min kemiska romans och annat spännande

Okej okej honey, dead är jättebra. Jag gav den nu idag en chans och ja, den är bra som gnägg. Nu sjunger de om skämt men enligt mina konstiga vänner är det äggulor. Fast nähä nu var det dags att ta farväl av mcr, iallafall i mina öron. Jag tycker att det är lite sad att jag har börjat bli brutalt beroende av dessa galna grabbar, i måndas lyckades jag till och med skapa en koppling mellan disenchanted och jesus crist superstar. Det bara blev så att Jesus dök upp tyckte jag.
"if I´m so wrong, how can you listen all night long? How will it matter after I´m gone, cause you never learned a goddamned thing!"
det är väl egentlign vad Jesuskillen säger när han sörger? Nu minns jag ju inte såå mycket av the shit men något i den stilen är det garanterat. Nu vill jag barasäga att att sjunga med hörlurar är överskattat. Spelade nyss in mig själv sjungandes missing, tyckte det gick skitbra. Spelade upp. Skitbra? Yeah...right! nej nu ska jag gå, med en fråga. What is your chemical romance?

Kommentarer
Postat av: Honey

Hördu, din sak. My chemical romance är min kemiska romans, not yours. Nu känner jag att jag måste göra anspråk. Det gör jag alldeles för lite. Miiina, är de.

2009-05-15 @ 10:00:59
URL: http://rydis.russhage.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0