
jag: bonde. bond-e. liksom, James bond(e)!

var nog allt. hejrå.

veckans vän, vecka 52

Namnis: Anna, guldfisk, vad ni vill
åldris: femton årisar.
speciella minnen: solo lucia, guldfiskar och ponnyhästar, veckans nutidsfrågor med mera
hur länge har jag känt: tre år och lite mer.
goda gärningar: ställt upp som kör när ingen annan orkade och ivlle och mojs, haft veckans nutidsfrågor i det oändliga och varit bäst!
låt: vet inte, vi har ju rätt mycket gemensam men ingen sådär spontan
saker jag skrivit om: none
meddelande till vän: revyn..?

plans changed..

Jag ska till onna på onsdag!:-o:-o:-o detta äro det sjukaste som någonsin har hänt mig här i world. Liksom bara sådär plötsligt nu drar vi.:D nu sitter jag här och pratar med en Hannah som är helt slut. Det blir inte så mycket pratande då, skall ni veta. Nu kom syster hem med buller och bång och jag har inget att säga riktigt. Förutom att jag är högst trött och att jag idag har handlat, ätit kött och (extremt mycket) potatiskroketter och nu äter jag diverse onyttigheter och..ja, blåågar. Så skrev jag ju igår också typ. bra är jag. men nu mååste jag ju göra en veckans vän, oh, nooo.:(:( då jag väl få göra det då. aja cu, koppar..

people are like songs, I swear

Ja, så går låten jag just höre. Har glömt vad den hette dock, men den hade n lång titel så som alla hello saferide-låtar nästan. Nu sjunger regina om någonting. Högst ointressant. Jag vet inte vad jag ska säga. Att jag hatar nightmares, kanske. tur att jag aldrig har några, inga sånna där klassiska iallafall. Oj, glömmer nästan bort att jag bloggar här. Det var så tråkigt, kom jag på. Vet ni vad jag sitter och tänker på? Inte jag heller, faktiskt. Jag tänkte på nåt, men det var så konstigt, så jag fattade inte riktigt vad jag ville komma fram till. Dock är jag ett mirakel. Mirakel hette ju fölet i de där klara/clara-böckerna. ofta jag läste hästböcker förr. ja, I did. därför kan jag en del man inte bör kunna om man är livrädd för hästisar. Fast det är jag faktiskt inte nowadays, och det känns oerhört bra. Nu känner jag att jag blir mer och mer fåordig, så min korta bloggperiod är nog över. Varför måste min mellanslag-key alltid komma för tidigt så att ordet blir helt uppdelad? Liksom, särskrivning, såhä r likso m. Fattaru? ¨ådär skriver jag också hela tiden. Konstigt. Nu pratar jag och Hannah om engelska och Lily Allen ursäktar sig. För vad? Att hon har ett namn som man bör döda henne för? Vet inte. She should. Nu orkar jag inte blogga mera.

annandag jul, halleluja

Varför halleluja? Varför inte, det var väl nåt fint med det. Nåja, vad hag jag gjort sen sist? Först mådde jag skit, men sen blev det bättre även om jag hauntas av hemsk heartache. Jag sitter nu här och lyssnar musiik, dricker sodastream-cola, äter choklad (eller ska göra det snart), chattar med Hannah och ja, bloggar, men det visste ni väl. Just nu är det flyleaf som skriker. Hennes röst är tamigfan underbar. Låter lite som drogad brud, fast kontrollerad. Jag tycka om.<3 men nu Hannah inte svara. Alltså, var får hon in ett a i perfect? Eller u, så det blir per-fucked. Hahaha. jag är nog lite trött kanske? Jag lyssnar nu på all stars-versionen av what have you done med Niklas vackra stämma. Ingen ironi! Grabben kan sjunga opera bättre än vi måste jag säga. Vi kan inte riktigt ta den, och Rille har jävligt kul. Onna gör falskaste tonen ever. Det där skriker är läskigt, för det låter som om det är någon instängd i en burk som skriker. Oj, vad jag vrålar. jag var då inte i någon bruk tyvärr. Burk, heta, dumma jag. Jag måste sluta skriva på halv-hegrejiska. jag bryter kraftiskt. Men vad Amanda ljuger! Ofta hon har levt i 27 år. Det var snabba år isåfall måste jag säga. Nee, va bloggar jag för? Ingen aning. Nu är det någon regina-låt här. Förut hörde jag den sötaste regina-mojen ever. hon pratade med ett litet barn om när låten skulle starta, sooo cute! Aj melted, och oj vilken piano-showoff man får vara här då. Spela lagom, kvinna. Nu sjunger hon också, det är ju preferabelt. Är det ett ord?:D tror inte det. Neee, nu är det väl ändå nog! usch, denna människa ger mig ångest. I vissa låtar anyway. I sjutton fall, nu drar jag.

ny musik equals lycka

Lyssnar nu på en meg & dia-låtis, nemligen black wedding, och förut hörde jag den alldra sötaste hello saferide-låtisen någonsin. Men det ska jag inte blogga om nu, utan jag ska istället blogga om att igårnatt fortsatte vi titta på harry potter, vi såg trean. Den hade vi inte sett på jävligt länge. Dock kan alla (Onna) vara lugna, för jag fick inget psykanfall som ju seden förespråkar. Min enda reaktion var att ropa "hjääälp!" varje gång blackis nämndes och att prata lite om stan. Men inget överdrivet. Vi skrattade en hel del om "potatishuvudet" och störde oss på alla random nya människor som dök upp hela tiden. Konstigt, var det. Sen idag sov jag för länge (bröt upp vid två igårnatt) och sen har jag mest pratatmed Hannah och även den galne Nour som var..galen. Säger väl sig själv. Nu lyssnar jag istället på fireflight, detta var ganska bra tycker jag. Riktigt dugande, alltså. Neej, varenåmerjagvillesäga? Nädetvardetinte. Förlåt, jag hade bara lust.;)

friday night

Tittar på harry potter 6 här med syster och Amanda samtidigt som Hannah gullar sig. Usch! Jävla bella. Sådääär fåruinte göra! Hon bräkte om blackis. Nu är alla allmänt dramatiska och jag fattar ingenting. Åhnej, huset brann ner och Lavender är en stalker. Amanda har kul här. Förut översatte hon allt till svenska men nu la hon av. Jag har en heeeeemsk värk härborta, och hjälp, där är Tom Riddle! Jag hänger inte med. Alltså, tur att de har mig här. Annars hade de gått runt och inte fattat nåt. Liksom, de trodde ha nhette snugglehorn. Jaaa. Slughorn, han heta. Nu han dissa harry. Ron är nu galen. Han vilja gifta random tjej. Sara inte fatta något. Hon lite dum, det verka. Nu Amanda klaga på film och Ron inte vara galen längre. Naaj, dumma horngrabb, sluta nu! Förgifta inte ron! Det man inte få! Då alla ledsna bli. Alltså, aaaj! Sluta verka nu för i hela vetet. Nu Ron hosta. Spännande. Vadfan pappa prata om där uppe? Jag inte förstå. Kajaker, låta som. Åhneej, den där jävla slampan. Naaww, sleeptalking! :D nej, bör jag sluta nu..jaa.

julen var här..men den gick

Nu lyssnar jag på min nya julamusik, och ja, jag tänker visst fortsätta skriva sådär. Just nu skrålar Kelly Clarcsson här och vet ni, hon har en väldigt konstig röst egentligen. Den härl åten dög, tycker jag. Nåja, julen.
började med Kalle Ankis och alla hade lite lättare allsång på mössens sång och andra låtar. Inte jag, dock, jag kan inte göra sånt. Vilken söt marit-låtis, men jaja. Nåja, jul, pratade vi om. Sedan åt vi och Hans hittade sitt hackämne för kvällen, bloggar. Han avslutade åtskilliga ämnen med "det kan man skriva i en blogg!" som till exempel om gröten "jag kan skriva en mandelblogg! jag har den inte, ska där stå." ja, han är ju sig lik. Nu får jag höra på lite gammal musik för att få klart det här inlägget.

