tropical

Tropisk hetta today. Åska och sol om vartannat. För att få rätt utomlandskänsla gick jag och Natta och åt grekiskt. Gott men dyrt och mättande. Fick dock god efterrätt av Natta, chokladmuffin med apelsinkrokant. Sen gnälde om mina grabbar och om min hicka, Natta var sympatilös. Jag var ilsken på henne. Men jag förlät henne. Men skitsamma. Jag har även spelat golf idag. Det var galenskap och tråkigt. Diskuterade blindskvaller med william och hörde Marie sjunga. Fint. Impressed blev jag alltså. Nu avslutar jag.

Kommentarer
Postat av: Egologi

Hej!

Det är jag som skrev bloggen "egologi" för ett tag sedan, och jag tänkte bara berätta att jag har börjat skriva igen. Jag har även lösenordsskyddat bloggen, men jag ville meddela dig att du är välkommen att läsa bloggen.

Jag skriver användarnamnet och lösenordet här och jag hoppas att du respekterar mitt beslut och ej ger ut lösenordet till någon utan mitt tillåtande. (Radera gärna kommentaren när du har läst den och sparat lösenordet.)

Jag har även lagt till dig på bloglovin för jag vill gärna följa ditt liv, eller i alla fall din blogg.

Innan jag ger dig lösenordet vill jag passa på att tacka Dig, för oavsett om du har lämnat kommentarer eller ej, så betyder det väldigt mycket för mig att Du har läst min blogg. Du, och alla andra som läste bloggen har gett mig otroligt mycket stöd. Tack!



Här kommer uppgifterna:

Användarnamn: egologi

Lösenord: pocahontas



Hoppas att du kommer tillbaka! Många kramar /Miss X

2010-05-08 @ 23:29:55
URL: http://egologi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0