jag flyger runt som värsta fågeln nowadays..

länge sen känns det som. Igår fick jag inte ens sätta på datorn, för vid frukosten ringde Agnes och ville ha med mig på stan. Så jag slängde bort planerna på en lugn förmiddag och åkte iväg.

Vi började med att gå omkring i Lunds affärer, kolla på emokläder, förfasa oss över Toras spenderande i Japan, prata med oss själva och springa in och ut ur reabutiker. Det enda som köptes var en bok för tio kr, dagens agnes. Det är föräldrar som har skrivit ned vad deras dotter Agnes har sagt, hon var sju när boken gavs ut. Helt oslagbart ibland. Vi ramlade även på vår lärare och danskan från skrylle, men hon och hennes ryggsäck gick innan hon såg oss. Bra tyckte vi.

Tanken var egentligen att vi skulle hitta skor åt Agnes, men det gjorde vi icke. Vi kollade sen även på nova där vi först åt lunch, sen gick i affärer (the man who can´t be moved spelades på radion. jag skrek när Agnes tog mig därifårn.xD) och sen fikade vi lite på espresso house innan vi flydde. Jag skulle nemligen till Åhus, till Peter och Nettan likt förra året. Vi pratade om barnfödsel, åt kyckling, såg twilight och idag åkte vi och åt glass som man bör i Åhus. Sluter med ett par citat och sen skiljs vi åt.

I bilen spelar vi frågespel:
Sara: Pappa fuskar!
vi: hur då?
Sara: Han kan alla frågor!

ur dagens Agnes:
Agnes: vet du var älvorna bor?
någon: nej?
Agnes(spökröst): I tyskland..

ännu ett därifrån. Så djupt!
"Kärlek gör ont. Man gifter sig, sen skaffar man barn, det gör ont när barnen ska ut. Kolla, kärlek gör ont!"

just so you know, we are ashamed that the precident of united states is from Texas!

Har nu sätt klart shut up and sing. Det var allt jag förväntade mig och lite till. Nathalie Maines, Martie Maguire och Emily Robyson är några av de starkaste, mest tallangfulla och mest kreativa människorna jag vet. De tar så mycket skit och gör fortfarande fantastisk musik! Nathalie är den enda som skulle kunna kommentera killen som ska döda henne med "he´s kinda cute! Really, he´s a good-looking guy!". Låtarna fick en annan mening för mig, till exempel so hard och taking the long way around. Jag fick se en bit från när de skrev låten och det är något jag alltid har drömt om att få se med något band. Ibland ville man bara gråta, till exempel när en av systrarna (nej jag kan inte skilja) säger "If Nathalie came to me tomorrow and said, "I don´t wanna do this anymore" I´d care for her, I´d give up my carrier.". Glöm för all del inte att musiken är magisk och jag märker vilken enorm livesångerska Nathalie är. Bruden kan morra, det visste inte jag! Ja, words fail me..

jag hatar och älskar ljudet när man får sms..

Det är högt och hemskt, men det var inte det jag skulle praa om. Idag har jag gjort en hel del grejimojor. Först åkte jag och handlade med pappa och hörde på p3 om prydefestivalen. Det var inte särskilt interesting tyckte jag, men jag kom på att Marit Bergman nästan är bra. Det var en spännande insikt.

Har även försökt hitta en praoplats idag. Men jag faiiilar. Ville praoa på raidon men de idioterna vägrar svara. Har inte tid att vänta på dem! Vad ska jag göööraaaaa?

Har fått kompis också idag och det känns bra. Jag missbrukar det. Ingemar fuckade sig just, den lille, men jag har åtgärdat det. Har även kokat saft med mamma och syster idag, på vinbär och rabarber. Det blev gott som vanligt :) ikväll bör jag verkligen se shut up and sing, känner jag. Den är försummad!

bloodsucking fiends-christoffer moore

Jodie blir överfallen av vad hon tror är en rånare. Dock brukar inte rånare slänga in folk under soptunnor, be sitt offer att dricka blod och lämna pengar i blusen på offret. Det är så Jodie kommer till sans. Det tar henne ett tag innan hon inser vad som hänt, hon har blivit vampyr.

Det är spännande med olika sorters vampyrer tycker jag. Den här upplagan kan hela med tungan, sover på dagen (det tycker jag är trååkigt) och kan dricka utan att döda offret. Hon dricker blod av sin pojkvän var tredje dag (it turns her on.xD) och han gillar det. Fast han är ju också lite strange. Jag vet ej hur man ska beskvira boken men den är i alla fall på tok för kort, 8 skivor, vad ska det föreställa menar jag? eller sju, för skiva 6 fanns inte tillgänglig märkte jag. Nu vill jag inte prata mer om denna bok.

frågetecken?

Komvik är allt bra märkliga. I lördags fick jag ett väldigt trevligt sms som meddelade att jag fått hundra kr i ringpot, bara för att jag är jag ungefär. Tack tyckte jag. Så igår skulle jag lägga in dessa pengar. jag ringde saldo och hon sa fortfarande 24 kr. Imorse skulle jag kolla upp detta igen, de kanske kom under natten eller nåt annat dumt. "du har 49 kr.." säer rösten då. Whaaat? 25 kr out of the blue? Kommer jag få 25 kr/dag i fyra dagar eller vad fan är det som försegår här? Detta är bara en av många mystiska saker som dessa komvikungar håller på med, jag börjar undra varöfr jag bytte operatör lite smått..

that´s when you sing along!

hej igen!