Sedan spelade vi paketspel ("tvi tvi tvi, nu fuskar ni!") och mormor gick igång nåt otroligt. Jag hade då inge kul, för jag inte mådde. Men det jag inte bry nu. Sen åt vi grötis, då jag fortfarande inte mådde. Vi sov lite också innan paket öppnades så det stod härliga till. Det var jättebryvärt och jag fick en hel massa grejer. Bland annat kläder, ett par böcker, lite choklad, en handsfree-moj, ny kalender, lite pengar och presentkort och så, ny tandborste och..musiiik! Jag trodde inte att jag skulle få detta, crushing. Men till sist hittade vi ett minipaket jag glömt och där, där, där låg ett minne! På detta fanns:
fireflight-the healing of harms
-fireflight-unbreakable
flyleaf-flyleaf
flyleaf-memento mori
hello saferide-introdusing
hello saferide-more modern short stories from hello saferide
kelly clarcsson-all I wanted
kelly clarcsson-my december
kelly clarcsson-thankful
lily allen-alright, still
lily allen-it´s not me, it´s you
meg & dia-here, here and here
meg & dia-something real
regina spector-11 11
regina spector-begin to hope
regina spector-far
regina spector-soviet kitch

så nöjd.<33 dessutom fick jag ju happyland av Hannahflickan i julklappis så jag är så jävla nöjd som man kan bli!:D:D idag är en ta-hand-om-emmis-dag, så jag ska bara göra vad jag vill göra idag. inte för att jag brukar göra annat, men idag gör jag det till en sport.:D förslag på grejer att göra en sådan dag?

gothic christmas!

Nu är det jul och jag ville bara önska er en bra och gothic sådan! Hade inte så mycket mer att säga. Hur ska ni fira? Som Sandra, kanske. "ska nog vara med familjen och se lite dum ut tror jag" sa hon till mig, den galningen. Hon är söt hon. Jag inledde julen med Hannahflickan vid midnatt och sen gick jag och sov. Nu har vi haft en julafrukost och haft det trevligt. Have yourself a tortal little juuul, som Hannah säger.:D:D

klockan är kvart över tio och det är lillejulafton

Detta varalltså vad mor tyckte att jag skulle skriva upp, så jag satte det till och med i rubriken. Jaja, vad har jag gjort sen sist då? Jag vet inte. Har umgåtts lite med familjen, lyssnat ppå konstig musik med far som han trodde att jag skulle gilla, ätit julskinkis och pratat med Hannah en massa. Men nu är hon med sin familia och jag koller om jag kan lyckas med mitt mål, fast jag vet att detta är totalomöjligt. Kom iallafall en bra bit på väg och det känns ju bra och sånt I guess. Annars har jag nog inte mått nåt vidare. Men det vill jag inte tänka på för det är jul. Jul. Vilket laddat ord egentligen. Det säger en så väldigt mycket. Min första tanke är faktiskt illamående. Bra där kära Emma, du äter som en häst. Men inte julmat, det äter jag faktiskt väldigt lite av, men annars. Mer typ..ja vadfan äter jag? Don´t wanna know. xD alltså, ursäkta, men vad är det för killar Alison omger sig av? De tar bara en massa plats och är allmänt dumma tycker jag! Fast den som sjöng i den där låten var ganska söt, men det hör inte hit. Jag gillar inte countrygrabbar över lag. De är fula och..ja, fula. Country ska sjungas av brudar. eller också har jag bara inte hört rätt countrygrabb än? Så kanske det är. Stackars alla jag inte har hört, de blir dissade. Men jag är lite konstig med sånt där, för man vet inte vad som passar mig innan man kollar. Jag kan gilla vilken stil som helst bara det är nåt jag gillar, och det finns ingen gemensam nämnare. Jo, kanske inom just country, fast..nej jag tror inte det. På tal om att ingemar säger country som han gör (ja, det var ju inget på tal om för er, men för mig..eh ja..) så pratade jag idag ingemarsvenska utan att vilja det. Humörsvängningar, sa jag och ni som har ingemar hör nu hur jag sa det. Ni andra kan jag inte föklara det för, men det var oerhört kul, särskilt som diskutionen var värsta seriös och allting. Vad handlade den om? Vet ni, det har jag alldeles glömt. Senil är jag som aldrig förr och Dolores O'riodan (jag alltid glömma stavning) dissar mig nåt förskräckligt. Emma you suck, sjunger hon. Neee, nu ljööög jag för eeeer. Eh, jag är lite flummig. Men usch, varför började jag tänka på det där nu? Det var dumt. Inte för att ni fattade det där, men alltså, ni finns ju ändå inte. Jag menar, visst är det ingen som läser detta inlägg? Räck upp handen om ni gör, eller nåt. Jag ser inga händer. Sa ju det! Fast jag kanske ska vänta tills jag har publicerat, när jag tänker på det. Som avslutning kan jag säga att jag älskar chips, saknar Hannah och är mycket trött.

And so this is christmas, and what have we done?

Lillejulafton, är det idag. Det är ingen utom vi skåningar som säger så, verkaresom, men så heter det i alla fall. Denna har spenderats med att må fasligt bra. Åkte till stan med pappa för lite sån där quality time och för att köpa en julklapp till mamma, men den fanns inte. Så vi åt på burger king (som är sååå underskattat) och prata böcker och musik och vara allmänt djupa och nostalgiska. Det var jättejättetrevligt och sen när vi kom hem hade vi rimstuga. Vi ska nemligen rimma på alla paket i år. Det ska bli jättekul att se hur detta urartar. mamma har dock fastnat lite på rim, för hon kom nu in och ropade "nu får det knäck, så du blir tjock om din häck!". Knäcken var god och just nu sitter jag här och tänker dumma tankar. Det vill jag gärna sluta med, men kan tyvärr inte. Jag som skulle må bra hela dagen idag och allting. Det är väl bara att inse att detta inte går. Usch, nu hatar jag de flesta i världen. Det är dock inte deras fel. Men nu ska jag nog sluta, för det här skulle verkligen bli positivt var tanken. Ursäkta.

jag sätter min fot ner!

Har sen senast haft en väldigt fin dag inser jag nu while writing. Skrivit failboken litegrann, pratat med Honey och liite med Onna och umgåtts med la familia. Denna är totalgalen som alltid. Vi har ätit minipizza som slår allt (jag vet att de brukar vara lite skabbiga, men den här..), haft godis-orgie, städat, pyntat och flummat. Har även haft lite deeptalk och min dåligtmående med mera. Eller inget med mera, egentligen. Syster försöka skapa en header till denna kära blogg, men hon är så fail, så det lyckades hon inte med. Men hon jobbar ännu på detta så det kanske blir en drastisk förändring här eller inte vi får se.:) isåfall undrar jag om ni gillar mitt "undernamn" som Hannah kallar det, alltså bloggbeskrivning, eller om det är något annat ni anser att jag bör ha där?

Nej, nu ska jag skriva ett par citat och sen lämna. Första inlägget som inte blir ett analys-inlägg på jättelänge ju, den innehåller ju inga analyser alls! Men vad heeeemskt, jaja, citat var det.

Sara: Mamma, vad betyder skrid-skor?(sträcket är för hennes betoning)

Sara: Mamma, jag ska ha ett ord som börjar på apelsi..vad kan det vara?

Sara: Alltså vad arg jag blir! Klockan är halv fyra, vi måste jobba nu! Jag sätter min fot ner!

Mamma: varför köpte du burkar?
Sara: men vårt skafferi är så boooring! Vill du ha ett boooring liv, mamma? Jag vill ha ett roligt liv, så jag köper burkar och kulor!

games of the devil

Först av allt till "bilbo": ofcourse we can!:D och blommorna är inte frusna, hoppas jag, tog ni inte in dem??!

jaja, rubriken är från låten jag lyssnar på, översatt. När jag väl hörde vad de sa förälskade jag mig i det. Gissa varför! ;) vet ni? Good charlotte är faktiskt ganska bra. Nu, efter mer än fyra månader med dem i min spellista, kom jag på det.:D Jag lyssnar inte så mycket på dem nemligen, så man glömmer ju. Jag gör det nu eftersom jag som vanligt gav mig själv en utmaning, nemligen att lyssna på alla låtar i min spellista tills jul. Började i lördags. Det är svårare än vad ni tror, jag lovar! Eller jag vet ju inte vad ni tror, förresten. Varför säger man så? Vad konstigt egentligen! Vet ni? Det är jättesvårt att skriva när man ligger ner, men man vänjer sig. Undrar om detta är det första blogginlägget som skrivits i horisontellt läge, eller vad det nu heter. Jag tror det. Har bara bloggat från skrivbordet, i skolan och på katte tror jag. Naj, jag bloggade ju hos onna också. Och från farmor, när jag tänker på det. Gud, jag vill sjungga som isaac. Fast nej, det vill jag inte, för han är en grabb. en fray-g´rabb. Hon kommer att vara hemma, säger han just till mig. Vad spännande! Undrar vem hon är, och när hon kommer hem, och var hennes hem är. Kanske den är i nathalie maines och de andras lätta tystnad. Jag hatar tystnader. Jag får alltid panik och tror nåt är fel när det är tyst. Ändå är jag ofta tyst själv. Stackars folket jag umgås med, egentligen. Jaja, det är ju deras problem att de umgås med maj. inte mitt, tror jag. nu får det räcka med bloggning för idag.

