and even if we can or can´t be friends, I´ll be with you til the very end

Örebro. Sista året. Det kräver en längre historia än vad jag tänker bjuda på denna afton. Aften? Eftermiddag, är det.

Vi begynnade med att åka till sturup, mormor och jag. Hero of war spelades på radion vilket förgylde min tillvaro något alldeles oerhört. En annan bra faktor var att Urban var där, och om ni inte minns vem han är så tänker jag då inte berätta. Namnet är strikt förbjudet! Om jag säger det så startar Hannah ett riot, eller så var det Maja och hennes the sounds-grabbar som gjorde det. I vilket fall så åkte vi till bromma inbegripna i spännande samtal om allt möjligt.

Väl framme i huvudstan åkte vi taxi då även heroinet hängde med. Till kampus bar det av som brukligt och där låg vi i bollhavet. Min lill-ingemar, mobilen, ligger där än..men ja..

Vi åt mat då Onna och Bardia joinade och sen åkte vi till centralen. I taxin började jag må riktigt dåligt och det höll i sig under hela tågresan. Försökte hålla huvudet uppe och att inte slå ihjäl någon eller allra helst slå mitt eget huvud i en vägg tills det sprack. Nejnej, det tänkte jag faktiskt inte göra, så ta det lugnt kära folk. Lisa Mineli reagerade tydligen extra starkt, hon grååteer. Det är alltså mamman i mama. Jaja, på tåget försökte jag mest andas medans alla andra var jävligt glada och positiva.

Sen blev det dock bra och väl på vårt älskade boende spenderades kvällen med att ligga i högar och i Hannahs fall sova.

Tisdagen spenderades först i skolan, denna var bryvärd. Va, var den? Aja, vi åkte till en masör som bjöd oss på julmust och var allmänt trevlig. Två, var de förresten. En var blind, den andra var..oblind. Sen åkte vi hem till skolan och hade dryga samtal som jag spenderade sovandes på Hannah och med att föröska skita i att folk hade lektion. Jag haaaatar synskadediskutioner! Det finns inget som gör mig så irriterad och alla verkar ääälska det. Men skit samma.:D

sen spelade vi yrkesspelet, alla yrken jag fick s;;;g. Men fin stavning här. Sen gick vi hem igen och åt och gick till musiksalen. Först sög allt där och jag ville mest typ försvinna men sen blev det bra igen när vi körde roliga låtar. Niklas på flygel, Urban på trummor och alla andra på sååång. The rose, sånt är livet, halleluja, en kväll i juni, boten Anna och andra bra låtar sjöngs. :D sen gick vi och la oss.

Ja, onsdagen, dårå. I skolan hade vi idrott och studieteknik vilket innebar franskaplugg och brittiska diskutioner med Cia, goalball (ångeeest), styrketräning och sådant. Sen åkte vi för att träffa Petri, en bryvärd psykoterapeut (eller psykopat om du frågar Hannah) och författare. Jag får minnen av denna låt men i alla fall. Han började alltsammans med att säga "ursäkta mig, ska bara kolla om jag finns" och sedan sa han även att sverige stänger klockan fyra. He was just as awesome as we had predicted him to be.:D

På onsdagskvällen låg vi och skrålade i bollhavet och sjöng och sen umgicks vi lite i idrottssalen. Det var inget vidare, men jag hade roligt åt Urban. Jag har väldigt dålig humor när jag umgås med grabben.
"men alltså madonna, hon tror hon är nåt. men hon är inget..utom madonna!"
Visst är det inte ens liiite kul?L:D jaja, sen avslutades kvällen sovande alla fyra tjejer i samma säng. Jag var väldigt konstig den natten om man säger så. Men det märkte endast Hannah och jag själv såklart. Vi läste även dikter och jag mådde allmänt dåligt..surpriseeee!

på torsdagen kom det en från arbetsförmedlingen samt robin y frida som pratade om allt möjligt. Men låt oss inte prata om det! Skoldagar suuger. Vi umgicks med nykomlingarna lite på kvällen och Robin fick agera allmän support åt allas teknik. Sen middag och idoool! Jag..jag..jag..vaaannnn!!!! Jag lycklig bli och sjöng faktiskt helt ok. Urban gjorde suxce och jag har nog stavat det ordet hur många gånger som helst på tusen sätt utan att få rätt. Hannah rulade och Onna och Niklas också. Resultatet blev dock inte till belåtenhet. Hannah skulle ha fjärdeplatsen om inte tredjeplatsen! Idolet avslutades med halo som vinnarlåt på önskemål av Sandra och sen what have you done som vi lyfte taket med. Onna plågade mig med potter puppet palls (hon har en benägenhet att gå över gränsen och hon ska vara jävligt glad att hon slutade där hon gjorde..) och sen kollade vi lite mojs innan vi sov.

Fredagen var sentimental. Kan inte s'ga att jag var lika deep into som Hannah och Onna, men det 'r min eviga f;rnekelses fel och inget annat. Vi l'mnade ekeskolan, dess rum, v'ggar och william>ar bakom oss f;r en lugn bussresa och en fin flygresa hem med 'lskling och sk[nep[g. Hannah [drog sig allm'n uppm'rksamhet (damp-keyboard) genom att lägga sina ben i Rilles knä och alla hade trevligt förrutom Rille tror jag för han blev allmänt slagen. Inte så konstigt heller men aja. Sen kom vi hem och kastade oss ner för att titta på lots. Vi hade saknat det något oerhört och skrattade livet ur oss. Sen hade vi allmänna skrattspasmer åt oktavsång och mådde allmänt bra. Idol och filmtittande och annat fint hanns med. Men som Edward i Twilight skulle säga..

På lördagen vaknade vi och segade oss innan vi åkte till coffee point där Hannah dock hade kramp och sedan såg vi..moj. Den var trevlig, en låt eller nåt i alla fall. På lördagkvällen låg vi mest i sängen innan jag hade panikatacker och sen hade Hannah något annat konstigt (?) och sen sov vi. Det dygnet grät jag tre gånger, vilket nog är att slå personbästa.

Igår lyssnade vi mest på musik som suger och hade kul, sen åkte vi till ängelholm och sjöng låtar som Hannah inte kan. Det är jätteroligt upptäckte hon då, sent nog.:D lots inside och crack of sunlight blev favoriter. Och what I am i en helt ny tappning. Nu tänker jag gå. Men jag tänkte ju skriva nåt sentimentalt om klassen som onna gjorde. But she kinda covered it, so..jag älskar min klass. Ni är finast någonsin. Vet ni inte det så vet ni det nu.

Kommentarer
Postat av: Honey

Youuuu caaan haaave youuur choiiice oof meeen! Eh, ja. Den går på radio i köket. Ehm..ja..fint skrivet. Men hur fan kunde du veta vad mamman i mama heter? :O

2009-12-07 @ 17:19:56
URL: http://mentalrevenge.blogg.se/
Postat av: sandra.R

alltså, denna vecka, var helt jävla underbar.

kmmer ite att finnas något bättre än de, på länge.

och jag då?

med mina psykiska tankar när vi sov..

2009-12-08 @ 18:47:27
Postat av: Ronja

Men...men...ni skulle ju ha tråkigt på helgen, era...mojar! Fast det kompenserades lite av att du slog personbästa i gråtning, det vill jag också göra vet du.

2009-12-10 @ 18:10:51
URL: http://musikfreakar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0