Känner att uppdateringen blir konstig, men har varit på liseberg och på en snabbvisit hos farmor för att hämta lukas. Amanda (kusinen) följde med och det gjorde allting väldigt trevligt. I bilen lyssnade vi på en massa musik men den som satte sig på vårt (systers) huvud var känn ingen sorg för mig göteborg. Göteborg verkade dock gråta, för det regnade mycket på oss när vi åkte.

Jag är, om ni inte visste det, en riktig karusellmes. Ingen fart och fläkt här inte. Hela dagen försökte folk få mig att åka balder på diverse uppfinningsrika sätt, men jag gav inte med mig. Dock åkte jag bergbanan, vilket är min första berg-och dalbana på 6 år. Det var väldigt väldigt läskigt och mitt starkaste minne från åkturen är att skrika "jag ska aldrig i mitt fucking liv göra om detta!". Det är nog ganska sant, för det blir nog inte i första taget. Men det är iallafall inte traumatiskt längre och det känns väldigt bra att ha gjort det.

Andra saker som hände var slänggungor som gav mig lock i öronen och vi lärde oss att man inte bör åka med far i snurrkaruseller, för de snurrar dubbelt så fort. Sara och jag åkte en barnkarusell och vi blev manglade då båten bestämde sig för att luta rakt åt helvete. Aj. Vi hade även en konstiga ljud-orgie i virvelvinden, det lät som störda indianer ungefär tyckte jag. Dessutom hade vi en faslig tur med lotter. 5 kg choklad och 600 g chiops införskaffades. Vi äter redan upp det för fullt.

Sen åkte vi till the grandparents och hela klanen Johansson med Daniella i spätsen joinade oss.
"han som kommer snart är min fosterpappa, han jobbar gämt. Han heter Magnus, men det är inte viktigt. Han jobbar ändå. För utom när han dricker kaffe."

Orkar inte säga så mycket mer än så idag, för jag är så oerhört oerhört trött.

veckans vän, vecka 30

namnis: Elvira, Vispen, vad ni vill

Åldris: sjutton årisar.
speciella minnen: sovanden på vardagsrumsbord, Rolf, att mjölka blända med mera
hur länge har jag känt: m..beror på, fem år kanske på ett sätt..
goda gärningar: sjungit som en gudinna, kommit ner till mig på fest fast hon inte kände mig och varit bäst!
låt: bad day, först och främst. Himlen i min famn också, alla tior, jag menar..
saker jag skrivit om: none
meddelande till vän: ha nu inte kul där borta!

vakna in pease..

Tjugofjärde juli, toskana

Sista kvällen i toskana ligger jag i min säng och gäspar. Saving abel snackar skit och jag ska skriva om dagen, inte mycket att säga. Pooldag idag, sista dagen där ju. Poolade på förmiddagen, sen kortspel och slapp innan mer poolning. Åt en magnum med extra choklad, dilisious! Finns den i sverige? Sen mat och mer kortspel.

Ingemar är en konstig filur som avslutning. Han dog mitt i ett ord och sen slogs vi med att väcka honom en stund. Vi lät honom stå och glo och plötsligt återupptog han där han var helt randomly.. jag säger bara frågetecken?

the wind hunts you

Tjugotredje juli, toskana

Denna dag strandade vi, men det gick inte riktigt som vi tänkt. Det blidde lite lätt sandstormis. Jag fick om någon vill veta inte bara sand på mig utan även en bräda. Men det gjorde ej ont. Vattnet var skönt och så, men vi flydde ändå hem till ro och lugn, lugn och ro säger man.

Vi spelade kort och sånt innan vi åkte till stan igen för att äta. Vi fann något vi då aldrig hade upptäckt förut: maaaaattttt! Riktig mat, inte pizza eller pasta. Mat*! Panerat kycklingbröst och pommes, omygod! Myyyckeeet goottt. Sen gick vi och tog en glass och sen åkte vi hem igen. Efter det spelade vi alias och det var hur kul som helst. Smakprov:
Sara(förklarar läppstift): rött eller rosa man sätter på munnen..
Jag: serpentiin!

Pappa: små flickor leker med detta.
Mamma: elden!

Pappa: häcklöpning?
Mamma: annat ord för häck.
Pappa: rumpa!

Saras låångsökta förklaringar ska vi inte gå in på, med nej hejdå.

ingen vill veta var vi ska parkera

Tjugoandra juli, Toskana

Ingemar ger mig stötar denna onsdagskväll, min namnsdagis. Jag fick choklad i precent och vi strandade ej idag. Vi poolade istället, låg och njöt eller snarare hade sjukt ont. Sen gick vi hem igen och åt pyttipanna och spelade mera kanasta. Vi failade som vi brukar, men vinnarna gav mig en tröstkram innan vi gick ner och poolade igen.

Sedan åkte vi till en by jag inte kan namnet på och åt på det bästa stället i italien. Mc donalds. Säger en del av utbudet eller vad säger ni? Jaja, vi vann nästa parti kanasta och nu avslutar jag inlägget med en cover på ”ingen vill veta var du köpt din tröja”
”ingen sörger när vi kör
Ingen ska sakna det vi gör
Ingen vill veta var vi ska parkera”

chariods of fire

Tjugoförsta juli, Toskana

Idag strandade vi också och jag har blivit röööd. Bä på det! Jag badade lite och flöt omkring, men saltvatten är då inte min bästa vän och nether är sand.