mitt huvud är tomt

Inga rubriker, och nästan inget att säga annars heller. Har spenderat dagen med att rimma på julklappar med syster, äta grönsakspaj och kyckling senare och varit på tråden med Hannah. Det var högst bryvärt när jag mådde bra, vilket i och för sig inte var sådär jätteofta men det skiter jag i. Jag kom fram till att paramores version av use somebody låter som en familj vid ett köksbord. Det börjar med att Hayley säger thank you åt någon, förmodligen för att hon får en maträtt skickad gissar jag. Sen spelar vad jag sa var hennes brorsa plötsligt på gitarren och hon och resten av familjen drar igång på full volym. Detta hade jag oerhört roligt åt, och även åt diverse bullar och annat konstigt. Jag glad blev!:D fast det där om bullarna var något skämt som jag inte fattade var ett skämt eftersom det hon skämtade om var nåt jag inte hade en aaning om. Fast sen kom jag på det, fast det var inte kul för det. Eller jo, men inte av någon vidare logisk anledning. Nu är klockan typ tio. Jag spekulerar i om jag ska ta en tidig kväll. Det känns som om jag bör, av någon anledning. Och om jag går och lägger mig tänker script-sångaren följa med mig låter det som. Om jag går går han, tydligen. Jag vill inte ha honom i min säng om ni ursäktar, för jag är inte så intresserad av killen. Han verkar ju ha så många andra relasioner, men alltså, ge dig! Jag får väl gå var jag vill utan dig som en stalker! Tack tack, nu tog låten slut och vi får se om det landar en läskig irländsk grabb i min säng inatt. Isåfall åker han ut genom fönstret eller nåt, tror jag. Då lär han slå ihjäl sig, fast nä, det är inte som om det är så högt. Fast i min grabbstory slog de faktiskt ihjäl sig utanför mitt fönster, fast som jag sa till Hannah så är det väl möjligt att vi kan ha flyttat så övernaturligt som det här är? Nu dissar swiftie en grabb mycket grovt. Ursäkta meej, men varför gick hon ut med honom om han nu är så lame? Nåja, nu får det räcka för denna gång. siao!

when love was just a way out

Hello hello, is anyone home? Hello hello, just read my blog!:D eh ja, sådär går den inte riktigt den kära låten. Den är nog inte så kär, men det är ett vispen-uttryck som smittar. Vi hade en trevlig konversation igår om granar och hur det skulle kännas att vara en. Jag tyckte det verkade hemskt, men vispis fick mig till slut övertygad om att det vore ganska fint att vara en gran trots allt. Först man bo i skog, få det lugnt och skönt. Sen man flytta in till folk, få se jul och bli täckt med fina prydnadsgrejer. Sen man få lägga sig i skog igen med all snö som svalka, få vila. Vet inte varför jag skrev på hegrejiska, eller varför jag har den här skitlåten här. Fast oj, den var ganska mysig. Jag vet att det låter hemskt att säga så, men det var inte som Onna säger det jag menade, utan den var faktiskt det! Paul eller art, vem den nu handlar om, har brutit lagen och nu sjunger pojkarna i stämmor. Jag älskar när de gör det, och de gör det ju hela tiden så det är ju bra. Sluta sjunga unisont! Det låter jättedåligt när ni gör det, fattar ni inte det? Men detta låter nästan som jazz, och det gillar vi. Jag känner ingen annan som bry dt, utom syster, men hon ju bry allt utom..vad hon inte bry? Ingenting, jag tro. Nu är vi alla fria. Vad fint, kära tracy. Hon vill inte ha några krig och ja, hon ääär en tjej! Det hör man ju till och med, tyckr jag då. Lesbisk är hon också, eller var, i alla fall. Det stod på mina älskade songmeanings. Aj lööv songmeanings. <33 men var är Hannah? Hon måste gå upp nu, tycker jag. Och Onna är i fjällen, eller påväg iallafall. Jag är ensam som stryk, om nu stryk är ensamt. Sånt tycker jag är jättespännande, som ni nog har märkt. Liksom, var alla uttryck kommer ifrån. Jag och Susanne spekulerade i varför det heter "frisk som en nötkärna" och försökte komma på nåt som är riktigt friskt. Men det gick inte, så det fick bli frisk som en frisk människa. alltså, emotionella elvaåringar (moi et hedvig) skriker om sorg. Ni vet inte vad sorg är, fatta. Iallafall inte jag, vad Hedvig beträffar vet jag inte. Sorgen tar mitt liv, säger de. Jag älskar detta. "du ska veta att jag skriver om alla mina känslor i en liten dagbok. allt som händer i mitt liv är sorgligt, så..det är väl inte så många känslor jag skriver om." så jävla klockrent!:D det kan inte jag ha skrivit, känner jag. Våra stick är väldigt lame. Liksom, vi måste ha ett, men orkar inte. Det blir typ en halm mening, och oj, i tonhöjning börjar jag sjunga fint. Det är förvånande. Nuuu ska jag lyssna på spirit. Den älskade jag för många år sen. Pappa lärde mig mycket då, men nuuu går jag min egen väg. Den består av att blanda alla jag känners musiksmak. Jag tror nog att alla jag känner kan hitta nåt de tycker om i min spellista. Hannah(typ hälften nowadays), Onna (same there), Tildah, Tora, Anna, Amanda, Rena, Vispen, Johanna, alla ni kan tänka er har lämnat spår. Eller nej, oftast är det mest en slump att vi gillar samma musik. Men jag lyssnar typ inte på något som ingen annan lyssnar på. Jo, Edie Brickelle och henne kan jag ju inte ens stava till. Men hon är fin iallafall. Alltså, jag verkar ha kommit in i en riktig bloggperiod! Det kan ha med att göra att Hannah godkände att jag låter som hon när jag kommer igång. Jag trodde hon blev sur, men hon älskar det. Magnum (ja, de heter så.) håller med och säger att the spirit inside me can´t be ignored. Det är sant, och hon är ju the spirit inside me, typ iallafall. Men the spirit inside me use without care säger han ocskå, och det hoppas jag att hon inte gör! Då blir det ju som en Kylie inuti mig, eller nåt. Fast hon använder ju inte anymore. Det gör ingen när vi är framme i tredje boken. Eller gör någon det? Vänta. Ah, yeah, det ögr ju visst någon! Han är en dumming, men tänk om någon inte har läst som kanske någon gång ska, dåå måste jag ju hålla tyst så den inte blir spoilad! Så det får räcka där, känner jag.:) med hela inlägget, faktiskt.

veckans vän, vecka 51

Namnis: Amanda, Mandis, vad ni vill
åldris: femton årisar.
speciella minnen: chokladbollsbak, diselrottor och sjömansmöss, hesa filminspelningar, skrattanfall vid kameran, tagningsrekord med mera
hur länge har jag känt: lite mer än tre år.
goda gärningar: stöttat mig i fredags när jag verkligen behövde det, förgyllt åtskilliga inspelningar och varit bäst!
låt: hm, vet inte riktigt, finns nog ingen sån där speciell
saker jag skrivit om>: none
meddelande till vän: tack så otroligt mycket för i fredags!

I live to talk!(misstolka inte! eller gör det, om ni nu vill!)

Gud, vilken otrolig tur ni har att hannahs blogg är så lång. Den gamla alltså. Den har lästs igenom underkvällen, och därför fick ni ingen jag-mår-skit-bloggning! Är det inte epic? Nu ska ni få ännu en jag-mår-bra-bloggning iställe!

