you skyped me all night long

O, hi there dears!
Igår vär en sjukligt bra dag. Jag fick reda på i skol att jag ägde alla på ordförståelsetestet i onsdags. Jag är nemligen bäst, om någon hade missat det eller så. Vilket ni förhoppningsvis inte har. Sen åkte jag direkt och klippte mig vilket gick fine. Sen åt jag tårta (vi fick en hel tårta från moders jobb!) och sen började jag skypa. Först var honey och onjis med men sen lämnade honey och sen lämnade onja och honey återvände. Vi hade väldigt trevligt och jag gjorde massa saker som jag tänkt göra länge men aldrig gjord förut. X lyssnade jag på en akustisk version av ise quien och blev mållös. Totalt. Ise queen, menar jag givetvis. Sen sjöng jag please don´t leave me för Honey och så skrålade jag massa till Onja i ljudklipp. Vi översatte låter också men det var väl lite senare då men aja. Runt halv tre avslutades konversationen.

Idag har jag bara ätit vofflor och badat och blivit väct av HANNAH ENLIGT ÖVERENSKOMMELSE::skift varo visst nere. Men nu ska jag snart åka och fika, god natt.

you won´t cry for my absens I know, you forgot me long ago.

Ett tag sen huh? Jag vet att ni undrar varför. Svar: Punktskrift. Jag har knappt gjort annat. Chattat med honey och skrålat mcr som jag inte kan (det låter tydligen nerdigt att säga mcr, men whatever) och sånt för att hålla uppe modet. Jag måste bli glad. Det gick så där måste jag minsann tillkännage, men jag ska vara massa positiv idag och klara mitt hemkunskapsprov. Fattar ni, jag ska äga...det är vad jag är bäst på!

levande vatten

Halloj
Idag äro det, som ni nog anar, söndag. Jag började dagen i djup ångest; kyrkan väntade. Där lyssnade vi på dyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyga predikningar men temat var kärlek, och det vet ju alla vad det är som jag så klokt sa. Sen fick vi dock smlor men det övervägde inte kyyylan därute. Man kunde seriöst bada i slask. Mina fötter var indränkta långt innan vi reached home. Sedan åkte vi och handlade nya skor åt mig och åt lunch som var sådär. Nu babblar jag med honey, fast vi är tysta. Nu hörs en flöjtton utifrån köket. Nu började Hannah sjunga. Sen skrattade hon. Äsch hejdå.

kvällsinlägg

Hej, för typ tusende gången today!
Jag hade bara så roligt att jag kände för att nedteckna något om mitt nyss avslutade skypesamtal med, ja, gissa vem. Honey of course. Hon skulle tydligen se någon film som handlade om en annanass som flöög. Den verkar riktigt, riktigt sjuk och jag försökte övertala henne att stanna. Till slut fick jag dock bra villkor för att lämna henne. Nu har hon lämnat och jag är en extrem bloggspammerska. eller tydligen inte, hennes film funkade j. Moaaahahaaaahahhhhaahahahaaahahhahah.

fatan

Det där var min sammanfattning av melodifestivalen. Jag ska ge er en lite längre också.
låt 1: Velvet
Den började sjukt bra. Sen kom en ordupprepning och hela låten famlade ihop. Smash. Jag tänkte på 90-tal och dagisdisco...men texten var lite sweet.

Låt 2: några galningar
Completely insane! Ordupprepning, gillar vi inte, men galet som..som..nåt.

Låt 3: Molly
Låten började fint, men texten var "död" och så. Att hon är 92:a är bara rysansvärt och avundsvärt och allt vad det heter.

låt 4: emd
Ganska kass, må jag säga. Seg och tjatig, lät ibland lite off pitch. Men helt ok ändå.

låt 5: that strange man...
Han var en flummig en. Han skrålade bra, men tydligen var gitarrslingorna snodda och sticket fick hela låten att rasa ned till hell.

låt6: maja
Sweet! Jag gillade den när jag vant mig. Lite originellt ju.

låt7: sofia
Hennes låt från två år sen är den enda låt från melodifrstivalen som jag någonsin lyssnat på privat. Deprimerande nog kör hon på grekiska idag. Disgustingly iritating. Tänk om vi skickat dit henne? Seriously!

låt8: bwo
Låten var tillbakahållen adrenalin. Grabben skrålar lika nerdigt som aldrig förr och de andra bara hangar round känns det som. Pathetic. Usch, vad depressing denna rapport blev.

mnyskrivet inlägg coming up.