På eftermiddagen/kvällen åkte vi upp till bergen. Vi hörde låten i rubriken samtidigt som vi åkte i små små vägar. I, på menar jag. Dramatisk musik in it´s rightful place. I bergen drack jag en milkshake medan alla andra åt glass, sen åkte vi ner. Har inte gjort nåt annat ikväll än spelat dam med ara och varit tröött. Nu ska jag sova.

ases is the shit

Tjugonde juli, Toskana

Nästan lika tråkig dag som igår, men inte riktigt. Eller igår och igår, jag skriver ju om igår. Men denna dag strandade vi. Trevlig strand, men sjukt stora vågor. Till sist fick pappa ut mig i vågorna och det var både jättekul och terrifying!

Sen ciesta på rummet (lägenheten really) och både poker (I ruled) och kanasta. Sedan lite lätt poolning innan vi åkte till byn där vi bor. Vi åt pizza (vad annars?) och kollade lite på grejor. Sen åkte vi hem och spelade mer kanasta. Jag ruled inte lika mycket där. Nej, fy vad jag har tråkiga dagar..

vampyrer äro sexiga, men bättre finns det..

Nittonde juli, Toskana

Hellu, nu är det faktiskt tisdag men skriver om söndagen. Den börjades vid hotellpoolen, slöade och läste. Hela söndagen bedrevs med att läsa en fabulös vampyrbok, bloodsucking fiends. De pratade om satan tre gånger. Behöver jag säga mer?

Sedan spelade vi lite poängpoker och åt på rummet innan vi gick ned till poolen och slappade some more. Kan inte säga så mycket mer om det. På kvällen gjorde vi ingenting vad jag minns? Tråkig dag, jag vet. Förlååt.

ska du sätta händerna i mitt tak? Försök du!

Artonde juli, toskana

Toskana istheshit! Vi åkte hit idag i vår nya hyrbil, en cabis. Man kan stå i den. Det är hur kul som helst. Vi lyssnade på musik och jag och Sara slog huvudena i varandra av skratt två gånger under dagen. Vi skrattade åt många olika saker, men jag minns inget av det. Våra föräldrar ignorerade oss dcok grovt. Jag är väldigt trött, klockan är halv tolv, därför kommer jag inte orka skriva mycket mer. När vi kom fram åkte vi ned till vattnet och stod lite i havet, vågorna här ute är enorma och vi vill då itne bada kan jag säga!! Nej det får bli it nu.. Just det, rubriken är en misslyckad parodi på såklart.xD

hurtbulle!

Sjuttonde juli, rom

Denna dag var det varmt, säger jag bara. Vi började i 28 gradig värme vid nio på morgonen, då vi styrde stegen mot s:t peterskyrkan. Där fanns det gott om ”falanger” som Sara sa (vad det heter vet ingen) men alla blev sura när jag sa att man inte visste om petrus verkligen låg där nere. Vi funderade på att gå ned i helvetet och hälsa på killen, men nej, vi kände inte för det. Sen gick vi till en park och då var vi alla nära döden. Men skratta kunde vi, åt ordet i rubriken. Åh Gud så mycket har jag inte skrattat på ett tag xD

Efter lite fika in the parc gick vi till rummet och åt, och mamma och Sara dubbade filmer med sina egna ord från italienska. Mamma skulle ge Sara 2 euro som botgöring för att hon fått henne i en rullstol och Sara, som en annan brud nu tror jag, förlorade sin hand.
”nu kan jag inte skriva, inte äta, inte öppna ketshupflaskan!!”

”nu måste jag blunda, för att slippa titta på dig, för du är gammal och ful!”(mellan förälskade detta..)

Sen gick vi lite varstans, ner till floden igen och var allmänt trötta. Förresten, så gick vi in i en romersk gudskänst också. Gregoriansk körsång och allt möjlgit fascinerande. I alla fall. Vi åt vid floden igen och detta utspelade sig:
*jag och pappa sitter tysta*
Pappa: va?
Jag: va?
Pappa:va?
Jag: eh..va?
Pappa: sa du något?
Jag: jag sa va, för du sa va.
Pappa: va?

Ja, han drev alltså med mig. Men det var roligt att jag gick på det. Orkar inte skriva mer om fredagisen.

greatest empiror ever!

Sextonde juli, Rom

Här är jag nu, fast det är lödrag, men skriver om alla dagar nu i alla fall. Jag började torsdagen med hotellfrukost (=sugar) och sen ut i värmen för koloseum, hur man nu stavar det. Vet inte. Där fick jag höra att det fanns en tjejsare i Rom som hette Septimus Severus. Alltså..ja..omygod. =) inte nog med att Satan once varit tjejsare, nog måste de slänga in Septimus Heap också. Hahahahahaha. Vi fick höra mycket om olika grejer. Koloseum är faktiskt obeskrivligt, ja jag förstod det då aldrig.

Sen åkte vi, nej gick menar jag, till forum romana. För att vara ärlig var detta mer av en mardröm ään något annat. Vad jag minns iaf. Sen åt vi pizza på ett ”hak” och jag testade något delikat, tro det eller ej; potatispizza. Alltså pizza med potatis. Underbart! No lies…

Efter en ciesta som jag var den enda vakna på gick vi ut igen för tempel och kyrkor. Templet minns jag inte, och inte kyrkan heller. Jag borde ha payed more attension. But well, what´s done is done. Sen gick vi ned till floden och åt pasta där, inte gott, inte gott alls. Sen m, gick vi hem. Tråkig raport jag vet, emn vad begär ni av moi?

town of ringing bells

Femtonde juli, rom

Här sitter, nej ligger jag i min säng på ett hotell i Rom av alla ställen. Shit, det ringer i interntelefonen. Det var mor/far som ville kolla om det funkade att ringa med telefonen. Det gjorde det. Sara nynnar på abba, radioslogans och helt sjuka låtar. Det var tydligen mor.