Aa, har spenderat kvällen med att läsa, dårå. Har därför ramlat in i en nostalgitripp till typ..januari. Känns länge sen. Oj! Hayley lät nästan som jag där. Fast nu låter hon mer som en Onna med galen bröstklang, eller som Onna lät när hon sjöng what have you done. Alltså inte särskilt rent, men fint ändå. :) liksom lite..smutsigt, om ni fattar va jag meenar. Jaja, vad har jag mer gjort ikväll? Ätit hamburgare, lyssnat på musik och varit riktigt förbannad på datorer, mig själv och annat man kan vara förbannad på. Mamma, till exempel. Hon kom in i mitt rum och gastade "seriously! seriously! seriously! seriously" och även om hon citerade grey´s anatomy måste hon ju ha fattat vad hon gjorde. jag menar, vad skulle hon annars säga det för? Jag blev alldeles hemskt sur, eller inte. Eller jo, för mitt mående var ej bra. Nu höll det på att sänkas, men Hannah höjde. Fast jag mår ändå liiite sämre, men det gör mig inget, för sådär superbra kan man ju inte gå runt och må. Då slösar man ju sånna där..energimojar. Jag älskar mina dixieflickor. De får allting att verka så djupt, men det är egentligen väldigt enkla ord de använder. Jättefint, är det. Nu skrev vispen till maj! Jag glad bli! Jag vill ge Hannah en flygbiljettis i julklapp. Frågade just om jag fick, igen. Nej, komm er svaret bli. Det blev det, titta vilka framtidsvisioner jag kommer med en dag som denna. Oj, vad jag är trött egentligen. För ett tag sen satt jag och tänkte på något, men jag fattade inte vad det var efteråt. Detta händer mig ofta, men då brukar jag glömma hela tankegången. Denna gång minns jag att jag tänkt på "days<3" och när jag kan ha använt det förr. Det var väldigt relevant trodde jag och vargar morrar i "onnalåten" som jag och Hannah kallar den. Onna själv blev högst förvånad över detta, lät sharon sjunga ett par toner och sa "ser du, det är inte alls en Onnalåt!". På tal om Onnalåtar så lyssnade jag på hennes version av the best day förut och kom på att den var fantastisk. Fan fan fan jag borde inte lyssna på bittersweet. Jag hatar Lily Evans. Fan fan fan. Hannah förbjuder mig men jag låter Sharon sjunga vidare. Människan som kopplade den här låten till Lily och Satan är härmed död. Jag också, för jag lyssnade på den fast jag inte fick för Hannah. Nu borde jag sluta blogga. Fast måste ju skriva veckans vän. Vem skall det bli denna dag? Jag inte veeeta!:(:( veeem ska jag taaa tycker niiii? Oj, vem lät Sharon som där? Någon var det i alla fall utom ett och den här låten (inte bittersweet) handlar om hitler och stalin och andra små grabbar. Nu är jag helt slut och ska sluta blogga. Äntligen, tänker ni. Det var väl för fan inte jag som sa åt er att läsa, eller var det det kanske? Va? Va? Äsch! *utelämna hälsningsfras med flit*

and I´m okay!

No kiddin, I am! Coolt va?:D trots att det är snö överallt så är jag alldeles ok. Har varit och fikat med Sofia och trots att muffin(s)en var fail så blev jag ändå glad och julig av all snö och hon var en bra unge och alla var glada och mojs. Vi pratade om intriger i hennes liv, failboken (hon hjälpte mig med denna och det var skönt att prata med någon utomstående om den, ingen vet ju nästan någonting om den..tror jag?) och andra fina saker. Lyckat helt klart. Förutom kakan då, och att Sofia glömde ta kvitto så hon kanske inte får någon utbetalning från lss. Hon får betala sitt eget fika, o noo! Traagiskt! ;) jag fattar inte denna låt. Det är en mycket konstig Alison-låt som handlar om en grabb på ett berg. Tror han gör nåt väldigt konstigt med en fiol. Men jag fattar inte jag. Will, heter han tydligen. Whill, måste det ju stavas. Will är ju liksom will som i..ja, som i will. Det kan man ju inte heta. Jaja, kära musikanter, tare lugnt med era countryinstrument. Sådärja, nu låt. Jag totalsög på att sjunga när jag var..tretton, är jag där ja. H, ska man inte sjunga! Och måns kan varken sjunga eller spela gitarr hör man. Vaackert. Aj, spela så man fattar vad du spelar! Hahah, fin slutton jag gör. Det där var alltså let it be från sjuan. Fint värre, men nu tror jag att vi lägger av med bloggande.

det är omöjligt att hinna med

mina humörsvängningar är galna. Idag är de i alla fall stundtals positiva. Det igllar vi!:D

Ikväll har jag ätit middag med familjen + mammas arbetskamrat. Hon var underbar, ohc så var även min syster.
jag(relevant för tidigare diskution): det är så coolt med alla aparater för dövblinda.
Sara(gäst då alltså): ja, vad de hittar på!
Syster: jag tycker det är coolt med kameror..

Minns inte det andra roliga just nu tyvärr. Vi hade iallafall jättetrevligt och sen dess har jag suttit här och genomgått alla möjliga måenden som tänkas kan. Men min heartache lämnar mig ingen ro. Den stör mig, för nu mår jag bra och allting. Inte ööverdriiivet bra men liksom..bra. Det är fint. Förut sa jag till Hannah att the world is awesome. Vi blev lika förvånade båda två.:D gääsp. Jag gillar att gäspa, och gör det allt gör ofta. Alla undrar vad jag håller på med. Undrar vad det här är för en låt. Alison va? Jo, så var det. Hejhej alison. Den handlar om musik. Bra, feftersom det är musik. Den är tydligen ovanför henne. I himlen. Kristen? Förmodligen. Fin grekisk gitarr och fin fiol också. Fint allt möjligt men låten var tråkig. Oj, en random tamburin kom plötsligt och flummande. Du, det där låter inte alls normalt alltså. Det ska nog föreställa musiken från himlen. Jag fattar inte. Vem är..Rosetta, säger hon det? Jag tror det och alltså ge dig jävla grejiska gitarr! Hjälp!! Jag fick en ordmoj! Ta bort ordmojen! Ja, bara Hannah fattar. Ta bort ordmojen nu för i helvete! Såja, hejdå. Sångaren i metallika är inge kul. Tur att låten är så bra, annars hade jag aldrig lyssnat på den. Han låter bara väldigt lame tycker jag. Fast nu tog han en powerton bara för det. Och ingenting annat spelar någon roll. Nää, inget. Inte ens choklad. Jo, kanske..kanske om den är riktigt god. Så borde låten gå. Lång som..thoung är den också. Hur stavar han sitt namn? Fong, uttalas det i alla fall, och det är en vanlig beskrivning på tuna att någon är lång som fong. Det är till och med en karaktär i en av Toras mangas som heter lång som fong.:D fast med rätt stavning. Hon är lång. Har jag för mig. Kan man ju liksom hoppas. Nu är det avril lavinge som gnäller om en massa saker. är det bara jag som inte fattar varför hon måste tillhöra fjortisarna? Hon är faktiskt djup ibland och allting. Djup bör man vara. Men nej, nu har jag skrivit påtok för mycket känner jag.:) måste bara få fråga en sak. varför slutar man ofta låtar med sånna där elektroniska pip som om det är nåt fel på mickarna?:s är det rockigt då eller? Nåja, hejdå alla folk.

damn headlines, go to hell! I´ll follow!:D

Lördagen är lång, men helt ok. Har hunnit må bra (titta titta, jag kan än), må rätt dåligt och andats. Badat och ätit god frukost och lunch. njutningsvärt. :) vad ska hända mer idag? Jag vet inte. Ingenting. Tomhet. Tråkighet. Kärlek. Bok. Trötthet. Julstämning. Ovisshet. Alltid alltid ovisshet. Att vänta och se vad som ska hända där inne. Inuti. Vad som ska kännas och tänkas och drömmas och fås ont av. Jag vill inte veta. Man rycker upp sig, man klarar sig..och så ner igen. Inte berg-och dalbana, inte så..klassiskt. Mer som frittfall. Jag mår just nu väldigt illa. Smart att prata om fritt fall då. Aa, jättesmart. Sluta gunga kära emma. du mår bara illare då, vettu. Här är plötsligt kallt också, men jag skaver inte lika mycket nu som igår. Det blir ingen sjuka i jul. Hannah ska skydda mig från alla möjliga sjukor, säger hon. Fint värre.<3 men nu drog hon och åt ostkaka. jag mår faktiskt inge bra rent fysiskt. jag tror jag ska lägga mig tills hon är back.:) godnatt suckers.

den som har väntat på någon som har gått, har väntat för länge..

