publicera mitt inlägg kära blogg

hej och inte en enda grejis!
Idag har jag haft en, som vanligt med släkten, helt jävla hysterisk kväll. Började med att äta och diskutera konstiga saker innan vi gick in på Johannas rum och kollade lite musica. Vi fick höra en spännande berättelse av her.
Johanna: Men du lyssnar ju bara på cp-låtar, typ die, motherfucker, die!
*skratt*
kompis: du vet att det finns en låt som går så va?

Efter det var vi ju tvungna att lyssna på the låt, så det gjorde vi. Vi skrattade mycket åt grabben som skreeek. :D pretty good, he was!

Sen begav vi oss för att glo på hp4, eller som jag sa till någon "vi ser på Amanda när hon ser på filmen". Det var kul, och som jag också sa: "om jag fick en krona för varje gång du sa "åååå vad Harry är snygg" hade jag varit rik". Roligt, hade vi. Slutsatser: Hermione har tjocka ögonbryn, Ginny är lik Sara, Amanda kan se gravid ut och Gustav i min pararellklass är en stork. Ser ut som en, anyhow..

Glömde för övrigt bort att förklara rubriken till ett av gårdagens inlägg.
pappa i bilen: Imagine...all the people...living...*paus*...in the streeet!
Han kan göra om lyrics den mannen, just like Ara. Nej godnatt.

Kommentarer
Postat av: Honey

"Die, mutherfucker, die" Jag tror seriöst att jag ska kolla upp den där. Jag älskar den redan. Södervärnsgrabbar on my mind. Potter... Snygg? Bruden har ingen smak när det gäller grabbar. Den enda filmen han är snygg i är Flammande bägaren... Vänta... det kanske var den ni såg? Jaja... Pattinson är iallafall mycket snyggare. Nej, vad lång den här kommentaren blev.

2009-06-07 @ 23:32:12
URL: http://rydis.russhage.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0