veckans vän, vecka 22

Namnis: Sara, Ara, vad ni vill
Åldris: Fjorton årisar.
Speciella minnen: "kontanter eller kort?", konstiga historier på vägen hem (skulle jag flytta till afrika?) och nej, jag kommer inte på så mycket oligt!
hur länge har jag känt: way too long, sis!
bra gärningar: Kritiserat mig i alla väder, sjungit livet ur mig och varit bäst!
låt: 9 to 5, kom jag att tänka på..är det inte det närmaste vår låt man kan komma?
saker jag skrivit om: bara en flummdikt här i bloggen.
meddelande till vän: som en mycket vis person en gång sa: alla bry dig!

crying all alone under the stands was a picolo player in the marching band

Det är en rad ur den vackra travelling soldier med mina dixieflickor. Sweet, big time. Älskar texter som berättar en historia, på något sätt. Som en liten minibok, en bokikal som Sara en gång så klokt sa. När jag sa att jag lyssnade på boken wicked undrade hon "finns det låtar i den?" det fanns det icke. Så vi bestämde att vi skulle göra en bokikal, man kan trycka på knappar i boken så spelades en låt upp. Det var tider det ni. Nu tar den vackra låten slut, hur kan den bara vara såå lååg? Nu kom en annan dixie, men vilken vet jag inte. Det finns ju en del och jag kan långt ifrån alla by intro. God speed var det, texten är jättebra för utom att den är smörig och ganska så seeeg. Lilla man, sjunger hon om igen. Hennes kärlek ska flyga säger hon, undrar hur detta går till. Det här är en vaggvisa verkar det som och jag är ensamast ever. Ensam hemma och ingen Hannah. Hm, alltså denna text har verkligen ingen sence förutom att hon älskar sin lille man. Lilleman, det var väl en rappargrabb från skåne? hans kariär måste ha självdött. Pang, sa det. Pank tänkte jag skriva, det sa det kanske också, för pengar fick han nog inga. Oj, religiöst det här, men väldigt gulligt. Skitsamma. Jag skulle ju säga att jag har tittat på singing bee från internet med Ara idag, hon var galen. "det vackraste jag vet, är att se dig när du gråter." "att vara utan dig, är det vackraste för mig." jaja, det makar ju seeenceee. Godnatt.

I´ll mess up your life, I´ll beat up your wife

Idag gick jag för att avnjuta systers och de andra körernas vårkonsert i kyrkan. Det var alldeles sympatiskt och Sara sjöng gudomligt så som bara Sara kan i heeeela världen. Jag har ocskå smälts bort i en pöl eftersom det är mördande varmt och min dator bränner mina händer till freaking aska. Samla upp den och sprid den över havet, där är det kallt och skönt. Ah, havet. Fint och poetiskt och kallt och kluckigt. Kluckigt, vilket ord. Oj, här går en grabb lös på sin röst och just gjorde pianisten något sjukt. Nu slutar låten i en munter ton. Det var from the inside med def leppard. Nu är en helt underbar låt i rullning, men den har en lång titel som ingen orkar skriva ned. Den är söt. Jag kan bara en ming, den klämmer jag i på ska ni veta. nej nu bör jag plugga kemi och dö. Nej, alltså när började jag säga dö hela tiden? Jag bry liv!!!!!!!

min mage värker.

hej..
Jag har ont i magen, är trött och sur och gnäggar på allt och alla. Jag har haft gilmore girls-night, det var tråkigt och kul. Jag vet inte längre. Ger er några citat och sen sömnar jag sov.

msn mellan syster och Honey:
S: nu gråter en person och en annan kommer in med grönsaker.
h: jag skulle också gråtit om någon kommit in med grönsaker.

på tv:n.
någon: When?
Lorelai: When the big hand´s on s and the little hand´s on oon.

nu ska jag sova, för jag känner att jag dogar snart.

mer honing åt folket!

Har idag varit på skånemessan där det mest går ut på smakprover. Mest var det korv, sylt och bröd som vankades, men även en hel del annat. Marsmallows i chokladfontän till exempel. Även Saras honing, hon vet nog inte ens att det heter honung. men honing är gulligt och gör mig nostalgisk. Nalle Pu, you know! }kte hem och har 'tit, pratat med Honey och andats i like..6 timmar. Hur fan gick tiden s] foooort?Oj, engelskt keyboard. Dååligt av moi. Nu lämnar jag eder.

the end

Precis nu när jag skriver detta läses eftertexterna till wisards first rule. Naj, inte nu längre. Nu är det tyst i världen, må jag säga. Förutom ingemars väna stämma, men om det räknas är en fråga. Snart kommer förmodligen ett annat tortyrskrik från saras friends, skulle inte förvåna mig. Nehe, någon går i trappan istället. Det kanske är on their way home? Det verkar så alltså. Nåja, det var ju itne det jag skulle säga. Jag skulle säga att jag är uttråkad och trött, men det var inte lika kul. Det är en sen fredagskväll, närmare natt, och jag är trött som en sate. Jag funderar på vad en sate egentligen är. Hur ser en sådan ut? Jag tror att den är rödhårig och kort och jävligt ful med stor näsa. Eller kanske lång och blond utan näsa alls, vad vet jag. Men den är störande i alla fall och nu ska jag överge er. Grååt inte för maj.

heartbreak town

Ja en fredag full med dixiechickslåtar, flum och onödigt babbel är det idag. Jag har i skolan stått med en elbas om halsen (lyckades göra sönder bandet) och sjungit this´ll be the day that I die, övertygat en flummunge (samma som jag tror jag nämnde igår) om att jag är en vampyr och nästan klunkat hennes blod, nästan strypt Agnes, pratat om shopaholic och kanske haft lektioner. Hemma har jag pratat med en mycket ensam Honey, hon sjöng högt i kökets fina akustik och försökte räkna pengar. Det gick inte alls bra för henne, för hon kunde inte räkna. Det var extremt gulligt må jag säga. Nu avslutas inlägget, samtidigt som låten heartbreak town.

there´s only us, there´s only this

hej darlings!
Idag har jag haft en seeeg idrottsdag där min lärare lärde mig om blommor och jag pratade engelska med en flummunge. Vi flummed a lot too och jag fick skäll för att jag hejade dåligt. Spiritual support, you bastards!

Eftermiddagen bedrevs i en sot-dimma, jag bara läste och läste och glömde avbeställa taxin. Sen skypade jag med Onja och vi drömde oss tillbaka till tiden då vi lekte med kapariter och holbodier och var gaalna. Long time ago. Sen åkte jag till sångisen och vi drillade på. Jag har fått uppdraget att skämma ut mig genom att säga "alltid" efter du finns inom mig på konserten på onsdag, vilket kommer att ta mitt liv av utskämmelse.
jag: alltså, vill du ta mitt liv eller?
sånglärare: Ja!
Jag: du lyckas.
Sånglärare: så skönt att jag har lyckats med något den här terminen.