Haj på daj!
Jag lyssnar på freak out med avril lavinge, det var ett tag sen. Lite söt låt tycker jag. Idag har jag lunchat med Natta på saluhallen (jag börjar fan bli stammis! stammis på hamburgerstället, tragiskt.) och vi såg blommor. Vi var amased. Jag menar, blommor, under snön! Jag är fasinated. Men vi åt god mat och sånt. Natta var totalt förvirrad, vi blev stalkade av blondinbella (tyckte jag.^^) och vi sjöng sommarsånger. Nu lyssnar jag på låten med många namn som evanescence (det stavas tydligen så har jag hört.) har performat. Den är mycket fin. Fast plötsligt kommet att solo med koonstiga ljud. Men det är ju sånt som händer när folk skapar för mycket musik. Nej, nu först insåg jag att jag hade absolut nada att framföra.

mitt förmiddagsinlägg kom inte upp, men ni bör få ta del av it anyway tycker jag.

Hola!
Idag är det lördag och grejer. Det känns bara deprimerande för nu slutar ju typ mitt väldigt wasteade lov. Depressing, indeed!

Idag blir det lunch med Natta, så klart på min trååkiga saluhall. To be honest så vet jag inga andra ställen. Fy vad tragiskt! Men nu har jag liiite boring och sånt. Tåkigt, men hejdå.

chains´s not broken yet

Hi again
Jag är nu himskans glad, för min och Honeys kedja har ej avslutats idag som jag trodde. Det var på håret minsann, eller, på håret är ett fånigt uttryck kom jag på nu.

Ikväll har jag tittat på Patrik 1,5 som var en väldigt konstig film. Den var faktiskt ganska oförutsägbar fastän man ju givetvis visste slutet. Sen märkte vi att systra har den sämsta känslan för timeing i världen. mitt i en känslosam scen säger hon "alltså..han har en stor näsa." och i nästa liknande scen börjar hon ge ifrån sig konstiga ljud. Det kliade tydligen i hennes mun, som om vi bryr oss! Nej nu ska jag lämna er igen, det känns som om jag typ har sagt det förr...

fuck headlines

Jag babblar med onja och maja på skype. De säger ingenting av importans. Det var nog ett nytt ord jag just skapade. Men skit samma. Axel har också varit med men nu har han dött och nu äre mat. Godnatt.

motorcycle emptiness

Hola friends et fiender!
Idag är det fredag och det är bara minuter kvar tills mi madre y mi hermana will return from their skidresa. Y mi abuela too, how could I glömma henne? Bad av mig. Men today I was at sjukgymnasten and vi försökte räkna ut vad som var wrong with me, como siempre. We failed den här gången too, men we kom på bland annat att min tyngdpunkt var för långt bak and that my legs are not the same längd. But we can todavía not find the röda tråd, she´s getting a little frustrerad. Well no se what to säga now. I can säga that I love Hannah very mucho. Ni already visste that. But I tänkte you would like to höra it otra vez. :) well, hope you enjoy el viernes! Love yah all and ses soon todos!

skämmarserien-Lene Kaaberbol(o.l)

Skämmarserien är svår att förklara, men handlingen krätsar kring familjen tonerre och särskilt barnen Dina och Davin. Modern, Melusina; ÄR SKÄMMERSKA OCH DINA HAR ÄRVT DET: SKÄMMARE KAN; MED ÖGONEN OCH RÖSTEN; (oj, skíft var nere) få folk att se och skämmas över sina handlingar. Men när de möter den onde och skammlöse Drakan förändras hela deras liv. Serien låter skitdålig men är rätt bra egentligen. I like it, maybe you will too?

även att han är ful som stryk attraherar mig...

Ja nu vet jag vad Satan säger in his sleep, vilket jag ju undrade all weekend. Det sa jag väl? Jag drömde om skitet. Jag har varit hög på satan nu i några dagar. Fysatan vad tragisk jag äär. (för alla er som ännu inte listat ut vem satan är, vilka segon ni är isv, så tror jag att det finns in like november or something, 07.)

