grand finale nu igen

Nu skall allting börja. De dansar och fjuttar. Det säger mor i alla fall. Pojkar i klänningar och fioler och mor är inte konstig. Nu är det någon kille som trillar. Varför finns ens detta? Waste of tiiimeeeeee. Mamma blir rädd här verkar det som, de står på väggar och shit vad de skriker! Fjolårets vinnare kommer flygande och hans rock fastnar. Detta är helt enkelt fasansfullt trååkiiigt. Vi tror att detta är en japansk tv-show, shiiiiiiit, öppningsnumret kostar 10000000 kronoor! Vägginslaget är ingen hit och ändå visas det om och om igen. Programledarna suger big time. Ojoj, shirley snackar för sverige. Big shit! Nu jävlar.
litaoen
1. Börjar jättefint. Tänkte lite musikal typ. Men nu är den bara tråkig. Hans röst lyfter det dock. Mor snarkar åt den. Mamma drar nu och säger ”den här var värd att hänga upp tvätten till, så bra är den!” Oj spåkbyte, vad lääskigt! Fina operatoner. Helt okej låt.
israel
2. Denna ska vara bytandespråkig hela vägen igenom. Sure sure att den är massa politisk och shit, men man somnar ju och de jsunger inte ens bra. De står side by side och suger tillsammans, så gulligt! Nu tog den slut.
france
3. Smäktande på franska, men hon låter lite typ trött. Lite snälla snälla över henne tycker vi, men alltså, snälla snälla är roligare! De översätter till svenska elelr så är det mamma, jag vet inte. Shit vem tror hon att hon är? Hennes knän går inåt och vi tänker på Eva Rydberg vi. Nu är den över.
svealaaaand!
4. Hon är inte lika cool, men klänningen äger tydligen. Men det är ju helt jävla sjukt roligt och sånt, men hon har inte alls samma power! Undrar vad hon säger i refrängen egentligen. Hon har dumpat körens maskulina delar. Där var hennes galna ton!Shit, det tar sig, sista tonen rockade! Vi har nog en chans ändå.
kroatien
5. Poetisk text enligt översättning. We can´t believe it´s not butter! Smööörigast ever. Fin hög ton, som blev heeemsk. Operatjej kikar in och låter som någon jävla klagovolnad. Hon rör sig som en också, oo, karolaviiind! Har smöret ont någonstans?
portugall
6. Kärlekens dator, ojojoj. Folkmusik mellan balladvarven, konstigt. Denna låt är som vågar som går upp och ned. Ingen underton. Vi förfasar oss över mellantonen. Usch, bort med låten.
island
7. Den här är på engelska och sjungs av yohanna med y! Fint, tycker jag. Hennes mellanton gillar vi. Varför är alla låtar så jävla tråkiga, de har ju vunnit i sina länder? Men denna är faktiskt fin. Nu börjar det ju rata sig, denna tävling. Texten var för övrigt fiin.
grekland
8. Dramatisk början. Han visar magen och verkar inte sexig, eller oj, det tyckte mor..jaja. Inte snyggt ansikte. Ganska trevlig låt. Mycket vitt och svart ikväll förutom island som var isblåa. Dåligt skämt det där. Honey håller med mor om att han är snygg. Den här passar på ett dansgolv. Shit, han river sönder kläderna, jävla strippa! Nu sätter vi punkt.
armenien
9. Är shirley full eller? Bara en undran. Wow, coolt intro. Coolt och på engelska. Helt jävla crazy! Jag gillar det!  fina höga tooner. Detta är nog min favorit so far, och kvällens första tonartshöjniiing!
ryssland
10. Trååååkig låååt. Island hade delfiner i bakgrundnen, denna donna har sig själv. Narsisistisk. Ful är hon också. Skäry, på bilderna åldras hon. Har hon en medelålderskris? Hon låter och ser ut som om hon gråter. Skrik inte så saatns mycket bruden. Hon har glömt sin klänning och nu är det slut.
