the happiest ending I could come up with

hej hopp i flummträsket!
Denna dag har varit alldeles helt fullkomligt fabulös. Den började med redovisning på so:n som gick bra och jag fick höra av läraren att jag hade en bra röst med inlevelse. Treevligt. Sen på hemkunskapen bakade vi kakor och en av dem hade massa apelsin i sig, den var psykat god. Det var dock inte den jag gjorde, jag slavade med en ääckliig nötkaka istället. Men jag gjorde ett bra läxförhör om sjukdomar.

Efter lunchen (fisk yey, och jag lyckades äta också) var det matte då jag finished my diagnos. Sen var det biologi då jag ruled ännu ett läxförhör. På engelskan fick vi veta att jag fick mvg på engelskaprovet. Alla andra fick vg eller mvg och ingen fick g. Vi är sånn jävla elitklass alltså.

Sen pratade jag med onjis och flamsmaja på skype ett tag innan jag swishade till sånggruppen för att skråla nowhere man. Det ruled och vi sjöng verkligen psykotiskt bra. Ni skulle varit där och hört oss singa!
---
rubriken kommer för övrigt från en dikt jag kom på igår i dushen. Skall snart skriva ned den.

Kommentarer
Postat av: vispen

Vad roligt att du fick mvg, det skulle jag aldrig ha fått på ett engelskaprov men jag har fått det på ett av momenten i engelskan:D Jag vill höra er sjunga och grejer!

2009-02-06 @ 17:43:44
URL: http://Http://vispen91.blogg.se
Postat av: Beelzeboss

sv: What can I say? Jag diggar historier där tjejer är svaga och lättförstörda medans killarna är odödliga bestar ifrån helvetet.

2009-02-09 @ 15:36:40
URL: http://satan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0