Vi åkte hemifrån vid sju på morgonen och åkte till kastrup där vi satt i loungen där och åt frukost (Ara åt allt hon kunde äta) och sen åkte vi till Rom. På planet läste jag sot och stööööörde mig på en viss bitch däri. She was a biaaaatch. Oo, tror detta är heaven forbid, den hade jag på gärnan idag. Nu sätter den sig nog igen.

Väl framme åkte vi med vad vi trodde var en fartdåre till taxidriver. Men nej, det var helt normalt att köra dubbelt så fort som hastighetsbegränsningen. Yeah. Sen kom vi hit till hotellet och sen gick vi ut för att do rome! Mycket awesome, liksom decoy som nu tog plats. Fiiint.

Vi börjde med att äta en pizza på en restaurant för sniglar. Ja långsama var de i alla fall kan jag säga. Det är svååårt att skriva när man ligger ner. Men jaja. Sen gick vi till en fontän där Sara gärna ville bada, det hade en filmstjärnagjort i en film. Det var tydligen känt. Sen besöktes spanska trapparn också, där satt vi på en arm sten och svettades. Vi var vaaarma kan jag säga, hela dagen. Aj fan mitt öra! Detgör ooooont! Mindre relevant kanske. Men sen gick vi vilse och nu ä’r vi här, trötta och döda.

Citat bara:
Sara: du är en pärla om du går och hämtar den där.
Jag: är jag en pärla nu?
Sara: Ja, men du är en diamant om du ger mig den.
Jag: en diamant av lera?

Rubriken förresten syftar på alla kyrkor i Rom, de ringer ju hela tiden. Nåja hejdå.

tell my love, I´m leaving for the sun.

Italien imorgon alltså. Rom först och främst. Kommer att gå upp vid 06.30 imorgon och det kommer inte att vara resas höjdpunkt om man säger så. Sen flyger jag över himlavalvet och landar och sen blir det att se allt man måste se. Men det kommer att bli awesome. Kommer att vara så lost utan heroin att jag inte vet vad, men det klarar jag faktiskt inte av tanken på just nu. Orkar inte med känslorna som medföljer. Det kommer väl ändå att komma smygande, I guess. Men jag kommer att klara mig med ett (låångt) sms om dagen. Visst kommer jag det..right? Ni lär ju upptäcka om jag kommer hem eller om jag dog under resan. Vi får väl se. Men nu vill jag inte vara sentimental meeer! Hejdå, älskar er och tons of greejeer!

tortal är grejer det va!

Tortal blev kvällens ord igår, det är ett land i serien de odödliga. Men det var inte därifrån Numair kom, men det fattade inte Hannah. Det tog sin tid. Sen satt vi och drägglade över våra grabbar, men jag känner att jag inte har någon koll på mina grabbar sen bluntie intog en plats i grabbskaran. Måste nästan överväga att sparka bort honom från listan nu alltså! Får fundera på detta en aning. Jag har inget annat att säga som inte redan står i hennes blogg, förutom att jag lyssnar på new tatoo med saving abel. Jag förstår inte vem som tatuerat sig, han eller bruden? Är nog han ändå. Nu blev det någon paramoris. Vilken? Tror det är den där woa-låten. Vi får se. Jo det är den. Vad jag är skillad som känner igen den redan vid introt alltså!:D men nu känner jag att orden tryter så som ofta.

we just wanna be home.

hi there!
Just nu vill jag både prisa och halshugga Hannahs föräldrar. Jag tror inte att jag ska göra något av detta, eller vad tycker ni? Känns lite..ööverdriveet.

Igår var det allsång som gälde. Shirley Clamp, Kevin, Molly Sanden och allas vår Berghagen stod på tapeten. Hahahaha, det tyckte jag var en rolig formulering, kanske ni förstår när inlägget är klarläst. Molly sjöng fyra låtar: fånga en sommar, så vill stjärnonra, n]gon random k'rleksl]t ohc gabriellas s]ngis. >( Shirley sj`ng ocks] fyra> att 'lska dig, med hj'rtat fyllt av ljus *skitl]t, still.(, som en saga och min k'rlek. Hon var v'ldigt rolig.
@f`rl]t att jag avbryter mitt i l]ten, men nu kommer det en v'ldigt h`g ton. Ni kan inte ta den om ni inte stretchar st'mmbanden f`rst!@

shirley: Vad fort det går!
allsångsledaren: kom här, jag ska hjälva tant..

kommer inte på det andra roliga. Sen kom Kevin, han sjöng foot lose, with every bit of me och lyssna till ditt hjärta. Han borde inte sjunga..ahn borde bara prata. Jag blir galne av glädje när grabben pratar. Haha, läs inte det där med vsd-glasögon råder jag er..

Just det, Lasse också. Han uppfylde Saras dröm, sjöng en kväll i juni alltså. Där satt hon och sjöng den för full hals med honom. Daniella försökte göra give me five med Kevin, det failade hon på. Men Mollys autografis fick hon. ;)

Sen åkte vi och kollade in Lisas nya hus, det var trevligt. Hon hade människor på sin tapet. Filmstars var de. Men hon visste inte vilka de var, så där satt de och gissade. Smarta folk. Not.

