expert på att rodna-Katarina Von Bredow (o.l)

Nathalie flyttar med sin mamma Lucia ut till landet där Lucias pojkvän Bo med son bor. Sonen, Jerker, och Nathalie blir snart..på mycket god fot med varandra. Nathalie kommer dessutom upp h;gt i hirarkin i nya skolan, blir kompis med den populära Ira, som dock visar sig vara självmordsbenägen. Boken är helt awesome, läääs.

I´d be the father of your child

hello
Idag kom påhopp om satan från oväntat håll, från Tora av alla människor. Ojoj, glitter in the air får ackonpanjera inlägget. Fint, länge sen. Älskar. I alla fall så hade jag precis förklarat att det fanns tre satan när vi gick in på biologin och fick våra prov. Då utbrister Tora: Satan är en pedofil! Min reaktion var ganska rolig. Jag ryckte till och skrek: hur fan vet du det! Fast, det är han inte. Hon menade då givetvis den andra satan och itne den tredje. Men det var så läskigt och hon sa det också, "jag trodde du visste det när du ryckte till" man bara hm. Samma ton som Axel hade hon också. Ja jag är ööverkännslig. Men han är inte någon pedofil. Om ni missat det.Idag skrev jag även om venedig på skrivargruppen, blev blandning mellan jesus crist superstar,´personal jesus och Billy med gyllene tider. Inte sådär jättenormalt..nej. Nu tänker jag gå.

"se det positivt, vi har en badrumsmatta!"

hej!
Alltså denna dagen är bara skrattretande bra. Den började med att jag sket i kyrkan. Sen drog jag för utflykt med Natta, vi skulle till Ikea och äta tänkte vi! Vi är galna vi. Vi åkte till Malmö och upptäckte där att en buss gick till Södervärn. Det gillade jag inte, för det heter honeys förra skola där idioterna gick. Jag brölade på det ett tag och Natta blev konfunderad. Sen på Ikea åt vi köttbullar och köpte matta och Natta. Lss fick även betala ett wienerbröd som vi fikade på på värnhems torg i vårsolen. Fast när vi åkte hem b;rjade det regna, men vadå, vi hade ju en badrumsmatta som vi kunde gå under! Det gjorde vi också och jag vinkade till några dryga folks i en bil. Typ hallo! Har nu även ätit kladdkaka och fått veta två fiiiina saker. För det första ska vi till Italien i sommar! För det andra fick jag mvg på biologiprovet! O, my, god.

Citat från örebro som jag glömt!
Någon: vem är Enya?
Niklas: Enya är en karaktär som har deltagit i åtskilliga proktioner i Emma Rävås hjärna.

jag: alltså, negativ låt.
Hannah: nej positiv, man ska ta sitt liv! (yeah yeah, vi vet att du vill!)

Hannah: nej nu dör jag. *djupt andetag* oo, ett snöre!

tre saker ni bör känna till:
1) i torsdags drack jag gift.
2) vi upptäckte att Niklas har 360000 kr som han itne vet var de tog vägen...
3) 75 % av låtarna till detta inlägget var pink. Ingemar är in the mood for some girlpower.

lost in the hegrejiska

Hej och grejer!
Ja, ni måste väl ändå säga att ni har saknat mig grovt! Nu tänker jag blogga om min fabulösa vecka och sedan, kaaaanske, kan jag lägga upp lite bilder också!!

måndag (morrot, mariana och månen som var med på ett hörn)
Jag åkte till flygplatsen och sjöng skitmusik, sedan flög jag till huvudstaden. Nu brölar way i mina öron att han inte är okay. Synd för dig, som Karl-Edvin eller om det nu är Karl-Emil skulle ha sagt. I alla fall så mötte mig Anders, Cia och Honey på Arlanda och vi flög iväg i en taxi till kampus. Shit, Gerard blir galen och grejer men too bad. Ja, vi hör att du inte är okay, ta det lugnt grabben. Så ja, duktig grabb. My Vietnam får ta din plats med sitt långa intro. Pink matar hemlösa och krigar säger hon. I alla fall. Håll dig på spåret Ema! Vi anlände till Kampus och där kom Onna och vi åt och röjde. Haha. Vi hörde på gamla inspelningar där jag lät som en bitch (kan det vara för att jag var en? näää...) och sen invaderade vi pärlan, där Onja växte upp.

