kopplingsfel

Jag känner att denna dagen inte är riktigt, braför mig. Jag började den trött som en sten och åkte till malmö med mor och syster. Fick då höra underbara josef och där finns min absoluta favoritlåt, typ av alla låtar. Den heter lås varje dörr, eller på eng colse every door. Min stavning borde hängas i en av honeys berömda (not) galjar. I alla fall så var jag sedan i malmö och köpte jeans och åt en fiskburgare och sånt. Sen åkte jag hem och nu är jag plötsligt full av enorma aggrisioner så jag skulle kunna misshandla någon! varför är jag så konstig? Borde träna bort dem, och funderar på att göra det, men har ingen bok att ackompanjera med. Gnägg på det då!

Kommentarer
Postat av: Sharon

Sv: Sjukt bra vete katten... Jag avskyr min sångröst, vilket är ett djävla problem eftersom jag älskar att sjunga. Vet inte vad jag skulle välja för musikallåt om jag skulle välja någon sådan.... Har inte hört värst många musikaler jag fastnat för. Har sanningen att säga inte ens hört så många musikaler över huvud taget. Jesus Christ Superstar, Notre-Dame de Paris och Lejonkungen är väl de jag fastnat mest för. Du snackade om Wicked, är den bra sade du?



Jag tror inte du hamnat på någon oupttäckt skala, det gäller nog bara att hitta låtar som du känner att du klarar av. Tonarter och sådant tjafs kan man ju alltid fixa till om orginaltonarten inte är bra.



Är det månne sångambitioner du har? Mörda dem inte i sådana fall, sjung istället. Mörda dem inte oavsett vad de handlar om. Feed them instead.

2009-01-17 @ 19:31:27
URL: http://shass.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0