ohoj piratpartiet!;)

På skrivningen idag går vi igenom en bok och ja mina tempusformer är ju fina idag..nä. Men ja vi gick igenom en bokis skriven av Erik Eriksson som han kallar sig, boken heter "brev till samhället" och den handlar om att han skriver brev till myndigheter och utger sig för att vara diverse folk och får svar. Så otroligt underbara grejer och det är sant alltsammans. Vi kom fram till att Malin har två par fötter, att Emma återigen lyckades få in pirater i sin skrivning och ja..det var nog mer. Här är mitt brev:D

Bäste butiksägare
Mitt namn är Emma Rävås och jag kontaktar er i egenskap av företrädare för kulturskolans skrivargrupp AB. Vi specialiserar oss på både prosa och poesi inom vitt skilda områden och vårt inflytande över svenskt författande är stort. Våra antologier kan läsas överallt och jag är säker på att ni någon gång hört våra namn nämnas. Vi har även internationella förbindelser, bland annat har vi just inlett en korrespondens med Anna Anka.
Anledningen till att vi skriver er detta brev är att vi söker sponsorer till vår grupp. Skulle ni kunna tänka er att sponsra oss med diverse själsnyttigheter så som choklad och godis varje vecka då vi skall träffas? Om ni är intresserade kan ni gärna höra av er snarast.
Med vänliga hälsningar
Emma Rävås

Kommentarer
Postat av: Honey

Tilda påstår att jag är Anna Anka. :D

2009-10-06 @ 15:10:43
URL: http://rydis.russhage.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0