Nu har jag pluggat lite och ska showra innan sömnen tar mig.

sympatic day

Denna torsdag blev fruktansvärt trevlig, idrottsdag är det. Vet dock inte vad jag ska hitta på hela dagen, det beror på om SB infinner sig eller icke. Det kan man ju hoppas, kind of. Slutar i alla fall 13.15, briliant. Jag tycka om! Sen ikväll blir det sånggrupp och skit men det är ändå en helt ok kväll. Med franskläxa, kom jag just på. Damn, men skitsamma, godnatt.

frozen within

Jag är kall som en kall kallmänniska. Det finns inte ens nåt som heter det. Jag funderar på om jag kan ha någon kallsjukdom, fast nej, nu driver jag med er. Idag hade vi iallafall gymnasiedag. Vi gnäggade om gymnasieprogram och det var som designat för maximal ångest. Jag höll på att bli galen för gymnasium är onda onda onda och det finns ingen linje eller inriktning eller någotning alls som passar mig. Nothing utom de där freaking samhällsgrejerna som inte är ett dugg intresserande. Bara för allmänna människor utan egentligen själ. En soulless linje. Man blir inte handplockad, fattar ni hur jag menar? Naj.

idag har det även förekommit ett hål i tiden. Det var fem minuter som gick på en halv, och jag menar det. I början av en låt var klockan 16.15 och i mitten av låten var klockan 16.20. Låten är inte lååång, om ni tror det. Scared the living shit out of me.

morgonpost

Här är min onsdagsmorgon, det är trevlans. Sovmorgon och slutar två, awesome. Gymnasieinfo blir det och vi ska begynna med ett intressetest, hahaha. Det haar jag redan gjooort. Jag äger alla i heeela listaaan. Klassen, menar jag. nu är jag allt lite off så som man bör. Snart är klockan åtta, det är inte trevligt. Då måste jag snaaaart gå. Jag fryser som en idiot som jag´ofta gör och så ihopskriver jag också. Jag har blivit myggbiten på armarna om ni ville veta. Det gillar jag, Det är nåt konstigt med mig, jag gillar myggbätt. Fråga mig om en månad, så ska ni se att jag inte gillar dem anymore. På tal om månad, så ska mamma till tailand i jobb i en månad i höööst! Heeemskt, blir det. Jamen, hejdå.

listis

haj!
hade tråkigt och kom på att jag ännu inte gjort denna lista, vad jag är heeemskt. Det är som ni nog förstår en sån där låtlista där man slumpar och svarar. Jag försökte göra den amusing.

1. Hur mår du idag? Family portrait-
2. Hur kommer dagen vara/vart? Shine on (solen, ja.)
3. Vad var det första du tänkte när du vaknade idag?Äntligen- (ja, lång natt.) 4. Vad är det sista du kommer tänka innan du somnar idag? Lubbock or leave it-
5. Vad skulle dina vänner kalla dig för om de fick välja?Barrowland ballroom
6. Hur är det med kärleken? More love (hell yeah!)
7. Vilken låt passar bäst in på den du håller kär? Ise queen (hm, vem kan denna isdrottning vara?)
8. Hur mår dina vänner? The road to home.
9. Tycker dina vänner om dig?: sin vagong
10. Hur ser folk dig? Top of the world.(så rätt ni har.)
11. Spanar folk in dig? So long Jimmy! (han har spanat på mig.)
12. Är du bra I sängen? Dead! (är jag så lame?)
13. Har någon sexfantasier om dig? Some days you gotta dance.
14. Kommer du alltid bo kvar i Sverige? Long time gone.(hör ni det va?)
15. Hur kommer du att dö? Nobodys diary
16. Vad skulle du heta om du var född i framtiden? Cancer..
17. Vilken är din oturs-låt? Maybe today.
18. Vilken är din tur-låt? Ärliga blå.
19. Vilken låt beskriver ditt utseende bäst? In control. (tyvärr.)
20. Vilken låt beskriver din personlighet bäst? Senare.(det göör jag imorgon..)
21. Hur är det med ditt liv? In perfect harmony!
22. Hur hade ditt liv varit om du hade valt andra vägar? Gothic cristmas.(damn, those ways.)
23. Vad ska ditt första barn heta? Truth no 2.
24. Hur kommer ditt liv bli? Where jag vet.(ah, I´m going wise.)
25. Vilken låt beskriver dina föräldrar bäst? Baby hold on!(låter oroväckande)
26. Hur kommer sommaren bli? Unwanted.(nää!)
27. Finns det någon som är hemligt kär i dig? Goodbye my lover.(dissad, lover!)
28. Kysser du bra? Our solemn hour
29. Mår din kropp bra? Do you believe me? (läs föregående poster)
30. Får du tillräckligt med sex? World of make believe.


alltså, jag menar det. Skaparen av rubriker var en pantad jävel.

Jag har idag spelat upp romeo och julieta på spanskan. Det var groteskt trååkigt. Jag spelade Julietas nerdiga kompis som jag inte brydde mig om dugg. Det har dock varit sunshine all day vilket jag har äälskat. Satt ute en stund och sjöng med systra, men då skulle det ju givetvis börja regna..yeah! Men sen promenerade vi hem och det var trevligt och varmt som faaan. Men nu ska jag gå och liva lev.

min dag eller nåt lika spännande

Min dag idag var lika spännande som köttfärs. Jag sov nästan bort skolan och höll på att dö av trötthet bara för att det faktiskt var en vanlig skoldag! Hemskt va? Sen var det skrivargruppen som handlade om cirkus. Cirkustruppen skrivargruppen, vi valdenen karaktär som vi skrev om. Anja skrev om en direktör med scenskräck till det extrema, jag skrev om en gravid lindanserska med ångest, Ellen skrev något oförklarligt om magiker, Malin skrev på malinskt vis om missfoster och Emma skrev om en egocentrisk knivkastare. Dramatiken bara stänkte och mitt i allt satt Niklas och...vad han nu gjorde. Slog upp symboler i uppslagsverk och kände sig ambitiös. Nu kom Hannah hem och hon prioriteras över blogghelvetet, känn er dissade alla. Svar till Onnas kommentarer förresten: Hannah sjöng visst på helenas, sådetså. Nej, det har du inte, bara Onja för den la jag ju ut på bloggen right? Nu jag sluta skriva.

it´s a fanfiction, but it claims to be real. Hm, sounds a bit like me.

Ja alltså frågan är om ni tycker att detta är okej. Hannah berättade om en bokserie aserad på böckerna jag pratade om förut. Det som är grejen är bara det att de hittar på helt nya handlingar. Okej, slutet blev rätt till slut, men liksom..hur långt kan man gå? Det börjar bli lite som mina fanfics, man tar karaktärerna men inget mer. Men så är de just fanfics också, eller hur? Men inte detta tydligen. Konstigt är det, tycker jag. Fanfictions är överlag ganska spännande tycker jag. De som gör det på riktigt alltså. Typ, varför gör man sig besväret när man inte får nåt för det? Det där var nog lite för beräknande, men skitsamma. Hur orkar man? Nej, orkar jag skriva mer på detta inlägg?

veckans vän, vecka 21

namnis: Ronja, Onja, vad ni vill
åldris: 15 årisar.
Speciella minnen: Sjunga covers på hög volym i diverse hus och även stall, brottats som tigrar och katter, lundamesterskapen, skratta som idioter vid fyra på morgonen, leka med glaskarameller och annat bullshit, med mera!
hur länge har jag känt: Like..nästan 14 år!
bra gärningar: Öppnat mina ögon för countrysången, läst mina konstiga böcker(like..imagine if you had not! det var fan nära..) och varit bäst!
låt: Finns många, men vet du vad jag tänkte på? Här kommger goldgirls med guuldroseetteer..:)
saker jag skrivit om: "njonja" (deprimerat shit), "onja" (oseriöst shit) och "rockstar", finns nog fler tror jag.
Meddelande till vän: Som sagt: vad vore livet utan Onja?

Hello MR heartache, I´ve been expecting you.