Jag och Honey ligger i bollhavet och är sentimentala.
Onja skriker bortifrån: jag försöker få en groda att låta med det går inte!

Ja sen bar det av till örebro, under bussresan skrålades det mcr, jolene och blunt (Enya-style och grejer!). Mellanspelet på famous last words blir underbart i piano tribute. Anyway. Vi arrived och träffade en Sandra. Det första vi hörde var hennes karaktäristiska skratt. Sedan hade galenskaperna verkligen inlett, för hur fan väntar ni er att vi ska vara seriösa ens en minut med en missbrukare av..vad var det? hasch eller mariana, kom ni överens? omkring sig hela tiden? Konstig meningsuppbyggnad. Det första vi gjorde var att muta Hannah f;r att b'dda v[ra s'ngar, alla tre. O fuck, engelskt tangentbort. Vem bryr sig? James Blunt gnäller om allt han önskar. Han vara ett emobarn, nästan, jag har kommit på. Om ni undrar varför jag vänder på orden så kan jag lika gärna förklara det. Det är hegrejiska, vårt språk.
Hegrejiska, regler:
1. böj inga verb
2. bort med alla onödiga småord
3. omvänd ordföljd!
4. "och grejer" och "strange" är normala uttryck.

Sen när vi bäddat (hmmm) åt vi mat tror jag. Det var Jakob som flög och vi spekulerade i vilken Jakob det var och var han kan ha flugit hän. Niklar pratade dialekt och allt var som det skulle. Nej alltså nu kan jag inte ens rätta. Skitsamma. Sen flummade vi mest fast honey var död vilket vi ej tyckte om, Emma och jag. Dixie Chicks sjönger om sina friends from high school. Ja, ja. Sen sov vi, jag delade rum med Anda. Hon flummade psykotiskt mycket och pratade om morrötter och annat aptitligt. Sedan vi sov och grejer.

tisdag (tidning, Torbert och trevligheter)
Vi vaknade halvdöda på morgonen och gick upp för frukost och sedan något så lågt som skola. Nåja, så seriöst var det inte. Vi spelade yrkesspelet och jag fick samma etta som förra året, journalist. Sedan fick jag lärare som tvåa och psykolog som trea. Jag gillar. Nej nu sjunger dixieflickorna om galna parader och vin. Djupt! I alla fall så förberedde vi sedan vårt arbetsplatsbesök på Nerkes allehanda vilket vi genomförde efter lunch. Det fick mig att inse hur lärorikt det är med Annika Benktzon. Sjukt mycket pressetik, tidningstermer och sånt ju. Vi fick dilemman som vi skulle ta ställning till och jag tog nästan alltid fel. Jag ej gilla. Vi gick även in på tryckeriet och Onja åkte iväg på golvet bland all trycksvärta eller vad fan fanns det i det rummmet hon åkte i? Där fanns i alla fall en tusen-tons tryckpräss. Jag varierar stavning på press/präss jag. Jag skriker Avril så högt att jag spricker, högt i ton, menar jag nog. Skitsamma. Vi åkte tillbaka (utan att få kakor. vi klagade hela besöket.) och lekte i bollhavet en lång stund. Vi låg i en hög på en madrass ovanpå först, vilket var hemskt bekvämt, iiinteee. Sen åt vi och gick till gympasalne, fast varken jag eller Honey ville eg vara där så jag berättade sagan om Torbert för henne. Kortfattat är Torbert en 84årig gubbe som har storlek 84 och därför få "gå barfota torg". Han jobbar med att odla och sälja frukt, till exempel flygande annanass (känner ni igen?) som jag kan ge mer information av skötseln av till de som vill höra. Oj oj vad Avril skryter. Jaja, Torbert är gift med Eva-Britt som jag och hannah skrattade åt hur jävla länge som helst. Han har även två lovers och sammanlagt sexton barn, ett av dem var Hilda och hon blev ihop med en planka. Hon sjöng imse vimse planka för den.