Idag har Tildah förföljt mig, men det visste hon nog inte om. Först spelas (vad jag tror är) Broder Daniel på radion, sen Håkan, sen Håkan i bilen, sen Kent också på radion och sen hördes en liten strof ur en annan random tildalåt. Jag lyssnar på addicted. Det är guuuuuuullldddd.

Vill även meddela att rockklassiker verkligen försöker ställa in sig hos mig. Inom loppet av en månad har living in america, iris, bring me to life och idag även var är vargen spelats. Awesomeness! Radion har annars varit kaotisk. "nu kommer Torlejfs!" *paus* "du har väl aldrig trott på tårar..." torleifs verligen! Haha, ja, vi har kul när vi inte har annat för oss. Men nu är jag trött och ska sova. Typ.

din dalm!

haj!
Resten av gårdagen ägde. Vi åt vofflor på en gård och där spelades musik och var allmänt trevligt. Sen på kvällen kom som sagt Pia, Magnus och Daniella. Det var trevligt. Hon var flummig och vi spelade kort, ska ge er ett gäng citat från the dag.
Sara(helt plötsligt): Dalm!
*tystnad*
Sara: ...borde vara ett ord!

Sara(springer ikapp oss): Alltså när man går i slow motion kommer man efter alla andra!

mamma: hjärtat i ärtedalen..nähä, så står det inte..

Daniella: Du är the card-outdealer här.

idag blir det allsång i ulrisehamn där Shirley och andra trevliga folk kommer vara. Men nej, hejdå.

things your father never could do

Västergötland nu alltså. Kom hit igårkväll och vi satt mest och babblade ute på verandan. Eller kuv`sen, som de s'ger. Stavas det s]+ Vet inte. Jag lyssnar p] en mycket mycket s`t l]t nemligen enough for now med the fray. Fin!!!

Idag har vi varit p] en 'kta bonnamarknad. Oj, sorry. Men där sålde dem mest sylt och marmelad och även chokladhonung, mycket speciellt. Flädermarmelad och annat mystiskt intogs också där. Sen åkte vi till en random handelsbod eller vad var det egentligne? Jag förstod aldrig men vi fick hallondricka och choklad, eller köpte I guess. Men det var billigt. Nu tar låten slut och Hannah svarar inte. Låågt. Nu blir det nog något edie brixell här verkar det som, vilken är en gåta men jag inte riktigt bry. Introt är låååååångt. Hallå bruud? Där var hon, nåt om torsdagseftermiddagar och parfym och rosa champagne. Air of december, var det. Ointressant. Ska om en stund åka på voffelservering och sen blir det grillning ikväll och då kommer pia, magnus och Daniella. Det ringer här, hjääälp. Nu ska jag nog gå, eller alltså inte gå fysiskt, men lämna bloggen. Where are you now, undrar Edie. Hon förstod nog inte att vi åkte till västergötland. Hon är lite efter. Vad var det för ljud hon utstötte? Mystiskt. Nu är jag trött på denna låt alltså. Hittade nåt som förmodligen är the fray istället. Pianisten gillar sig själv. Nej, det var Anastasia, surprise surprise. Hon kunde inte se tydligen. Wow, då kan hon komma och joina min klubb. Hon är rädd för att ingen ska hålla hennes hand och hon nämner även sandslått. Hon ser nåt i mina ögon, men det tror inte jag på. Hon är en fågel säger hon, jag tvivlar. Nej gå var det!

ingemar tror att klockan ej har slagit elva än, men det har den.

Han är dum, tycker jag. Tänkte mest säga att jag ska åka till västergötland idag, kanske bloggar därifrån om jag vill, för det är kul att vara en asocial sak. Sak i synnerhet. Jag har nu för övrigt hört all min nya musik, och allt var givetvis guld värt. Älskar att hitta ny musik, det är bland det bästa jag vet ska jag säga. Hitta gärna ny musik åt mig. Det är en god gärning ^^ men nu har jag inget att säga för utom en fråga: hur kan armar bli torn?

men vi vet var vi går!

Gospel för hela slanten idag då alltså! Började med flumm och Alexandra presenterade oss för alla vi skulle hålla oss väl med. Det var väldigt roligt. Sen gick vi igenom alla låtarna och efter det var det paus. Jag och Ara hamnade i en djup en djup diskution om melonsmak och bloggerskor. Sen gospeeel!

Vi inledde med walking in the light med vår underbare solistgrabb som (för första gången) mindes texten och tonhöjningar som hette duga, eller det hette de väl inte mer om ni vill veta vad de hette så kan ni fråga vår galne pianist Markus. Marcus, kanske han heter förresten, inte vet jag.

Sen fortsatte vi med when we believe, Jenny glömde bort texten men annars sjöng hon fint. Vi klarade oss utmärkt på den och likaså come by here, den svåraste enligt mig. Den här låten var söt, men det var inte det jag skulle säga. O guds lamm, låten jag soloade på last year, gick ganska bra den med. Välsignelsen ruled och sing it with joy var freakin obeskrivlig! Oj, jag har redan hört den här låten och jag kände inte igen den förrän nu. Vad jag är dåååålig. Nu blir det my heart, ska vi se hur den lät, det minns jag inte. Fint värre, men skit samma.

Vi gick ut på karnevalen och insåg att vi var ena riktiga utbölingar, vi var inga landskronabor! Men vi visste var vi gick, visst gjorde vi? Men nä. Sen kom vi in i Alexandras och Markus jasstelt och där satt vi bredvid en underhållande gospelkvinna.
- gillar ni jass flickor?
*hummande*
-ja, det gör då inte jag!
*stund senare*
-hör ni melodin de spelar i det andra teltet? Det är min favorit!
-du..du är nog i fel telt va?