Rubriken är ett citat som jag hörde av Tora igår eller förrgår eller vad det var. :) Det är en cover på "den som väntar på något gott väntar aldrig för länge". Jag tyckte kul.:D

Ja, idag sitter jag här. Surprise. Vad har jag gjort? Verkligen bokstavligen nada. Suttit här. Legat i sängen. Ätit med min totalgalna familj där alla stängt av hjärnorna och var allmänt gaaalna. Sen..chattat med Hannah och varit trött. Stundtals mått skit. Stundtals mått helt ok. Försökt vad jag hade problem med här i livet. Har, menar jag. Haft konstig värk på benet. Det har jag hela tiden. Jag fattar inte. Läst Marian Keyes. Ätit choklad. Druckit julmust i massor. Sjungit lite. Bloggat nu. Sjungit med syster. Saknat. Skrivit på "failboken" som jag ska skriva klart innan skolan börjar. lätt.:D inlett jullov. Varit heeeelt sluuuut. Avslutat ett blogginlägg..eller tre..men..aa.

christmas-nostalgia :)

I kyrkan idag tänkte jag lite på julen genom tiderna och tänkte nu skriva ner ett gäng julaminnen. Helt oorganicerat och bra för mig själv, inte för läsare. Ni är nog inte intresserade.:D

Mårtenskolan har givit mig många julaminnen, och ett av dem är den underbara julkabaré vi höll i..ettan? Tvåan? Ingen aning. Jag deltog i två nummer. Den fantastiska julpjäsen, för det första. Denna innefattade jultomten (syster) som bröt benet och därför inte kunde köra. Jag kan faktiskt inte minnas handlingen mer än så, konstigt nog, men hiphop-nissarna bill och bull (Agnes och Sofia) och det roligaste av allt "det kanske är marcus" (får mig att tänka på det lite nyare klassiska "jag trodde det va marcus") minns man ju. Det andra jag var med i var ett luciatåg, bestående av..två personer. Jag och Erik sjöng fina symfonier och slutade med en kraftfull cover på goder afton. det var tider det..

jag minns alla julgodisbak genom åren och allt kul jag har haft med syster. Marsipankonstverk, dans till santa claus it coming to town i full sving, pepparbollar (det går inte att göra om ni undrar..de plattas ut), luciafiranden hos mormor med pappa som staffan och kulturenxmånga gånger.:D:D

Ja, för att återgå till gamla skoltider så vill jag slå ned på ett par mycket avskyvärda ögonblick i mitt liv. För det första, julafilmen. Vi gjorde en julfilm till våra lärare, inspirerad av min käre far. Jag syns skråla med ett gäng andra och jag lovar att hej tomtegubbar låter alldeles förjävlig i höghöghöghög oktav. Jag är även med och skrålar we wish you a merry christmas med Niclas och Hedvig, och även jag känner äkta jul, en egenskriven låtis med hedvig. Det andra ögonblicket är när jag spelade Maria i mårtens årliga julspel. Detta var bland det tråkigaste jag någonsin gjort, men man missade temadagarna. Gud, jag glömde ju bort temadagarna! Där gjorde vi julgodis (femmans är inspelad och det är minnesvärt me Josefin och hennes marsipanhästar..), klistrade julkort, pysslade och..alltså..vadfan gjorde vi egentligen? Det är läskigt hur mycket man glömmer. till exempel gick jag i juståget ett år på avslutning. Helt sjukt, känns det. Jag minns det jättebra när jag börjar tänka på det. Jag gick där bakom Erik och tände ett ljus för "alla framtida jenerasioner". Djup var jag då sannerligen. Påtal om ljus är ett annat minne hur jag satt på luciakonserten i kören (då jag ännu gick där) och lyckades krossa glaset som mitt sånt där elektriska ljus låg i. fail och åter fail. Nu räcker det för den här gången, men jag gillar sånt här. ingen annan men aja.:D

skolavslutningsepedemin infaller sig..

Det är någon form av psykad tradition som mitt liv har lagt sig till med att må dåligt på avslutningar av vitt skilda anledningar. Magont, datorlöshet (två gånger), regn, dåliga betyg och just idag bara mitt vanliga dåligtmående. Förmodligen även dåliga betyg, jag vill verkligen inte kolla på det där pappret just nu. Haha, bara för det kom mor in och kollade mina betyg med mig. Lyckat. och jag..blev..inte..sänkt..i..biologi..och..kemiii! Lyck. Så lite bättre mår jag nog ändå. Men nu har jag ett helt tomt jullov framför mig. Ekande ekande tomt. men jag ska inte deppa ihop..inte idag igen. Jag orkar inte. Om jag bara kunde hitta tillräckligt med motivation för att må bra så..

how can I make you see, it matters to me..:(

Jaa, vad ska jag kläcka ur mig? Well, dagen började med en ise-breaker med taxidrivern, såhär sista dagen på terminen. Tidigt, om man säger så. Sen svenska då vi såg swing kids, sen gick vi till the kyrka. Ångest ångest ångest. Mitt självförtroende var i båtten och sänktes ännu mer för varje minut som gick. Åke var en räddare i nöden och gav mig dock pepparkakor. Jag typ grät av tacksamhet, men sen mådde jag ändå skit. Bernard var ett underbarn och spelade river flows in you såfort han fick en chans. Arg, blev jag. Men det här suger. Bokstavligen. Nåja, vad ska jag mer säga? Nåt kul kanske? Middagen var bryvärd med julmust (fin överraskning), vem vet mest som vi flummade till ordentligt och allmänt trevligt. Jag är som vanligt jättetrött och lite lagom dåligtmående/bramående/tom/uppfylld/whateveryousay. Nej, hejdå..

men är man masochistflicka så är man..

Ja, min grabblängtan är för ögonblicket något alldeles förskräcklig. Eller inte just nu..men tillräckligt ofta för att kallas nu. Ja, som med alla andra mina känslor går den i vågor. Eller spasmer, eller vad ni vill. Jag har ingen känsla som håller i sig, vilket är ganska sjukt. Den mesta tiden går jag runt och antar att jag känner olika saker. Ganska hemskt. Visst kan man få antydningar av känslor, men..inte starka grejer. aldrig. Ibland låtsas jag nog omedvetet känna saker just för att man bör. Ibland ser det ut som om jag har långa känslor, men det är bara då man blir påmind igen och igen så att det blir en enda lång spasm. Händer nästan aldrig. Men det var ju inte det jag skulle prata/gnälla om utan min grabbmoj. Det är ganska läskigt, då jag bokstavligen inte kunde gå i en sekund förut. det är så lätt att få mig till det stadiet och ibland skulle jag önska att någon försökte. Men jag klarar det själv faktiskt, rätt bra gåre. :) dock fick jag be Tora att säga ett av namnen så att jag skulle må bättre, för har mått väldigt dåligt under dagen och då inte över detta utan annat. Amanda gav mig ett annat av namnen alldeles omedvetet och resten har jag gjort själv. Nu ska jag driva mig själv till ytterligare extreama nivåer och undra varfan Hannah är?:(:(:(

wow, I cross the line everytime I try to say something important..don´t I?

Ja, rubriken syftar på det förra inlägget. Det vill vi inte prata om nu, men vad ska vi då prata om istället tro? Om nåt bra, som..ischoklad. Det har seriöst räddat min dag. Jag älskar det med hela mitt hjärta. <33 eller sådär kan man ju egentligen inte säga. som om jag älskar ischoklad och inget annat. Så är det inte, ofcourse.

Vad skall jag nu säga? Jag glömde att berätta ett par saker förut inser jag, som Toras underbara möte med ordboken. Det började med att hon slog upp ett random ord, vilket blev "God". nästa ord var irelevant, men det tredje blev "lord" och nästa "follow". oerhört crreepy och vi undrar lite där. Vad vill Gud säga? Och sen glömde jag berätta om min kära vän Agnes som kommit på ett nytt sätt att mobba mig. Hon sjöng sin älskade puppetlåt och la in lite andra provocerande namn än de som redan finns. Mycket, mycket otrevligt..om vi säger såhär så kastade jag mig av och ann på bänken och hyperventilerade. hemska hemska unge. Jaja, vad var det mer jag skulle säga tro? Det var nog inget har jag en känsla av. :) eller :( menar jag givetvis. Då måste jag ju lämna er, kära barn. Och även vuxna, kanske? Var går gränsen egentligen? Nåja, det kan vi ta en annan dag..

och god jul förresten..

Bra dag idag? Nej, skitdag idag. Varför? Det kan ni ju undra, för det gör även jag. Till att börja med har min syster fått magsjuka. Det gillar inte jag, för jag vill inte få det!:( självisk? Näää. För det andra är jag som vanligt (waj?) helt jävla slutkörd. För det tredje är jag i skolan. Det behöver jag liksom inte. För det fjärde hade jag en hemsk revymusiklektion och revyn kommer att bli det värsta i hela mitt liv. För det femte vill jag inte sjunga med halo på fredag och skämma ut mig som så jävla mycket sämre än hon. För det sjätte vill jag må bra, but I-fuckin-don´t. Ursäkta gnället. Ursäkta att min blogg numera mest liknar ett minusladdat klotterplank. Ursäkta och åter ursäkta. Som alltid. Ursäkt på ursäkt på ursäkt på ursäkt. Ursäkta att jag finns. Det är vad jag säger såfort jag öppnar munnen. Alltid, undermedvetet. Det är det jag förmedlar. Så jävla äckligt. Men det intresserar väl inte er kan jag tro. Fuck yall. (no..forget I said that)

what-the-freakin-fuck!