Jag har kommit på en sak. Det är att det finns vissa mott av känslor uppmätta åt alla. Like, Gud har ett recept på hur mycket olycka och lycka det ska vara. Fast det verkar inte som om Gud kan styra det som händer riktigt, så han kan inte göra folk glada och ledsna sådär. Men min kropp känner av att olycksgraden är fasligt låg och börjar därför få heartache, frysa och må skit helt utan anledning. Det har pågått nu i kanske två veckor. Borde jag bli rädd? Borde jag ta det som någon slags varning om att något hemskt är på gång? Eller är det bara som jag tror och kroppen kan inte vara glad gämt? Jag börjar bli trött på heartache i alla fall och om någon vet nåt att göra åt det, please give me a sign will yah?

hjärtans fröjd-Per Nilsson (typ läst under tvång)

Boken hjärtans fröjd handlar om honom, eller kanske om henne. Den handlar om en tyst telefon, en krukväxt, en buss, ett lakan och andra föremål. Den handlar egentligen inte alls om det där, den handlar om sviken kärlek och vad en tysk grabb kan göra för skillnad. Ja, alltså, den handlar om en kille som blir kär i en tjej som sen visar sig ha ihop det med en idiot. Men det är inte lika intressant. Boken var verkligen fantastisk och detta trots att jag läser den på punktskrift. Den var väldigt sorglig, så sorglig att det gjorde ont, men också så rolig att den fick dyka upp i Hannahs blogg. Boken är fin på det sättet att den rör sig medvetet mot ett mål helatiden, så oundvikligt att man vill skrika, för att sen vända helt om och skita i det när man väl är där. Jag spoilar er väldigt nu, men det gör ingenting, för den är fin också. En av de bästa punktböcker jag någonsin läst, wow, I´m impressed! Mest över min långa resension however..

pointless, but oh so deep

Har sen senast sett på twilight nu igen och blivit excited. Har även pratat med honey och skrivit meningslösa meddelanden. Alltså helt psykotiskt meningslösa. Sen fick jag veta att honeys meddelanden hade meeningar. Det var inte lika oligt! Nu ska jag snart sova och drömma om fina saker. Jag vill att någon bry så mycket om mig att de sitter och ittar på maj när jag sover. Det skulle ägt.

fader, sonen och deras heliga hora ^^

haj!
Jag bör nog förklara rubriken en aning, annars kommer ni sitta och undra hela inlägget. Jag och Honey satt och siterade sångtexter och jag skrev "glory to the father, glory to the son!" helt apropå. Hon översatte glory till härlighet och ville ge fader och sonen en hora. Det tycker jag låter mycket spännande, någon som är villig på en flygtur? Varning för att fadern är vååldsam in bed.

Idag har jag och Natta ätit lunch och (håll i er nu) det var inte på saluhallen! Vi åt på ett annat roligt ställe. Där var också gott. Sen har jag också valt låtar, försökt välja låtar, till ups idag. Slitgöra it is! Jag dör en för tidig död. Ja hejdå.

en natt i maj

Har sen senast tittat på en bit av rent och ett gammalt så ska det låta, vilket äger. Tog två titelmatcher idag, kom igen Lena och sparvöga. Jag älskar sparvöga, det är en mycket vacker låt. Men har aldrig hört den, bara sjungit på sånggrupp. Skitsamma. Här sitter jag och klunkar soT så som man bör, boken är lika gammal som jag. Det tycker jag är oligt. Imorgon är det lördag och jag ska äta lunch med Natta, vilket blir mumsigt. Usch, jag blev suddenly trött. Kanske sova? Kanske inte alls det sova. Tråkigt sova. Men jo..sova..

I´ll sing the pain away

Idag har jag en sjungdag (säger vi) och gastar för full hals både agresivt, emotionellt och "vanligt". Är utpumpad av att skrika men orkar inte bry mig, det är för jobbigt enligt moi. Har även läst 30 sidor punktskrift idag, visst är jag helt jävla awesome? Ja, jag vet! Nej jag har inte alls humörsvängningar, nej det är heelt normalt att ha så många känslor i bloggen på samma dag. Vem bry egentligen? Ingen, jag tro. Nu blev jag alldeles orkeslös all of a sudden. Jag en konstig en alltså. Stavar som en spade gör jag också. Ah, nu sjunger jag Jolene här. Idag bör jag välja låtar till ung på scen och varfan i helvete är era förslag? Give me!

take me away from me.(varning, deprimerande inlägg.)

Jag har just insett något, nuigen. Fredagsinsikten kanske. Den är i alla fall att jag är jävligt trött på mig själv. Det är väldigt tråkigt att gå runt hela livet som samma brud, har jag insett. Det är så jävla iriterande att se hur man själv reagerar och inte kunna göra ett skit åt det, för man kan ju inte göra om hur man fungerar, right? Jag har kommit fram till att jag är en avundsjuk, konflikträdd, naiv, självkritisk (det mest oroande) och obegriplig människa. I och för sig hur jag just nu mig själv sjunga jävligt bra i hörlurarna och det är inte för inte som jag finns på skolbiblioteket heller. Men det väger inte upp allting. Och det värsta är, som jag nog redan sagt i mitt förra deppinlägget, att man nu blir alldeles som hela världen och hatar sig själv. Nej, hatar gör jag då inte alls det. Go me. Jag är motsägelsefull också, sa jag inte det?

och du bara står där, mitt i ditt underbara liv!

halloj!
Rubriken kommer från en later on-låt, alltså nåt jag skrev när jag var tio år. Rätt djupt för att vara bullshit. :) idag har jag spelat spel med Sara och hennes friend. Vi spelade Harry Potter och jag ägde alla som vanligt. Jag visste varför Petunias friend inte ville ta hand om harry. Hon var på holiday. På mmallorka, vilket var nästa fråga..

Nu nyss har jag haft samtal med onna och honey och nu är bara honey kvar. Onna gav mig skrattspasmer och jag har tappat luften. Nu jag trösta honey, hon må dåligt. Hon inte må, jag tycka!

iriterande grejer

Ja mitt morgoninlägg finns ju nowhere to be seen. Nu undrar ni ju varför jag lät som om jag skulle dö igår. Det skulle jag, förstår ni, men det gjorde jag inte. Jag var dock on the edge. Men nu andas jag som ni såg i förra inlägget och sånt. Ja, bara så att ni vet menar jag.

the third child of trouble

Idag var det lugnt och trevligt på praon. Jag och Kirre gick och åt glass och sen slutade vi tidigare. Har även varit på sånggruppskonsert där vi sjöng klassiskt skit. Men det gick faktiskt helt okej. Nu har jag börjat läsa soT, sword of truth, som Honey övertalat mig att försöka ta mig igenom.

won´t make this

Jag skakar, hackar tänder och kan inte andas. Det var allt jag ville säga.

tisdagsmorgonis

Jag lyssnar på we cry här, denna låt gör mig märkligt hoppfull. Jag förstår det ej. Jag har nu bytt låt och utforskar lite Sanna, varför lyssnar jag på skitmusik? Det vet jag inte och bryr mig inte riktigt om det heller fkaitskt. Stavfelen i denna blogg borde faktiskt vinna någon slags award, tycker jag.