Hahha nu har jag och familjen flummat ihjäl oss och nu sitter jag här. Hejdåis.

drowning

det är vad jag lyssnar på och kommer inte på annan rubrik. Idag har jag varit in town och klipt mig, ändrade äntligen frisyr lite och klipte upp så nu är jag ännu mer korthårig. Jag tycker om kort hår. Det är nog jag, tror jag. Nu kan jag inte ens gömma mig bakom håret, vad sorgligt. Det är ju min klassiska ställning för i hela vetet. Ja jag upptäcker, så som jag ofta gör, att orden tryter. Det är ju riktigt katastrofalt. Jag stör mig på att alla är borta. :( deprimerande. Nu börjar en ny låt. Det är nog the fray. Det var det. Den här känner jag igen, Hannah har citerat den. Hon har citerat nästan alla låtar, dock. Men det gör inget, för det gör ig glad. Ooooo, det är ju she is, storbryende! Det visste inte jag. :D texten är söt. Det är nästan grabben också. Men igår hittade jag en söt grabb, han fanns i en annastasia-låt faktiskt. Cute! Det fanns även en annan grabb bland hennes låtar, men han var inte söt, han var disgusting. Nu fick jag ett sms, vad oligt. Vem är det från? Honey var det. Jat tvingades höra nästan hela my happy ending när jag svarade henne. Det gillade inte jag. Nu ska jag avsluta inläggiset.

there´s nothing else I can say

jag är omänskligt trött just nu. Men vi tar det väl från början.

Mentorsbarn var det ja. Jag åkte dit och hann egentligen mest prata och äta. Det är dock utmattande att umgås med en sjuåring och en (väldigt mogen enligt mig) tioåring i typ två och en halv timme. Sen gospel i en evighet där jag gjorde mitt bästa för att inte freaka ut på mer än ett sätt. Jag var nära gråten så fort någon sjöng lite fint och höll på att somna och flyga i taket om vartannat.

Sen jag kom hem har jag gjort något stort. Jag har avslutat tof. The fuckin end. Jag är faktiskt lycklig även om det känns helt sjukt konstigt. Men det ska vara över nu, det ska det! Tvinga mig att inte skriva mer!!! Nu går jag nog snart och lägger mig.

we had hope and now it´s broken.

Ja idag kunde verkligen bli en toppendag. Men nackdelen ligger i att den ska bedrivas med mitt so called mentorsbarn som jag verkligen inte har lust att umgås med. Men det är inget att göra åt och jag ska försöka ha roligt. Nu har jag iaf lagt in en massamassa musik, nio skivor för att vara exakt, som pappa gav mig igår. En av dem har jag aldrig hört talas om, någon edie brixelle and new bohemians. Undrar vems låt jag hör nu, det är nog de där jag pratade om. Vilken grym brud, älskar henne redan. :D i alla fall så blev det 26 önskningar igår, vispen lyckades messa innan tolv.:D vilken fin låt. Jaja, nu går jag faktiskt härifrån.

vänta lite här!

25! Sharons såg jag först nu, tack så mycket :) glömde att skriva Natta kom jag på. Det var no endast det jag villle..jag menade inte att spamma bloggen faktiskt, det bara blev så! ;)

24 grattis idag då alltså

och mer lär det inte bli. Så skriver upp allihop om jag minns dem.

1) mamma
2) Pappa
3) syster
4) onna
5) honey (vackraste födelsedagshälsningen i mitt liv.)
6) Rakel
7) farmor
8) farfar
9) Erik
10) Agnes
11) Kajsa
12) Nettan
13) Sandra
14) Maja
15) Wallberg
16) Tildah
17) mormor ofcourse!
18) cia
19: hans
20: Amanda
21: johanna

kommer faktiskt inte fpå de tre sista. Visst är jag heeemsk? Ja nu har vi varit och ätit på glorias och där var riktigt gott. Sen har jag mest suttit hemma. Har inget att säga, no..

fika fika fika hela dan

Har idag fikat tre gånger eller nåt. Först på förmiddagen, sen kom Natta och bjöd på massor av hembakta chokladbollar och även en inköpt cola. Jättegulligt. Nu åker hon inatt och jag kommer att sakna henne myyycho! Good luck in barcelona then!:D fikade en tredje gång och sitter nu här. Har so far fått 21 grattisönskningar,tror jag. :D

15

Well well, femton år I guess. Morgonen gick fort, har redan varit vaken i ca 2,5 h. Väcktes givetvis med frukost och precenter. Frukosten hade vi överlåtit åt föräldrarna att komma på och resultatet blev plättar, ägg, mackor, vattenmelon och kanelbulle. Det är grejer det. Årets (lyckade) precentskörd:

-shut up and sing (dixie chicks-dokumentär, yesyesyesyesyesyes!)
-Nattuksbord till rummet som stod där när jag kom upp. Fint!<3
-Massvis av fin musik från far, mmmmhhhh...:D
- 500 kr, lyckaaaaaaaaa!
5 euro till italien-vistelsen också, kanske spenderar en eller två ^^
- kläder från usa som vanligt, me like
- papperskorg (det ville jag verkligen ha) + swedish fish från min älskade syster Ara!
- (både jag och Sara fick detta) vi ska spela in i studio med fars arbetskamrat, aint it awesome?????? En låt var och en tillsammans blir det, jag är lyckliiig!
säg nu inte att jag glömde nåt bara, för då jag ledsen bli.