Jag och Natta var och fikade på marthas igår, by the way. Det var gott. Igår skypade jag även med honey när hon gjorde en trailer till deathwish. Den ligger på youtube nu :) jag står med på tack till. För jag äro the best. Sen så babblade vi även idag och jag enjoyed myself med att viska vampire style till henne. Äsch, godnatt.

silent force

Ikväll satte jag mig med far och pizza för att titta på silent force tour, at last. Jag var så inriktid på en besvikelse att jag redan hade formulerat hur jag skulle inleda detta.

Hela dvdn började med en överraskning, desiiver of fools. Sure it was bra, inte överdrivet bra however.
Stand my ground var en disapointment. Jag tyckte att det lät lite platt och tråkigt. Nu minns jag inte riktigt ordningen här, men skitsamma.
Gillian (jag kommer fortsätta stava det med g hela mitt liv!) var dock väldans bra. Hur många gånger jag än hör "Gillian, our dream ended long ago" blir jag aldrig mindre rörd. Hela sticket fick jag rysningar..no överdrifts made.

Hm, vad kom sen? Forsaken, nej, it´s the fear. Helt okej. Sen forsaken,, en av de sämsta från skivan enligt mig, men jag älskade den. Den var jättebra live, sjukt bja!
Angels var otrolig. Totalt. Som jag sa till far: studioversionen är en milimeter och live är en decimeter.

Efter en mycket konstig låt med munkar och skit kom memories, vilket var väldans mysigt. Sen kom någon låt som jag inte minns, kan ha varit aquarius. Där var det första jag sa "vem är det!", jag kände på fullaste allvar inte igen hennes röst! She was creepy.

På tal om creepy, så kom nog jane doe efter det. Möjligen kom see who I am före, men det minns jag ingenting av riktigt. Jane doe var i alla fall rysansvärt bra och jag börjar faktiskt gilla den. Och Westerholt joinade, not that bad...rather good. :)

Pale var tråkig, så tråkig att vi spolade framåt. Någonstans där kom en riktigt konstig gammal låt, eller först kom caged och mother earth. Sharon hängde i taket en stund och man bara jahadu. Men efter den kooonstiga låten kom the other half with den konstige grabben George men den var väldans bja. Jag borde lära mig att lyssna på the shit. Den avslutades med ise queen och sen...the end. Jag älskade it.

haha...angående last post

Onja, vad är du för tingest som säger åt mig att klistra in kodjäveln? Nu fick du se att jag igår kopierade en bit ur i kristallskålens djup för att säga till tilda. Konversationen gick ut på låtraader...

a bit sickening..

Godmorgon!
Rest your head and go to sleep, because my child, this is not our farewell.Ja, du hörde rätt. Jag sa godmorgon. Det är nemligen väldans tidig morgon för mig..jag vaknade nyss. Jag är just nu sjukt deprimerad...jag ska fika om en timme. Känns ju bra. Känns ju fucking jävla bra...yeah...

livet är bara en äggula

Hejsan hoppsan!
Ja ni är väl så nyfikna på min helg att ni dör. Det äro jag säker på och er curiosity skall nu tillfredställas.

Jag åkte i ett miniplan som skakade och lät som..nåt till Gottlandia. Där mötte jag min kära honey och hennes moder. Vi körde hem under lyssnande på reggie, men när en låt som gick "små små svarta änglar" dök upp blev vi lite konfunderade..vi hörde inget mer av texten. Men jag har habegär efter den, den är knappast bra men..svarta änglar is the shit <3
Sen satt vi i honeys rum och sjöng Blunt och jag fick höra my chemical romance. Ska jag berätta något hemskt? Jag gillar det. Som fan vad jag gillar det. Det äro inte alls bja. Men jaja..sånt får man ta^^

Onja anslöt sig och vi åt (typ..) och sen låg vi i honeys säng. Det gjorde vi hela helgen i princip, och det skall tilläggas att sängen var trång, utan madrass och spjälor istället för vägg. Vi låg i diverse intressanta högar genom helgens lopp. I alla fall fördrevs kvällen med vampyrer (jag är tydligen bra på att halvviska, jag skrämde livet ur honeydarlingen), sång (vi sjöng so what och när refrängen började gick sängen sönder..vi skrålar högt.) och väldans perversa repliker(men nu ligger vi ju här och har det trevligt ju!"

Onja var väldans trött och hade huvudvärk och hon råkade dissa hannahs mamma utan att ens märka det.
Honeys mor: nu ska jag gå och lägga mig.
Onja: vad trevligt...

_Sen gick Onjis och sov och jag och honey satt och snackade skit ett tag innan vi sov. Halv fyra ungefär somnade vi. Honey fick inre bilder av jordgubbar...

