greatest empiror ever!

Sextonde juli, Rom

Här är jag nu, fast det är lödrag, men skriver om alla dagar nu i alla fall. Jag började torsdagen med hotellfrukost (=sugar) och sen ut i värmen för koloseum, hur man nu stavar det. Vet inte. Där fick jag höra att det fanns en tjejsare i Rom som hette Septimus Severus. Alltså..ja..omygod. =) inte nog med att Satan once varit tjejsare, nog måste de slänga in Septimus Heap också. Hahahahahaha. Vi fick höra mycket om olika grejer. Koloseum är faktiskt obeskrivligt, ja jag förstod det då aldrig.

Sen åkte vi, nej gick menar jag, till forum romana. För att vara ärlig var detta mer av en mardröm ään något annat. Vad jag minns iaf. Sen åt vi pizza på ett ”hak” och jag testade något delikat, tro det eller ej; potatispizza. Alltså pizza med potatis. Underbart! No lies…

Efter en ciesta som jag var den enda vakna på gick vi ut igen för tempel och kyrkor. Templet minns jag inte, och inte kyrkan heller. Jag borde ha payed more attension. But well, what´s done is done. Sen gick vi ned till floden och åt pasta där, inte gott, inte gott alls. Sen m, gick vi hem. Tråkig raport jag vet, emn vad begär ni av moi?

Kommentarer
Postat av: Sara

Ahahahaha tjejsare xD vad det bara tjejer eller?hahha



sorry kände bara för att mobba dig lite;)

2009-07-29 @ 20:57:16
URL: http://paronsmothee.blogg.se/
Postat av: Sara

Ahahahaha tjejsare xD vad det bara tjejer eller?hahha



sorry kände bara för att mobba dig lite;)

2009-07-29 @ 21:11:06
URL: http://paronsmothee.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0