Tänkte bara notera att i söndags sågs Johanna Palm i en tidning. Det var en mycket disturibing nyhet och jag ville slå ihjäl tidningen. Det kunde jag inte, tyvärr. Den levde inte. Jag måste också säga att Sanna Nilsen tror på en jävla massa skit. Hur hon orkar kan jag inte svara på. Nu tar även enna låt slut så sakterliga och jag avslutar inlägget med ett rungande godnatt.

så många måndagar utan riktiga rubriker

halloj!
Idag har jag varit på konferens eller hur det stavas om locasion-based games. Det är alltså spel där man spelar med hjälp av gps. Så den kan känna var du är, varför det nu skulle vara såå coolt. Vi hade en workshow där ingen var och lyssnade på föreläsningar.På skrivargruppen flummade vi en hel del och vi skrev också, jag skrev om rådjur och Ellen skrev halvt på hegrejiska. Jag hör nu before thw worst för först gången utan Hannah och den är ju helt underbar. Okej okej jag ger mig, all din musik äger dearest. Nääästaaan. Jag gillar att bli utbildad i musik tror jag, det lär mig mycket trevligheter. Nu ska jag lämna er med ett citat.
man på grej: finns det någon här som inte förstår svenska?

ett par notiser

-jag har blivit gudmor till den mest högljudda fågeln i världen, Hannahs fågelson.
-Igår la jag in mer än 100 låtar i min musikmapp. Tre album dixie chicks, ett Sanna, ett the script, later ons nostalgiskiva (<3), ett par lösa låtar och alldeles alldeles för mycket Kent.
-Jag har haft ont i hjärtat hela helgen och jag vet inte varför.
-f;rra veckan l'ste jag en heel punktvolymis. Skillat va_
-det finns mycket skitmusik som äger.
-Om jag inte får låtförslag till stadsparken ska jag slå ihjjäl någon.

veckans vän, vecka 20

detta är en ny idé, jag skall prata om en vän varje vecka. Jag börjar med min älskade honey!

namnis: Hannah, Honey, vad ni vill!
åldris: femton årisar.
speciella minnen: Tre idoltävlingar, sjunga James Blunt i diverse bilar, sjunga mcr överallt, sjungandes vi vääntar och baka pepparkakor, sjunga på helenas krog, ligga i högar (med onna på många).
hur länge har jag känt: i sex år snart!
bra gärningar: lärt mig mcr, uppfunnit hegrejiskan och varit bäst!
låt:this is how I disappear
saker jag skrivit om: "dearest", några hemska dikter, samt många msnisar.
Meddelande till v'än: we don´t wanna break this chain!

eloquence becomes a star xD

alla blindstyren, jag vill att ni genast om ni inte redan gjort det kollar på denna film. Eloquence rappar om forskning, dock har den ett budskap som är lite trååkigt.
http://www.youtube.com/watch?v=gtuna2AWvqk 

hur kär får man bli-Katarina Bredow (o.l)

Katrin bor med sin pappa och sin bror, är bästa vän med klassens coolaste tjej Frida och inleder just ett förhållande med Andreas. Ja det hade ju kunnat vara perfekt, men nu är det ju inte det. För helt plötsligt sticker pappans flickvän marie, Adam börjar i klassen och Katrin tar upp kontakten med sin mamma. Allt blir för mycket både för katrin och läsaren och man måste verkligen hålla allting i huvudet. Det tycker jag är bra, man lär sig precis hur det känns, no bullshit. Dock är det lite överdrivet det där med Katrin och Frida, deras vänskap är helt sjukt tight. Eller kanske inte, Hannah och jag reflekterade just över samma situation kom jag på nu. :p nej hejdå.

grand finale nu igen

Nu skall allting börja. De dansar och fjuttar. Det säger mor i alla fall. Pojkar i klänningar och fioler och mor är inte konstig. Nu är det någon kille som trillar. Varför finns ens detta? Waste of tiiimeeeeee. Mamma blir rädd här verkar det som, de står på väggar och shit vad de skriker! Fjolårets vinnare kommer flygande och hans rock fastnar. Detta är helt enkelt fasansfullt trååkiiigt. Vi tror att detta är en japansk tv-show, shiiiiiiit, öppningsnumret kostar 10000000 kronoor! Vägginslaget är ingen hit och ändå visas det om och om igen. Programledarna suger big time. Ojoj, shirley snackar för sverige. Big shit! Nu jävlar.
litaoen
1. Börjar jättefint. Tänkte lite musikal typ. Men nu är den bara tråkig. Hans röst lyfter det dock. Mor snarkar åt den. Mamma drar nu och säger ”den här var värd att hänga upp tvätten till, så bra är den!” Oj spåkbyte, vad lääskigt! Fina operatoner. Helt okej låt.
israel
2. Denna ska vara bytandespråkig hela vägen igenom. Sure sure att den är massa politisk och shit, men man somnar ju och de jsunger inte ens bra. De står side by side och suger tillsammans, så gulligt! Nu tog den slut.
france
3. Smäktande på franska, men hon låter lite typ trött. Lite snälla snälla över henne tycker vi, men alltså, snälla snälla är roligare! De översätter till svenska elelr så är det mamma, jag vet inte. Shit vem tror hon att hon är? Hennes knän går inåt och vi tänker på Eva Rydberg vi. Nu är den över.
svealaaaand!
4. Hon är inte lika cool, men klänningen äger tydligen. Men det är ju helt jävla sjukt roligt och sånt, men hon har inte alls samma power! Undrar vad hon säger i refrängen egentligen. Hon har dumpat körens maskulina delar. Där var hennes galna ton!Shit, det tar sig, sista tonen rockade! Vi har nog en chans ändå.
kroatien
5. Poetisk text enligt översättning. We can´t believe it´s not butter! Smööörigast ever. Fin hög ton, som blev heeemsk. Operatjej kikar in och låter som någon jävla klagovolnad. Hon rör sig som en också, oo, karolaviiind! Har smöret ont någonstans?
portugall
6. Kärlekens dator, ojojoj. Folkmusik mellan balladvarven, konstigt. Denna låt är som vågar som går upp och ned. Ingen underton. Vi förfasar oss över mellantonen. Usch, bort med låten.
island
7. Den här är på engelska och sjungs av yohanna med y! Fint, tycker jag. Hennes mellanton gillar vi. Varför är alla låtar så jävla tråkiga, de har ju vunnit i sina länder? Men denna är faktiskt fin. Nu börjar det ju rata sig, denna tävling. Texten var för övrigt fiin.
grekland
8. Dramatisk början. Han visar magen och verkar inte sexig, eller oj, det tyckte mor..jaja. Inte snyggt ansikte. Ganska trevlig låt. Mycket vitt och svart ikväll förutom island som var isblåa. Dåligt skämt det där. Honey håller med mor om att han är snygg. Den här passar på ett dansgolv. Shit, han river sönder kläderna, jävla strippa! Nu sätter vi punkt.
armenien
9. Är shirley full eller? Bara en undran. Wow, coolt intro. Coolt och på engelska. Helt jävla crazy! Jag gillar det!  fina höga tooner. Detta är nog min favorit so far, och kvällens första tonartshöjniiing!
ryssland
10. Trååååkig låååt. Island hade delfiner i bakgrundnen, denna donna har sig själv. Narsisistisk. Ful är hon också. Skäry, på bilderna åldras hon. Har hon en medelålderskris? Hon låter och ser ut som om hon gråter. Skrik inte så saatns mycket bruden. Hon har glömt sin klänning och nu är det slut.
aserbajan
11. Svenska folcs forever! Mamma tycker att det bara finns en arash i malmö, inte sant. Okej det är nog han ändåå. Maaaalmöööö skriker mamma. Hon säger att den är bra, det är den också. Mamma vet att han finns, eller också så vet hon inte det alls. Tjejen var helt okej hon med vid vägen..
bossnien
12. Låter väldigt emotionellt. Ojoj, är du heartbroken grabben? Seeg låt. Quit those ballades, please people rock it! Men han sjunger helt okej. Regina är en kille!:o
moldavien
13. cool sång i introt, lik shirley iv tycka, tv-folk tycka detsmma. Kinda catchy. De ser ut som gaseller s’ger honey. Så det säkert vara och låt heta nåt om horor..
malta
14. Lik kicki danielsson, är det såå jävla coolt att vara svensk? Jag säsparstort åt låten. Vi kan sjunga meny precis som flygv’rdinna, det gjorde vi nu. ”menyy!” ja låten är som ni märker inte så distraherande. Inte bryyyy!
estland
15. Oj jag kanske bör skriva om låten, den var helt okej. Lite lame, men helt okej. Rösten är sympatisk. Åka pulka sjunger hon.
dannmark
16. programledaren gillar namnet, vem är han egentligen? Fi n början. Jo, jag gillar denna låt. Påmminer lite om måns tycker jag. Oj, fin bortödende ton. Bra och catchy melodi. Men mamma gnäller på det. Fina höga och starka toner och eld får vi ta del av här. Nu slutar den.
tyskland
17. Rolig början, rolig melodi, roligt! Gruppnamnet är awesome och mamma hostar. Inte lika roligt. Väldigt svängigt, dansar nog hellre till den än lyssnar ordentligt. Oj den callar och responsar och vad höll han på med nu? Han visar maagen säger mor. Magen får godkänt. Låten får nog mära vg. Nu slutar den.
18. turkiet
Wow, börjar med en trevlig liten slinga och en attitydkvinna. Ganska ösig och rolig. Hon bedyrar sin kärlek i falsett och vanlig röst. Jag tar emot och tackar. Oj, nu tog den slut helt plötsligt.
albanien
19. Sextonåring, me like.Hon har en kraftig och fin röst och dvärjar finns på scen. Låten är helt okej, lite intetsägande tycker jag. Hon verkar mena vad hon sjunger, vad det än är, hör dåligt. Långa toner och tackskrik är kävllens tema.
norge
20. Jag slår I takt på datorn. Rolig och onordisk början. Han är ju jätte rolig, rolig uppbygnad. Söt text och hela låten är ju söt. Fint vibrato. Han inte bry om förstånd, det hörs på rysten. Stroken gick söndrr, fuuusk! Nån annan spelar. Nu tog den slut och han sa inte ett ord till publiken, good boy!
ukraina
21. Hon är pianist som amy lee och har skrivit sitt bidrag själv, jag bara tänka amy lee.  låten börjar rätt tråkigt. Helt ok men lite förutsägbar. Detta höjde icke min temperatur, fast det är ju också rätt svårt att lyckas med. Oo, vilket roligt yeah. Hon spelar trummor och vi får ångest, vi hatar trummor.
rumänien
22. High school muscial. Säger mamma, hon har rätt. Ganska rolig och söt låt och hennes små falsetter är roliga. Shit, vilken rockröst som helt plötsligt bröt igenom, scared me!
englad
23. Ser spänt framemot detta. Fint! Jag älskar rösten och känslan. Fint, känns som en vaggvisa. Stabil och trygg röst. Hon låter typ säker, som om hon bara sitter hemma och samtidigt som om hela världen ska fatta. Höga och långa toner tar hon. Aj, falsk ton, synd. Jag som just prisade hennes stabilitet, ooooo, h;;;g ton. Oj, engelskt tanjentbord.
24.finnland
Trevlig början och kraftfull tjej. Killen är inte dum han heller och nyss sjöng shirley la voix. Hahaha. Låten är cool och helt tidsenlig, alltså jag äslar finalnd. Antalet stavfel här kan inte räknas va? Många är dem. Min mor har minnesluckor och sover..
spannien
25. trååkig lååt. Jag är tröött. Fin operaton!