Well, sen gick vi tillbaka till boendet och hade kvällsfika och sen la vi oss i bollarna igen. Peaseful. Jag var helt borta vad jag minns, frös och var trött och allt var en dimma kind of. Men sen gick vi och la oss och Sandra var som vanligt galen!

Onsdag (oseriösa grejer, otroligt bra sång och "om jag vore en grabb")
Vi hade samtal på morgonen och fick diskutionsfrågor. Det verkade som om de trodde att tonåringar var pantade modefreaks och att det var synd om oss som itne förstod modet. Jag hatade. Sen delade vi upp oss för studieteknik och idrott, jag, Bardia och Anda började med idrott. Vi bandlöpte och annat boring. Amy Lee vill dö, exklusiv nyhet. Anyway, sen lunch och sen studieteknik då Anders cotchade mig igenom matten och sådant. Vi gjorde även intressetest då man får veta vad man ska jobba med. Alla fick samma resultat typ, vi vara lika. Sedan återvände vi till boendet och efter maten badade jag, Onja och Honey. Nu brölar Amy på någon person och undrar vart fan den ska gå. Inte vet jag. Flummungarna sjöng under vattnet och grejer tills honey beslutade sig för att dränka sig. Då gick allt ut på att hitta och rädda honeys liv. Inte ett dugg roligt. James Blunt frågar var jag är. Nu tystnar han. Sen gick vi upp och gick till musiksalen för att bilda bandet her (istället för him) och sj;ng the blakc parade. Onja på drums, hannah på piano och jag skrålandet. Fint. Sen sov vi tror jag och jag skapade en översättning till if I were a boy som jag fortsatte på på planet hem. här är smakprov.
Om jag vore en grabb, bara för ett par dar
jag skulle hoppa upp på morgon, kasta på mig kläder och gå.
Om jag vore en grabb, så skulle jag nog förstå
Hur det känns och gilla tjejer, jag svär jag skulle äga som man!
Skulle lyssna på allt
För jag vet hur det känns
när du mister den du älskar för att han tar dig för given och allt det ni bygt upp bara dör

Annan fakta är att jag berättade om marsmänniskor som godnattsaga till anda så att jag trodde på det och översatte just dance med flera åt henne. Torsdag (tonsäkerhet, tävling och teater i huvud)
Vi började torsdagen med vår bästa förmiddag på gruppbesök ever, vi lyssnade på Niklas radioprogram han sende medan han praoade på radion där han bor. Där var this is the life som alla srkålade. Sen åkte vi till sveriges radio örebro där vi sändes direkt och jag snakcade skit jag. Jag blev euforisk men jag var hungrig. Sen åt vi och sen utvärderade vi och sånt och skrev våra namnteckningar. Det var slitgöra. Torsdagskvällen gick typ åt till idol. Vem vann då, undrar ni. Jaaaaaaagggggg! Fick tre j'vla tior på please don´t leave me, omigod! Niklas sjöng på dialekt och Hannah vrålade av halsen. Lät det som. Jag inte orka blogga om idag förutom att jag rest. godnatt.

som jag vill vara-Katarina von bredow (omläsning som ni vet.)