Lördagen kan beskrivas med ordet flum, kind of. Vi vaknade på tok för sent och åt pannkakor. Sen började vi sjunga jolene på repeat, det gjorde vi hela dagen. Vi spelade in låten på vermlängska och en version av "ensam" med shirley clamp där vi pratade ist för att sjunga. Fiiint va? Vi skrålade även welcome to the black parade och famous last words ett antal gånger och jag lörde mig alltsammans typ. Vi åt korv och sen tillbringade vi kvällen med att lyssna på musik och sov nästan (honey somnade faktiskt i några minuter..). Jag minns inte sådär överdrivet många, inga citat riktigt..bjebb på det då. Onja och honey kanske har några. På kvällen när onja gått och lagt sig satt jag och honey och sjöng blunt och annastasia litegranna.
Hannah: nu missade jag ju tonen.
Jag: jag kan ta den åt dig. a...(försöker få fram en ton)..nej vaffan...

Sen så la vi också oss och honey beskriv tortyrmetoder (jävligt noggrannt...) och pratade ett främmande språk från något mystiskt land tills jag fick kramp av skrattspasmer. Sen sov vi. Idag vaknade vi och det första vi gjorde var att skriva covers.

So what
So what, I am a latbarn
I´ve got my kudde
And I don´t need yah
Guess what
I´m having more fun
Now that the day is done
I´m gonna show you tonight
I´m asleep
I´m just fine
so so so what
I´m still a latbarn
I´ve got my kudde
And I don´t need you tonight
I guess I just lost my täcke, I don´t know where it went
I´m gonna sleep without you it´s not gonna be the end
I´ve got a brand new madrass, look at my poster man
Suppose it´s some kind of känd grabb, but nothing will stör my sleep!

Jaja..vi gjorde egentligen inte så mkt idag förutom att sjunga och sånt..

Saker ni inte redan visste:
-soptippen är Gottlands högsta punkt
-jag rättade honey på mcr...hmmm...
-jag pratar väldigt mycket med konstiga ljud. det haver jag aldrig märkt.
-Honey har en freaking rockröst, det visste vi inte!
-hon kan även skrika som en skräckfilmsskådis.
-Jag är jolene! "he talks about you in his sleep"..ga!
- jag och onja kan verkligen inte sjunga tillsammans.

Nu ska jag avlässna mig en liten aning. hejdå!

but I´m not scared at all, of the cracks in the crystal ball

Fredagen den tretonde. Har man någonsin hört så hemskt va? Så vad ksa vi nu göra åt det. Jo,vi hoppar på ett plan till visby med ett flygbolag och från en flygplats man inte känner..

Topp, really!:) nej men ärligt jag är jättepppåt. Jag längtar som en stekt gnu, vad nu stekta guner längtar efter..kanske marinad? nej ushc nu var jag horibel. Snaaaaaaaaaart ska jag resa härifrån..säg att ni kommer sakna mig och min bloggisis..för det vet jag att ni kommer så don´t ever try to lie. Okej jag är lite speedad här man samtidigt äro jag sjuuuuukt trött och ja kombinationen är ju inte den bästa då perhaps. Men ga ga ga gottland liksom. Haha. Jag tänker nog blogga tills vi sticker. Om jag pallar. Kan berätta att jag sög på ¨ånggruppen igår och kunde ej ta några toner. Jag är lite halvhes I think:( it is sooo bad. De tänker ha konserten när jag är i örebro, eventuellt. då blir jag faktiskt jävligt ledsen för nowhere man är en grym låt!!

Gjorde även ett rätt okej läxförhör på biologin igår, jag ska ska ska höja mig från mitt usla g i biologi! Jag måste verkligen det. För de där gna gör mig helt galen alltså. P elit-snobbskolan där jag går finns det inte rum för g. Fatta att ingen fick ig i något ämne i vår klass. Vi är en jävlarns elitklass vi alltså. Nu borde vi faktiskt åka, varför åker vi inte? Hur drygt som helst att sitta här o väääntaaaa ju. Sen blir det bilfärd till ängelholm (engelholm?) och sen flygtur ovan molnen. Jag har haft en känsla hela veckan om att planet komemr bli grymt försenat. Please tell me I´m wrong. Alla andra har idrott nu, me like..me sooo like alltså:)nej nu borde vi verkligen åka, waj are we not åking? Äsch gnägg jag pallar inte mer hejdå godnatt gråt inga tårar för mig för jag återvänder ju på söndag!

