hurtbulle!

Sjuttonde juli, rom

Denna dag var det varmt, säger jag bara. Vi började i 28 gradig värme vid nio på morgonen, då vi styrde stegen mot s:t peterskyrkan. Där fanns det gott om ”falanger” som Sara sa (vad det heter vet ingen) men alla blev sura när jag sa att man inte visste om petrus verkligen låg där nere. Vi funderade på att gå ned i helvetet och hälsa på killen, men nej, vi kände inte för det. Sen gick vi till en park och då var vi alla nära döden. Men skratta kunde vi, åt ordet i rubriken. Åh Gud så mycket har jag inte skrattat på ett tag xD

Efter lite fika in the parc gick vi till rummet och åt, och mamma och Sara dubbade filmer med sina egna ord från italienska. Mamma skulle ge Sara 2 euro som botgöring för att hon fått henne i en rullstol och Sara, som en annan brud nu tror jag, förlorade sin hand.
”nu kan jag inte skriva, inte äta, inte öppna ketshupflaskan!!”

”nu måste jag blunda, för att slippa titta på dig, för du är gammal och ful!”(mellan förälskade detta..)

Sen gick vi lite varstans, ner till floden igen och var allmänt trötta. Förresten, så gick vi in i en romersk gudskänst också. Gregoriansk körsång och allt möjlgit fascinerande. I alla fall. Vi åt vid floden igen och detta utspelade sig:
*jag och pappa sitter tysta*
Pappa: va?
Jag: va?
Pappa:va?
Jag: eh..va?
Pappa: sa du något?
Jag: jag sa va, för du sa va.
Pappa: va?

Ja, han drev alltså med mig. Men det var roligt att jag gick på det. Orkar inte skriva mer om fredagisen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0