en myt..egentligen.

hallo!
Nu tänker jag inte alls be om ursäkt för att jag totalt har skitit i er alla så länge, för det är ert eget problem att klara sorgen. Hate me if it feels good, som Amy Lee tänker sjunga om några sekunder, när hon brölat klart, sådär ja. Jag tänkte prata om min vecka och framför allt om mitt veckoslut. Först tänkte jag dock säga att jag faktiskt hör en riktigt skitlåt av my chemical romance.

I måndags var det ingen skrivagrupp så jag satt och pratade med honey och sen hade vi en masskonversation på skype om ingenting. Shit, Hannahs väg bör få halsproblem av sitt skrikande, men anyway. På tisdagen bestämdes det att jag ska sjunga solo på konfirmationen, ska sjunga imagine. Jag gjorde även mitt heeemska prov om industrialismen.

På onsdagen fick jag sluta tidigare och det var bra för sen skulle jag allt ta gerdasil igen och det var inge kul. Särskilt inte eftersom jag hade ångest över honeys agony och därför gick runt och tänkte på det hela dagen. Hon sörgde, förstår ni. Sen åkte vi till Ia och Jonne/Janne/Jan för en konstig fest där vi pratade om flourtanter och bullshit, mest bullshit. Ojojoj, nu är jag agresiv, för nu får jag lyckan att avnjuta en viss vägs sista ord. De är berömda och detta fastän den inkompletta grabben inte ens kan prata! Nej, var var vi.

Torsdagen inleddes med ett morgonsamtal där jag försökte trösta Hannah, gick inte så bra. Jag gick till skolan och hade heartache, bokstavligen, hela dagen. Gjorde pannkakor på hemhemkunskapen och började med sannolikhet, men hade ändå ont. På kvällen var vi hos moster på partaj och där var det en riktigt söt unge.
Unge: Emma kolla här!
Jag: jaja.
Amanda: hon ser inte.
Unge: ser du dåligt?
Jag: jag ser inte alls.
Unge: du behöver glasögon.
J: det hjälper inte, det är en sjukdom.
unge: du kan gå till doktorn.

På festen pratades även om tärningar som man inte bör kasta (det är någon jävla bok om en psykopat med i bilden) och sånt, men sen kom jag i alla fall hem.

Helgen hos Onna började med att jag åkte till stockholm, praktiskt nog. Först av allt fikade vi på bromma och kom fram till att Ronnie är en myt..egentligen. Hannah anslöt sig och vi åkte bil till Onna medan vi lyssnade på because of you och en kväll i juni mycket högt och Ronnie körde som idiot för annars skulle jag ha blivit orolig. Vi anlende med då drog onna så vi satt i solen och klunkade cola och sjöng lite mcr samtidigt som Rena och Vispen arrived. Onja återvände med Axel och Maja och allt var offisiellt galet. Vi bestälde pizza, två seende brudar anslöt sig och vi åt. På fredagen sjöng vi även singstar, babblade, sjöng för onja (jag sjöng en egen låt) och massa mer. Jag får just nu skrattspasmer åt honeys monolog i Iris, moahahahaa. Nej, skit samma. På fredagsnatten somnade jag ungefär vid fyra, då Ann sagt åt oss att vi väsnades. Det gjorde vi kanske?

På lördagen vaknade jag av att jag sa "vardå någonstans?" helt randomly och sen isåg jag att honey lämnat maj! Jag sprnag ut lagom till att de skulle leta efter maj, för de hittade inte maj. Men där var jag ju! Så vi började dagen, efter frukosten gick jag ut med folket och solade, jag blevo solbrändis. Vi hade sen trekamp med basket, singstar och näästan vattenpoker. Vid vattenpokern började folk dock spy, så vi gjorde det till brottning istället och Hannah blev nästan kvävd. På lördagskvällen pratade vi mest om shit, jag var apatisk i en soffa en stund, inte en jävle brydde! Sen pratade vi mycket om konstigheter och jag somnade runt två.

Igår började vi med storfrukost, plättar och grejer, för att sedan gå till skolgården och spela basket, klättra i klätterställningar eller som i mitt fall leka leken "klädhängare". Vi gick hem och åt chokladbollar och glass och spelade en en fiin version av sveriges nationalsång. Jag sjöng instrumentalt en oktav över. Sen åkte alla i ordning och vi busringde till färdtjänsten. Vi åkte sedan hem och efter att ha släppt gräppet om Honey fikade vi på ett annat brommafik. De hade den härligaste kaffétjejen i hela världen!
Ronnie: jag ska ha en sån med kanel.
tjej: men vanilj är mycket godare!
R: okej, då tar jag en.
Ä*går tillbaka*
r: shit, den var god.
t: annars hade du fått bytt.
*går för att beställa mer shit och därmed ruinera sig själv och kommer back*
r: hon hörde att ni var sugna på choklad, så hon gav er ett par bitar..

Sen funderade jag och Onja på att tända eld på flygplatsen just for a laugh och Ronnie sa saker som han inte jsälv förstod. Jag åkte sen hem och här är jag nu!

slutsatser över helgen:
1) Rena hatar cirklar.
2)hon är även bra på att spela piano.
3) Hannah och Axle tyckte lite för bra om varandra, de slogs.
4) spindlar kan klättra på väggar.(medges, kom från i torsdags)
5) folk drack, folk spydde!

Kommentarer
Postat av: Honey

Du vet inte vad du talar om när du nämnar skitlåtar med My chemical romance. Dessa existerar ej. Jag bör sätta copright på mina idéer med slutsatser, dessutom. Det var ditt eget fel att ingen brydde dig när du vara apatisk på soffan. Alla kan ju inte söka upp dig hela tiden.

2009-05-04 @ 16:40:25
URL: http://rydis.russhage.com
Postat av: Axel

Kul unge du träffade ;) provat att gå till doktorn?^^



Nice helg iaf

2009-05-06 @ 16:48:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0