I´ve got an mvg across my forehead and an ig across my chest

Jag tycker om denna dag. Ett hus doftande av nybakta kanelbullar och världens finaste syster som sjunger pussy cat dolls och annan jätteflummig musik och dansar till o mandy. Jättefiiint. Jag fick mvg på min svenskatext om jane eyre och det. Och ja jag tror jag ägde provet också. Ääääger jag inte hypermycket? Jag äro bäääst. Imorgon fyller min honey femton och då skall jag fira henne. Och på fredag..åå på fredag..åå..

then I was inspired, now I´m sad and tired

Vi såg Jesus Crist Superstar på "konfan" today. Den var sjukt intressant och inspirerande! Jesus var helt mänsklig och falsetterna, o dear..o dear. Gillade inte riktigt mary, hennes röst var fin men lite obehaglig och hennes roll var lite difus. Hon bara gnälde massa. Sen ja alla var lite skumma. Men ja om tre dagar är jag på gottland..go that!

i bggynnelsen fanns ordet

Haj!
Har ju varit på värsta lägret denna weekend och det gick faktiskt helt okej. Vi började med att åka dit, logiskt nog, annars hade det varit rätt kört. Vi började med att äta korv med bröd och gurka, en perfekto måltido. Sen babblades det lite om konstigheter innan vi lekte en dryg lek som gick ut på i-länder och u-länder. Det var trevligt för jag var med i i-landet. Satt och lyssnade på "kingen" och hans babbel. Han var en dockmissbrukare. Alltså han sa ordet dock hela timen. iallafall. Sen så typ sov vi..v
Lördagen börjades med att vi åt frukost och hade tråkiga pass om påsk och jesus och annat bullshit. Sen ja jag kan berätta att jag, Lissette och Rebecca sjöng väldigt fint. Eller jag sjöng inte, Neidin (kan inte stava hennes namn) sjöng. Vi sjöng en hatsång till en grabb där, så här gick den:
En bonnebög, en bonnebög
det är en kille med krulligt hår
en bonnebög, en bonnebög
Det är en kille med krulligt hår
O han är inte snygg nånstans
Och han pratar som en bög överallt (där kommer vi ur takTEN SÅ SJUKT::)
en bonnebög, en bonnebög
Det är xxxxxxxxxxx(säger inte namnet på grabben.)

N spelade även in låten på mobilen så jag har den att avnjuta. Hiha. På kvällen såg vi melodifestivalen (se upcoming post) och sjöng abba singstar och överig singstar. Sen tittade jag på när lisette och rebecka plattade "bonnebögens" hår. Han såg tydligen ut som Emil i Lönneberga...

Igår hade jag psykotiska humörsvängningar som nästan ledde till bråk med honey(enligt mig.) och en väldans massa skrattatacker. Idag har jag varit precis likadan. Skratta eller gråta eller slå med hörlurar. Beware, jag är dangerous.

the happiest ending I could come up with

hej hopp i flummträsket!
Denna dag har varit alldeles helt fullkomligt fabulös. Den började med redovisning på so:n som gick bra och jag fick höra av läraren att jag hade en bra röst med inlevelse. Treevligt. Sen på hemkunskapen bakade vi kakor och en av dem hade massa apelsin i sig, den var psykat god. Det var dock inte den jag gjorde, jag slavade med en ääckliig nötkaka istället. Men jag gjorde ett bra läxförhör om sjukdomar.

Efter lunchen (fisk yey, och jag lyckades äta också) var det matte då jag finished my diagnos. Sen var det biologi då jag ruled ännu ett läxförhör. På engelskan fick vi veta att jag fick mvg på engelskaprovet. Alla andra fick vg eller mvg och ingen fick g. Vi är sånn jävla elitklass alltså.

Sen pratade jag med onjis och flamsmaja på skype ett tag innan jag swishade till sånggruppen för att skråla nowhere man. Det ruled och vi sjöng verkligen psykotiskt bra. Ni skulle varit där och hört oss singa!
---
rubriken kommer för övrigt från en dikt jag kom på igår i dushen. Skall snart skriva ned den.

jag ser inga stjärnor!