God help the outcast, or nobody will.

Idag är det en regnrik lördag och jag har varit och kollat på moders fina konsert. En av hennes körer skulle bröla i en läskig frikyrka som enligt säker källa såt ut som ett fängelse. Vi trodde faktsitk att de låst in oss. Ondskan döljer sig i kyrkorna, sa den nykonfirmerade. :) nej alltså orden tryter en aning. Jag är trött, nej jag är faktiskt pigg och idag är det melodifestivalen som det ska livebloggas från vill jag lova. :D denna gång skall jag till skillnad från förra året byta rad mellan varven.

you sit there in your heartache

hej och någon enstaka grej!
Nu krävs lite förklaringar. Jag har aldrig under några omständigheter försökt göra anspråk på mcr, det enda jag har gjort är att översätta bandets namn. Detta innehåller ett pronomen, inte mitt fel. No offence till den rätta ägaren av detta band, men honey.

Idag slappades det en hel del på "jobbet". Vi började med fredagsmöte där en man helt plötsligt ramlade baklänges med rullstol och allt. Nej, han var inte rullstolsburen inte. Han levde dock som han sa. På mötet sas även att nästa möte ska hållas den tjugonionde februari.
jag: spännande, den dagen finns inte ens.
alla: oj, maj!
grabb> meen, tjugonionde februari finns ibland..

Sen gick jag och sb på en promenad och sen åt vi lunch ute där vi flummade med alla certecfolk. Awesomenessiga är de. Sen gick vi och kollade p[ robotar, boring. Fikade lite och sen typ slut. Relaxing!

Idag har jag även givit honey skrattspasmer like tre gånger eller så och försökt leva efter bästa förmåga. Äsch hejdå.

uppe med tuppjäveln you know!

Ja här är man en vanlig fredagsmorgon, eller helt vanlig är den ju inte. Har ni kommit fram till varför man bör uppmärksamma denna dagen? Nej, det har ni säkert inte. Ska kolla snart om någon har kommenterat, tror ej det. Jag ville också säga att jag får 30 min på mig på scen på ung på scen, liksom, shiiiiit omigaaad! Nu valde jag bort my chemical romance, det kändes strange. Ingemar gav house of wolves håårt motstånd. Jaja, jag är jätteglad iaf. Ge mig gärna förslag på låtar, eller gärna, gör det punkt slut!

I might be lame, but I´m the cooles nerd evah!

hej darlings!
Har idag jobbat med ritprogrammet igen, upptäckte att talsyntesen inte kunde räkna och fick möta Alva, en ny talsyntestjej. Helt okej var hon bruden. Har också varit på sånggrupp och tränat inför konserten nästa vecka, det kommer ju äga!

Nu vill jag att ni lyssnar upp, för nu avbryts babblet av en viktig nyhet. Jag ska sjunga på ung på scen! Jag ska sjunga i stadsparken, för publik, jag! Helt jävla helvetes incredible. Jag är lycklig som en gnu. Ja hejdå och glöm inte vilken dag det är imorgon!(om någon vet vad jag menar, var välnlig kommentera.)

min kemiska romans och annat spännande

Okej okej honey, dead är jättebra. Jag gav den nu idag en chans och ja, den är bra som gnägg. Nu sjunger de om skämt men enligt mina konstiga vänner är det äggulor. Fast nähä nu var det dags att ta farväl av mcr, iallafall i mina öron. Jag tycker att det är lite sad att jag har börjat bli brutalt beroende av dessa galna grabbar, i måndas lyckades jag till och med skapa en koppling mellan disenchanted och jesus crist superstar. Det bara blev så att Jesus dök upp tyckte jag.
"if I´m so wrong, how can you listen all night long? How will it matter after I´m gone, cause you never learned a goddamned thing!"
det är väl egentlign vad Jesuskillen säger när han sörger? Nu minns jag ju inte såå mycket av the shit men något i den stilen är det garanterat. Nu vill jag barasäga att att sjunga med hörlurar är överskattat. Spelade nyss in mig själv sjungandes missing, tyckte det gick skitbra. Spelade upp. Skitbra? Yeah...right! nej nu ska jag gå, med en fråga. What is your chemical romance?

vinterviken-vem som nu skrev den (läst under tvång)