Igårkväll sov jag nere hos Saris kvällen till ära och vi skrev en så flummig cover på brev från kololin att vi fick andningsproblem. Begär ej att ni ska förstå.
"hejsan morsan
hej på dig du!
här e brev från
Nalle pu!
vi har kul i (fick göra om det där)
cherwoodsstubben
vi har träffat robin hood och lilla gubben.
Stor barack med
massa tior
kan ni skicka
hit min ior?
för det vore väldigt kuul
jag har inte sett honom sen jag såg ru!
våran fröken
spelar trumpet
hon är inte
bra på det
för en morgon blev hon galen
när hon tryckte för hårt på cyckelpedalen
föreståndarn
säger muu
han blir aldrig
som du
för polisen vill ha prosten
härom veckan åt han upp den dyra osten!"

Nu vill jag att alla som bry maj kommenterar och grattar moi!

how do you hold a moonbeam in your hand?

kvällen igår blev faktiskt godkänd. Såg först på sound of music med mor och syster som var gaaaaaalna, bjuder på ett par citat från filmen..men ni har väl redan sett den..jag hoppas det jag..!

grabb: I´m flattered capten..
Capten: How clumsy of me, I meant to acuse you!

och så den bästa i hela filmen:
"I don´t know your signal, capten!"
ja, jag förklarar inte.

Sen på kvällen sen pratade jag med ilda, tro det eller ej. Mycket spänt i början men sen satt hon på musik och allt blev bättre.
jag: Gud vad många grabbar det finns i världen.
Tildis: Och 99 % av dem är mina!

Idag har jag varit och ätit lunch och köpt present till Saris med Natta. För glöm inte att det är min födelsedag imorgon och jag vill ha presenter av er.^^

veckans vän, vecka 27

namnis: Nathalie, Natta, vad ni vill
åldris: Hon har nått åldern tjugotvå årisar nu vet ni!
speciella minnen: Ridning, strandgrillningar, två delikatobollar, chokladbolleland med mera
hur länge har jag känt: två år och några månader.
goda gärningar: fått mig spendera massvis med pengar, lärt sig några bra låtar att sjunga med maj och varit bäst!
låt: Finns många men goodbye my lover, if I can´t hear the music, forever young med mera med mera..
saker jag skrivit om: ingenting va? Heeemskt.
meddelande till vän: Åk inte åk inte åk inte!

What if I´m not the hero, what if I´m in high school musical?

haj på er igen!
Jag har inte gjort någonting alls idag utom att sakna Hannah och umgås lite halvt med min familj. Vi tittade på youtube och hittade en underbar twilightparodi om high school musical. Den började med Edward som körde någon strange låt, sen kom Bella med en äkta musikalballad och sen helt plötsligt kom några random indianer. Vi förstod ingenting tills en sjöng (riktigt bra) "you thilthy bloodsucker!" och vi insåg att det var Jakob och hela gänget. Victoria gnälde en stund och sen avslutade Edward med repliken i min rubrik. Underbar.

Har egentligen inget mer att säga. Är dödligt uttråkad och vem som helst får underhålla mig om de vill. Jag ber er. Men det brukar inte funka att be er, damnit. Jag vill ut härifrån, nuuuuuuuuuuuu!

en förtjusande man-Marian Keyes

Marian har en tendens att lägga in väldigt mycket budskap i sina titlar, även om de inte är något extra. Varje gång "en förtjusande man, *** cd:n" hördes kände jag samma bittra ton. Jag vet inte hur hon gör.

Boken handlar om många människor, men det mest rättvisa (motvilligt dock) vore att säga att den handlar om Paddy. The förtjusande man. Boken handlar först om stylisten Lola, Paddys tjej, som får höra om att han ska gifta sig med någon annan genom en tidning. Ja, Paddy är politiker förresten. Lola åker på semester till nockavoy (hur det stavas är en annan sak) där hon blir insyltad i en grupp lokala transor, en muslim som gör henne oerhört nervös, en fransk donna och en sexxxig surfarkille. Hon är nog min favorit.

Sedan skildras Grases liv som skribent på en tidning, hennes pojkvän Damian och hennes kamp för att hjälpa Dee Rosini, ledaren för Paddys parti att inte faila grovt.

Sedan får man läsa om tvillingen till Grase, Marnie, en kvinna som inte kan bli lycklig. Hon var Paddys tonårsflirt och trots mannen och barnen som hon älskar har hon aldrig kommit över Paddy helt. Hon får grova alkoholproblem och Marians älskade och hatade förnekelse kikar in.

Boken är så ofattbart bra helt enkelt. Våld mot kvinnor presenteras på ett förintande sätt och sumorn är även den klockren som vanligt. Transorna trollband mig från första stund och alla karaktärers slutscener är perfekta och underbara och åh! Nej jag är inte alls in looove med denna bok. Jag ska sluta nu, läs den bara människor. Jag har inte berättat hälften.

before the worst, before you met me!^^

helluuu!
är sadistist oseriös atm. Läste Axels historik nu och fick hysteriska skrattspasmer som man bör, mitt i before the worst.
Ingemar läser upp vad jag sagt: Jag förstod inte att jag förstod, förstår du?
jag skrattar fram> we were sitting (hahahaha( with our bahahahacks against the world saying thihihings that we thought but never heahahahard...