Mitt inlägg vanished. skriver det i punktform nu bara för det.

dagens händelser:
-haft matte
-repat med halo, romek y bernard en la iglesia. Där sög jag på stämmor som alltid.
-haft engelska då jag och Tora (och HannahxD) fick alla rätt på nutidskrysset och vann!:D
-haft lunch bestående av fil och knäckebröd, pratandes malmöitiska avec Susanne.
-sett på lite av swing kids
-åkt hem och fått veta att min mobiiil är upphittad! <3 jag älskar Lillemor med allt vad jag har, nästan.:D
-inget mer..

och mer finns det inte att säga..

Det fanns något att vara scared of. Majasussi Rävås, 10 år gammal, avlivades idag. Jag har inga fler ord att tillföra. Kunde ju ge er en lång diagnos om hur jag mår, men det är ju så tragiskt; jag mår just nu helt förträffligt. Äckligt är vad det är. Men det är väl bara min älskade förnekelse..och med det sätter jag punkt för ett av mina kortaste blogginlägg. Rest in pease, or however you prefer to rest.

there´s nothing to be scared of..

Kan inte säga att jag mår som en prinsessa en dag som denna. Eller jag mår bra egentligen, men oron förstör lite. Maja, min katt, mår jättedåligt och åker just nu till veterinären. Mamma sa att det är tveksamt om hon kommer hem igen. Så ja, orolig är jag, men jag tycker inte att vi ska gräva ner oss i det. Here we go, dagen.

måndagen började med lite slapp-livskunskap och spanska. Sen hade vi biologi då jag sov på Susannes (uppfälda) dator, sen lunch som var god men jag hann inte äta så mycket för skulle öva med Halo och "the tamburin man" Bernard på piano. Grabben var underbar, improviserande och galen.:D :D Sen franska, tråkigt, sen sluta. Inget mer att säga. Nu ska jag vandra runt i förnekelseland, min sanna bostad..

veckans vän, vecka 50

(Hannah, hoppa till nästa rad) namnis: Rickard, Urban, vad ni vill

åldris: femton årisar.

speciella minnen: att sitta på ett plan och vråla "skånelaaan!", Svea är mitt namn och andra lustigheter, att åka bil vilse i skåne, slaim med mera

hur länge har jag känt: men..vet ni..jag har ingen aning!:-o

goda gärningar: fått mig att gapskratta ofta, varit underhållande och varit bäst!

låt: lusselelle/lussebullar

saker jag skrivit om: none

meddelande till vän: jag säger som du..för urban, du rular!(fast du skulle inte ha sagt rular)

jaja jag vet att raderna blev konstiga.

it´s gettin hot in here :s

Ja, det blev varmt och plötsligt kom jag att tänka på den. Skitkonstigt. Inte som om jag gillar den, liksom. Jaja, söndagskväll. Vi hade familjetalk vilket blev oerhört flummigt och fint. Minns tyvärr bara ett av alla citat.
Mamma: du vet inte ett enda betyg som Sara har!
pappa: jodå, mvg!
ja, annat som diskuterades var väl..eh jag vet inte.:D sen lyssnade jag på pang prego efter att askläsk (denne underbare unge) tipsade mig om dess existens på youtube. Det är alltså ett radioprogram i p3, som suger nowadays, men nu är det underbart! :D eller jag menar då var inte nu är. Det bästa var narnia vs nangiala-klippet, vilket fick mig att skaka av skratt i princip. Underbart, var det. Jaja, mer har jag nog inte att tillföra till söndagens mycket torftiga bloggande. Jag är mycket trött, men har 0 skolarbete att oroa mig över. vad ska jag ha ångest i då? För menar jag. Får ha ångest över..jaja jag lär ju hitta hundra saker inom den närmsta timmen så ja.:/ well well. what else is there to say a sunday like this? Fuck sundays. goodbye.

släck ett ljus och låt det slockna..

Lucia, mycket fint, säger vi. Var på luciakonserten i kyrkan, det var otroligt trevligt. Nej, vi skall icke överdrive. Det dög. Dör, skrev jag först, fint. Jaja, blev i alla fall oerhört trött på alla ljus! Tänd nu ljus, för Jesus är världens ljus, så tänd nu ett ljus i jesu heliga namn kära folk. :@ jag sjöng just en fin stämma på addicted. Tyckte faktiskt jag klarade det hyvsat, eller kanske inte, hahaha. Alltså inte den där stämman som redan finns utan en egen stämma. I alla fall så var det inte det vi pratade om. Alla barn var som vanligt gulliga och pappa sjöng fint på sankta Lucia beside me. Nu sitter jag mest här, dricker julmust och chattar med "my masterplan". Men nu drar hon bara för deeet! Jag=heartbroken.:( vad jag nu sysselsätta mig med för trevligt mojs? Jag inte veta, vi få se. Se, vi få.:) hejrå eller nåt..

pånyttfödd

så känner jag mig för närvarande. Tänkte skriva ett depp-inlägg, men nu är jag inte deppig anymore, så det får vara. Anyhow så har kvällen spenderats med ingenting. Gick ner i källaren, vilket var oerhört dumt. Jag blev, i princip, hälsad av en viss rickman. Pleasurepain, innebar detta så jag flydde. Men ingen märkte.:D sen så har jag skypat med Honey och vi hade mycket kul när jag skickade idollåtar och vi räknade ner överföringen som andra galenskapare. Kul, hade vi. Som jag sa. Nu vill mor min att jag ska sömna sovis. :(:(

o lord forgive me them saturday nights..

Så går låten som tog slut precis när jag började skriva. Niklas tar vid med elvis medans goodmorning balthamore spelas ute i köket.

har nu haft juladag och gjort julagodis med familjen vilket var fint efter att jag lyckats skaka av mig mitt dåligtmående. Nej vet ni vad, nu bytte jag låt och låter swiftie tillsammans med den mycket söte Jo Elliot sjunga om kärlek och hat som koliderar. Vi gjorde i alla fall otroligt mycket och var produktiva. Pepparkakor (jag och syster hann bara med detta och gjorde åt för mycket deg så ingen fick äta, upprörelse), knäck, tryffel, fudge och rocky road. Vi sjöng även diverse jullåtar och jag av alla en julklappis. Denna var att dansa och sjunga all I want for cristmas med syster. Om ni inte vet det så är chansen att se mig dansa annars minimaal. Så alla var alldeles förbluffade och stod och stirrade. Alla är alltså mina föräldrisar. Nu vill jag också säga att Hannah nu är bosatt i gurkan! Det fattar nog ingen, men det är ju hur cooolt som heeelst.Hahaha, vad alla är söta i början på min tredje idollåt. Onna: wiii! Hannah: m..que? Niklas: ooo! Onna: o yeah! Senare, Onna: fååår man dansa? :D alla är söta och det döljer att jag fan inte ens är speciellt bra. Nu stampar folket medans onna skrattar och gör shakiramoves medans jag försöker leka lite grekisk här. Alla de behövde inte mig, de har ju skitkul utan mig! :D nu vet jag inte what more to say så jag säger ingemera.

utan tvekan det finaste jag har

Är mina vänner och den här inspelningen av what have you done som jag lyssnar på nu. Snart skriker vi och alla blir rädda. Niklas vrålar och Rille flummar. "what have you done now? You have won idol!" okej Onna har kuul. Jag vrålar on my own och har allmänt kul. Nej, där vrålade Hannah och onna är seriös. Niklas kan inte låten och tar stämma och själv är jag just nu den enda som sjunger melodin. Nej, nu kom brudarna åter. Fin ton älskade onna och fan heller att du ska sjunga solo. Alla klappar lite random och Hannah är kul. Har kul menar jag. Nu blir det opera och jag är emotionell. Rille har skitkul och Niklas snackar göteborgska. Klagande vargar och Niklas kör en snygg (?) stämma. Hög är den i alla fall och Rille har ännu roligt. Ingen sjunger rätt. :D häxröst på ingång här. ;) det här var kul att sitta och resensera nåt sånt här flummigt. Jag är galen och niklas drillar. nu är den slut och niklas ska vara högtidlig. :D Hannah avslutar och nu lyssnar jag på en chapman-låtis som faktiskt var jättebra. hade totalt glömt att den fanns. nåja..