Vinterviken handlar om John-John (strange namn), hans mamma och hennes sambo "skithuvudet", hans syster Lena, hans kompis Sluggo och hans galne morbror och John-Johns kärlek Elisabeth. Denna är en äkta snobb. Boken handlar, som J-J säger själv, om allt han vet. Om hur det är. Om kärlek, saknad, sorg, vänskap och hat. Ja djupt är det så det förslår och jag ska bekänna att boken gav mig min karaktäristiska "hjärtevärk". Den var väldigt gripande tyckte jag, dock har jag lite svårt för sådana där verklighetsskildringar. Okej, låt mig vara naiv liksom. Varför boken heter vinterviken är ju också en väldigt spännande fråga, okej de bor där, men och? Jaja, detta blev ju fan kreativt..

tired of using technology

hallo guys!
Idag testade jag wayfinder access, en mobilnavigator. Efter lunchen åkte vi in till stan (med staffanstorpsbussen av någon konstig anledning) och skulle testa den. Det första vi gjorde var att kolla var är jag-knappen. Ingemar konstaterade då att jag var i Lund. Nej, alltså, det kan du inte mena. Sen gick vi omkring och försökte naivigera, det kunde ha gått bra.nu var ju Kirre med så jag hittade. Men liksom, jaa, jag ska svänga vänster här. Oj fan, där står cyckelställ! Smash. Sånt händer. Ingen bry. Men vi fikade på espresso house och det var ganska trevligt. Usch, jag har avskyvärt tråkigt.

knowing that forever won´t be

haj!
Idag började jag dagen med att testa ritprogrammet med fantompennan igen. Basicly är en fantom en penna som gör att man kan känna vad som finns på dataskärmen och rita så att det dyker upp. Jag gjorde värsta konstverket, en gubbe gjorde jag. Jag lyckades döpa varje kroppsdel och allt möjligt tekniskt. Inte ett dugg tekniskt är det. Sen var det lunch och Susanne suktade med mig med cola som hon köpte och dessutom läste hon upp kakorna som fanns. Jag blev förgrymmad. Lunchen blev väldigt låång eftersom inget hände, jag läste 30 sidor punktskrift innan vi gick på ett möte. Jag insåg någonstans där hur sjuk´t välorienterad jag är just där på certec. Jag gick först och ledde vägen och grejer. Jag äga! :) men nu på kvällen har jag babblat med honey och slöat. Nu är jag trött och skulle nästan vilja lägga mig early.

Hello, eller nej, men..någon annan hälsningsfras

Igår började jag min prao på certec. Jag blev först beordrad att lära mig saker om certec och Bodil Jönsson, grundaren. Sedan gick vi på ett lunchmöte som mest gick ut på flum och sedan gick vi på en examensarbetesredovisning. Det handlade om robotar och grejer, men ska inte gå in på detaljer för ni är inte tekniska ni och jag kan snöa in på tekniktermer. Shit, fattar ni hur mycket jag snappar upp av språk redan? Jag är en omåttligt konstig en. Vi vigde även skrivargruppsgången åt blindstyren, vilket jag gillade indeed. Standardfrågorna klämdes äntligen fram! Nej nu ska jag snart sticka.

blandat blod-Katarina Maseti

Boken handlar om sävbjörnsetten i blekinga, Sävbjörn, den försvunna hustrun Alftis och hennes andliga syster Anlög och sönerna Svarte och Kore. Det handlar också om Milka och Radoslav, syskon från Kiev, som blir förda till sävbjörnsgården. Boken är väldigt spännande säger jag som hatar sådana böcker, jag menar det! Handlingen var oväntad men ändå självklar på något konstigt sätt. Älskar den.

genklang, big shit!

hello babes, missed me?
Nä, förmodligen inte, men nu innan jag drar på events eller prao som det annars heter skall jag yttra mig om genklang. Det var 6 lundamusikalstjärnor (att de var så få fick jag veta like i slutet, hade gissat på 20) som sjöng musikallåtar. Tänker ge er en låång resension, vissa nummer får nog bara ett ord men eftersom vissa kräver mer gör jag det så.
Hela föreställningen inleddes med en heeemsk gammal gubbe som vi ville mörda, men sen kom seasons of love från Rent, som var en av få vi hade hört. Körstämmorna var awesome men ledsångerskan var en showoff off pitch. Lite som jag, fast bättre..

Sedan kom on the sunny side of the street, vilken kommer från en musikal på 30-talet som inte en jävel hade sett. Men grabben som gjorde den steppade och hela grejen alltså! >:) fast som jag sa, "jaha och?"

Sen hördes lite fin musik och jag höll på att somna, tills plötsligt en hög ton yttrades och jag blev shockat vittne till en operaarea första klass. Mor och syster tyckte det sög, men whattafuck, hon ägde! Det roliga var att jag inte kom på vilken låt det var förrän en rad hördes genom tonerna, och det var samma låt som i en jassig tappning sjungits av en falsksjungande brud på vår förra sånggrupp. Nåågra oktaver läägre.

Hm, någonstans här sviktar ordningen. Jag får ta numren som jag minns dem. Somewhere tror jag var någonstans där, en helt otrolig sångkapasitet, jag blev rädd och fick gåshud.

Nej alltså ordningen sviktar som satan. Men där var någon låt som hette feeling good, den var mycket tråkig tyckte jag. Men grabben sjöng himskans bra, tyckte Ema!

Där var också en mycket fin sång ur greese, dock på svenska, men det är sådant man får svälja tycker jag. Malena som sjöng den är fabulös och alla hennes låtar ruled, typ i alla fall. :)

Någonstans där kom höjdpunkten som vi trodde, vår älskade defying gravity från vår äälskade wicked. Nej, det var ingen höjdpunkt. Elphaba-bruden lät som om hon var en operabimbo och jag trodde att jag skulle ta hennes liv. Eller i alla fall klämma i som satan.

Det fanns också en rivallåt som hette "you´re nothing without me", ganska söt låt tyckte jag. Texten verkade spännande, men hörde ej mycket.

Där fanns även en lundaskriven låt, om du åkte till månen hette låten. Jättesöt duett, jag har ett citat som pm på msn, tillägnat..ja gissa veeem.

Hörde även en översättning från franska till svenska, det älskades sång. Jättevacker och poetisk text som gjorde att det inte blev så smörigt som det hade blivit om man bara lyssnat på refrängen, som vissa konstiga folk allttid verkar göra.

Äkta franska hörde vi också, edit piaf vet ni! :p skitdåligt om ni vill ha min åsikt, vilket ni såå vill.

Det var ju inte mycket vi hade hört men the fantom of the opera var något vi inte ville missa. Numret var grandiost och jag insåg att jag älskar den låten, men nej, tjejen var inte så bra. Dock lyckades hon ta sista tonen helt sjukt bra!

Sedan kom en hel rad frihetskämpar. Hair dök upp med en grabb i publiken, han rockade loss och fast Sara misstänkte att han var full älskade jag honom.

Don´t cry for me argentina sjöngs också, väldigt stämningsfullt och så. :p inte en av mina favoriter however.

Getsemane sjöngs dock också, vilket nästan fick mig att dö. Det var helt sjukt vackert och hela baletten.:) texten och melodin är som ni alla bör veta genialiska och jag blev inte ett dugg besviken!

Besviken blev jag dock på come what may, vågar inte stava musikalens namn, den är mycket fin egentligen men det söög. Killen (kan ha varit den fulle) var trååkig men tjejen var okej.

Bring on the men var ett av kvällens bästa och roligaste nummer av Malena, dramatiskt, yeah. Hon sjöng lite jassigt och sånt, me lliiikkkeee!