Anledning att inte se i taket lyser stjärnorna:
-de har gjort Jenna till en alkoholisthora, utan överdrivt.
-Jag hittade en scen ur boken som var helt rätt, en!
-Morfarn var borta!
-Jenna är en emotionell och agresiv unge som skriker så fort någon rör henne.
-till och med musiken var fel. Det ksulle vara en kent-orgie. Inte en enda kentlåt fann jag, not one!

avslutar med en dialog från biomörkret..
Natta(mitt i värsta känslosamma scenen): nu blir bilden suddig. eller vet kanske är jag som har dålig syn?
Jag: you are going blind.
Natta: smittar det?
Jag: det är basillerna i popcornskålen.

internet<3

Halloj!
Jag äro här nu och har haft en krävande men rolig skoldag. Skriver nu himskans snabbt för om någaa sekunder kommer natta för vi skall på bio.

Började dagen med att simma 700 m (kunde varit bättre.) och sen gick vi till saluhallen för att äta lunch. Efter ett utsökt meal anslöt sig Amanda och vi satt och babblade ett tag. Sen fick jag en konstig idé och köpte glass så jag är en sockerbomb. Men sen spelade jag tre serier i bowling och det tog fan alla mina krafter. Tills nu har jag varit internetlös. Men godnatt.

rest in pease tuesday

Hellu!
Just i detta ögonblick lade honey på på skype, tydligen skulle hon bli förhörd av sin moder. Men idag är det tisdag och på konfirmationen babblade vi om death. Vi såg på kistor, tittade på när Linda blev hög på ost och allt var as it should be..

Jag jag har även babblat med honey som vanligt och hon sa vettiga saker som "långar"(blandning mellan låt r och sång) och "svåra"(blandning mellan svar och fråga..). Jättevettigt. Imorgon har vi temadagssak vilker jag likes very mucho :) har ej mer o säga så godnatt.

fuck you and fuck your lies

Ja det där var alltså precis vad jag hörde i det här ögonblicket så det fick bli dagens konstiga bloggrubrik från bloggrubriksmestarinnan. Och alla som av misstag halkat in på bloggen: nej, jag är inte galen. (*jag måste ljuga lite vet ni!*)

idag har jag haft en rätt seg dag men jag gjorde "en höna av ett brev" på skrivargruppen. det är med andra ord ett beröm if u did not get that. Jag måste snart dusha och sen sjunka ned i min bästa vän(förutom nessa och ingemar): min säng. den har inget namn. namnförslag mottages?

några snabba quotes innan skrivargruppen,

1) i skolan pratar vi om vad man tittar mest på hos en kille.
någon: ögonen.
Någon: ansiktet.
Anonym galen tjej: ja, jag tittar på skorna!

2) i skolan går vi igenom matteprovet.
Lärare: du har 6 teaterbesök och 2 kompisar.
tjej: då tar man och räknar ut varje sexkompis...
(obs, hon sa det inte för att vara rolig.)

3) i skolan igen, vikarie står vid katedern eller vadfan han nu stod vid.
han: nu ska jag vikariera för petra.
vi: nej, lotta!
han: så..ni ska ha lotta i sexualkunskap...

det rätta svaret

hellu!
tänkte ge er det rätta svaret på min fråga i sann känd bloggarestil, fast jag inte är en känd bloggare. För ingen har gissat, era nerdar!

Johanna (so called johan) Palm var rätt svar. Den ena sjöng han i första fredagsfinalen och den vndra i kvalet. Jag had väldans roligt åt den mojen.

Det slog mig just att jag kanske redan har skrivit ett sånt här inlägg. Det kändes bekant. Skitsamma. Sitter och har en väldans tyst skypekonversation med onjis, men hon är ute och går med hunden så jag väntar på hennes rtturn.

Dagens fråga: var är alla fina människor? Vi hittar då inga vi!

surprises

Ja igår slog jag allmänt rekord med att babbla på skype i 8 timmar. Det var väldigt roligt och vi flummade psykotiskt mkt.
honey: jag hörde ingemar säga(höger dagar.

*honey och hennes "parenter" (vad är det för ett ord?) tittar på så som i himlen.
Tore: säg de tre orden, Lena.
Lena: jag älskar dig.
Honeys mor: säg de tre orden markus.
Honeys far: jag är hungrig.

Sen har vi även upptäckt att min datamik är grymmebra och att jag alltså inte behöver varken headset eller skypephone. Den är bäst och jag ska strax börja skråla på caraokeparty med den. miuha, watch out!

RSS 2.0