aserbajan
11. Svenska folcs forever! Mamma tycker att det bara finns en arash i malmö, inte sant. Okej det är nog han ändåå. Maaaalmöööö skriker mamma. Hon säger att den är bra, det är den också. Mamma vet att han finns, eller också så vet hon inte det alls. Tjejen var helt okej hon med vid vägen..
bossnien
12. Låter väldigt emotionellt. Ojoj, är du heartbroken grabben? Seeg låt. Quit those ballades, please people rock it! Men han sjunger helt okej. Regina är en kille!:o
moldavien
13. cool sång i introt, lik shirley iv tycka, tv-folk tycka detsmma. Kinda catchy. De ser ut som gaseller s’ger honey. Så det säkert vara och låt heta nåt om horor..
malta
14. Lik kicki danielsson, är det såå jävla coolt att vara svensk? Jag säsparstort åt låten. Vi kan sjunga meny precis som flygv’rdinna, det gjorde vi nu. ”menyy!” ja låten är som ni märker inte så distraherande. Inte bryyyy!
estland
15. Oj jag kanske bör skriva om låten, den var helt okej. Lite lame, men helt okej. Rösten är sympatisk. Åka pulka sjunger hon.
dannmark
16. programledaren gillar namnet, vem är han egentligen? Fi n början. Jo, jag gillar denna låt. Påmminer lite om måns tycker jag. Oj, fin bortödende ton. Bra och catchy melodi. Men mamma gnäller på det. Fina höga och starka toner och eld får vi ta del av här. Nu slutar den.
tyskland
17. Rolig början, rolig melodi, roligt! Gruppnamnet är awesome och mamma hostar. Inte lika roligt. Väldigt svängigt, dansar nog hellre till den än lyssnar ordentligt. Oj den callar och responsar och vad höll han på med nu? Han visar maagen säger mor. Magen får godkänt. Låten får nog mära vg. Nu slutar den.
18. turkiet
Wow, börjar med en trevlig liten slinga och en attitydkvinna. Ganska ösig och rolig. Hon bedyrar sin kärlek i falsett och vanlig röst. Jag tar emot och tackar. Oj, nu tog den slut helt plötsligt.
albanien
19. Sextonåring, me like.Hon har en kraftig och fin röst och dvärjar finns på scen. Låten är helt okej, lite intetsägande tycker jag. Hon verkar mena vad hon sjunger, vad det än är, hör dåligt. Långa toner och tackskrik är kävllens tema.
norge
20. Jag slår I takt på datorn. Rolig och onordisk början. Han är ju jätte rolig, rolig uppbygnad. Söt text och hela låten är ju söt. Fint vibrato. Han inte bry om förstånd, det hörs på rysten. Stroken gick söndrr, fuuusk! Nån annan spelar. Nu tog den slut och han sa inte ett ord till publiken, good boy!
ukraina
21. Hon är pianist som amy lee och har skrivit sitt bidrag själv, jag bara tänka amy lee.  låten börjar rätt tråkigt. Helt ok men lite förutsägbar. Detta höjde icke min temperatur, fast det är ju också rätt svårt att lyckas med. Oo, vilket roligt yeah. Hon spelar trummor och vi får ångest, vi hatar trummor.
rumänien
22. High school muscial. Säger mamma, hon har rätt. Ganska rolig och söt låt och hennes små falsetter är roliga. Shit, vilken rockröst som helt plötsligt bröt igenom, scared me!
englad
23. Ser spänt framemot detta. Fint! Jag älskar rösten och känslan. Fint, känns som en vaggvisa. Stabil och trygg röst. Hon låter typ säker, som om hon bara sitter hemma och samtidigt som om hela världen ska fatta. Höga och långa toner tar hon. Aj, falsk ton, synd. Jag som just prisade hennes stabilitet, ooooo, h;;;g ton. Oj, engelskt tanjentbord.
24.finnland
Trevlig början och kraftfull tjej. Killen är inte dum han heller och nyss sjöng shirley la voix. Hahaha. Låten är cool och helt tidsenlig, alltså jag äslar finalnd. Antalet stavfel här kan inte räknas va? Många är dem. Min mor har minnesluckor och sover..
spannien
25. trååkig lååt. Jag är tröött. Fin operaton!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0