Missade nog några men en chess-låt och en konstig låt översatt till svenska dök också upp. Usch, vad missade jag?

she said, you aint no son of mine

Gitarrerna och skotten hälsar er och likaså gör Gerard Way, som säger att han skriver brev, det gör väl jag också egentligen. Vi skall alla dö säger han, spännande. Blunt säger i en annan låt att alla män dör och jag vill veta vad som då händer med kvinnorna.

idag har jag varit på panikartad adution till ung på scen, en festival. Det blev kaaanske bra men alla andra var band och jag var solo och mobbad. Hjäälp, men jag kanske klarade mig ok. Sen har jag också varit på grafitti kaffé med natta och det var gott, testade en ny sorts chokladboll som var krispig, kooonstiiiigt! Ikväll ska vi kanske på musikalsak, men vi inte veta om finnas tickets. Vi får se men det verkar späännaanndee. :)

text jag hittade på datorn som visade sig vara bra. Kallar den för "speglar".

Speglar Många år har paserat sedan jag sist såg mig i en spegel. Många sömnlösa nätter har jag väntat vid en dörr i förhoppning om att få se hur mitt hår ser ut plattat eller hur jag ser ut i profil. Det är en hopplös strävan. Speglarna vill helt enkelt inte ta emot mig. Mina drag studsar av den matta glasytan. Det gör ont, men speglar känner inget medlidande. Speglar är kalla tingester utan personlighet, det är vad jag intalar mig sent om natten. Stulna speglar, älskade speglar fulla av repor, speglar utan själ. De är alla lika kyliga. En spegel kan bevittna ett mord och ändå aldrig ingripa. Speglar kan inte gråta, inte ens åt mig. De bryr sig så lite om en stackare som jag att de inte ens vill nedlåta sig ett hånskratt. Speglar är skoningslösa och tonåringar är martyrer. De låter spegelns blick nagla fast dem i timmar åt gången. De fastnar i alla fall. Inte ens min imma syns på spegelglaset inatt.

even Judas knew he had lieD

Nu äro Emma konfirmerad! Hon konfirmerade sig idag och sjöng imagine, detta gick faktiskt bra och grejer. Hon sen träffade sin släkt och fick percenter som bland annat bestod i pengar, smycken och coola grejer. :p har nu pratat med Hannah om bandnamn till her, som det ju inte kan heta anymore, för him kallades her förut. Jävla grabbar, aldrig gillat er nåt vidare alltså. Förslag mottages gärna. Nu äro jag trött som en flodhäst.

teenagers skare the living shit out of me!

Idag har inte varit en toppenfredag direkt. Börjades helt okej men vid lunch fick jag grotesk mensvärk och det var illa det. Jag insåg hur illa det var när Hanna-Louise anmärkte att jag inte var galen idag. Vafan, tänkte jag och försökte rycka upp mig. Det gick inte så bra för efter sjukgymnastiken hade far och mor glömt mig, så jag fick sitta där i en thalvtimme tills en random grabb vara snäll och lånade ut sin telefon. Den hade jag ju inte med mig, givetviiis. Så jag åkte hem, värken hindrade mig från skolan och att komma dit helt förgråten (man får gråta åt sånt när man har mens och inte har gråtit på hur länge som helst). Så jag låg och lyssnade på bok innan jag orkade ta mig upp till datorn och chattade med honey. Nu sitter jag här, har sett så ska det låta och vunnit detta och sju´ngit en massa hemskheter. Imorgon ska jag konfirmeras, hjäälp.

insikter

Jag har insett väldigt mycket den senaste tiden. Först på det första konfirmationslägret insåg jag något ganska självklart: jag är inte perfekt. Fatta att den insikten slog mig först nu. Det är ganska givet ju, men ändå..jag insåg det liksom. Nästa insikt var att jag inte är stark och att jag inte kan säga vad jag tycker. Det visste jag inte förut. Jag trodde att jag var jättestark och sket i alla, men det gör jag inte. Jag är alldeles för beroende av andra människor för att det ska vara bra. Från detta kom väldigt många insikter, till exempel det enkla att jag inte känner mig själv. Jag vet inte om jag är den jag tror att jag är, för jag vågar inte lita på mig själv längre. Dessutom har jag insett att jag blir väldigt lätt sårad. Så fort någon säger något med arg ton blir jag livrädd, jag är alltså konflikträdd också. Så fort en diskution uppstår är jag säker på att allt är över. För varje sådan här insikt blir jag mer lik normen, osäker och inte mig själv. Jag vågar knappt tänka tanken, eftersom jag har levt hela mitt liv i tron att jag är konstig och onormal. När jag var yngre visste jag att jag är negativ, jag stod för det. Jag tyckte att jag var ful och asocial och otrevlig men jag brydde mig inte. Sen sa folk plötsligt att jag var glad och trevlig och jag började tro på det. Jag insåg hur bra jag kunde bli. Men nu känns det bara som om jag agerar fel gämt och ständingt och tiden har inte lärt mig 'n hur man hanterar det. Jag ursäktar mig, men då bortförklarar jag tydligen mitt eget handlande och pang där kom en till insikt. Insikterna växer verkligen på träd. När jag tycker att jag har förstått hur det hänger ihop kastas bara allt om. Jag är nog inte van vid livet.

too much agony, no I don´t think so!

hej och massor av grejer, kanske 82 eller så
Idag gjorde vi kanelbullar på hemkunskapen och jag fick tre fast man fick två, tack värre Hanna-Louise som gav mig en bulle lite sådär spontant. Amanda ville ha den för fem spenn, men vadååå, jag hade fått värsta förtroendet att äta upp bullen! Sen så har jag varit på sånggrupp också och singat logiskt nog. Klassiskt shit, var alldeles off pitch hela dagen. Men nu kan jag sjunga bra, kooonstigt. Eller det låter bra inside my head!

Rubriken kommer förresten av att jag har hört fyra låtar med ordet agony i idag. Jag älskar det ordet big time! Fint it is, sadist som jag äro. Jag älskar många engelska ord. Ibland får jag höra flera i samma mening
ur breaking dawn:
a broken wisper: "she must be in agony.."

godmorgon och grejer

Torsdagsmorgon, sovmorgon och en seg dag framför mig. Tråkiga lektioner och franska att göra ikväll. Men detta går nog bra, vi bestämma. Jag vara optimistisk flicka som vanligt. Nu tog breaking dawn slut, ja jag kan redan läsa om den! The end, sa bruden. Det är en väldans vacker låt, tycker Ema. Det är dock en låt utan ambisioner, eftersom Way inte vill bli nåt alls när han växer upp. Skäry if you ask me, han ska alltså dö som barn? Lite sent för det tycker jag, eftersom han redan är grownup. Fast jag har ju aldrig träffat honom så han kanske är död? (nej honey, jag skojar bara lite nu, don´t kill me! din väg leeever). Nej, alltså, varför? Det är min enda fråga..

fruktansvärt det här

När jag läser i bloggen inser jag att er uppdatering i frågan om min skolgång är deprimernade dålig. Därför kände jag att jag bör tala om detta ett tag. Jag kan berätta att jag har haft ett fysik- och ett franskaprov, båda landade på ett mvg vilket jag är himskans glad och förvånad över. Jag kan även nämna att nästa vecka börjar min prao på certec, för det har jag nog glömt säga. Där ska jag i princip jobba som testpilot på heltid. Det är trevligt. Idag hade jag även spanskaprov vilket är mycket spännande och fastän det var brutalt svårt tror jag det gick bra. Håll utkik efter raport om det och även om mitt industrialismprov som jag inte heller bloggat om. Groteskt är det inte?