Ja boken handlar om Jessi´ca, som blir gravid. Alla tar för givet att hon ska göra abort, utom hon. Jag kan inte säga mycket mer, men boken är rörande och jag blir avundsjuk på Jessie, sjukt va? ;)

En komikers uppväxt-Jonas Gardell (läst under tvång)

Boken handlar om Juha och alla andra i Sävbyholm, "paradiset på jorden". Yeah, right. Där är mobbade Thomas, osynliga Jenny som alltid förlåter, Erik med flinet, alkoholistfröken som alltid råkar ramla in i väggar (eller..nej..men), föräldrar som bråkar och ja, all tänkbar olycka! Boken är det värsta och mest tragiska jag läst, men den är faktiskt också ganska poetisk och djup. Fanns så många fina tankar att jag nu inte minns en endaste en.

det var en kväll i juni..

Halloj och hej och andra hälsningsfraser!
jag fick nu chips av Sara. Här sitter jag i min lycka och lyckar. Lyssnar bok, tänker på fina människor och blir glad. Kvällen har spenderats med syster som flummade, vi avslutade med att dansa till markoolios version av en kväll i juni. Flummigt värre! Jamen, nu går jag.

"allt är Hannahs fel, men jag älskar henne..."(skrivet typ halv åtta)

Hej och grejer!
Nej, inte säga och grejer all the time. Jag hör syster sjunga u2, hon spricker men verkar ha kul. Jag har en tyst honung i mina öron. Nej, nu var jag konstig och sara skrålade de sista tonerna samtidigt som honey vaknade efter att själv ha bloggat.

Igårkväll fick jag milkshake och vann så ska det låta, det var också allt bra som hände igårkväll. Mer detaljer kommer ni faktiskt inte att få.

Idag var jag i stan och inhandlade godis. Sen återkom jag och spenderade ett par timmar med att spela in låtar..tills jag insåg att det bara var börjorna som kom med..typ taaack. Otacksamt värre. Men fina börjor fick jag. Sen har jag talat med honeydarlingen, badat och ätit med min galna syster. Honey är nu borta, vet ej var hon är!

"allt är Hannahs fel, men jag älskar henne..."

Hej och grejer!
Nej, inte säga och grejer all the time. Jag hör syster sjunga u2, hon spricker men verkar ha kul. Jag har en tyst honung i mina öron. Nej, nu var jag konstig och sara skrålade de sista tonerna samtidigt som honey vaknade efter att själv ha bloggat.

Igårkväll fick jag milkshake och vann så ska det låta, det var också allt bra som hände igårkväll. Mer detaljer kommer ni faktiskt inte att få.

Idag var jag i stan och inhandlade godis. Sen återkom jag och spenderade ett par timmar med att spela in låtar..tills jag insåg att det bara var börjorna som kom med..typ taaack. Otacksamt värre. Men fina börjor fick jag. Sen har jag talat med honeydarlingen, badat och ätit med min galna syster. Honey är nu borta, vet ej var hon är!

the spring is all around us

>Hejhopp era små filurer, flummungar och andra fladdermaskar!
idag har varit en himskans bra fredag! Började den i skol med tråklektioner men slapp idrotten för Jimmy kom, yeah! Nu hör jag mig själv sjunga it may be winter outside, vilket är härligt och bra och grejer!

Sen på eftermiddag/kväll gick jag och fikade med natta. Vi gick och sjöng en cover på love is all around, spring is all around us. Lite överdrivning då men whatever. Fika på ramklints och vi var sjukt kreativa, läste tidiningar och åt och satt där tills de stängde. Hjälp, jag freakar ut i lurarna. nu blir det aploder, efterskalv! Jag lugnar ned mig med one of the brightest stars. Anyway så sprang vi sedan och köpte en gaysha-rulle (varför finns det?) och typ hoppade till bussen. Jag sa absolutely två ggr/minut och swishade hem under babbel. Bra dag, som kan bli bättre, om onja kommer tillbaka från maten!

det finns dem som har det än värre.

Jag har haft en trevlig idag idag av alla möjliga anledningar. -utväcklingssamtalet blev fine!
-kaka på hemkunskapen
-fick g på g-provet
-provet i "sex och sånt" gick faktiskt bra och grejer!
-sånggruppen gick bra.
-fick godis på vägen hem.

