silent force

Ikväll satte jag mig med far och pizza för att titta på silent force tour, at last. Jag var så inriktid på en besvikelse att jag redan hade formulerat hur jag skulle inleda detta.

Hela dvdn började med en överraskning, desiiver of fools. Sure it was bra, inte överdrivet bra however.
Stand my ground var en disapointment. Jag tyckte att det lät lite platt och tråkigt. Nu minns jag inte riktigt ordningen här, men skitsamma.
Gillian (jag kommer fortsätta stava det med g hela mitt liv!) var dock väldans bra. Hur många gånger jag än hör "Gillian, our dream ended long ago" blir jag aldrig mindre rörd. Hela sticket fick jag rysningar..no överdrifts made.

Hm, vad kom sen? Forsaken, nej, it´s the fear. Helt okej. Sen forsaken,, en av de sämsta från skivan enligt mig, men jag älskade den. Den var jättebra live, sjukt bja!
Angels var otrolig. Totalt. Som jag sa till far: studioversionen är en milimeter och live är en decimeter.

Efter en mycket konstig låt med munkar och skit kom memories, vilket var väldans mysigt. Sen kom någon låt som jag inte minns, kan ha varit aquarius. Där var det första jag sa "vem är det!", jag kände på fullaste allvar inte igen hennes röst! She was creepy.

På tal om creepy, så kom nog jane doe efter det. Möjligen kom see who I am före, men det minns jag ingenting av riktigt. Jane doe var i alla fall rysansvärt bra och jag börjar faktiskt gilla den. Och Westerholt joinade, not that bad...rather good. :)

Pale var tråkig, så tråkig att vi spolade framåt. Någonstans där kom en riktigt konstig gammal låt, eller först kom caged och mother earth. Sharon hängde i taket en stund och man bara jahadu. Men efter den kooonstiga låten kom the other half with den konstige grabben George men den var väldans bja. Jag borde lära mig att lyssna på the shit. Den avslutades med ise queen och sen...the end. Jag älskade it.

Kommentarer
Postat av: ronja

Den låter intressant, borde nog lyssnå den någon gång när jag har vägarna förbi Skåne, för känner mig inte tillräckligt frestad för att skaffa den. Jag är mycket intresserad av att höra aqarius, se who I am och it's the fear live! Fast har hört att forsaken var hemsk live, jaja, alla tycker lika. Undrar om Angels på silent force är bättre än bs-versionen. Fast denär ju i och för sej ganska tråkig.

2009-02-21 @ 14:17:32
URL: http://musikfreakar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0