we just wanna be home.

hi there!
Just nu vill jag både prisa och halshugga Hannahs föräldrar. Jag tror inte att jag ska göra något av detta, eller vad tycker ni? Känns lite..ööverdriveet.

Igår var det allsång som gälde. Shirley Clamp, Kevin, Molly Sanden och allas vår Berghagen stod på tapeten. Hahahaha, det tyckte jag var en rolig formulering, kanske ni förstår när inlägget är klarläst. Molly sjöng fyra låtar: fånga en sommar, så vill stjärnonra, n]gon random k'rleksl]t ohc gabriellas s]ngis. >( Shirley sj`ng ocks] fyra> att 'lska dig, med hj'rtat fyllt av ljus *skitl]t, still.(, som en saga och min k'rlek. Hon var v'ldigt rolig.
@f`rl]t att jag avbryter mitt i l]ten, men nu kommer det en v'ldigt h`g ton. Ni kan inte ta den om ni inte stretchar st'mmbanden f`rst!@

shirley: Vad fort det går!
allsångsledaren: kom här, jag ska hjälva tant..

kommer inte på det andra roliga. Sen kom Kevin, han sjöng foot lose, with every bit of me och lyssna till ditt hjärta. Han borde inte sjunga..ahn borde bara prata. Jag blir galne av glädje när grabben pratar. Haha, läs inte det där med vsd-glasögon råder jag er..

Just det, Lasse också. Han uppfylde Saras dröm, sjöng en kväll i juni alltså. Där satt hon och sjöng den för full hals med honom. Daniella försökte göra give me five med Kevin, det failade hon på. Men Mollys autografis fick hon. ;)

Sen åkte vi och kollade in Lisas nya hus, det var trevligt. Hon hade människor på sin tapet. Filmstars var de. Men hon visste inte vilka de var, så där satt de och gissade. Smarta folk. Not.

Idag har Tildah förföljt mig, men det visste hon nog inte om. Först spelas (vad jag tror är) Broder Daniel på radion, sen Håkan, sen Håkan i bilen, sen Kent också på radion och sen hördes en liten strof ur en annan random tildalåt. Jag lyssnar på addicted. Det är guuuuuuullldddd.

Vill även meddela att rockklassiker verkligen försöker ställa in sig hos mig. Inom loppet av en månad har living in america, iris, bring me to life och idag även var är vargen spelats. Awesomeness! Radion har annars varit kaotisk. "nu kommer Torlejfs!" *paus* "du har väl aldrig trott på tårar..." torleifs verligen! Haha, ja, vi har kul när vi inte har annat för oss. Men nu är jag trött och ska sova. Typ.

Kommentarer
Postat av: Sara

Var är DVäRGEN heter det ;)

2009-07-13 @ 18:44:57
URL: http://paronsmothee.blogg.se/
Postat av: Honey

Haha, VSD-ögon var det va! När vi skulle åka hem sa farmor: "Prata inte med främlingar." Jag skrattade i säkert fem minuter. :)

2009-07-13 @ 20:17:01
URL: http://rydis.russhage.com
Postat av: Ronja

Under sommarlägret spelade rockklasiker bring me to life och bandit spelade iris.

2009-07-14 @ 11:17:37
URL: http://musikfreakar.blogg.se/
Postat av: vispen

Pratade du med Shirley, Molly eller Kevin, fick du någon autogra??????f!!!!!!

2009-07-16 @ 22:55:08
URL: http://Http://vispen91.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0