har idag varit och köpt julaklappar på stan. Vi rende runt och träffade cirka hundra människor vi kände, eller halvkände. Shit, den här låten var ju jättebra! Jaja. Åt kladdkaka på cream och är nu jättejättejättetröött. Skall i eftermiddag göra julgodis för hela slanten och ha en juladag med familjen. Mysigt ska det bli och jag saknar Hannah. Och Onna, insåg jag nu. Jag saknar faktiskt onna jättemycket. Och tildah! Shit, vad jag saknar folk nudå! Och Niklas, Rille, Sandra och Bardia också och hela min fina fina fina klass som betyder något otroligt mycket för mig. Dock saknar jag inte hedvig som atackerade mig i hörlurarna tillsammans med mig själv. Detta skrev jag om igår men det inlägget försvann. Jag skrev om att hon som sjöng de låtarna ju är död, alltså mig som elvaåring. Jag kom fram till att min själ är full av lik, då det föds en ny emma varje sekund; en erfarenhet rikare. Min själ är en kyrkogård, blev min slutsats, och av någon anledning är det ganska pleasant. Det är swift också, jag lyssnade på swift när jag skrev det första gången också. Dock inte samma låtis, och det påminner mig om en sak. Förra söndagen skrev jag ju ett inlägg där jag nämde world of make believe på ett ställe, genom att säga "sharon låter lik mig i början av den här låten". det obehagliga var att när jag läste dettta (ja, jag sitter och läser mina egna inlägg) lyssnade jag just på början av det. Otroligt obehagligt då det ju stod "den här låten". Sara sjunger opera och Sandy/Zandy+några random brudar sjunger skånska i mina hörlurar. Väldigt fint och nu mår jag plötsligt bra. Behövde ett romaninlägg, och nu drar jag! Den här random bruden i låten låter ju fan som ninni, men jaja, hejdå.

forget what we´re told, before we´re too old..

Jaa, fredag, då. Sen jag skrev sist har alla flummat, vi har haft lektioner, lyssnat på alison på idrotten (alla hatade utom moi), fått panik i bilden eller på bilden menar jag och haft deeptalk med syster. Hon var mycket söt och likaså var halo när jag sa att jag var sur. Jag har gulliga v'nner. de komemr att behövas idag, för nu ska jag göra något otroligt dumt här. håll ier för det här lär inte bli bra alls. Jaja, var det något mer jag ville? Sitter och läser gammalt Marian, äter pepparkakor och lyssnar på syster som sjunger pink i the kök.;) har inte så mycket mer att komma med. Jag saknar alla. Hejdå.

lucia ramlar vinglande in, själv står man här med julstämning i sin..

Luciiaa och lussefikaa i skolan. Halo sjunger bredvid mig och jag är allmänt glad. Luciatåget var fiiint som fan även om många (eller möjligen bara en..) var full och samme pojke var allmänt musikalisk och galen. Alla sjöng tänd ett ljus och han körde en mycket fin specialare. Det var fint, utan ironi. Jag har inte varit så glad på hur länge som helst av någon anledning. Halo har en omänskligt bra sångröst här bredvid mig alltså. jaja.

igårkväll åt jag flott middag med soia på hamburgerstället och diskuterade allt möjligt som kent, blindskämt och vänskapsrelasioner. Well, sen på kvällen hade jag lite svarta minuter med Hannah och Tildah hjälpte mig (omedvetet) att må bra igen. Nu ska jag sluta skriva innan vi blir utkörda.

I´ll tell it all, when my little black book is published.

Jag vill publicera en svart bok.:p som i låten då, det är alltså en låt, eh ja. Undrar vad som däri skulle stå, eller vad den skulle heta. Något mycket odjupt, har jag en känsla av.:D jaja, nu skall vi inte prata mer om mig. Eller, det är ju allt vi ska prata om, förihelvete. Idag har jag då varit i skooolan som alltid. Första dagen den här veckan utan muntliga eller skriftliga projekt eller provisar. Magiskt.:D men dagen har väl varit helt ok, i allafall. Först svenska som var en sockerbomb utan socker. Fick höra en massa om choklad nemligen, chokladbollar, kladdkaka, punchpraliner och allt mööjligt.:( sen matte som bedrevs med hektiska diskutioner om nationella proven, vilket gav mig liiite ångest sådär. Biologi, lunch, idrott, engelska och so. På so:n kom halos farmor och pratade med oss om diverse saker kring andra världskriget som hon upplevde på plats i tyskland. Spännande, var det. Nu har jag inge mer att säga och ska ändå iväg på middag med Sofia alldeles strax.:)

helt slut men annars är det fint

Nu har jag spenderar ett par timmar alldeles ensam (vaaar är alla underbaaaringar+ Okej, Hannah är och rider den saken, men alla andraa?) med att skriva och lämna in min svenska. En mycket glorious skrivuppgift har jag nedtecknat, fast den sög rätt mycket. Men jag inte bry så väldigt mycket för Danielle kanske gillar the shit. Har även läst igenom min allra första julkalender, 24 sätt att skapa julstämning. Den var hur söt som helst, fast jag verkar ju inte ha mått nåt vidare. Under den sista stundens läsande hälsades texten av otaliga "naaawww" men för det mesta verkar min Toraperson ha varit en populärare version av mig. Hon var deprimerad, finnig, förvirrad och allmänt lame. Lite läskigt hur lite som förändras egentligen. Aja, nu har jag även haft kvällsfika i form av pepparkaka och sodastreamfanta med mor. Vi diskuterade jymnasiet och jag skrattade ihjäl mig åt allt möjligt. "men om estetiska programmet hade samma kurser som samhällsprogrammet kunde man ju skita i det programmet! ...vilket de flesta skolor i och för sig gör.." var något vi hade kul åt. Sedan gav jag henne en oseriös utskällning för hur dåligt hon stöttade mig. "men du är ju inte ens troende!" ungefär. bra där, kära mig själv. Varför sitter jag såhär konstigt? Benet bryts ju fan av såhär. Men jag totalt ickebry, låt benen flygaaaa! Eh ja ursäkta babblandet. Goodbye..

have yourself a merry little christmas!

Onsdag på schemat. Vad har jag gjort idag? Först av allt två muntliga redovisningar på rad, den ena gick åt helvete (spanska) och den andra gick rätt okej (so). På slöjden drog jag dock till syon och pratade om gymnasium. Tydligen söker jag på fri kvot, för att jag är så cool.:D hahahaa. Sen frågade jag henne om rytmus, men tydligen så fanns det visst inte alls i Malmö. Hörure Onna?;) sen lunch, svenska och musik då jag repade med halo och sen tea som var dryg. Ikväll har jag varit på sånggrupp, när vi sjöng låten i rubriken. Vi ruuulade och Kristina/Christina var tillbaka och storrulade som alltiid! Aj löv hör! Jaja, vad har jag mer att säga? Skypade med Hannah en kortis, under vilken hon hann leka tvååring och varg samt slå sig på alla möjliga ställen och sätt. Och nu orkar jag inte säga ett ord till.

mitt hjärta

Mitt hjärta är ett fodral till en akustisk gitarr som aldrig köptes. Nej, inte fullt så ihålig. Mer än venetsiansk mask på en marknad. Inte ett hål, utan två kratrar till ögon. Dock pulserar det så skickligt att inga doktorer någonsin upptäckte felet. Det sipprade inte blod ur kratrarna, inte då. Dock stannade jag inte som en mask så särskilt länge, utan den ena kratern fyldes upp redan vid tidig ålder. Fyldes med sylvassa änglar med de längsta sammetstaggar. Då trodde jag att mitt hjärta var komplett, den andra kratern täcktes alltid över av förnekelsens hinna. Det är först nu jag har fyllt den kratern, och jag känner hur ett fullt hjärta känns. Inte alltid underbart, men oftast. Du fylde min krater, älskling, och aldrig mer blir jag som en mask.

I´d rather be alone, just like I am tonight..