Kunde helt klart varit värre.

torsdagsmorgon i mars

Jag morgonskrålar things I´ll never say här och tänkte mest berätta om gårdagen då jag vaxinerade mig, min första dos av gerdasil, alltså mot livmoderhalscancer och annat grejs. Sånt som jag faktiskt ska ha prov på idag, typ döda mig. Men i alla fall så överlevde jag och fick inte så ont att jag skrek. Fick heller ingen panikatack före, vilket var en huge risk kan jag säga. Snart är morgonen över och jag har utväcklingssamtal. Det kommer nog inte att ta död på mig, inte heller sexualkunskapsprovet. Trots allt kunde man ju det mesta i förväg, Eh, iaf jag. Nu hör Ema på loosing grip, det var ett tag sen. Den sjöng jag allt på första idolet, minns nog ingen. Vad ksa jag sjunga i år, ja för det är ju nästa vecka jag drar till Öerbro gott folk! Fy satan, vad positiv jag är, det känns i högsta grad konstigt! Men jag gillar det!

shopaholic and baby-sophie kinsella

Ja nu är hon gravid också, allas vår shopaholic Becki. Problemet är att den super-coola doktor hon anlitar (t-partys with super models!) visar sig vara Lukes gamla flamma och har de en affär? O, dear, är kommentaren jag fick fram. Och samtidigt blir Jesse ihop med Beckis mammas grannes son och ja...allt är messed up. Men slutet är jättesött och det är en väldigt laughable book!

shopaholic and sister-sophie kinsella

Nu kommer becki här igen, nu som Brandon, hon gifte sig med Luke! Nu får hon veta något nytt, hon har en biologisk syster! O yeah, Jesse heter hon och är Beckis raka motsatts. Hon sparar pengar, ler aldrig och älskar potatis. Boken var ganska söt, som alla i serien, men kanske inte riktigt min favorit.

harry potter-jk rowling (och det är ju inte alls en omläsning...näää...)

Well well, jag tänker knappast säga någonting om vad böckerna handlar om eller något annat fånigt. Dock kan jag berätta för er hur hp förändrat mitt liv.
-jag hade aldrig lärt känna Tilda.
- inte Linn heller!
-jag hade aldrig blivit galen över blackangel och satan, utan säkert någon annan sak.
-Jag hade förmodligen fått något annat att vara besatt av.

of mise and men-John Steinbeck(läst under tvång)

Boken handlar om George och Lennie. Lennie är utväcklingsstörd och kan inte förstå eller komma ihåg, han är även väldigt stark men kan inte kontrollera det. Äsch, boken handlar väl om deras drömmar och grejs...

Jag hatade boken, den var dryg och seg och grejs, läs den inte!

Ingemar iv

O yeah, jag fick en ny Ingemar! Han är ganska söt och trevlig, men lite störande så som ingemarar ska vara i början.

Idag har jag haft en underbar och fruktansvärd dag. Jag har haft mensvärk och gjort matteprov men det har varit vårväder och stormigt och grejor. Honey är galen, hon svarar med "Ryding och grejer" i telefon. Jag älskar galna ungar. Nu ska jag på konfirmation.

they found you n e athroom loor

Halloj!
Jag är förgrymmad just nu av otaliga orsaker, men den första och viktigaste är att just när jag tänkte börja bloggare som ett sant hopelosthead bör igen, då går Ingemar sönder! Nu sitter jag med eloquence och hatar varje minut. Han är så jävla pantad. Men ska prata om veckan sen sist då..