En onsdagkväll i det kalliga lundis

Idag har varit en mycket trevlig dag. Först hade jag dock spanskaprov, inte lika trevligt. Idrott fyspass, ondska, men på svenskan hade vi "läxförhör" på Sandor/Ida, haha. På lunchen sjöng jag och Hanna-Louise buffy-musikalen och jag fick smaka wienerbröd och mer från Tora. På so:n var det dödstråkigt och slöjden förtrevs fastän jag ibland ville mörda min "hjälpsak" på slöjden. Jävla grabb. På ek:n pratade vi om tivolin och annat trevligt och på kvällen har jag inte gjort ett dugg, det gillade jag.;)

sandor/Ida-Sara Kadefors(o.l)

Sandor är en danskille från göteborg som blir mobbad och kallad bög. Ida är en storstadsbrud med ytliga vänner och too much sex. Deras liv består att bullshit, om ni frågar moi. Sen får de kontakt via internet och oo, allt passar between them. Sött, it is!:)

eclypse-Stephenie Meyer(o.l)

Ja alltså jag vet verkligen inte vad jag ska säga. Boken handlar ju då såklart om bella och alla folken, hon väljer och vrakar mellan grabbar och försöker bli vampyr. Hon gör sitt bästa, men hon failar. :) Sen kommer Victoria, hon äro ond, och hon försöker förstöra allt. Men det inte gå! Nä, ni redan veta vad jag tycka.

tell me why, I do like mondays?

Jag glömde ju prata om idag, dåligt. Idag joinade en ny brud vår klass och hon var galen! Efer att ha pratat i tio min hade vi redan kommit fram till att Jesus är guds hjärntumör och att hon är nästan lika konstig som jag. Jag har även fått höra allt om Toras änglar som hon skapat, sju stycken. Lydia, Iris, Olive, Eda; Emma; Sessa och Agony(mina tgvå gudbarn som jag avgudar). Jag älskar somsagt sessa och agony. Kom även på ett par saker från helgen som glömdes i föregånde post, det var att alla någon gång sa ett ord på hegrejiska. Till och med Ann och Ronnie. "jag vara fattig, ni ge mig pengar" sa Ann och "jag faktiskt mena allvar" sa Ronnie. Maja nöjde sig med ett "jag bry!". Tänkte även sluta med att råda er att inte säga detta till min läare. "I´m bloody fuckin serious!"(idioten förstod inte ens att han gjort fel)

en myt..egentligen.

hallo!
Nu tänker jag inte alls be om ursäkt för att jag totalt har skitit i er alla så länge, för det är ert eget problem att klara sorgen. Hate me if it feels good, som Amy Lee tänker sjunga om några sekunder, när hon brölat klart, sådär ja. Jag tänkte prata om min vecka och framför allt om mitt veckoslut. Först tänkte jag dock säga att jag faktiskt hör en riktigt skitlåt av my chemical romance.

I måndags var det ingen skrivagrupp så jag satt och pratade med honey och sen hade vi en masskonversation på skype om ingenting. Shit, Hannahs väg bör få halsproblem av sitt skrikande, men anyway. På tisdagen bestämdes det att jag ska sjunga solo på konfirmationen, ska sjunga imagine. Jag gjorde även mitt heeemska prov om industrialismen.

På onsdagen fick jag sluta tidigare och det var bra för sen skulle jag allt ta gerdasil igen och det var inge kul. Särskilt inte eftersom jag hade ångest över honeys agony och därför gick runt och tänkte på det hela dagen. Hon sörgde, förstår ni. Sen åkte vi till Ia och Jonne/Janne/Jan för en konstig fest där vi pratade om flourtanter och bullshit, mest bullshit. Ojojoj, nu är jag agresiv, för nu får jag lyckan att avnjuta en viss vägs sista ord. De är berömda och detta fastän den inkompletta grabben inte ens kan prata! Nej, var var vi.

Torsdagen inleddes med ett morgonsamtal där jag försökte trösta Hannah, gick inte så bra. Jag gick till skolan och hade heartache, bokstavligen, hela dagen. Gjorde pannkakor på hemhemkunskapen och började med sannolikhet, men hade ändå ont. På kvällen var vi hos moster på partaj och där var det en riktigt söt unge.
Unge: Emma kolla här!
Jag: jaja.
Amanda: hon ser inte.
Unge: ser du dåligt?
Jag: jag ser inte alls.
Unge: du behöver glasögon.
J: det hjälper inte, det är en sjukdom.
unge: du kan gå till doktorn.

På festen pratades även om tärningar som man inte bör kasta (det är någon jävla bok om en psykopat med i bilden) och sånt, men sen kom jag i alla fall hem.

Helgen hos Onna började med att jag åkte till stockholm, praktiskt nog. Först av allt fikade vi på bromma och kom fram till att Ronnie är en myt..egentligen. Hannah anslöt sig och vi åkte bil till Onna medan vi lyssnade på because of you och en kväll i juni mycket högt och Ronnie körde som idiot för annars skulle jag ha blivit orolig. Vi anlende med då drog onna så vi satt i solen och klunkade cola och sjöng lite mcr samtidigt som Rena och Vispen arrived. Onja återvände med Axel och Maja och allt var offisiellt galet. Vi bestälde pizza, två seende brudar anslöt sig och vi åt. På fredagen sjöng vi även singstar, babblade, sjöng för onja (jag sjöng en egen låt) och massa mer. Jag får just nu skrattspasmer åt honeys monolog i Iris, moahahahaa. Nej, skit samma. På fredagsnatten somnade jag ungefär vid fyra, då Ann sagt åt oss att vi väsnades. Det gjorde vi kanske?

På lördagen vaknade jag av att jag sa "vardå någonstans?" helt randomly och sen isåg jag att honey lämnat maj! Jag sprnag ut lagom till att de skulle leta efter maj, för de hittade inte maj. Men där var jag ju! Så vi började dagen, efter frukosten gick jag ut med folket och solade, jag blevo solbrändis. Vi hade sen trekamp med basket, singstar och näästan vattenpoker. Vid vattenpokern började folk dock spy, så vi gjorde det till brottning istället och Hannah blev nästan kvävd. På lördagskvällen pratade vi mest om shit, jag var apatisk i en soffa en stund, inte en jävle brydde! Sen pratade vi mycket om konstigheter och jag somnade runt två.

Igår började vi med storfrukost, plättar och grejer, för att sedan gå till skolgården och spela basket, klättra i klätterställningar eller som i mitt fall leka leken "klädhängare". Vi gick hem och åt chokladbollar och glass och spelade en en fiin version av sveriges nationalsång. Jag sjöng instrumentalt en oktav över. Sen åkte alla i ordning och vi busringde till färdtjänsten. Vi åkte sedan hem och efter att ha släppt gräppet om Honey fikade vi på ett annat brommafik. De hade den härligaste kaffétjejen i hela världen!
Ronnie: jag ska ha en sån med kanel.
tjej: men vanilj är mycket godare!
R: okej, då tar jag en.
Ä*går tillbaka*
r: shit, den var god.
t: annars hade du fått bytt.
*går för att beställa mer shit och därmed ruinera sig själv och kommer back*
r: hon hörde att ni var sugna på choklad, så hon gav er ett par bitar..

Sen funderade jag och Onja på att tända eld på flygplatsen just for a laugh och Ronnie sa saker som han inte jsälv förstod. Jag åkte sen hem och här är jag nu!

slutsatser över helgen:
1) Rena hatar cirklar.
2)hon är även bra på att spela piano.
3) Hannah och Axle tyckte lite för bra om varandra, de slogs.
4) spindlar kan klättra på väggar.(medges, kom från i torsdags)
5) folk drack, folk spydde!

RSS 2.0