Ja, ensam är jag som aldrig förr. I vilket fall, så hade vi trevligt på skrivarkursen. Gruppen, heter det, men jaja. Vi drack julmust och åt lussebullar och så hade vi telepatiska (underbara) dialoger igen. Hugo förstörde telepatin och alla var glada. Jag glömde förresten att berätta om Rilles jurrykommentarer, på tal om lussebullar. Jaaa! Lyckopiller gavs av datorn och nu ska jag fortsätta. Han jämförde allt med mat. "havregrynsgröt med ketshup"(jag är för trött, ursäkta..), "brända lussebullar med varm choklad", "trerättersmiddag" och "kungamiddag"(jag smälte för den, den var till maj). Jag sa även att min sista låt var ett experiment och han sa "det var som att väte och syre blir vatten". I alla fall, över till dagen. Den har totalt sugit. Förutom ibland. Först av allt var min taxiresa lång och jobbig. Sen gick matteprovet innan örebro rakt åt fuckin helvete. Skrev två viktiga uppgifter idag också, men det gick nog bättre. Dessutom mobbade Agnes mig om mina grabbar. Detta kan man göra på två sätt. Det ena är vackert och hemskt samtidigt, men mest vackert. Dock finns det saker som endast är hemska. Det är svårt för folk att veta var gränsen går, så jag klandrar henne inte för det. Men jag blev väldigt sur. På allvar, men det förstod hon inte. Fast det är nog bara agnes och onna som någonsin gått över, nej, möjligen asrar också helt omedvetet. Jo, just det, hon också ja. Men annars orkar väl ingen. Fast bland det värsta har ju varit omedvetet. Jaja, till nåt trevligare så övade jag och halo till avslutningen. Vårt låtval är hemligt (typ) och nu kom jag på att jag lyssnar på en helt annan låt än jag trodde att jag lyssnade på. Den vill jag inte hööra. Nu lyssnar jag på mig själv istället. Shit, vad jag overgör it! Aja, vad pratade jag om? Låten, ja. Den låter bra, förutom att halo totalt out-shinar mig för hon rular och jag rular inte alls lika mycket. Sorg. Men nu har ja inge mer att säga här.

julmust..;)

Jag är julmusten. Du tror kanske att jag är olycklig då jag snart skall försvinna. Men ingenting försvinner ju i materien eller vad det nu var, så. Jag visar upp min lycka för alla genom att bubbla men ändå är det alltid någon empatisk jävel som tycker synd om mig. Jag har trevligt så länge det varar och sen får det va. Livsvilja, kära folk, det skall man ha. God jul!

and even if we can or can´t be friends, I´ll be with you til the very end

Örebro. Sista året. Det kräver en längre historia än vad jag tänker bjuda på denna afton. Aften? Eftermiddag, är det.

Vi begynnade med att åka till sturup, mormor och jag. Hero of war spelades på radion vilket förgylde min tillvaro något alldeles oerhört. En annan bra faktor var att Urban var där, och om ni inte minns vem han är så tänker jag då inte berätta. Namnet är strikt förbjudet! Om jag säger det så startar Hannah ett riot, eller så var det Maja och hennes the sounds-grabbar som gjorde det. I vilket fall så åkte vi till bromma inbegripna i spännande samtal om allt möjligt.

Väl framme i huvudstan åkte vi taxi då även heroinet hängde med. Till kampus bar det av som brukligt och där låg vi i bollhavet. Min lill-ingemar, mobilen, ligger där än..men ja..

Vi åt mat då Onna och Bardia joinade och sen åkte vi till centralen. I taxin började jag må riktigt dåligt och det höll i sig under hela tågresan. Försökte hålla huvudet uppe och att inte slå ihjäl någon eller allra helst slå mitt eget huvud i en vägg tills det sprack. Nejnej, det tänkte jag faktiskt inte göra, så ta det lugnt kära folk. Lisa Mineli reagerade tydligen extra starkt, hon grååteer. Det är alltså mamman i mama. Jaja, på tåget försökte jag mest andas medans alla andra var jävligt glada och positiva.

Sen blev det dock bra och väl på vårt älskade boende spenderades kvällen med att ligga i högar och i Hannahs fall sova.

Tisdagen spenderades först i skolan, denna var bryvärd. Va, var den? Aja, vi åkte till en masör som bjöd oss på julmust och var allmänt trevlig. Två, var de förresten. En var blind, den andra var..oblind. Sen åkte vi hem till skolan och hade dryga samtal som jag spenderade sovandes på Hannah och med att föröska skita i att folk hade lektion. Jag haaaatar synskadediskutioner! Det finns inget som gör mig så irriterad och alla verkar ääälska det. Men skit samma.:D

sen spelade vi yrkesspelet, alla yrken jag fick s;;;g. Men fin stavning här. Sen gick vi hem igen och åt och gick till musiksalen. Först sög allt där och jag ville mest typ försvinna men sen blev det bra igen när vi körde roliga låtar. Niklas på flygel, Urban på trummor och alla andra på sååång. The rose, sånt är livet, halleluja, en kväll i juni, boten Anna och andra bra låtar sjöngs. :D sen gick vi och la oss.

Ja, onsdagen, dårå. I skolan hade vi idrott och studieteknik vilket innebar franskaplugg och brittiska diskutioner med Cia, goalball (ångeeest), styrketräning och sådant. Sen åkte vi för att träffa Petri, en bryvärd psykoterapeut (eller psykopat om du frågar Hannah) och författare. Jag får minnen av denna låt men i alla fall. Han började alltsammans med att säga "ursäkta mig, ska bara kolla om jag finns" och sedan sa han även att sverige stänger klockan fyra. He was just as awesome as we had predicted him to be.:D

På onsdagskvällen låg vi och skrålade i bollhavet och sjöng och sen umgicks vi lite i idrottssalen. Det var inget vidare, men jag hade roligt åt Urban. Jag har väldigt dålig humor när jag umgås med grabben.
"men alltså madonna, hon tror hon är nåt. men hon är inget..utom madonna!"
Visst är det inte ens liiite kul?L:D jaja, sen avslutades kvällen sovande alla fyra tjejer i samma säng. Jag var väldigt konstig den natten om man säger så. Men det märkte endast Hannah och jag själv såklart. Vi läste även dikter och jag mådde allmänt dåligt..surpriseeee!

på torsdagen kom det en från arbetsförmedlingen samt robin y frida som pratade om allt möjligt. Men låt oss inte prata om det! Skoldagar suuger. Vi umgicks med nykomlingarna lite på kvällen och Robin fick agera allmän support åt allas teknik. Sen middag och idoool! Jag..jag..jag..vaaannnn!!!! Jag lycklig bli och sjöng faktiskt helt ok. Urban gjorde suxce och jag har nog stavat det ordet hur många gånger som helst på tusen sätt utan att få rätt. Hannah rulade och Onna och Niklas också. Resultatet blev dock inte till belåtenhet. Hannah skulle ha fjärdeplatsen om inte tredjeplatsen! Idolet avslutades med halo som vinnarlåt på önskemål av Sandra och sen what have you done som vi lyfte taket med. Onna plågade mig med potter puppet palls (hon har en benägenhet att gå över gränsen och hon ska vara jävligt glad att hon slutade där hon gjorde..) och sen kollade vi lite mojs innan vi sov.

Fredagen var sentimental. Kan inte s'ga att jag var lika deep into som Hannah och Onna, men det 'r min eviga f;rnekelses fel och inget annat. Vi l'mnade ekeskolan, dess rum, v'ggar och william>ar bakom oss f;r en lugn bussresa och en fin flygresa hem med 'lskling och sk[nep[g. Hannah [drog sig allm'n uppm'rksamhet (damp-keyboard) genom att lägga sina ben i Rilles knä och alla hade trevligt förrutom Rille tror jag för han blev allmänt slagen. Inte så konstigt heller men aja. Sen kom vi hem och kastade oss ner för att titta på lots. Vi hade saknat det något oerhört och skrattade livet ur oss. Sen hade vi allmänna skrattspasmer åt oktavsång och mådde allmänt bra. Idol och filmtittande och annat fint hanns med. Men som Edward i Twilight skulle säga..

På lördagen vaknade vi och segade oss innan vi åkte till coffee point där Hannah dock hade kramp och sedan såg vi..moj. Den var trevlig, en låt eller nåt i alla fall. På lördagkvällen låg vi mest i sängen innan jag hade panikatacker och sen hade Hannah något annat konstigt (?) och sen sov vi. Det dygnet grät jag tre gånger, vilket nog är att slå personbästa.

Igår lyssnade vi mest på musik som suger och hade kul, sen åkte vi till ängelholm och sjöng låtar som Hannah inte kan. Det är jätteroligt upptäckte hon då, sent nog.:D lots inside och crack of sunlight blev favoriter. Och what I am i en helt ny tappning. Nu tänker jag gå. Men jag tänkte ju skriva nåt sentimentalt om klassen som onna gjorde. But she kinda covered it, so..jag älskar min klass. Ni är finast någonsin. Vet ni inte det så vet ni det nu.

RSS 2.0