there´s only us, there´s only this

hej darlings!
Idag har jag haft en seeeg idrottsdag där min lärare lärde mig om blommor och jag pratade engelska med en flummunge. Vi flummed a lot too och jag fick skäll för att jag hejade dåligt. Spiritual support, you bastards!

Eftermiddagen bedrevs i en sot-dimma, jag bara läste och läste och glömde avbeställa taxin. Sen skypade jag med Onja och vi drömde oss tillbaka till tiden då vi lekte med kapariter och holbodier och var gaalna. Long time ago. Sen åkte jag till sångisen och vi drillade på. Jag har fått uppdraget att skämma ut mig genom att säga "alltid" efter du finns inom mig på konserten på onsdag, vilket kommer att ta mitt liv av utskämmelse.
jag: alltså, vill du ta mitt liv eller?
sånglärare: Ja!
Jag: du lyckas.
Sånglärare: så skönt att jag har lyckats med något den här terminen.

Nu har jag pluggat lite och ska showra innan sömnen tar mig.

Kommentarer
Postat av: Sharon

Sv: Det finns ett skrivargymnasie i Täby i Stockholm, om jag inte missminner mig. Sök dit? Annars tror jag det mest är folkhögskolor som har den inriktningen (en vän till mig gick först samhäll journalistik (som inte finns längre) och sedan ett års skrivarkurs på en folkhögskola på Öland). Låt dem inte begränsa dig till de gymnasier som finns nära dig, se till att få så mycket information du kan om andra gymnasier ute i landet. Jag hade en bra adresss till en vettig sida för några år sedan när jag själv sökte ny skola efter att ha hoppat av den jag gick på, men tyvärr har jag inte kvar den.



Synd. Bara att skråla i från tårna så de inte hör! Eller be någon god vän att spela in musiken åt dig. Det kan ju också gå.

2009-05-28 @ 22:17:22
URL: http://shass.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0