Jag är jättekonstigt, jag veta!:D Andra pratar om att komma hit, blir ansträngande och underbart of course..hade egentligen inget att säga kom jag på nu..

let´s do it like they do on the discovery channel

Jag ohc Sara är så smarta att vi nästan börjar gråta ska jag säga. Idag och igår har följande hänt:

1) igår sjunger Sara här kommer alla känslorna.
"du föddes mitt i vintern när mitt hjärta var mörkt (tömt..), nu faller det från himlen som en trasig perong...
2) "så känguru stavas med ru som sita bokstäver, är det därför ungen heter ru..?"
3) "Ior kanske också kommer från nåt?"(Ara)
mor: ja, kanske att åsnor låter så.
Jag och Sara: jahaaaaa!

Vi två är geniala. Berättade jag om att vi upptäckte att två av faders vänner är bröder? Vi visste inte det förrän i julas. "shit, de har samma efternamn!" kan ej tro att detta ej nämnts förut, men det har det nog inte. Nu lämnar jag eder alla.

I believe that junk food tastes so good because it´s bad for you

hello på eder!
Nu har jag ätit ännu mer skit, underbar hembakt chokladmuffin och festis med Natta. Hur gott som helst och låg och stekte i solen i en timme med henne. Vi sjöng och sjöng och flummade och jag lärde Natta punktskrift. Nåja, försökte, well well. Alltså denna bok är maaaaddd. Lola, en av bokens huvudpersoner, har en kallelse verkar det som. Saint Lola of transorna. Men jag förklarar i resensionen. Oookaaaaj, denna bok blir bara värre och värre. Men jaja. Idag är det fredag, det är buurning hot here! Nu jag gå. Rubriken var förresten från affirmation, den underbara låten av savage garden.

trappor, stan är full av trappor

Har nu avslutat gruppisen. Gick till stan och fikade p´coffee break, seeeeeg chokladboll. Inte god faktiskt. :o vi satt och pratade om musik och fick veta att en grabb gillar b´de mcr, wt och nightwish, credit to him! Sen gick vi i trappor, det var heeeeeeeemskt. Alla gnälde liv ur. Deprimerande. Kan f¨rresten lägga till att jag smakade marabou starwberry ig´r, nämnde kanske det. Väldigt got och "risk", men s¨t, tyckte jag. Lite f¨r s¨t. Men nu g´´r jag.

summer of sixty nio

Haj!
Nu babblar jag med Hannah och hon har joinat facebook. Hon vill att jag gör detsamma. Det kan jag ej. Det är mycket jag inte kan i världen som jag egentligen inte har hinder för att göra. Det stöööör mig. Ja, ja...

Dialog mellan Hannah och hennes mor:
H: där är han. Men jag tror inte han bor i gymnasium..
m: Nej och jag tror inte han heter Jessika heller...

Rubriken är sagt av..guess who. Siao!

min kärra och min åsna är mycket bättre än var kärra och var åsna här i syldavien

hellu!
Ja, kom att tänka på den låten bara, den suuuger. Den är dock väldigt söt. :) har idag klättrat, ja, no kiddin här heller. Klättrat upp för en klättervägg. Första gången failade jag, men sen kom jag faktiskt upp ett par snäpp, jag blev imponerad av mig själv. Grabbarna klättrade dock som apor, strangeee! Jag inte gilla de så duktiga. Äsch, skitsamma.

Sen åkte vi för att bada i billebjär, sjönn om ni minns. Det var väldigt fint och jag lyckades till och med doppa mig. Men..sen..började..det..regna. Och..regna. Och..ösregna. Splash! Usch, bloggning är okul idag.

sing it with joy

Gospel idag igen alltså. Fick stanna efter och före för skulle kolla om jag skulle få sjunga solo. Hell no! Några andra fick, en lät tydligen som jag om några år. Oroväckande då jag inte alls brydde hennes röst och ton och skit. Illaaaa! men jag fick sjunga i en liten grupp på tolv som ska sjunga i kontrast till kören, oligt! Men skitsamma. Åkte till mc donalds och åt som grisar på vägen hem också, för jag dooogade av huuunger. Nu sitter jag är och sitter som en annan hög potatis. Trååååkigt har jag. "sch!

rädsla

Min största rädsla, det är något man kanske säger lite by the way. Like, att någon dör, att man blir sjuk, etc. Men min största rädsla, är faktikst inte det, har jag just kommit på. Det är att komma in i ett stelnat liv. Ett äktenskap utan känslor, barn som man älskar till vanvett men som är olyckliga, ett svart hål där allt är meningslöst. Jag ser det hela tiden, i Marian och ja, Annika i Liza Marklund är ju ett levande exempel. Levande är hon inte förresten. Jag är livrädd för detta för det är ingen dramatisk händelse eller så, det smyger sig på en. Man kan inte se när det kommer och så plötsligt har man ingenting kvar att leva för. Det är vad jag är rädd för. Jag tycker att jag har hört alldeles för mycket om sånt här, så vanligt verkar det vara. Ska på gospel nu och sing the pain away.

juli har begynnat

Nu haver juli begynnat, högsommarmånaden. Jag läser nu Marian (tog en sotpaus som jag kanske nämnde) om en skabbig grabb och det är trevligt indeed. Har varit på gruppen och det var tråkigt, vi gjorde kycklingsallad och tävlade och sånt. Jag och Marie hatade våra kjolar och skrattad ganska mycket. Jag är trött och seg och gospel har jag ingen lust med. Tråååååååååkigt blir det nog. Men så är det här i livet. Jag har ingen bloggning att komma med märker jag..fail..

RSS 2.0