I söndags skulle jag på rockmessa i domkyrkan med temat ”struggle within” a la metallica. Det roligaste var att ingen fick höra låten. Men den lät djup och grejer. De läste lyrics förstår ni. Problemet var bara att ingen hörde…

Sedan skulle vi fika och lyssna på since uor first guitar som spelar, men vi skulle vara kanske 200 pers på ett ställe där det står max 75. Fabulous. Ja, faktiskt, för jag, Sara, Agnes och Erik flydde och fikade på kaffé cream. Det var gott och vi pratade om mat, spilde smoothie och annat straaange. Sen åkte jag och Sara hem och skrev en dålig dikt.

På måndagen it happened, he cracked. Min älskade gick sönder för tredje gången. Dagen var bitter och jag och Hannah sörgde på skype och jag mediterade igenom skrivarkursen. Life is hard!

onsdag (fuck Tuesday) betydde back to school. Det betyder även hyvling med ”trähitler”, löpband i en timme, muntlig redovisning (min värsta ever) och annat pointless. På kvällen pratade jag med onja och honey, det var trevligt. Honey frågade sin mor ”mor, när ska jag flyge?” och jag och Onja diskuterade ateister (jag tror dig inte, jag kan inte!”) och uppfinningar som röravruttningsmedel och så. Normalt. Sen var det då torsdag och då fick jag veta att beatles-konserten kommer att vara när jag är away, I hate hate hate it. Men skitsamma. I skolan gjorde jag chokladsmoothie, den var sur och ganska typ bitter, men eftersmaken var delekat. Strange. Sen babblade jag med honey som vanligt.

Igår, vad gjorde jag igår? Jag vann så skall det låta och pratade med onja och hnoe. Honey, försökte jag skriva. Hon och jag kom faktiskt fram till något, coolt va? Vi relaterade mcr-titles till harry potter. Här kommer en bit..

The mirror isn´t big enough for the two of us; Harry and Ron arguing in front of the mirror of erased.
hrlrna; picture of the grey lady
The black parade; loads of Hogwarts students walking past in their black cloak.
This is how I disappear; Harry under the invisibility cloak.
I´m not okay; Harry returning from the graveyard, crying and holding Cedric.
Dead: Harry looking down on a dead body, pick yourself-there are loads of them!
House of wolves; the shrieking shack!

Idag har varit en konstig dag. Mamma och syster hade städdag så efter att ha sjungit lite blunt flydde jag med Nathalie. Vi mötte ett gäng tappade skor och såg en kö utanför systemet (!!!!) och fikade på ett ställe som jag ej kan stava. Vi hade trevligtoch sjöng pink och så.

Melodifestivalen. Jag har ej bestämt en åsikt än. Dock skrattade vi åt petra (note that!) och kom fram till att Danny ser ut som Tom Felton. Jaja, hejdå.

jag borde ha bloggat undrr veckan.

O well, hej.
Jag borde ha bloggat massa men jag orkade inte. Under veckan har en hel del orelevanta saker hänt, jag har bland annat varit på ungdomsting. Vi slängde ut en massa pengar och vi pratade om typ medvetenhet. Har skrivit på skrivningen, sjunkit på sången och all tid däremellan har jag spenderat med mina darlings.om de är anträffbara och plöjt en volym i en komikers uppväxt. 100 sidor den här veckan skulle jag vilja säga. Mer än skulle vilja, jag sa det faktiskt som ni såg. Eller, skrev det. Har även ägt på så skall det låta (oavgjort förra veckan och vinst igår) och försökt skrika onja till döds. Det har gått dåligt. Idag är min plan att inte gå under. Siao!

mumin är hög.

Hi
Jag tänkte blogga lite om konstiga saker. Kan börja berätta om mumintrollet på bussen. Han lät som det och han och hans brud var psykotiskt konstiga. Jag tror de var drogmissbrukare. Han spenderade 6 timmar med att reda ut sigg hår och ja. Jag vill inte berätta mer i en blogg kan jag säga.

Kvällen spenderades skypande med hannah och jag skapade uttrycken strange (uttalat som det stavas alltså) och skrattade hur länge som helst åt the black parade. oj, det är mat, men ja hejdå.

RSS 2.0